2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım geçmişler olsun üzme kendini allah dermansız dert vermesin yavrularımıza inş.

ultrasonda çıkmadıysa boğumlardan bişey olacağını sanmıyorum, sanki daha önce de bi arkadaş boğum yüzünden şüphelenmişti bişey çıkmamıştı.

maşallah atlasa, ek gıda yaramış demek ki..bugün bizim de hem aşılarımız hem de kontrolümüz vardı, yavrum 65 cm, 7 kilo olmuş..600 gram almış bu ay çok şükür..yanağının korkusu gelişiminin sevincini yaşatmadı ama yavaş yavaş sakinleşiyorum çok şükür..

bize ne sağlık ocağındaki nede hastanedeki doktorlar bişi demeyince bende dolayısıyle yaptımadım
kızlar bebekleriniz çıngırakla oynayabiliyorlar mı? uzun süre ellerinde tutabiiyorlar mı?
atlas da oynuyo alıyo ağzına götürüyo ama çok uzun sürmüyo tutması bırakıyo..
Benı kırmayıp resım ekleyen tum melek annelerıne cok tesekkur ederım,resımlerın hepsıne defalarca kez baktım baktım,yavrularım benım nekadarda guzeller,rabbım nazarlardan saklasın hepsını ınsallah
rica ederiz,,teşekkür ederiz,,amiin
sakinleş kuzum bişicik çıkmaz inş.

canım bizimki idrar tahlilinde çıkmıştı ve ilaç vermedi doktor, bol su içecek dedi. Şükür dökmüş bitmiş.. Geçmiş olsun sizede inşallah çabuk döker.

Bu arada kalemm cok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin.. Yarın bi git bakalım, belkide önemli bişey çıkmaz

feyzoss canım bebeğinin bacaklarıni uzatıp diz ve topuklarına bak, aynı hizada mi? Öyleyse sorun yoktur. Üzme kendini

cnm seni güldürebildiysem buna cok sevindim:) istersen senin içinde kükrerim:)
inşallahh yarın bize cok güzel haberlerle geliceksin cnm dualarımz seninle :)
inş yoktur bişey yaptrmışsınız evvelden zaten bişey cıkmamış, bence gayet normaldir sende dualarımızda olcaksn cnm
yanılmıyorsam nur vermişti nur bir kez daha paylaşırmısın bende not edicem

hemen verim cnm,
halleyli yaz rüyası:
malzeme:
10lu halley
1 paket krem şanti
krem şanti için 1 bardak soğuk süt
1 muz
1 avuç kiraz
1 tane şeftali
hazırlanışı:
krem şantiyi şantiliyoruz, içine halleyleri kırıyoruz, sonra önceden dilimledigimiz meyvecikleri serpiştirip karıştırıoruz ve ardından ister folyoda ister kalıpta buzdolabına koyuyoruz ve afiyetle yiyoruzz

donduruyormuyuz canım

Kızlar geçmişi okuyamadım sadece göz attım, bebeği hasta olanlar var sanırım çoooooook geçmiş olsun...Foto ekleyeenler de var, bebişler çok tatlı....Neler kaçırdım bilmiyorum başka...

en kısa sürede bi foto ekleyim de kızların gönlünü fethedelimm

adım çıktı bi kere inş canım sağolasın takip ettiğim ve netten araştırdıgım kadarıyla fizyolojik reflü
keyfi ve gelişimi yerindeyse endişe edecek bi durum yok 9 aya kadar görülebiliyormuş
başka dert vermesn Allah

ultrasonda bi şey çıkmadıysa boğumlardan bi şey olacagını sanmıorum belki duruşu ile alakalıdır
üzme kendini hem olsa bile dermansız dert değil şükür erken tanı ile atlatılabilecek bi durum
korkma gönlünü ferah tut merak etme temiz çıkacak

selam kızlar..geçmişe akamadım ama bakıcam,eksik kalamam kattiyen:)).dün bir ara baktım .mustafa diye bir yavrucak hastaymış.(Rabbim şifasını versin inşallah.dualarımda..bir yasin de ben okuyacağım..bizden haberlere gelince.yavruşum ve ben bugün aşılarımızı olduk..kuzum 2.de biraz ağladı ma kucakta sustu hemen.ben de tetanoz aşısınn 3. dozunu oldum..koluma ağrı yaptı yine..eşim şehir dışındaydı 2 gündür iş için.eşimin kuzenleri vardı bende beraber vakit geçirdik..bu gece geliyorr.kocamı özledimm sanki:)işte böyle.. ha bu arada bebişleri gördüm hepsi çoook tatlı.hepsine kocaman bir maşallahhh ben de yavruşumun fotoğrafını ekleyip milli olmakistiyorum artık..dur bakayım becerebilcek miyim.:)

Son düzenleme:
Herkese Selam

Dün mesajımı yazdıktan sonra geçmişi okuyup, alıntılar yapmıştım tam o sıra oğluşum uyandı, onunlailginecem derken eşim pc kapatmış ve tüm alıntılar gitti

Güzel kızlarımızın, yakışıklı oğluşlarımızın fotoları paylaşılmış hepsine maşaAllah,
Ya en çok ta yataktan düşen bebişlerimiz olmuş, Azeri, gamze ve adını hatırlayamadığım diğer arkadaşlarım çok geçmiş olsun,
Bu arada alyaprensesin kükreme mesajına çok güldüm, dün bizde eşimle oğluşumla oynuyorduk, ben kedi sesleri çıkartıyordum, oğluşum gülüyordu, birden eşim köpek havlaması ses çıkarınca oğluşum önce sıçradı sonrada gözlerini faltaşı gibi açıp babasına öyle br bakışı vardı ki, yazık yavrum nasıl korktu, sonra bizgülünce oda gülmeye başladı,

Ve en önemlisi Berna canım senin Mustafa Alper yavrumuz için paylaştıklarını okudum dediğin gibiinsan kendi başına gelmyecek sanıyor, Rabbim kimseyi sevdikleriyle sınamasın, bu arada ettiğin dualar o kadar güzelki,rabbim bizi o güzel yerlerde birlikte eylesin

neyse ben dün kü kaldığım yerden geçmişi okumaya devam edeceğim

Cnm sizin adınıza çok sevindim...Selimhan da bu ay sadece 200 gr almış... Akşamları mama vermeye çalışıyorum ama yemiyor. Sen ek gıda olarak ne veriyorsun..

Gokgurultusunun karanlık geceyı aydınlattıgı,yer yer tozun duman oldugu,sıpır sıpır yagmurun damladıgı damlayıpta degdıgı yerden adına toprak kokusu denılern o harıka hıssın varoldugu,ılık bı kayserı aksamından herkese hayırlı geceler...
Candostlarımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…