- 28 Eylül 2011
- 899
- 60
- 98
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #62.541
alıntı yapamadım ama şifa dileyen herkese çok teşekkür ederim. dr. tavsiyelerinizi de bekliyorum..nurcum gözüm yaşlıydı ama kükremene gülmekten kendimi alamadım..bu arada bütün bebekler birbirinden tatlı, benim de içim açıldı, hepsine kocaman maşallah..
slm anneler
halleyli pasta tarifini bilen varsa zahmet olmazsa yazabilir mi, burda okumuştum ama bulamadım, teşekkür ederim
Bugün 5 aylık olduk ona sevinirken dr kafamı karıştırdı kızlar ya rutin aylık kontrolüne götürmüştüm azrayı boyu kilosu baş çevresi gayet iyi herşey yolunda diye düşünüyordum dr bezini açtı bacaklarını birleştirdi kalça ultrasonu çektirmişmiydiniz diye sordu evet bi sorun yoktu dedim bir boğum fazla dedi hani boğumlar eşit oluyo ya bacaklarda o anda kafamdan kaynar sular döküldü.Belki şu anki pozisyonuyla da alakalı olabilir dedi pazartesi tekrar götürücem eğer yine aynı olursa ortopediye yönlendirecekmiş tekrar ultrason falan çektirecekmişiz çok korkuyorum ya geçmez artık bu 3 gün bana bilgisi olan var mı bu konuda ailedede kimsede yok umarım sadece duruşuyla alakalıdır moralim çok bozuldu çokkk
geçen haftaki 4.ay kontrolümüzde atlas bey koca ayda sadece 200gr almıştı ve üzülmüştüm hemen ek gıda takviyesi yaptım az önce bişi sormak için gittim ve gitmişken de tarttırdım bir haftada nerdeyse 400 gram almış kızlar çok sevindim maaşallah oğluşuma
bize ne sağlık ocağındaki nede hastanedeki doktorlar bişi demeyince bende dolayısıyle yaptımadımArkadaslar hepinizin bebislerine kocaman nazar boncugu masallah hepsine benim kizim 9 nisan dogumlu rotavirus asisi yaptirmadim bu ay yaptirmam icin son 10 gunum asilariyla beraber yapilcak yaptirisam hala karar veremedim ikicesit varmis sizlerden yaptiranlar ismni tam bilyomusunuz bilgi verlrsevinirm doktorumuz bize birakti yaptirip yaptirmamayii birde nette gozeme bi yazi carpti premeture bebeklere tavslye edilmiyomus benim kizim 2400 dogdu
atlas da oynuyo alıyo ağzına götürüyo ama çok uzun sürmüyo tutması bırakıyo..kızlar bebekleriniz çıngırakla oynayabiliyorlar mı? uzun süre ellerinde tutabiiyorlar mı?
rica ederiz,,teşekkür ederiz,,amiinBenı kırmayıp resım ekleyen tum melek annelerıne cok tesekkur ederım,resımlerın hepsıne defalarca kez baktım baktım,yavrularım benım nekadarda guzeller,rabbım nazarlardan saklasın hepsını ınsallah
sakinleş kuzum bişicik çıkmaz inş.ultrasonda çıkmadıysa boğumlardan bişey olacağını sanmıyorum, sanki daha önce de bi arkadaş boğum yüzünden şüphelenmişti bişey çıkmamıştı.
maşallah atlasa, ek gıda yaramış demek ki..bugün bizim de hem aşılarımız hem de kontrolümüz vardı, yavrum 65 cm, 7 kilo olmuş..600 gram almış bu ay çok şükür..yanağının korkusu gelişiminin sevincini yaşatmadı ama yavaş yavaş sakinleşiyorum çok şükür..
canım bizimki idrar tahlilinde çıkmıştı ve ilaç vermedi doktor, bol su içecek dedi. Şükür dökmüş bitmiş.. Geçmiş olsun sizede inşallah çabuk döker.kum döktüğü turuncu lekelerdenmi anlaşılmıştı canım.geçmiş olsun.benm oğlumda yoğun bi şekilde kum döküyormuş.becozyme diye bi şurub verdi.onu kullanacaz.siz bi ılaç kullandınızmı acaba.
cnm seni güldürebildiysem buna cok sevindim:) istersen senin içinde kükrerim:)alıntı yapamadım ama şifa dileyen herkese çok teşekkür ederim. dr. tavsiyelerinizi de bekliyorum..nurcum gözüm yaşlıydı ama kükremene gülmekten kendimi alamadım..bu arada bütün bebekler birbirinden tatlı, benim de içim açıldı, hepsine kocaman maşallah..
inşallahh yarın bize cok güzel haberlerle geliceksin cnm dualarımz seninle :)kızlar yarın sabaha randevu aldım kadıköy şifada hakan yenice. konuyu araştırırken makaleleri çıktı iyi bir dr. olduğunu umuyorum. muayenesi biraz pahalı ama ne yapayım içimi rahatlatsın da ne isterse olsun, inşallah iyi haberler alırım, dualrınızı eksik etmeyin.
inş yoktur bişey yaptrmışsınız evvelden zaten bişey cıkmamış, bence gayet normaldir sende dualarımızda olcaksn cnmBugün 5 aylık olduk ona sevinirken dr kafamı karıştırdı kızlar ya rutin aylık kontrolüne götürmüştüm azrayı boyu kilosu baş çevresi gayet iyi herşey yolunda diye düşünüyordum dr bezini açtı bacaklarını birleştirdi kalça ultrasonu çektirmişmiydiniz diye sordu evet bi sorun yoktu dedim bir boğum fazla dedi hani boğumlar eşit oluyo ya bacaklarda o anda kafamdan kaynar sular döküldü.Belki şu anki pozisyonuyla da alakalı olabilir dedi pazartesi tekrar götürücem eğer yine aynı olursa ortopediye yönlendirecekmiş tekrar ultrason falan çektirecekmişiz çok korkuyorum ya geçmez artık bu 3 gün bana bilgisi olan var mı bu konuda ailedede kimsede yok umarım sadece duruşuyla alakalıdır moralim çok bozuldu çokkk
yanılmıyorsam nur vermişti nur bir kez daha paylaşırmısın bende not edicem
cnm seni güldürebildiysem buna cok sevindim:) istersen senin içinde kükrerim:)
inşallahh yarın bize cok güzel haberlerle geliceksin cnm dualarımz seninle :)
nur ben seni çok seviyorum
cnm seni güldürebildiysem buna cok sevindim:) istersen senin içinde kükrerim:)
nur ben seni çok seviyorum
bilmukabele cnm bnde seni cook seviorummm
donduruyormuyuz canımcnm seni güldürebildiysem buna cok sevindim:) istersen senin içinde kükrerim:)
inş yoktur bişey yaptrmışsınız evvelden zaten bişey cıkmamış, bence gayet normaldir sende dualarımızda olcaksn cnm
hemen verim cnm,
halleyli yaz rüyası:
malzeme:
10lu halley
1 paket krem şanti
krem şanti için 1 bardak soğuk süt
1 muz
1 avuç kiraz
1 tane şeftali
hazırlanışı:
krem şantiyi şantiliyoruz, içine halleyleri kırıyoruz, sonra önceden dilimledigimiz meyvecikleri serpiştirip karıştırıoruz ve ardından ister folyoda ister kalıpta buzdolabına koyuyoruz ve afiyetle yiyoruzz
bızım kızın bı talıplısı yoh suan,bı gorelım oglunuzu,ne ıs yapar sıgortası varmı,haa bıde ayrı ev ısterız,kaynana dırdırı cektırmem kızıma:):) eee bı kızı bın kısı ıster bı kısı alır...
teşekkür ederiz teyzesi :)
Niye pimpirikli olacaksın ki hiç kimse anne gibi hissetmez onların tırnağına zarar gelse aklımız çıkıyo benim de aklıma reflü geliyo ama tekrarlar mı bilemedim doktorlar d hakkaten bazen çok salakça konuşuyorlar ama en iyisini yine anne bilir sen yine takip et inşallah çabuk geçer kilo alımıda iyi diyosun inşallah çabuk atlatır bebişim
Bugün 5 aylık olduk ona sevinirken dr kafamı karıştırdı kızlar ya rutin aylık kontrolüne götürmüştüm azrayı boyu kilosu baş çevresi gayet iyi herşey yolunda diye düşünüyordum dr bezini açtı bacaklarını birleştirdi kalça ultrasonu çektirmişmiydiniz diye sordu evet bi sorun yoktu dedim bir boğum fazla dedi hani boğumlar eşit oluyo ya bacaklarda o anda kafamdan kaynar sular döküldü.Belki şu anki pozisyonuyla da alakalı olabilir dedi pazartesi tekrar götürücem eğer yine aynı olursa ortopediye yönlendirecekmiş tekrar ultrason falan çektirecekmişiz çok korkuyorum ya geçmez artık bu 3 gün bana bilgisi olan var mı bu konuda ailedede kimsede yok umarım sadece duruşuyla alakalıdır moralim çok bozuldu çokkk
geçen haftaki 4.ay kontrolümüzde atlas bey koca ayda sadece 200gr almıştı ve üzülmüştüm hemen ek gıda takviyesi yaptım az önce bişi sormak için gittim ve gitmişken de tarttırdım bir haftada nerdeyse 400 gram almış kızlar çok sevindim maaşallah oğluşuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?