2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hoş geldin canım bu ne güzel selamlama

Bu arada buda bizim iki ay aradan sonra mai tai ile ilk gezintimiz, oğlum bilinçli hali ilede mai taiyi sevdi

selam kızlar

bütün yavruşların fotolarına ayrı ayrı bayıldım.maşallah ya hepsine..samimiyetle söylüyorum mart kuzuları birbirinden güzel ve yakışıklı ve dikkatimi çekti pek çoğumuzun kuzuları rekli gözlü,umarım kalır o güzel göz renkleri..anneyim ben senin kuzu tam bir sarışın ona ayrıca bayıldım söylemeden edemiycem,galiba topiğin en sarışını senin yakışıklın

feyzoş canım inşallah sıkıntılı bir durum yoktur,bizi de haberdar et inşallah

kalem canım sana da geçmiş olsun,inşallah ilaçla geçecek bişeydir canım

Allah tüm yavrularımıza sağlık sıhhat versin

masiva canım harika görünüyorsunuz..dün biz de Asel ve babasıyla gezindik az çok keyifliydi

sana da ahayırlı geceler Fatmacım

işte bu da bizim aile fotoğrafımız..biraz eski ama tam ailemizi size tanıtmak istedim..isoldecim kayseri hilton burası 1 gün kaçamak yapmıştık eşimle

Eklentiler

• $ka 042.webp
    65,7 KB · Görüntüleme: 28
öncelikle geçmiş olsun canım
sen içini ferah tut inan hiç bişi çıkmıcak

Cnm sizin adınıza çok sevindim...Selimhan da bu ay sadece 200 gr almış... Akşamları mama vermeye çalışıyorum ama yemiyor. Sen ek gıda olarak ne veriyorsun..

canım atlas emmek istemiyo bunun üzerine ne kadar çabaladım anlatamam, gece sorunsuz emen çocuk gündüzleri sadece uykudan uyanır uyanmaz emiyo oda 5 dakika sürmüyordu vebir hafta önceki kontrolde baktım ki sadece 200 gr almış, kilo düşüşü bir önceki aydan başlamıştı zaten
ama ben vaz geçmeyip yinede emzirmiştim ek besinleri ise sadce tattırıyordum

baktım ki kilo alacağına dahada veriyo hemen kolları sıvadım ek gıdaya direk geçtim

şimdi sana bir gün boyunca atlas ne yiyo sölim
sabah uyanır uyanmaz zaten emiyo yaklaşık 1 saat sonra 4-5adet bebe bisküvisinin içine 2 ölçek formül mama katıp üzerine yeteri kadar su katıyorum yediriyorum sonra uyutuyorum

uyanıyo yine emziriyorum ve bir saat sonra yarım armut ve 1 kayısıyı rendeyle püre yapıp içine 1-2 ölçek formül mama katıp yediriyorum (bu gün yarım elmayla yarım şeftaliyi yedirdim) biraz ekşiydi ama sevdi)
iki gündür yoğurt mayalıyorum yoğurt da veriyorum
akşam yatmadan önce ya pirinç unu yada milupanın kaşık mamasını yapıyorum ama ne yaparsam yapim içine mutlaka formül mama katıyorum ve gece boyunca uyandıkça emziriyorum

bir gün boyunca bu şekilde beslemeye çalışıyorum

Lıfe kuzusu gordum resmınızı,rabbım aılenı nazarlardan saklasın,ne guzel bı cekırdek aıle resmı oyle,aıle ne onemlı sey dımı,bı resımden bıle ne cok sey anlıyosun,ben huzuru gordum fotografta,masallah masallah....
Kızz ne ara geldın kayserıyee,anam dovecem gayrııı herkesın yolu bı kayserıden gecıyo ve ben gectıkten coook sonra ogrenıyom

Bu arada aklıma gelmısken yazayım,ust kat komsumla sorunlarım vardı,burayada yazmıstım,gurultusunden edepsızlıgınden bıkmıstım artık,gece gunduz demeden gurultu yapar,pencere balkon farketmeden pıslıklerını cırpar,vs vs okadar cok seyı varkı,ıkı defa sıkayete gıtmıs olmama ragmen daha beter gurultu yapmıstı,ve nıhayet sonumuzu polıslık gordugum bu edepsız kadın dun aksam tasınmıs,ooohh beee kurtuldum,gercekten gunduz evde durulmuyodu ve sac bas gırecektım o sekıldeydık dusunun....yerıne bır adet subay beyfendı geldı,bekar olmasından mutevellıt endıselerım var ama gıden komsudan daha ıyıdır en azından,hem gorduk yenı komsuyu bızden yardımda ıstedı,gurultu yapmayacak bırıne benzıyo.....

Yanı dılerım oyle olur:)

ohhh çok şükür..nee bekar subay mı :44:

gamze sana bişi sorcam yevrum..şimdik bu yazıyı paylaşman güzel olmuş valla bebe bizk.vermicem bidaada..ya kullandmz herşey zararlı..hangi birini çıkarcaz hayatımızdan...
mesela sn un, şeker ve yağ olrk ne kullanıyosun ve nerden temin ediyosun..zeytinyağının ısıtılması kızartılması fln zararlıymış diye biliyorm..
artk meyveni sebzeni ipek hanımın çiftliindenmi alıyosun..
bide mesela şampuan olrk fln ne kullanıyosun..
artı sabun cevizi nasıl gidiyo

Son düzenleme:

Çok zor valla ama elimizden geldiğince dikkat etmek lazım gerçekten.Gamze şampuan olarak Büchen kullanıyo sanırım bloğunda görmüştüm...Sabun cevizi ne ben sık girmeyince anlayamadım?

canım haziranda gelmiştik..inan aklıma gelmiştin,ama eşle gelip bir gün kalınca senle görüşme dileklerimi bildiremedim..ama artık kayseri deyince aklıma sadece sucuk,pastırma,erciyes gelmiyor artık fatma da geliyor:)
istanbul deyince gamze,berna,nalan,merve,nihal,pınar,aysel..ankara deyince semra,melike,emine geliyor:)
güzel yorumların için ayrıca teşekkürler canım ,zaman zaman hepimizin evinden huzur kaçıyor maaleef,ama şu mübarek günde hepimizin evine o huzuru geri çıkmamak üzere girdirsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…