- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #62.561
hoş geldin canım bu ne güzel selamlamaGokgurultusunun karanlık geceyı aydınlattıgı,yer yer tozun duman oldugu,sıpır sıpır yagmurun damladıgı damlayıpta degdıgı yerden adına toprak kokusu denılern o harıka hıssın varoldugu,ılık bı kayserı aksamından herkese hayırlı geceler...
Candostlarımmm
Gokgurultusunun karanlık geceyı aydınlattıgı,yer yer tozun duman oldugu,sıpır sıpır yagmurun damladıgı damlayıpta degdıgı yerden adına toprak kokusu denılern o harıka hıssın varoldugu,ılık bı kayserı aksamından herkese hayırlı geceler...
Candostlarımmm
öncelikle geçmiş olsun canım
sen içini ferah tut inan hiç bişi çıkmıcak
ultrasonda çıkmadıysa boğumlardan bişey olacağını sanmıyorum, sanki daha önce de bi arkadaş boğum yüzünden şüphelenmişti bişey çıkmamıştı.
canım bizimki idrar tahlilinde çıkmıştı ve ilaç vermedi doktor, bol su içecek dedi. Şükür dökmüş bitmiş.. Geçmiş olsun sizede inşallah çabuk döker.
feyzoss canım bebeğinin bacaklarıni uzatıp diz ve topuklarına bak, aynı hizada mi? Öyleyse sorun yoktur. Üzme kendini
inş yoktur bişey yaptrmışsınız evvelden zaten bişey cıkmamış, bence gayet normaldir sende dualarımızda olcaksn cnm
ultrasonda bi şey çıkmadıysa boğumlardan bi şey olacagını sanmıorum belki duruşu ile alakalıdır
üzme kendini hem olsa bile dermansız dert değil şükür erken tanı ile atlatılabilecek bi durum
korkma gönlünü ferah tut merak etme temiz çıkacak
selam kızlar
feyzoş canım inşallah sıkıntılı bir durum yoktur,bizi de haberdar et inşallah
kızlar çok teşekkür ederim nolur dua edin iyiki varsınız yaa inşallah bişeyi yoktur kuzumun Allah dermansız dert vermesin kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama onun o masumluğunu görünce benim çeşmeler açılıyo Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın
Cnm sizin adınıza çok sevindim...Selimhan da bu ay sadece 200 gr almış... Akşamları mama vermeye çalışıyorum ama yemiyor. Sen ek gıda olarak ne veriyorsun..
hoş geldin canım bu ne güzel selamlama
Bu arada buda bizim iki ay aradan sonra mai tai ile ilk gezintimiz, oğlum bilinçli hali ilede mai taiyi sevdi
Eki Görüntüle 478679
işte bu da bizim aile fotoğrafımız..biraz eski ama tam ailemizi size tanıtmak istedim..isoldecim kayseri hilton burası 1 gün kaçamak yapmıştık eşimle
atlas tarhananın tadına bakıyo
Eki Görüntüle 478796
Eki Görüntüle 478797
Eki Görüntüle 478798
Eki Görüntüle 478800
Bu arada aklıma gelmısken yazayım,ust kat komsumla sorunlarım vardı,burayada yazmıstım,gurultusunden edepsızlıgınden bıkmıstım artık,gece gunduz demeden gurultu yapar,pencere balkon farketmeden pıslıklerını cırpar,vs vs okadar cok seyı varkı,ıkı defa sıkayete gıtmıs olmama ragmen daha beter gurultu yapmıstı,ve nıhayet sonumuzu polıslık gordugum bu edepsız kadın dun aksam tasınmıs,ooohh beee kurtuldum,gercekten gunduz evde durulmuyodu ve sac bas gırecektım o sekıldeydık dusunun....yerıne bır adet subay beyfendı geldı,bekar olmasından mutevellıt endıselerım var ama gıden komsudan daha ıyıdır en azından,hem gorduk yenı komsuyu bızden yardımda ıstedı,gurultu yapmayacak bırıne benzıyo.....
Yanı dılerım oyle olur:)
gamze sana bişi sorcam yevrum..şimdik bu yazıyı paylaşman güzel olmuş valla bebe bizk.vermicem bidaada..ya kullandmz herşey zararlı..hangi birini çıkarcaz hayatımızdan...
mesela sn un, şeker ve yağ olrk ne kullanıyosun ve nerden temin ediyosun..zeytinyağının ısıtılması kızartılması fln zararlıymış diye biliyorm..
artk meyveni sebzeni ipek hanımın çiftliindenmi alıyosun..
bide mesela şampuan olrk fln ne kullanıyosun..
artı sabun cevizi nasıl gidiyo
ohhh çok şükür..nee bekar subay mı :44:
Lıfe kuzusu gordum resmınızı,rabbım aılenı nazarlardan saklasın,ne guzel bı cekırdek aıle resmı oyle,aıle ne onemlı sey dımı,bı resımden bıle ne cok sey anlıyosun,ben huzuru gordum fotografta,masallah masallah....
Kızz ne ara geldın kayserıyee,anam dovecem gayrııı herkesın yolu bı kayserıden gecıyo ve ben gectıkten coook sonra ogrenıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?