2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benım sehırlere gore paylasım yapmıssın,ne hos olmus...
Insallah o huzur benım evımede gelır,gelsın hıc gıtmesın

Melcı melıke,dmf,nıgolı,lagrıma,saful... hımmmm da aklıma gelmııı nerde bu fıstıklar yaaa..
Fehmının yerınemı takılıyollar yoosam

telaşlanma canım benim kızımında boğumları falan normaldi ama kalça gelişimi yavaş ve irbirinden farklı demişti dr 3 aylıkken tekrar getir dedi götürdüm düzelmiş hiç bişeyi kalmamış dedi zaten kızım çok harekeyli nerdeyse yürüyecek:) ama dr işini sağlama al 5 6 aylık olduğunda bide ortapediye göster dedi bi kaç gün sonra götürcem ortapediye göstermeden yürütece falanda koyma dedi sende koyma canım her ihtimale karşı şimdiden geçmiş olsun

kalem canım sende endişelenme benimde bazen cenemde bi beze çıkıyo kendi kendine gidiyo dahiliyeye falan gitmi.tim troitten falan şüphelendim ama bişeyy olmaz dedi o daha küçük tedavi edilmicek bişey değil içini ferah tut:)

ayrıca bütün bebişleride tek tek öpüyorum

Tunaydin ve hayırlı cumalar.. Bugün Rabbim dileyen herkesin duasını kabul etsin inşallah.
Herkes sağlıkli, huzurlu mutlu olsun. Bebeklerimiz iştahlı olsun, annelerini üzmesinler... RABBIM kaldıramayacagimiz yük, dermansiz dert vermesin. AMİN.

3 hafta önce de benimki düşmüştü. koltuktan yüzüstü. hemen doktora götürdüm. bebeklerin kafatası sağlam oluyor dedi doktor. çok uyursa ve kusarsa tekrar getirin demişti. şükür öyle bir şey olmadı.
o günden beri yerdeyiz artık

selam, öncelikle panik olmana gerek canım. aynı şey benim oğlumda da var. 20 günlükten beri ilk boumlar oluştuğundan beri yani eşitsizlik vardı. usg de dr. gelişimi normal dedi. sonra benim de kafama takıldı. niye eşit değil o zman diye. değerlere baktım. ikisi arasında fark vardı ama risk sınırın üstündeydi. demekki boğum farklılığı değer farklılığından geliyor. takibimizi yapan uzm. dr. a sordum: eşit değil yeniden usg yaptırayım mı diye. hiç gerek yok. boğumla kontrl eskidendi. usg de sorun yoksa hiç gerek yok dedi. kısacası bir şeyi yoktur dedi. ben de öyle olduğuna inanıyorum. bacakları tutunca eşit sonuçta. sen için nasıl rahat edecekse öyle davran ama canını çok sıkma olur mu.. geçmiş olsıun

Masıvam anne ogul ne guzelsınız masallah sıze

selam kızlar

masiva canım harika görünüyorsunuz..dün biz de Asel ve babasıyla gezindik az çok keyifliydi
İsolde Life canlarım çook tşk ederim

işte bu da bizim aile fotoğrafımız..biraz eski ama tam ailemizi size tanıtmak istedim..isoldecim kayseri hilton burası 1 gün kaçamak yapmıştık eşimle
canım yaa maşaAllah, çok güzel görünüyorsunuz, Rabbim aile huzurunuzu hiç bozmasın, cennetine kadar sürdürsün

canım yaa ben meseleyi anlamadım, neyi varki kuzunun, neyi var bilmiyorum ama Rabbim ona şifa versin, sana bağışlasın...

ay maşaAllah pınar, Rabbim bağışlasın, tarhana çorbasını çooook severim, hastalandığımda beni ağaya kaldıran çorbadır, inşaAllah oğluşumda yer, bu çorba için erken değil mi ki, oğluşun kaç aylık:44:

oyyy yavrum nasılda kuzucuk kuzucuk duruyo anasının kucaanda çok tatlı emine
canım çoook tşk ederim

mervishko

Mustafa Alper için ben de yasinimi okudum canım. Allah şifasını versin
canım yasinini yazıyorum, Rabbim razı olsunj :))

Life84 ve Emine bebişleriniz de sizde çook güzelsinizzzz

Fatmacım herkes oraya kayıyor yavaş yavaş ısrarla son iki kişi kalsa bilem burdayım çünkü biz ilk heyecanımızı burda birlikte paylaştık ilk pıt pıtları ilk tekmeleri Berra'nın erken gelişinin heyecanını oraya da takılsınlar tamam ama bizi de unutmasınlar dimi giden gelmiyor ordan Esperenzaa da yok bayadır Hayal nasıl oldu acaba ,oda mı fehminin yerine gitti kii

Çok zor valla ama elimizden geldiğince dikkat etmek lazım gerçekten.Gamze şampuan olarak Büchen kullanıyo sanırım bloğunda görmüştüm...Sabun cevizi ne ben sık girmeyince anlayamadım?

biz onu özelden konuşmuştuk sanırım..sabun cevizi doğada olan bi temizlik maddesi cnm..yani kimyasal değil..onunla bütün temizlik işlerini görüyosun..hemde iyi temizliyomuş..ama sanırım türkiyede yok bi siteden sipariş veriyosun yurt dışından getiriyolar..öyle htrlıyorm..Gamze daha iyi bilir

valla hiçde 2 kişi kalmaz yavrum burası hep kalabalık..gözümüzü burda açtık be..en güzel paylaşımlar burda..inşallah çocuklarımızıda burda büyütcez..ilkokula başlama fotoları anaokuluna başlama fotoları,ilk adım, ilk okuma falan filan hepsini burda paylaşcaz inşallah..

dayanamayıp ben de kızımın resimlerini ekledim teyzeleri :))

Eklentiler

• $210720122554.webp
    19 KB · Görüntüleme: 52
  • $190720122542.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 32
  • $010820122632.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 37
  • $140720122511.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 38

eminecim atlas 4 ay 1 haftalık oldu tarhananın tadına bakıyor o fotoda ve o foto nerdeyse 1 ay önce çekildi dediğim gibi bir kaç kaşık tattırdım o zaman ama şu an öğün olarak da yiyebileceğini düşünüyorum ama yinede vermiyorum

"Allahım! Ey insanların Rabbi! Sıkıntıyı gider... Şifa ver... Zira sen şifa verensin... Senin verdiğin şifadan başka şifa yoktur.... Senin şifan hastalık bırakmaz.... Öyle bir şifa ver ki bir daha hastalık geri dönmesin...." (Hz Muhammed S.A.V) Dualarda unutulmamak umuduyla... Hayırlı Cumalar....

Not: Okunan yasinimiz 277 oldu, Çok şükür yarıyı geçtik (Rabbim şu cuma varkti hürmetine Mustafa Alper yavrumuza ve tüm hastalarımıza şifa versin)

ayselcim ne yalan sölim bir iki gündür bende fehminin yerine giriyorum birçok kişi orda ama doğruyu söylemek gerekirse burası daha samimi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…