- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #62.581
canım haziranda gelmiştik..inan aklıma gelmiştin,ama eşle gelip bir gün kalınca senle görüşme dileklerimi bildiremedim..ama artık kayseri deyince aklıma sadece sucuk,pastırma,erciyes gelmiyor artık fatma da geliyor:)
istanbul deyince gamze,berna,nalan,merve,nihal,pınar,aysel..ankara deyince semra,melike,emine geliyor:)
güzel yorumların için ayrıca teşekkürler canım ,zaman zaman hepimizin evinden huzur kaçıyor maaleef,ama şu mübarek günde hepimizin evine o huzuru geri çıkmamak üzere girdirsin Rabbim
ay çok teşekkür ederimay maşallah ne parlak yüzlüsün öyle ay gibi yüzün var..
amin inşallah canımcanım benım sehırlere gore paylasım yapmıssın,ne hos olmus...
Insallah o huzur benım evımede gelır,gelsın hıc gıtmesın
Melcı melıke,dmf,nıgolı,lagrıma,saful... hımmmm da aklıma gelmııı nerde bu fıstıklar yaaa..
Fehmının yerınemı takılıyollar yoosam
Bugün 5 aylık olduk ona sevinirken dr kafamı karıştırdı kızlar ya rutin aylık kontrolüne götürmüştüm azrayı boyu kilosu baş çevresi gayet iyi herşey yolunda diye düşünüyordum dr bezini açtı bacaklarını birleştirdi kalça ultrasonu çektirmişmiydiniz diye sordu evet bi sorun yoktu dedim bir boğum fazla dedi hani boğumlar eşit oluyo ya bacaklarda o anda kafamdan kaynar sular döküldü.Belki şu anki pozisyonuyla da alakalı olabilir dedi pazartesi tekrar götürücem eğer yine aynı olursa ortopediye yönlendirecekmiş tekrar ultrason falan çektirecekmişiz çok korkuyorum ya geçmez artık bu 3 gün bana bilgisi olan var mı bu konuda ailedede kimsede yok umarım sadece duruşuyla alakalıdır moralim çok bozuldu çokkk
Kızlar kimin bebeği düşmüş yine yataktan? geçmiş olsun(
Masıvam anne ogul ne guzelsınız masallah sıze
İsolde Life canlarım çook tşk ederimselam kızlar
masiva canım harika görünüyorsunuz..dün biz de Asel ve babasıyla gezindik az çok keyifliydi
canım yaa maşaAllah, çok güzel görünüyorsunuz, Rabbim aile huzurunuzu hiç bozmasın, cennetine kadar sürdürsünişte bu da bizim aile fotoğrafımız..biraz eski ama tam ailemizi size tanıtmak istedim..isoldecim kayseri hilton burası 1 gün kaçamak yapmıştık eşimle
canım yaa ben meseleyi anlamadım, neyi varki kuzunun, neyi var bilmiyorum ama Rabbim ona şifa versin, sana bağışlasın...kızlar çok teşekkür ederim nolur dua edin iyiki varsınız yaa inşallah bişeyi yoktur kuzumun Allah dermansız dert vermesin kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama onun o masumluğunu görünce benim çeşmeler açılıyo Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın
ay maşaAllah pınar, Rabbim bağışlasın, tarhana çorbasını çooook severim, hastalandığımda beni ağaya kaldıran çorbadır, inşaAllah oğluşumda yer, bu çorba için erken değil mi ki, oğluşun kaç aylık:44:atlas tarhananın tadına bakıyo
Eki Görüntüle 478796
Eki Görüntüle 478797
Eki Görüntüle 478798
Eki Görüntüle 478800
canım çoook tşk ederimoyyy yavrum nasılda kuzucuk kuzucuk duruyo anasının kucaanda çok tatlı emine
canım yasinini yazıyorum, Rabbim razı olsunj :))mervishko
Mustafa Alper için ben de yasinimi okudum canım. Allah şifasını versin
İsolde Life canlarım çook tşk ederim
canım yasinini yazıyorum, Rabbim razı olsunj :))
Çok zor valla ama elimizden geldiğince dikkat etmek lazım gerçekten.Gamze şampuan olarak Büchen kullanıyo sanırım bloğunda görmüştüm...Sabun cevizi ne ben sık girmeyince anlayamadım?
Life84 ve Emine bebişleriniz de sizde çook güzelsinizzzz
Fatmacım herkes oraya kayıyor yavaş yavaş ısrarla son iki kişi kalsa bilem burdayım çünkü biz ilk heyecanımızı burda birlikte paylaştık ilk pıt pıtları ilk tekmeleri Berra'nın erken gelişinin heyecanını oraya da takılsınlar tamam ama bizi de unutmasınlar dimi giden gelmiyor ordan Esperenzaa da yok bayadır Hayal nasıl oldu acaba ,oda mı fehminin yerine gitti kii
İsolde Life canlarım çook tşk ederim
canım yaa maşaAllah, çok güzel görünüyorsunuz, Rabbim aile huzurunuzu hiç bozmasın, cennetine kadar sürdürsün
canım yaa ben meseleyi anlamadım, neyi varki kuzunun, neyi var bilmiyorum ama Rabbim ona şifa versin, sana bağışlasın...
ay maşaAllah pınar, Rabbim bağışlasın, tarhana çorbasını çooook severim, hastalandığımda beni ağaya kaldıran çorbadır, inşaAllah oğluşumda yer, bu çorba için erken değil mi ki, oğluşun kaç aylık:44:
canım çoook tşk ederim
canım yasinini yazıyorum, Rabbim razı olsunj :))
Life84 ve Emine bebişleriniz de sizde çook güzelsinizzzz
Fatmacım herkes oraya kayıyor yavaş yavaş ısrarla son iki kişi kalsa bilem burdayım çünkü biz ilk heyecanımızı burda birlikte paylaştık ilk pıt pıtları ilk tekmeleri Berra'nın erken gelişinin heyecanını oraya da takılsınlar tamam ama bizi de unutmasınlar dimi giden gelmiyor ordan Esperenzaa da yok bayadır Hayal nasıl oldu acaba ,oda mı fehminin yerine gitti kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?