2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel olur dimi ....inş.

Dilişııs:) ne kagadanda dadlı bı bı bebısın varr,tıpkı nıckın gıbı lezzetlı....

(forumdakı ıngılıssçe ortmenlerım dogru telaffuz ettımmı ayıp olmasın emme akademık ıngılızcemle yıkarım ortalıgı)

Merveee kız ne alaka ama senı ruyamda gordum hatta annenı babanı bıle ruyamda gordum,esının arabası varmı merve varsa markası mercedes gıbı bısımı,yok decoder acıkta kalmıs farkınayım ama belkım malum olmustur,dogru gormusumdur,bıde bınada 1.kattamı oturuyonuz:)

Uras gündüzleri çok az uyuyo 30-40dk geçmiyo gece uykusuna da yatması 8'i bulmuyo genelde sizde durumlar nasıl çok mu az uyuyo acaba?

ne güzel 8 de uyuyorsa. büyüme hormonları 10-02 arasında salgılanırmış. bence gece uykusu daha önemli. ege de düne kadar 9 da yatardı, sapıttı sıpam. 11 den önce uyumuyor. arabayla turluyoruz, arabada uyuyo,inince gözünü açıp sırıtıyor. hadiii tekrar eve çık 1 saat uyutmaya çalış. bak şimdi de nerdeyse 2.5 saattir uyuyo. dürtüp uyandıracağım. sanırım bu yüzden akşam uyumuyor.

işte bu da bizim aile fotoğrafımız..biraz eski ama tam ailemizi size tanıtmak istedim..isoldecim kayseri hilton burası 1 gün kaçamak yapmıştık eşimle

maşallah Allah bozmasın inşallah...

maşallah Atlas çok tatlı...

darısı benim başıma o zaman Fatma...

Melcı melıke,dmf,nıgolı,lagrıma,saful... hımmmm da aklıma gelmııı nerde bu fıstıklar yaaa..
Fehmının yerınemı takılıyollar yoosam

evet hepsi Fehmi'nin yerinde

düşmeyeni var canım benimki azeri ninki yanlış hatırlamıyosam gamze ninki

Aysel, GAMZE ve sana çok geçmiş olsun canım...

Hayırlı cumalar, amin.

geçmiş olsun...
dayanamayıp ben de kızımın resimlerini ekledim teyzeleri :))

senin kızın da çok tatlı maşallah...

Çok şükür o konuda bi sıkıntımız yok gece uykusuna erken yatıyo doğduğundan beri böyleAma gündüz uyumayınca merak ettim gerçi yarım saat de olsa mutlu uynıyo uykusunu alıyo sanırım o kadarla....inş.sizin uykunuzda düzene girer canım...

Kızlar Gülnihal iki gündür sapıttı ,doğduğundan beri akkılı,uslu,sessiz olan çocuk gitti değişik bişey geldi yerine ya,uyku düzeni oturmuştu ama düzen fln hikaye gündüz uyurdu o yok artık,gece hiç kalkmazdı en az 3 defa kalkıyor, hep kucak istiyor ,mız mız durumlar bi yeri ağrıyor desem yok kucağıma alıca hiç bi poblem kalmıyor,iki gündür kafayı yedim ya alışık değilim ben uykusuz gecelereeeee
He bu arada kendi kendine uyuma alışkanlığını da fareler götürdü tek başına uyuma alışkanlığını ise kediler hiç bişi kalmadı bol bol salyamız var sadece bu kadar

Son düzenleme:
herkese hayırlı cumalr, sabah doktordaydık, çok şükür kuzumun korkulacak bişeyi yok, her ay takip edilecek ultrasonla, inş. küçülüp kaybolup gidecek bezeler..dua eden, şifa dileyen herkese çok teşekkür ederim..

martim gündüz uykusunun büyüme açısından pek yararı yokmuş, önemli olan gece uykusu, erken dalıyor olması da çok güzel..ayşe hüma da sekiz gibi mızmızlanmadan uyurdu, bi haftadır nerdeyse onu buluyor uyuması, üstüste misafirler, bizim gittiğimiz yerler derken kızımın düzeni bozuldu, çok kızıyorum kendime

fotoğraf paylaşan arkadaşlar hepiniz birbirinizden güzelsiniz, bebekleriniz de çok tatlı, insan görünce bi tuhaf oluyor, hayalimde hepinizin yüzü var, gördüğümde aa tam hayal ettiğim gibi diyorum

şu fehminin yeri neresiymiş, adresi bilsem ben de bi baksam çok merak ettim ne konuşuluyor

Vardır bi sebebi mutlaka canım yakında düzelir merak etme:)))

Gözün aydın canım,çok sevindim...Fehminin yeri facebook oluyo:)))

amiiin..süpersiniz yaa..Cumalar hürmetine dert görmeyin inşallah..okuyan dua eden herkesten Allah razı olsun..Allah evlatlarımızı kötülüklerden korusun..böyle dertlerle sınamasın

Uras gündüzleri çok az uyuyo 30-40dk geçmiyo gece uykusuna da yatması 8'i bulmuyo genelde sizde durumlar nasıl çok mu az uyuyo acaba?

bizim gündüz uykumuz çok iyi maşallah..ama oda heran değişebilir tıpkı gece uykuları gibi..çok düzenli olan gece uykularının yerini yeller aldı..şimdi daha iyi ama eskisi gibi değil..3 kere fln uyanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…