- 28 Eylül 2011
- 899
- 60
- 98
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #62.601
valla hiçde 2 kişi kalmaz yavrum burası hep kalabalık..gözümüzü burda açtık be..en güzel paylaşımlar burda..inşallah çocuklarımızıda burda büyütcez..ilkokula başlama fotoları anaokuluna başlama fotoları,ilk adım, ilk okuma falan filan hepsini burda paylaşcaz inşallah..
telaşlanma canım benim kızımında boğumları falan normaldi ama kalça gelişimi yavaş ve irbirinden farklı demişti dr 3 aylıkken tekrar getir dedi götürdüm düzelmiş hiç bişeyi kalmamış dedi zaten kızım çok harekeyli nerdeyse yürüyecek:) ama dr işini sağlama al 5 6 aylık olduğunda bide ortapediye göster dedi bi kaç gün sonra götürcem ortapediye göstermeden yürütece falanda koyma dedi sende koyma canım her ihtimale karşı şimdiden geçmiş olsun
inşallah benim kızımda da bişey çıkmaz sanada çok geçmiş olsun yürütece zaten karşıyım hiç kullanmıycam
selam, öncelikle panik olmana gerek canım. aynı şey benim oğlumda da var. 20 günlükten beri ilk boumlar oluştuğundan beri yani eşitsizlik vardı. usg de dr. gelişimi normal dedi. sonra benim de kafama takıldı. niye eşit değil o zman diye. değerlere baktım. ikisi arasında fark vardı ama risk sınırın üstündeydi. demekki boğum farklılığı değer farklılığından geliyor. takibimizi yapan uzm. dr. a sordum: eşit değil yeniden usg yaptırayım mı diye. hiç gerek yok. boğumla kontrl eskidendi. usg de sorun yoksa hiç gerek yok dedi. kısacası bir şeyi yoktur dedi. ben de öyle olduğuna inanıyorum. bacakları tutunca eşit sonuçta. sen için nasıl rahat edecekse öyle davran ama canını çok sıkma olur mu.. geçmiş olsıun
bi netice alsam biraz daha rahatlıycam sanırım en azından ne yapacağımı bilirim inşallah hiç bişey yapmaya gerek kalmaz sağlıklı haberlerini alırım inşallah Rabbim tüm bebeklerimize şifa versin
Uras gündüzleri çok az uyuyo 30-40dk geçmiyo gece uykusuna da yatması 8'i bulmuyo genelde sizde durumlar nasıl çok mu az uyuyo acaba?
işte bu da bizim aile fotoğrafımız..biraz eski ama tam ailemizi size tanıtmak istedim..isoldecim kayseri hilton burası 1 gün kaçamak yapmıştık eşimle
atlas tarhananın tadına bakıyo
Eki Görüntüle 478796
Eki Görüntüle 478797
Eki Görüntüle 478798
Eki Görüntüle 478800
Bu arada aklıma gelmısken yazayım,ust kat komsumla sorunlarım vardı,burayada yazmıstım,gurultusunden edepsızlıgınden bıkmıstım artık,gece gunduz demeden gurultu yapar,pencere balkon farketmeden pıslıklerını cırpar,vs vs okadar cok seyı varkı,ıkı defa sıkayete gıtmıs olmama ragmen daha beter gurultu yapmıstı,ve nıhayet sonumuzu polıslık gordugum bu edepsız kadın dun aksam tasınmıs,ooohh beee kurtuldum,gercekten gunduz evde durulmuyodu ve sac bas gırecektım o sekıldeydık dusunun....yerıne bır adet subay beyfendı geldı,bekar olmasından mutevellıt endıselerım var ama gıden komsudan daha ıyıdır en azından,hem gorduk yenı komsuyu bızden yardımda ıstedı,gurultu yapmayacak bırıne benzıyo.....
Yanı dılerım oyle olur:)
Melcı melıke,dmf,nıgolı,lagrıma,saful... hımmmm da aklıma gelmııı nerde bu fıstıklar yaaa..
Fehmının yerınemı takılıyollar yoosam
düşmeyeni var canımbenimki azeri ninki yanlış hatırlamıyosam gamze ninki
Tunaydin ve hayırlı cumalar.. Bugün Rabbim dileyen herkesin duasını kabul etsin inşallah.
Herkes sağlıkli, huzurlu mutlu olsun. Bebeklerimiz iştahlı olsun, annelerini üzmesinler... RABBIM kaldıramayacagimiz yük, dermansiz dert vermesin. AMİN.
geçmiş olsun...3 hafta önce de benimki düşmüştü. koltuktan yüzüstü. hemen doktora götürdüm. bebeklerin kafatası sağlam oluyor dedi doktor. çok uyursa ve kusarsa tekrar getirin demişti. şükür öyle bir şey olmadı.
o günden beri yerdeyiz artık
dayanamayıp ben de kızımın resimlerini ekledim teyzeleri :))
ne güzel 8 de uyuyorsa. büyüme hormonları 10-02 arasında salgılanırmış. bence gece uykusu daha önemli. ege de düne kadar 9 da yatardı, sapıttı sıpam. 11 den önce uyumuyor. arabayla turluyoruz, arabada uyuyo,inince gözünü açıp sırıtıyor.hadiii tekrar eve çık 1 saat uyutmaya çalış. bak şimdi de nerdeyse 2.5 saattir uyuyo. dürtüp uyandıracağım. sanırım bu yüzden akşam uyumuyor.
ayselcim ne yalan sölim bir iki gündür bende fehminin yerine giriyorum birçok kişi orda ama doğruyu söylemek gerekirse burası daha samimi geliyor bana
Kızlar Gülnihal iki gündür sapıttı ,doğduğundan beri akkılı,uslu,sessiz olan çocuk gitti değişik bişey geldi yerine ya,uyku düzeni oturmuştu ama düzen fln hikaye gündüz uyurdu o yok artık,gece hiç kalkmazdı en az 3 defa kalkıyor, hep kucak istiyor ,mız mız durumlar bi yeri ağrıyor desem yok kucağıma alıca hiç bi poblem kalmıyor,iki gündür kafayı yedim ya alışık değilim ben uykusuz gecelereeeee
herkese hayırlı cumalr, sabah doktordaydık, çok şükür kuzumun korkulacak bişeyi yok, her ay takip edilecek ultrasonla, inş. küçülüp kaybolup gidecek bezeler..dua eden, şifa dileyen herkese çok teşekkür ederim..
martim gündüz uykusunun büyüme açısından pek yararı yokmuş, önemli olan gece uykusu, erken dalıyor olması da çok güzel..ayşe hüma da sekiz gibi mızmızlanmadan uyurdu, bi haftadır nerdeyse onu buluyor uyuması, üstüste misafirler, bizim gittiğimiz yerler derken kızımın düzeni bozuldu, çok kızıyorum kendime
fotoğraf paylaşan arkadaşlar hepiniz birbirinizden güzelsiniz, bebekleriniz de çok tatlı, insan görünce bi tuhaf oluyor, hayalimde hepinizin yüzü var, gördüğümde aa tam hayal ettiğim gibi diyorum
şu fehminin yeri neresiymiş, adresi bilsem ben de bi baksam çok merak ettim ne konuşuluyor
herkese hayırlı cumalr, sabah doktordaydık, çok şükür kuzumun korkulacak bişeyi yok, her ay takip edilecek ultrasonla, inş. küçülüp kaybolup gidecek bezeler..dua eden, şifa dileyen herkese çok teşekkür ederim..
martim gündüz uykusunun büyüme açısından pek yararı yokmuş, önemli olan gece uykusu, erken dalıyor olması da çok güzel..ayşe hüma da sekiz gibi mızmızlanmadan uyurdu, bi haftadır nerdeyse onu buluyor uyuması, üstüste misafirler, bizim gittiğimiz yerler derken kızımın düzeni bozuldu, çok kızıyorum kendime
fotoğraf paylaşan arkadaşlar hepiniz birbirinizden güzelsiniz, bebekleriniz de çok tatlı, insan görünce bi tuhaf oluyor, hayalimde hepinizin yüzü var, gördüğümde aa tam hayal ettiğim gibi diyorum
şu fehminin yeri neresiymiş, adresi bilsem ben de bi baksam çok merak ettim ne konuşuluyor
"Allahım! Ey insanların Rabbi! Sıkıntıyı gider... Şifa ver... Zira sen şifa verensin... Senin verdiğin şifadan başka şifa yoktur.... Senin şifan hastalık bırakmaz.... Öyle bir şifa ver ki bir daha hastalık geri dönmesin...." (Hz Muhammed S.A.V) Dualarda unutulmamak umuduyla... Hayırlı Cumalar....
Not: Okunan yasinimiz 277 oldu, Çok şükür yarıyı geçtik(Rabbim şu cuma varkti hürmetine Mustafa Alper yavrumuza ve tüm hastalarımıza şifa versin)
Uras gündüzleri çok az uyuyo 30-40dk geçmiyo gece uykusuna da yatması 8'i bulmuyo genelde sizde durumlar nasıl çok mu az uyuyo acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?