- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #62.621
Kızlar Gülnihal iki gündür sapıttı ,doğduğundan beri akkılı,uslu,sessiz olan çocuk gitti değişik bişey geldi yerine ya,uyku düzeni oturmuştu ama düzen fln hikaye gündüz uyurdu o yok artık,gece hiç kalkmazdı en az 3 defa kalkıyor, hep kucak istiyor ,mız mız durumlar bi yeri ağrıyor desem yok kucağıma alıca hiç bi poblem kalmıyor,iki gündür kafayı yedim ya alışık değilim ben uykusuz gecelereeeee
He bu arada kendi kendine uyuma alışkanlığını da fareler götürdü tek başına uyuma alışkanlığını ise kediler hiç bişi kalmadı bol bol salyamız var sadece bu kadar
Bız bıcı bıcı yaptık guzel teyzeler...
ulan parçalarım seni bide banyo yapmışmış pehhhh
ay canım teşekkür ederim. güldürdün beni. süper telaffuzun :))Dilişııs:) ne kagadanda dadlı bı bı bebısın varr,tıpkı nıckın gıbı lezzetlı....
(forumdakı ıngılıssçe ortmenlerım dogru telaffuz ettımmı ayıp olmasın emme akademık ıngılızcemle yıkarım ortalıgı)
biizm gece uykuları fena. 10 bucuk 11. gündüz 4 defa uyuyor 1 buçuk - 2 saat arası değişiyor.Uras gündüzleri çok az uyuyo 30-40dk geçmiyo gece uykusuna da yatması 8'i bulmuyo genelde sizde durumlar nasıl çok mu az uyuyo acaba?
maşallah çok tatlıı. biz de birazdan gideceğiz bıcı bıcıyaBız bıcı bıcı yaptık guzel teyzeler...
Kızlar Gülnihal iki gündür sapıttı ,doğduğundan beri akkılı,uslu,sessiz olan çocuk gitti değişik bişey geldi yerine ya,uyku düzeni oturmuştu ama düzen fln hikaye gündüz uyurdu o yok artık,gece hiç kalkmazdı en az 3 defa kalkıyor, hep kucak istiyor ,mız mız durumlar bi yeri ağrıyor desem yok kucağıma alıca hiç bi poblem kalmıyor,iki gündür kafayı yedim ya alışık değilim ben uykusuz gecelereeeee
He bu arada kendi kendine uyuma alışkanlığını da fareler götürdü tek başına uyuma alışkanlığını ise kediler hiç bişi kalmadı bol bol salyamız var sadece bu kadar
Bız bıcı bıcı yaptık guzel teyzeler...
Selam kizlarVİRÜS
Bu sabah 5. Ay kontrolumuzu yaptırdık. Tüm kafama takılan soruları sordum not etmiştim bu sefer. Sizle de öğrendiklerimi paylasiyim
Ne kadar sut yetiyor sorusunun cevabı kilosunu 56 ya bolerek bulabiliyoruz. 5600 kiloysa 100cc sut yeter tabi bu iki veya 3 saatte bir beslenme icin geçerli.VİRÜS
6. Aydan itibaren toplam 30 dakika baby tv izlettirebiliriz gundeVİRÜS
İdrarında pembe leke yoksa suya gerek yokVİRÜS
ilk kati gıdamız kabak olacakmış bizim ilk meyve verirsek digerlerini almayabilir dedi salatalığı havucu hep fileyle verin dedi boğazına kacabilirmis
Sıcakta losyon sürmeyin dediVİRÜS
Bu kontrol önemliydi benim icin eğer sekeri biskuviyi dayasaydi başka Dr aricaktim Cici bebeyi sakın dedi baya pisik yapiomus onun yerine evde kek yaptırıyorum ben dedi tabi o da cok daha sonra...VİRÜS
herkese hayırlı cumalr, sabah doktordaydık, çok şükür kuzumun korkulacak bişeyi yok, her ay takip edilecek ultrasonla, inş. küçülüp kaybolup gidecek bezeler..dua eden, şifa dileyen herkese çok teşekkür ederim..
martim gündüz uykusunun büyüme açısından pek yararı yokmuş, önemli olan gece uykusu, erken dalıyor olması da çok güzel..ayşe hüma da sekiz gibi mızmızlanmadan uyurdu, bi haftadır nerdeyse onu buluyor uyuması, üstüste misafirler, bizim gittiğimiz yerler derken kızımın düzeni bozuldu, çok kızıyorum kendime
fotoğraf paylaşan arkadaşlar hepiniz birbirinizden güzelsiniz, bebekleriniz de çok tatlı, insan görünce bi tuhaf oluyor, hayalimde hepinizin yüzü var, gördüğümde aa tam hayal ettiğim gibi diyorum
şu fehminin yeri neresiymiş, adresi bilsem ben de bi baksam çok merak ettim ne konuşuluyor
Fatmaa kuzum inş. çok fazla huzursuz olmadan çıkar dişler:26:Ayselım hedıklerı kaynat sen yavas yavas...
kalem geçmiş olsun .
nasılsınız kızlar?
belim ağrıyordu yakı aldım Allah ım yanıyorum cayır cayır.
ne var ne yok sizde?
he kız bende ama gördüğün gibi burdayıııımPınarrrr sende mi sen ajan oalrak gir oaraya örgütle geri getir hepsini
dişi çıkacaktır huysuzluğu da ondandır canımKızlar Gülnihal iki gündür sapıttı ,doğduğundan beri akkılı,uslu,sessiz olan çocuk gitti değişik bişey geldi yerine ya,uyku düzeni oturmuştu ama düzen fln hikaye gündüz uyurdu o yok artık,gece hiç kalkmazdı en az 3 defa kalkıyor, hep kucak istiyor ,mız mız durumlar bi yeri ağrıyor desem yok kucağıma alıca hiç bi poblem kalmıyor,iki gündür kafayı yedim ya alışık değilim ben uykusuz gecelereeeee
herkese hayırlı cumalr, sabah doktordaydık, çok şükür kuzumun korkulacak bişeyi yok, her ay takip edilecek ultrasonla, inş. küçülüp kaybolup gidecek bezeler..dua eden, şifa dileyen herkese çok teşekkür ederim..
martim gündüz uykusunun büyüme açısından pek yararı yokmuş, önemli olan gece uykusu, erken dalıyor olması da çok güzel..ayşe hüma da sekiz gibi mızmızlanmadan uyurdu, bi haftadır nerdeyse onu buluyor uyuması, üstüste misafirler, bizim gittiğimiz yerler derken kızımın düzeni bozuldu, çok kızıyorum kendime
fotoğraf paylaşan arkadaşlar hepiniz birbirinizden güzelsiniz, bebekleriniz de çok tatlı, insan görünce bi tuhaf oluyor, hayalimde hepinizin yüzü var, gördüğümde aa tam hayal ettiğim gibi diyorum
şu fehminin yeri neresiymiş, adresi bilsem ben de bi baksam çok merak ettim ne konuşuluyor
Kızlar bu arada dün akşam iş yerinde yangın çıkmış,mescit ve mutfak yanmış,mescit hele fena halılar fln kül olmuş ordaki pervane bile erimiş ama 2 tane kur'an-ı kerim vardı tek yaprağına bile birşey olmamış itfaiye söndürdükten sonra almışlar sadece ıslanmış o kadar.
gamze sana bişi sorcam yevrum..şimdik bu yazıyı paylaşman güzel olmuş valla bebe bizk.vermicem bidaada..ya kullandmz herşey zararlı..hangi birini çıkarcaz hayatımızdan...
mesela sn un, şeker ve yağ olrk ne kullanıyosun ve nerden temin ediyosun..zeytinyağının ısıtılması kızartılması fln zararlıymış diye biliyorm..
artk meyveni sebzeni ipek hanımın çiftliindenmi alıyosun..
bide mesela şampuan olrk fln ne kullanıyosun..
artı sabun cevizi nasıl gidiyo
Selam kizlarVİRÜS
Bu sabah 5. Ay kontrolumuzu yaptırdık. Tüm kafama takılan soruları sordum not etmiştim bu sefer. Sizle de öğrendiklerimi paylasiyim
Ne kadar sut yetiyor sorusunun cevabı kilosunu 56 ya bolerek bulabiliyoruz. 5600 kiloysa 100cc sut yeter tabi bu iki veya 3 saatte bir beslenme icin geçerli.VİRÜS
6. Aydan itibaren toplam 30 dakika baby tv izlettirebiliriz gundeVİRÜS
İdrarında pembe leke yoksa suya gerek yokVİRÜS
ilk kati gıdamız kabak olacakmış bizim ilk meyve verirsek digerlerini almayabilir dedi salatalığı havucu hep fileyle verin dedi boğazına kacabilirmis
Sıcakta losyon sürmeyin dediVİRÜS
Bu kontrol önemliydi benim icin eğer sekeri biskuviyi dayasaydi başka Dr aricaktim Cici bebeyi sakın dedi baya pisik yapiomus onun yerine evde kek yaptırıyorum ben dedi tabi o da cok daha sonra...VİRÜS
Kızlar bu arada dün akşam iş yerinde yangın çıkmış,mescit ve mutfak yanmış,mescit hele fena halılar fln kül olmuş ordaki pervane bile erimiş ama 2 tane kur'an-ı kerim vardı tek yaprağına bile birşey olmamış itfaiye söndürdükten sonra almışlar sadece ıslanmış o kadar.[/QUOT
geçmiş olsun canım. ben de bugün fehminin yerine üye oldum :)) iyi mi yaptım bilmem ama
Hiç iyi yapmadınn[geçmiş olsun canım. ben de bugün fehminin yerine üye oldum :)) iyi mi yaptım bilmem ama
misafirim olmadığı sürece bizim evde un ve şeker ile pişen birşey yok artık.
yağ olarak, herzaman 1 numaram gerçek terayağı, marketten almıyorum peynircimden alıyorum veya tavsiye edilen bir yer varsa sipariş ediyorum. Mesela bu konuda Nalan'dan yardım isteyeceğim, ayder tarafından sipariş verebileceğim bir yer var mı diye.
zeytinyağı, yudum zeytinyağı tüm yemeklerim bununla pişiyor, kızartma yağı çotanak fındık yağı, lakin bizim evde kızartma fırında yapılıyor, yani sıcaklığı yüksek yağın zararı minimumda , ayrıca fındık yağının yanma sıcaklığı zaytinyağı ve ayçiçek yağına göre daha yüksek, iyi birşey yani.
sebzeler ipek hanımın çiftliğinden, ve Berra'nın meyvaları oradan, bizde otlanıyoruz onlardan :) zaten kavun karpuz ile geçiyor yaz :) diğer meyvaları ise organik pazardan alıyorum. Topkapı eresin otelin yanındaki ahmet marankinin kozmik pazarı veya özgürlük parkındaki pazardan.
Berra'ya hala bübchen şampuan kullanıyorum , bitsin trukid alacağım veya mustela.
Kendime şampuan konusunda henüz organik olamadım :)
sabun cevizi süper, siparişi sabun ağacı sitesinden sipariş veriyorum, ev temizliği mutfak-banyo temizliği, çamaşır yıkama,sivri sinek kovucu olma,sivri sineğin ısırdığı yere sürme, saçları yıkama :) aklına ne gelirse :)
su için kriter olması süper oldu canım, biliyorsun Berra içmiyor.
baby tv konusunda dışındaki herşeyi uyguluyordum zaten, baby tv yi uygulamamaya devam edicem ama, sebebini az sonra açıklayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?