- 11 Ocak 2009
- 6.204
- 115
- 688
- 39
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #62.821
şimdi telefon ettim bana getirin dedim getirdiler yavrum nasıl acıkmış altını pisletmiş kim kaç saattir altına o bez. baba işte ne kadar bakacak bilecek. doyurdum uyuttum bakalım. sabah ola hayrolaahh içim yandı çok üzüldüm çoook yavrum benim
ne analar var bee ulan 6 değil 16 çocuğum olsa bırakamam ben o kadın her lafı hak ediyor
ya o adamcağıza ne demeli yazık zaten yetiştirme yurdunda büyümüş kim bilir neler yaşadı,aile özlemi çekti ve ne ümitlerle yuva kurdu kimbilir...şimdi yavrusunu nsıl bıraksın yetiştirme yurduna yazııık yavrumaa
lagrima senden allah razı olsun ki ne kadar vicdan sahibi biriymişsin annesinin istemeyip bıraktığı yavruya sen sahip çıkmışsın
allah bu mubarek günde o kadının cezasını versin inş.ve o bebeğin yüzü suyu hürmetine allah onu babacığından ayırmasın
Kızlar cok saolun. Cok zordu aklıma geldıkce ıcım acıoo kendıme daha cok kızıorum o goruntuyu hafızamdan sılemıorum hep gozumun onunde cocuguma baktıkca ıcım acıoAma cok sukur ıyı unutucm zamanla ALLAH daha beterındenn korusun yavrularımızı.
ankarada tanıdıgınız bildiğiniz bakıcı var mı? ve bez yada mama yardım edebilirmisiniz? ben elimden geldiğince yapcagım ama benimde gücüm cok yok affınıza sıgınarak istiyorum.
şuan çok üzgünüm moralim sıfır.eşimin yurttan bi arkadası vardı evlendi 1 ay sonra hamile kaldı eşi şuan oğulu 6 aylık ve şerefsiz karısı bir kanepenin üstüne yatırmış çocugu komple evi boşaltmış gitmiş. işten geldiğinde cocugu ac ve aglarken bulmuş. ablasına bırakmıştı ablası demiş bakamam artık al. gitti aldı geldiler şimdi bizi aradı napcam diye. bişey diyemedim getir gündüzleri bakayım ama geceleri bakamam dedim fakat ben nereye kadar bakabilirim o hergün nereye kadar bırakıp alabilir. çok üzüldüm o çocuga anlatamam. o orospu anası dicem kusurabakmayın nasıl kıydın da bıraktın mal mülk bu kadarmı önemliyidi. Allah kahretsin onun gibileri. benim içim yandı duyunca ama onun yanmamış demekki. boşanma davası açmış zilli önceden vukaatlı bu arkadaş dısında 6 tane daha cocugu varmış.. bu kadını elime verseler bulsam falan parçalarım sanırım.
bi akıl verin ben ne yapabilirim o ne yapabilir. eşimde oda yetiştirme yurdunda büyümüşler yurda verin diye sessizden söylediğimde kabul etmediler. ama başka ne çözüm yolu olabilir. adamın tonla borcu var evde bir kanepe var 6 aylık el kadar bebe bilemiyorum aklım durdu suan.
ankarada tanıdıgınız bildiğiniz bakıcı var mı? ve bez yada mama yardım edebilirmisiniz? ben elimden geldiğince yapcagım ama benimde gücüm cok yok affınıza sıgınarak istiyorum.
Evet kizlar sonunda biZde dusnler kervanina katildik;( bugun canimdan can gitti Kuzeyi masanin ustunden dusurdm;( pusetten kayip tahminimce sandalyeye carpip parkenin ustune dustu;( o sesi duydugumda yer ayagmn altindan oynadi cok kotuydu cok korktum resmen benim yuzmden dustu masanin ustune niye koyuosnki( kostum hemn kucagima aldm agladi yavrum sonra sesi zayflmya basladi inlemeye dondu bu sefer daha cok korktum onu kaybadeyorum sandim gozleri acikti ama sessizce inliyodu;(( bir yandn hazrlnrkn bir yandn algilrini kontrol etmk icn konusuodm onunla elim sol koluna gitti bir fark vardi yumusamisti ve sanki cikmis gibi sallaniyodu eminimki koluna o an bisey oldu bir yandn esimi ariyorum bir yandn kuzeyin genel durumunu kontrol etmye calistirym neyse hemen atladim gittim hastaneye ilk muay...ene fln kolu buarada biraz daha kendine geldi daha sertlesmisti ortpedist geldi ilk muayeneye gore sorun goremdm dedi ben kocama yemk masasndn dusrdfmu soylyemdgm icn kadina yuksekce bi koltktn dustgunu soyledim kocam bu sirda yok daha gelmemis Allahim beler dusundm o an aklimdan vin tane sey geciyo;(( neyse dedi tomografi dedim ok indm aasaya kuzey bu esnada aglamiyo ama algilri acik guluyo ayaklrinin ustne basio nesnelei takp edio derkn bana kagt getrdlr imzalttilr kuzeyi tomogrfi icn uyutmami soyledlr benm jetn dustu dedim n tomgrfsi cocugn genel sagligi iti gozkuyo dedim ne malim drnu nye aramyrm neyse kocm geldi ardk br bir buck metreden sert zemine dustumu tomgrfi isterz oda cocgn bulgulrina gore dedi kuzeyn keyfi yerndeyse evde takip edn dedi bizde 2 saat sonra ayrildk hastanedn sonuc kuzeyin kafasnda cok az bir sislk var genl durumu iyi keyfi yerinde Allahima sonsuz sukurler olsun Rabbim kimseyi evladyla sinamasn cok zordu resmen sah damarim kesildi oldum dirildim ( aman kizlr lutfen dikkat lutfen etrafi gozden bikere daha gecirip sakat olabilck herseyi ortadan kaldiralim;( iste oyle uzun oldu hakkinizi helal edin. Hee son bisey daha eve geldktn sonra kocam cakti davayi koltuktn dusse boyle olmzdn dogru soyle dedi bende anlattim yaln soylerkn yuzm kizarmisti zaten ) off neyseki Allahin izniyle kuzey pasam iyi:)
şuan çok üzgünüm moralim sıfır.eşimin yurttan bi arkadası vardı evlendi 1 ay sonra hamile kaldı eşi şuan oğulu 6 aylık ve şerefsiz karısı bir kanepenin üstüne yatırmış çocugu komple evi boşaltmış gitmiş. işten geldiğinde cocugu ac ve aglarken bulmuş. ablasına bırakmıştı ablası demiş bakamam artık al. gitti aldı geldiler şimdi bizi aradı napcam diye. bişey diyemedim getir gündüzleri bakayım ama geceleri bakamam dedim fakat ben nereye kadar bakabilirim o hergün nereye kadar bırakıp alabilir. çok üzüldüm o çocuga anlatamam. o orospu anası dicem kusurabakmayın nasıl kıydın da bıraktın mal mülk bu kadarmı önemliyidi. Allah kahretsin onun gibileri. benim içim yandı duyunca ama onun yanmamış demekki. boşanma davası açmış zilli önceden vukaatlı bu arkadaş dısında 6 tane daha cocugu varmış.. bu kadını elime verseler bulsam falan parçalarım sanırım.
bi akıl verin ben ne yapabilirim o ne yapabilir. eşimde oda yetiştirme yurdunda büyümüşler yurda verin diye sessizden söylediğimde kabul etmediler. ama başka ne çözüm yolu olabilir. adamın tonla borcu var evde bir kanepe var 6 aylık el kadar bebe bilemiyorum aklım durdu suan.
Evet kizlar sonunda biZde dusnler kervanina katildik;( bugun canimdan can gitti Kuzeyi masanin ustunden dusurdm;( pusetten kayip tahminimce sandalyeye carpip parkenin ustune dustu;( o sesi duydugumda yer ayagmn altindan oynadi cok kotuydu cok korktum resmen benim yuzmden dustu masanin ustune niye koyuosnki( kostum hemn kucagima aldm agladi yavrum sonra sesi zayflmya basladi inlemeye dondu bu sefer daha cok korktum onu kaybadeyorum sandim gozleri acikti ama sessizce inliyodu;(( bir yandn hazrlnrkn bir yandn algilrini kontrol etmk icn konusuodm onunla elim sol koluna gitti bir fark vardi yumusamisti ve sanki cikmis gibi sallaniyodu eminimki koluna o an bisey oldu bir yandn esimi ariyorum bir yandn kuzeyin genel durumunu kontrol etmye calistirym neyse hemen atladim gittim hastaneye ilk muay...ene fln kolu buarada biraz daha kendine geldi daha sertlesmisti ortpedist geldi ilk muayeneye gore sorun goremdm dedi ben kocama yemk masasndn dusrdfmu soylyemdgm icn kadina yuksekce bi koltktn dustgunu soyledim kocam bu sirda yok daha gelmemis Allahim beler dusundm o an aklimdan vin tane sey geciyo;(( neyse dedi tomografi dedim ok indm aasaya kuzey bu esnada aglamiyo ama algilri acik guluyo ayaklrinin ustne basio nesnelei takp edio derkn bana kagt getrdlr imzalttilr kuzeyi tomogrfi icn uyutmami soyledlr benm jetn dustu dedim n tomgrfsi cocugn genel sagligi iti gozkuyo dedim ne malim drnu nye aramyrm neyse kocm geldi ardk br bir buck metreden sert zemine dustumu tomgrfi isterz oda cocgn bulgulrina gore dedi kuzeyn keyfi yerndeyse evde takip edn dedi bizde 2 saat sonra ayrildk hastanedn sonuc kuzeyin kafasnda cok az bir sislk var genl durumu iyi keyfi yerinde Allahima sonsuz sukurler olsun Rabbim kimseyi evladyla sinamasn cok zordu resmen sah damarim kesildi oldum dirildim ( aman kizlr lutfen dikkat lutfen etrafi gozden bikere daha gecirip sakat olabilck herseyi ortadan kaldiralim;( iste oyle uzun oldu hakkinizi helal edin. Hee son bisey daha eve geldktn sonra kocam cakti davayi koltuktn dusse boyle olmzdn dogru soyle dedi bende anlattim yaln soylerkn yuzm kizarmisti zaten ) off neyseki Allahin izniyle kuzey pasam iyi:)
Saat11'den 4'e kadar o sıcakta oruçlu ve 2cocukla ev aradık Rabbim yüzümüze baktı 600'e 125metrekare 50aidat sitede kaynanama yakın bı ev bulduk emlak çi 550'ye düşürürüz diyor anlaştık ev sahibini aradı esimin diyarbakırlı olduğunu duyunca yan çizmeye başladı yarın kesin belli olacak biraz küçük yatak odam sığmıyor başlıkları çıkarırım cocuk odasına iki baza sığmaz bilmiyom ne olur gerisi iyi ama benim aklım 850'ye olan evde kaldı neyse sagolun inşallah hayırlısında olur bu hafta taşınırız haber ederim
şimdi telefon ettim bana getirin dedim getirdiler yavrum nasıl acıkmış altını pisletmiş kim kaç saattir altına o bez. baba işte ne kadar bakacak bilecek. doyurdum uyuttum bakalım. sabah ola hayrola
bu iki mesaj beni öyle derinlere götürdü ki, bir ana 6 aylık yavrusunu terkediyor, o yavruyu lagrima doyuruyor, isolde de bu yavru emiyormuydu, onu ne ile doyurdun diye bebeğin ne yediğini düşünüyor....Lagrıma ne denıır esasında cok sey bılıyorumda o kadın ıcın,off neyse bosver...
Sen ne guzel bı ınsanmıssınkı o bebege sahıp cıkmıssın ama nereye kadar,senınde sana muhtac bı bebegın var...
Canım yaaa ben seyı merak ettım bebek hala emıyomuydu? Karnını doyurdum dedınya ona mamamı verdın yoksa emzırdınmı?
kızlar bilemiyorum burada bahsedildimi ama biz fehminin yerinde
bi aile için yardım topluyoruz.. bu aileyi bizler için hassas kılan
nokta şu ki; ailenin durumunun iyi olmamasına karşın üçüzleri olması..
mayıs ayında erken dogan üç prenses hala 2 bucuk kilolar,
bizlerin 'begenmedim giydirmeyeceğim' dediği kıyafetlere,
'bu bezin filesi yok kullanmam' dediğimiz bezlere,
'6 ayı doldurmadan cocuguma yedirmem' dediğimiz mamalara
cook ihtiyacları var.. En hayırlısı elbette yeni şeyler alıp göndermek
ama tertemiz giydirmediğimiz yada artık bebişlerimize küçük gelen kıyafetler varsa
gönderirsek cok iyi olur kızlar, aile para yardımını kabul etmiyormuş çünkü..
bizlerden çoğu ebebek den yada diğer alışveriş sitelerinden bez mama kıyafet vb.
alıp gönderdik, sizler de bu üç prensese yardım etmek isterseniz adresi özelden verebilirim..
dediğim gibi belki burda paylaşıldı bu mevzu ama dzgün takip edemediğim için kaç gündür bilemiorum.
üçüzleri görseniz daha yeni doğmuş gibiler kızlar((
Canımm negatif çıkmış sonuç gözün aydın,Rabbim vakti zamanında hayırlısıyla nasip etsin inş.Arkadaşlar rabbim beterinden korusun ama şu an berbat bir haldeyim, dün iftar için yemek hazırlarken midembulanmaya başladı ve dünden beri istifra ediyorum.... ve içimde acayip korku var ya hamileysemçünkü geçensene de böyle iftar için yemek yaparken başlamıştı bulantılarım... ve ben hala adet olmadım eşim gebelik testi alacak birazdan... inşaAllah değilimdir,inşaAllah eşyamı, evimi toparlayacağım derken üşütmüşümdür
Mine inan okurken içim gitti,Gülnihal düşmüş gibi okudum,çok şükür ki Kuzey paşa iyi birşey olmamışEvet kizlar sonunda biZde dusnler kervanina katildik;( bugun canimdan can gitti Kuzeyi masanin ustunden dusurdm;( pusetten kayip tahminimce sandalyeye carpip parkenin ustune dustu;( o sesi duydugumda yer ayagmn altindan oynadi cok kotuydu cok korktum resmen benim yuzmden dustu masanin ustune niye koyuosnki( kostum hemn kucagima aldm agladi yavrum sonra sesi zayflmya basladi inlemeye dondu bu sefer daha cok korktum onu kaybadeyorum sandim gozleri acikti ama sessizce inliyodu;(( bir yandn hazrlnrkn bir yandn algilrini kontrol etmk icn konusuodm onunla elim sol koluna gitti bir fark vardi yumusamisti ve sanki cikmis gibi sallaniyodu eminimki koluna o an bisey oldu bir yandn esimi ariyorum bir yandn kuzeyin genel durumunu kontrol etmye calistirym neyse hemen atladim gittim hastaneye ilk muay...ene fln kolu buarada biraz daha kendine geldi daha sertlesmisti ortpedist geldi ilk muayeneye gore sorun goremdm dedi ben kocama yemk masasndn dusrdfmu soylyemdgm icn kadina yuksekce bi koltktn dustgunu soyledim kocam bu sirda yok daha gelmemis Allahim beler dusundm o an aklimdan vin tane sey geciyo;(( neyse dedi tomografi dedim ok indm aasaya kuzey bu esnada aglamiyo ama algilri acik guluyo ayaklrinin ustne basio nesnelei takp edio derkn bana kagt getrdlr imzalttilr kuzeyi tomogrfi icn uyutmami soyledlr benm jetn dustu dedim n tomgrfsi cocugn genel sagligi iti gozkuyo dedim ne malim drnu nye aramyrm neyse kocm geldi ardk br bir buck metreden sert zemine dustumu tomgrfi isterz oda cocgn bulgulrina gore dedi kuzeyn keyfi yerndeyse evde takip edn dedi bizde 2 saat sonra ayrildk hastanedn sonuc kuzeyin kafasnda cok az bir sislk var genl durumu iyi keyfi yerinde Allahima sonsuz sukurler olsun Rabbim kimseyi evladyla sinamasn cok zordu resmen sah damarim kesildi oldum dirildim ( aman kizlr lutfen dikkat lutfen etrafi gozden bikere daha gecirip sakat olabilck herseyi ortadan kaldiralim;( iste oyle uzun oldu hakkinizi helal edin. Hee son bisey daha eve geldktn sonra kocam cakti davayi koltuktn dusse boyle olmzdn dogru soyle dedi bende anlattim yaln soylerkn yuzm kizarmisti zaten ) off neyseki Allahin izniyle kuzey pasam iyi:)
Ya nasıl bir vicdandır bu yaşuan çok üzgünüm moralim sıfır.eşimin yurttan bi arkadası vardı evlendi 1 ay sonra hamile kaldı eşi şuan oğulu 6 aylık ve şerefsiz karısı bir kanepenin üstüne yatırmış çocugu komple evi boşaltmış gitmiş. işten geldiğinde cocugu ac ve aglarken bulmuş. ablasına bırakmıştı ablası demiş bakamam artık al. gitti aldı geldiler şimdi bizi aradı napcam diye. bişey diyemedim getir gündüzleri bakayım ama geceleri bakamam dedim fakat ben nereye kadar bakabilirim o hergün nereye kadar bırakıp alabilir. çok üzüldüm o çocuga anlatamam. o orospu anası dicem kusurabakmayın nasıl kıydın da bıraktın mal mülk bu kadarmı önemliyidi. Allah kahretsin onun gibileri. benim içim yandı duyunca ama onun yanmamış demekki. boşanma davası açmış zilli önceden vukaatlı bu arkadaş dısında 6 tane daha cocugu varmış.. bu kadını elime verseler bulsam falan parçalarım sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?