2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şimdi telefon ettim bana getirin dedim getirdiler yavrum nasıl acıkmış altını pisletmiş kim kaç saattir altına o bez. baba işte ne kadar bakacak bilecek. doyurdum uyuttum bakalım. sabah ola hayrola

cnm çok geçmiş olsun bidahada hiçbirimizin başına gelmesin inş.

ankarada tanıdıgınız bildiğiniz bakıcı var mı? ve bez yada mama yardım edebilirmisiniz? ben elimden geldiğince yapcagım ama benimde gücüm cok yok affınıza sıgınarak istiyorum.

ankarada tanıdıgınız bildiğiniz bakıcı var mı? ve bez yada mama yardım edebilirmisiniz? ben elimden geldiğince yapcagım ama benimde gücüm cok yok affınıza sıgınarak istiyorum.

merhaba duruma çok üzüldüm, özelden adres bilgilerini yazarsanız mama bez gönderirim kargoyla, kaç numara bez ve hangi marka ve numara mama gerekli onuda yazarsanız sevinirim, yalnız o bebeğe sürekli siz bakamazsınız babası da bakamayacak durumdaysa en azından bir aile bulmak için araştırabilir, eminim onu sahiplencek iyi bir aile bulunur, çok üzüldüm

lagrima cnm ankaradaki anneler bakıcı bulsun, bizlerde elimizden geldigince aramızda para toplayıp bakıcının parasını verelim, okudugumdan beri kendimde değilim,
aklım almıyor, ağlamaktan başka bişy yapamıorum, o yavruyu kucaklayıp öpmek istiorum yavrum benm, of neyse gene dağılıcam anlaşılan, sütüm kesilcek die korkuorum,
NOLURSUNUZ KIZLAR!!!! bu yavrucagı anası ortada bırakmış ve biz de bu durumu öğrendik ve artık biz de bu cocukdan sorumluyuz, cok değil kızlar belki 10 ar tl bile versek
bu sorunu çözebiliriz lagrima cnm bebeğin ismi ne

Allahım sen büyüksün bise diyipte onun günahını. Hafifletmek istemem ne vicdansiz yas daha ben okurken ne kadar ağladım insaf ya icim yandı
Mine gecmis olsun kuzey e
Emine testi merak ediyordum şükür negatif mis

Saat11'den 4'e kadar o sıcakta oruçlu ve 2cocukla ev aradık Rabbim yüzümüze baktı 600'e 125metrekare 50aidat sitede kaynanama yakın bı ev bulduk emlak çi 550'ye düşürürüz diyor anlaştık ev sahibini aradı esimin diyarbakırlı olduğunu duyunca yan çizmeye başladı yarın kesin belli olacak biraz küçük yatak odam sığmıyor başlıkları çıkarırım cocuk odasına iki baza sığmaz bilmiyom ne olur gerisi iyi ama benim aklım 850'ye olan evde kaldı neyse sagolun inşallah hayırlısında olur bu hafta taşınırız haber ederim

canım konu dışı olacak biraaz kusura bakma ama ..özel yazacağım sana ama posta kutunu boşaltman gerekiyomuş.. yardımcı olur musun:))

Mine'cim tekrardan çok geçmiş olsun... Yüreğimiz dudaklarımızın ucunda büyüteceğiz bunları....

allah evlat sahibi yaptığı kullarına evlat sevgisi versin...

canım, gamze.malkoc@gmail.com iletişim bilgilerinide içeren , konuyu anlatan bir mail gönderir misin ? Senin mailini üyesi olduğun bir iki grup ile paylaşacağım, bez mama kıyafet yardımı , gelecektir oradadan da. En kısa sürede haber bekliyorum.

canımm günaydın çok çok geçmiş olsun. Alla bir daha yaşatmasın. kızımda bir kere koltuktan düşmüştü ama ben işteydim görmedim ama telefon gelince neye uğradığımı şaşırdım nekadar iyi deselerde kendim görmeden inanamıyordum. Allah bir daha yaşatmaasın çok dikkatli olmak lazım

nıye esının dıyarbakırlı oldugunu duyunca yan cızdı o cıns ev sahıbı,kurban olsun o dıyarbakıra...

Lagrıma ne denıır esasında cok sey bılıyorumda o kadın ıcın,off neyse bosver...
Sen ne guzel bı ınsanmıssınkı o bebege sahıp cıkmıssın ama nereye kadar,senınde sana muhtac bı bebegın var...
Canım yaaa ben seyı merak ettım bebek hala emıyomuydu? Karnını doyurdum dedınya ona mamamı verdın yoksa emzırdınmı?

şimdi telefon ettim bana getirin dedim getirdiler yavrum nasıl acıkmış altını pisletmiş kim kaç saattir altına o bez. baba işte ne kadar bakacak bilecek. doyurdum uyuttum bakalım. sabah ola hayrola

bu iki mesaj beni öyle derinlere götürdü ki, bir ana 6 aylık yavrusunu terkediyor, o yavruyu lagrima doyuruyor, isolde de bu yavru emiyormuydu, onu ne ile doyurdun diye bebeğin ne yediğini düşünüyor....

Ve Nlp Uzmanı Ramazan Varol Hocamın sözü geldi aklıma

'' önce insanlık zeminine tutunmaya çalışın, kendinizi yetiştirin, olgunlaştırın, eğer insanlık zemininde olmazsanız, ne analığınızın, ne evlatlığınızın, ne öğrenciliğinizin, ne arkadaşlığınızın, ne vatandaşlığınızın nede kulluğunuzun hiçbir önemi yoktur, hatta insanlık zemininde olamazsanız zarar veren konumuna düşersiniz''

o insan insanlık zemininde olamamış ki analığın hiç bir kıymeti kalmamış evladını terkedebilmiş, evladına büyük zararı vermiş, lagrima ve isolde arkadaşlarımızıda takdir ediyorum ki bir ananın düşünebileceği iç yangını yaşıyorlar... İNŞAAlLAH ŞAŞIRANLARDAN OLMAYIZ, İNŞAALLAH KENDİMİZİ İNSANLIK ZEMİNİNDE YETİŞTİREBİLİRİZ...

Son düzenleme:

Canım özleden adresi fln mesaj atar mısın
Canımm negatif çıkmış sonuç gözün aydın,Rabbim vakti zamanında hayırlısıyla nasip etsin inş.
Mine inan okurken içim gitti,Gülnihal düşmüş gibi okudum,çok şükür ki Kuzey paşa iyi birşey olmamış
Ya nasıl bir vicdandır bu ya Gülnihal'in saçının telini dünyaya değişmem nasıl olurda bir anne 6 aylık ona muhtaç bi bebeği bıraka bilir aklım almıyor,Gamzenin dediği gibi Allah evlat verdiği kişilere evlar sevgisi versin

Gelelim bizden haberlee
Gülnihal hem cumratesi hem pazar gittiğimiz iftardan apar topar kalkmamızı sağladı:)C.tesi gittik arabasında durmak istemedi ağladı köprü yaptı arabasında resmen kucağıma almamla bardak ve kaseyi yere indirip kırması bir olduu Kucağımda etrafa ağzıyla yağmur yağdırdı,sonra benim başörtümü çekiştirdi büzüştürdü bi ara ağzına sokarken yakaladım ben doğru düzgün bi lokma yemeden herkesten önce kalktıkDaha eve varmadan uyuduuuu.Dün de eşimin abisi çağırmıştı onlara gittik biraz erken gittik saat dört gibi ama Gülnihal o kadar huzursulandı ki iftara eşim bi çorba içti kalktık eve geldik uyuduuuubu kız evden başka biyerde huysuzlanmaya başlıyorrr

nicegirl çok büyük geçmiş olsun Allah korumuş miniğini

masiva bence de tekrarla inş değilsindir

lagrima o kadını da Allah ıslah etsin annelik değil insanlık bile yakışmıo

Masıvamm canımmm oyle ınce dusuncelısın,ben o mesajı yazdıgımda kızımı emzırıyodum,eger o bebekte emen bı bebekse,yazıklar olsun onun annesıne... Dogurmakla anne olunmuyomus sozu bı kere daha tezahur etmıs oldu ne yazıkkı

günaydınlarrr herkeze bu benim miniğim Elif Duru
Teyzelerine kocaman kocaman sabah öpücükleri yolluyo.
Gülnihal çok tatlı çımış.
Lagrima bilgileri bizede ver bizde elimizden geleni yapalım canım. Bende Ankaradayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…