2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Annemin ve arkadaşlarımında tavsiyesiyle bir kere daha test yaptım, çok şükür negatif çıktı... insanoğlu ne tuhaf değilmi, hamile olana kadar pozitif çıksın diye beklerken, şimdi pozitif çıkacak diye eteklerim tutuştu

bu arada bugün sabah daha dinç kalktım, midem daha iyi çok şükür Cumartesi günü salonu komple toplamıştık,dolapların içindekiler hep kolilendi, halıları yıkamaya verdik, bir tek mutfak kaldı, onuda cumaya kadar yapacam inş, büyük ihtimal bu cuma ankaraya gideceğiz, kırıkkaleye gidip ev bulmamız lazım, inş kırıkkale bizim için hayırl olur...

okurken içim yandı, o masum yavruyu düşünüp oğluma baktıkça.. bu kadar savunmasız anaya muhtaç yavruyu bırakan bi insan masivanın da dediği gibi önce insanlıktan nasibini almamış.. kuracağım hiçbir cümle içimdeki kızgınlığı anlatmaya tarifsiz. sadece şunu diyebilirim Allah senden razı olsun arkadaşım ve o küçük masum günahsız yavruya Rabbim öyle güzel ve hayırlı bi baht nasip etsin, annesini aratmayacak merhamet ve sevgiye sahip insanlar elinde büyüsün ki o ananın elinde büyümemesi hayrına olsun.. inşallah..

Gözün yadın canım,ben geçen ay adet oldum daha günüme de var ama bağırsak hareketlerinde hep bi yusuf yusuf oluyorum ,hatırlamaya çalışıyorum hamilelikten önce de böyle mi oluyordu diye ,piskopata bağladım hep ya olursa amaninn durumu varr:18:
Evini toplamışsın canım taşınma sırasında oğluşunu ne yapacaksın hava sıcak yavrucak yorulur ya

Günaydın canımm,ne güzel ana oğul takılıyorsunuz Uras'a da maşallah,Gülnihal 2 saatte dağıttı buraları :)
Sağol canım eşimde burda yoksa çalışamam zaten bizim ofis ev gibi o yüzden rahat yoksa olmazdı...Demek minik prenses dağıttı annesini paylaşamıyo ne yapsın kuzucuk:)))

Ben de çok korkuyorum hala adet olmadım,tamam 2. çocuğu istiyorum ama daha çoooooooooooooook erken Allah doğru zamanda nasip etsin inş. şimdi değil:)

FONT=Comic Sans MS][/FONT]Bright starts bounce baby activty center hoppala ve eğitici aktivite merkezi 2in1

e-bebekten aldığım Bebeğimize uzun süre kullanıp en memnun kaldığımız ürünlerden biri iş yaparken içine bırakıp saatlerce kaliteli vakit geçirmesini sağlayacak bir ürün. Hiçbir sorunu yoktur. Ayarlanabilir boy mekanizması sesli müzikli oyuncaklar ve 360derece dönen kumaş koltuk.
Piyasa fiyatı 250 tl.İhtiyacı olan için uygun fiyata.. Fiyat:90tl
[/FONT]

şimdi oğlum yürümeye çalışıyo o yüzden fisher price ilk arabam alıcam bunu satıyorummm ilgilenenler için özele mesaj atarsanız kızlar takiop edemiyorummmmmmm

http://www.ayhancocuk.com/1107-8122-large/bright-starts-doodle-bug-around-we-go-aktivite-masasi.jpg için Google Görsel Sonuçları

Son düzenleme:
Bi arkadaşım var bebeği 9 aylıkken tekrar hamile kaldı 3. çocuk çok istemiyordu bunalıma girdi resmen 2 oğlu var en azından kızım olur dedi bu gün doktora gitmiş ve bebiş erkek ağlıyor kendini nasıl kız çocuk için şartlamışsa artık teselli edemedimmm:/

canım ben bu cuma ankaraya gidince geri gelmeyeceğim, eşyaya eşim, annem-babam gelecekler, bu yüzden herşeyi şimdiden toparlıyoruz,, çünkü yavrumla sürekli ora-bura derken perişan oluruz... bizimkiler eşyayı kırıkkaleye getirirken kardeşimde beni ankaradan kırıkkaleye götürecek...

ayneeeen bende üç olsun istiyorum ama zamanı gelince

canım, sana çok çok kolaylıklar versin rabbim, ben artık 2 tane gömleği bile ütüleyemezken sen evi taşınacak hale getiriyorsun....

Minecimçook geçmiş olsun...içim titredi okuyunca..o kdr üzüldümki..ama Allah gerçekten koruyo meleklerimizi..iyiki bişi olmamış..bundan sonra çok dikkat et ve o yüksek bi yerdeyken arkana bile dönme
eminecimyasinlerin sayısına inanamıyorm süpersiniz..Rabbim o kdr kişiden mutlaka sevdiğinin duasını kabul etcektir..çok umutlandm

cnm bu bilgileri paylaşmasan bnde aventle veriyodum teşekkürler paylaştığın için..hemen bıraktım kullanmayı gittim chicconun cam biberonunu aldım..ama sağdığım sütümü avent in via kaplarıyla veriyorm altına baktım pp5 yazıyodu..bide cam canlı organizmaları tutuyomuş anne sütünde diye..ama mamayı ve suyu cam biberonla veriyorm..

canım, sana çok çok kolaylıklar versin rabbim, ben artık 2 tane gömleği bile ütüleyemezken sen evi taşınacak hale getiriyorsun....
canım benim ya rabbim razı olsun, tek desteğim eşim, oğlumu toplayacağımız yerde yanımıza yatırıyoruz, hem ona laf atıyoruz hem eşya toparlıyoruz, ama taşınmak çok zor, birde yalnız olunca daha zormuş.... ama rabbim kolaylık veriyor...

söylicek kelime bulamıorm..o vicdansız haysiyetsiz kadına..doğurduu çocuu onun sadece bi nesne demekki öyle çaresizce bırakıp gitmiş..valla cnm onu yetiştirme yurdundan başka nereye verebilirsinki kimse bakamıyosa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…