- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #62.841
Eki Görüntüle 481142
günaydınlarrr herkeze bu benim miniğim Elif Duru
Teyzelerine kocaman kocaman sabah öpücükleri yolluyo.
Gülnihal çok tatlı çımış.
Lagrima bilgileri bizede ver bizde elimizden geleni yapalım canım. Bende Ankaradayım.
Günaydın herkese;
İyi bir hafta olsun inş.herkes için....Oğlumla işteki 2.haftamıza başladık bizde:)))
Annemin ve arkadaşlarımında tavsiyesiyle bir kere daha test yaptım, çok şükür negatif çıktı... insanoğlu ne tuhaf değilmi, hamile olana kadar pozitif çıksın diye beklerken, şimdi pozitif çıkacak diye eteklerim tutuştu
bu arada bugün sabah daha dinç kalktım, midem daha iyi çok şükürCumartesi günü salonu komple toplamıştık,dolapların içindekiler hep kolilendi, halıları yıkamaya verdik, bir tek mutfak kaldı, onuda cumaya kadar yapacam inş, büyük ihtimal bu cuma ankaraya gideceğiz, kırıkkaleye gidip ev bulmamız lazım, inş kırıkkale bizim için hayırl olur...
Sağol canım eşimde burda yoksa çalışamam zaten bizim ofis ev gibi o yüzden rahat yoksa olmazdı...Demek minik prenses dağıttı annesini paylaşamıyo ne yapsın kuzucuk:)))Günaydın canımm,ne güzel ana oğul takılıyorsunuz Uras'a da maşallah,Gülnihal 2 saatte dağıttı buraları :)
Annemin ve arkadaşlarımında tavsiyesiyle bir kere daha test yaptım, çok şükür negatif çıktı... insanoğlu ne tuhaf değilmi, hamile olana kadar pozitif çıksın diye beklerken, şimdi pozitif çıkacak diye eteklerim tutuştu
bu arada bugün sabah daha dinç kalktım, midem daha iyi çok şükürCumartesi günü salonu komple toplamıştık,dolapların içindekiler hep kolilendi, halıları yıkamaya verdik, bir tek mutfak kaldı, onuda cumaya kadar yapacam inş, büyük ihtimal bu cuma ankaraya gideceğiz, kırıkkaleye gidip ev bulmamız lazım, inş kırıkkale bizim için hayırl olur...
canım ben bu cuma ankaraya gidince geri gelmeyeceğim, eşyaya eşim, annem-babam gelecekler, bu yüzden herşeyi şimdiden toparlıyoruz,, çünkü yavrumla sürekli ora-bura derken perişan oluruz... bizimkiler eşyayı kırıkkaleye getirirken kardeşimde beni ankaradan kırıkkaleye götürecek...Gözün yadın canım,ben geçen ay adet oldum daha günüme de var ama bağırsak hareketlerinde hep bi yusuf yusuf oluyorum ,hatırlamaya çalışıyorum hamilelikten önce de böyle mi oluyordu diye ,piskopata bağladım hep ya olursa amaninn durumu varr:18:
Evini toplamışsın canım taşınma sırasında oğluşunu ne yapacaksın hava sıcak yavrucak yorulur ya
Sağol canım eşimde burda yoksa çalışamam zaten bizim ofis ev gibi o yüzden rahat yoksa olmazdı...Demek minik prenses dağıttı annesini paylaşamıyo ne yapsın kuzucuk:)))
Ben de çok korkuyorum hala adet olmadım,tamam 2. çocuğu istiyorum ama daha çoooooooooooooook erken Allah doğru zamanda nasip etsin inş. şimdi değil:)
ayneeeenbende üç olsun istiyorum ama zamanı gelince
bu yazdıklarını biliyorum. ben sadece işkillendim ve attım cam aldım arkadaşlarada tavsiye ettim. okuduklarımdan sonra avente güvenmem mümkün değil. istal bal rengi ister başka birşey. belki Türkiyeye sokmuştur bpa sız ürünlerini doğrudur.
canım benim ya rabbim razı olsun, tek desteğim eşim, oğlumu toplayacağımız yerde yanımıza yatırıyoruz, hem ona laf atıyoruz hem eşya toparlıyoruz, ama taşınmak çok zor, birde yalnız olunca daha zormuş.... ama rabbim kolaylık veriyor...canım, sana çok çok kolaylıklar versin rabbim, ben artık 2 tane gömleği bile ütüleyemezken sen evi taşınacak hale getiriyorsun....
şuan çok üzgünüm moralim sıfır.eşimin yurttan bi arkadası vardı evlendi 1 ay sonra hamile kaldı eşi şuan oğulu 6 aylık ve şerefsiz karısı bir kanepenin üstüne yatırmış çocugu komple evi boşaltmış gitmiş. işten geldiğinde cocugu ac ve aglarken bulmuş. ablasına bırakmıştı ablası demiş bakamam artık al. gitti aldı geldiler şimdi bizi aradı napcam diye. bişey diyemedim getir gündüzleri bakayım ama geceleri bakamam dedim fakat ben nereye kadar bakabilirim o hergün nereye kadar bırakıp alabilir. çok üzüldüm o çocuga anlatamam. o orospu anası dicem kusurabakmayın nasıl kıydın da bıraktın mal mülk bu kadarmı önemliyidi. Allah kahretsin onun gibileri. benim içim yandı duyunca ama onun yanmamış demekki. boşanma davası açmış zilli önceden vukaatlı bu arkadaş dısında 6 tane daha cocugu varmış.. bu kadını elime verseler bulsam falan parçalarım sanırım.
bi akıl verin ben ne yapabilirim o ne yapabilir. eşimde oda yetiştirme yurdunda büyümüşler yurda verin diye sessizden söylediğimde kabul etmediler. ama başka ne çözüm yolu olabilir. adamın tonla borcu var evde bir kanepe var 6 aylık el kadar bebe bilemiyorum aklım durdu suan.
canım benim ya rabbim razı olsun, tek desteğim eşim, oğlumu toplayacağımız yerde yanımıza yatırıyoruz, hem ona laf atıyoruz hem eşya toparlıyoruz, ama taşınmak çok zor, birde yalnız olunca daha zormuş.... ama rabbim kolaylık veriyor...
şimdi telefon ettim bana getirin dedim getirdiler yavrum nasıl acıkmış altını pisletmiş kim kaç saattir altına o bez. baba işte ne kadar bakacak bilecek. doyurdum uyuttum bakalım. sabah ola hayrola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?