- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #63.681
teşekkür ederiz canım..aminn Allah hepimizin yardımcısı olsun.bigün bir odayı topluyorum ertesi gün diğerini.birini toplarken öteki dağılıyor..zaten artık hiçbir yer düzenli değil.her yerde zeyne'in eşyası oyuncakları..bir bardağı kaldırıp yıkamadan uyku tutmayan ,takıntılı ben
,her yere oyuncaklar savrulmuş bir şekilde mışıl mışıl uyuyorum:))))
kızlar bi şey sorcam
migros sanal marketteyim şu an preimum 4 no kalmamış
huggıes var huggies gol dun yan bantlarıda esnekmi prima gibi .kullananlar cevaplayabilir mi acep
sende benim gibi sanal mağaza kuşu mu oldun böyle giderse asosyal olucaz her şey internetten :)
kızlar bi şey sorcam
migros sanal marketteyim şu an preimum 4 no kalmamış
huggıes var huggies gol dun yan bantlarıda esnekmi prima gibi .kullananlar cevaplayabilir mi acep
slm melise sensin galiba senin yakışıklının resmi görmesem hiç aklıma gelmezdi bizimkiyle yakın zamanlarda doğduklarını biliyodum ama ... dünya küçük işte :)
selencim bide burdan yazayım:) şimdi millet melise kim dicek yaw benim adım bahar:) melise yi hiç karıştırmayalım uzun iş :)
çok memnun oldum selen, bundan sonra buluşmalara da geliyosun oki görüşelim tanışalım.. gökhan da çok şaşırdı selamı war tatlım..
bende çok memnun oldum gelirim inş. sende gökhana çok selam söyle bizede beklerim :)
kızlar sizle kocamın sahur bombasını paylaşmak istiyorm..böyle konuşmaları çoktur bundan sonra olursa paylaşcam valla.
sahura kaldırmaya uğraşırken yine (kendisi uykudan kalkınca şuursuzca konuşabiliyo)
baktım kalkmıyo iyice dürttüm en sonunda kızdı
"laf anlatamıyorumki olimpiyatlarda ne işin var senin.." dedi bna..
bende "ne var tek hızlı koşan Hüseyin Bolt mu..bende koşarım benim neyim eksik" dedim..tabi kendisi beni duymadı uyumaya devam ettiği için..
yine uyandırmaya çalıştıımdan "2 saattir oyun oynuyosun" diye kızdı.. ben daha yeni uyanmışım kardeşim..
aynı sabah uyandırdım yine uyku sersemi gitti içerdeki yatağa uzandı Selçuğu götürdüm altını değişcem "kay kenara" dedim bize "aynı motorumu alcaksınız" diye sordu.."hee dedim aynı motoru alcaz..en ufak fark olmasın affetmem" dedim bnde ne diim..adam bütün gün çizim yapmaktan kafayı yedi :))
daha olursa paylaşırm..bakalm bu gece bizi neler bekliyo..şimdi yine uyukluyo..:18:
selen ya senin ticker ne öyle töbe yarabbim hoşçakal diyeli 5 ay olmuş..yanlış bi ticker mı ben mi yanlış anladm..hangi bölümden seçtin onu..öyle görünce irkildim brden..
selen ya senin ticker ne öyle töbe yarabbim hoşçakal diyeli 5 ay olmuş..yanlış bi ticker mı ben mi yanlış anladm..hangi bölümden seçtin onu..öyle görünce irkildim brden..
şuan akşam saati mesajı okuyom okuyom bişey anlamıyom :) biraz daha açıklama
şuan akşam saati mesajı okuyom okuyom bişey anlamıyom :) biraz daha açıklama
anacım bnde siteye baktım yanlışmı anlıyom diye o senin ticker memorial kısmında yani sanırım evlatlarını kaybedenler ölümyıldönümleri için fln kullanıyo..töbe yarabbim anladın mı gülüm..
açıklamadada öyle yazıyo ztn
İyi geceler bayanlar... Biz bu ramazan sahurdan sonra yatıyoruz. Eşimve ben ders çalışmaya çalışıyoruz. Tabi sabah meleklerle nekadar uyulur.... işte öyle uyuyoruz..
Regl den konuşulmuş ben hala regl olmadım... Kızımda da bir yıl olmamıştı bir yılın sonunda ilaçla olmuştum. Şimdi de ramazanın bitmesini bekliyorum sonra doktora gideceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?