2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada biz bugün yine hastaneye gtces..bi dr daha baksn..sbh çok kötü oldu ya içim acıyo öyle öksürüyoki...bnm ciğerlerm acıyo...gecede Eyüpte kalcaz kayganada..o yzden giremiciim çok üzgünüm

canım nerde oturuyosun ben ataköy hastanesinde murat turana götürüyorum oğlumu çok ilgili çok memnunum hatta fototerapi aldığı için detaylı işitme testi
yaptırmam gerektiğini ilk o söyledi yoksa haberimiz olmıcaktı .

benim dr. hipp organik bebe bisküvisi ver demişti bide bi kapıt verdi orda devam sütüyle yoğurt tarifi var yazıyorum şimdi

120 ml kaynatılmış suyu yoğurt mayalayacağınız küçük bir kaba boşaltın. bu suya 6 ölçek devam maması ilave edip iyice karıştırın. elin dayanabileceği sıcaklığa kadar soğumasını bekleyin (50 derece) Maya olarak kullanılacak 1 yemek kaşığı yoğurdu hazırlana sütten 2 kaşık kadar ayrı kapta alarak iyice ezin mamaya ilave ederek karıştırın. Üzerini sıkıca örtüp uygun ortamda en az 4 saat bekletin.
ben hiç yapmadım ama bendeki tarif bu.

bence bebeğin düzgün emiyorsaa bekle bende kristaller olmasa vermicem 6 yı doldurmasını beklicem ama ek gıda vermem lazım bizim 2 haftamız kaldı zaten.

buluşma fotolarınıza her defasında oldugu gibi gene hiççççç kıskanmayarak bakdım!
hepiniz okdar hoşsunuzki hepinizi sarıla sarıla öpesim var ki ben sarılıp öpmekten cekinen
biriyimdir oysa:26: o bebişlerinizin toplu resmi varya oraya Alyayı fotoshopla koymamak için zor tutuorum kendimi

günaydın kızlaaaaaaaar. yepyeni bir günden merhaba. özlüyorum sizleri valla. her ne kadar bilgisayarım ve kerem paşam yazmama fırsat bırakmasa da takipteyim:))

cnm bence gurmebebek.com a gir. ben beğenerek takip ediyorum. sorularının cevabını bulursun inş:)

zaten 11 gün sonra işe başlıcak olmasam dert etmemde işte mecbur, ama tutmuo(( ben işten gelene dek aç susuz durcak yavrum

süt sağsan biberonla içemezmi acaba onun için çok zor olucak çalışan anneler 2 sene ücretli izin vermek lazım ama nerde bizimki biberonla içmeyi bilmiyo çok tembel bişey az önce sulukla su verdim emmeyi beceeremedi hepsi ağzına aksın istiyo memeyi bile tutamazsa kıyamet kopuyo

neri evet cnm fearnessin dedigi gibi gurme bebege bakabilirsin,
tarhana bebek tarhanası özel oluo cnm, özel yaptırıosun yada yapıosun, sebze olarak da kabak
havuc buharda pişirip sütünle püre halina getirip verebilirsin

yok anamm yoookk nerdeee, her türlü biberon denedik hanfendi diliyle oynaşıp ittirio
üzülmekten heder oldum şmdi artk rabbime bırakıorum elbet rabbim yardm eder meleğime

yok anamm yoookk nerdeee, her türlü biberon denedik hanfendi diliyle oynaşıp ittirio
üzülmekten heder oldum şmdi artk rabbime bırakıorum elbet rabbim yardm eder meleğime
benimki de biberon almıyor ama dün içerisine tesadüfen su koydum, çok komik içti ama içti yani.aynı göğsümnden içer gibi içiyor. ittire ittire. alt kısmının da tamamını ağzının içine sokuyor:) normalde sadece ağzında geviş getiriyordu ucunu kerem paşacım:) cnm biberonla ilgili tracy hogg un kitabında bir bölüm var, onu denemeni tavsiye ederim. ben çok zorlamadım çünkü zaten 2 sene ücretsiz izindeyim diye. ama mecbursan bir dene derim.sayfa 177-178-179.. hadi kolay gelsin:) bilirim, zor.. sabırlar diliyorum:)

klasik bir cumartesi topiği herkesler gezmede heralde , bizde kuzenlere gitcez,bişiler hzırlıyorum götürmek için, gideceğimz kuzenin eşi 38 haftalık hamile de :))
gökalp yatak odasında, babası da salonda tw karşısında uyuyor.. neyse gökalpp paşam uyansında çıkalım bizde yaw, sıkıldım ew basıyor çok sıcak bide, aynen şu pozdayım

Kızlar ben tarhanamı kendım yapmak ıstıyorum,kızım ıcın yanı,nette bıraz arastırdım yaklasık 10gunluk bı surec sonunda oluyomus,ılk defa yapıcam ıcın cok bılgısız kaldım,sızlerden bu durumu tecrube eden varsa,tavsıyelerı dınlkeyıp ona gore hazırlıcam

şekerim biz şöyle yapıyoruz, kırmızı biber, domates, taze nane ve soğanı doğrayıp yemek gibi pişiriyorsun sonra soğuyunca buna un ekleyip hamur yaapıyorsun, bu hamuru 1 hafta kadar her gün karıştırarak bekletiyorsun, sonra küçük küçük parçalara bölüp temiz bir beizn üzerine seriyorsun, iyice kuruyunca elinle ova ova ufalıyorsun sonra da elekle eliyorsun, malesef çok zahmetli, ben yaptırıyorum o yüzden bir tanıdığımıza ne kadarsa fiyatı veriyorum...

Selam kizlar nasilsiniz malesef uzak kaldik evdeki 2pc de bozuldu sicakdan bwyinleri sulanmis telden giriyorum bu telide yeni aldim pek alisamadim biz adenle iyiyiz tatilimiz devam ediyor bugun oglusumla yatis gunumuz bir sahil turu yaptik biraz market alisverisi ordanda evde yanladik bu arada hepiniz aklimdasiniz cogunuz la zaten konusuyoruz ama bazilarinizla malesef

canım aLLAH ŞİFA VERSİN geçmiş olsun...

bende aynen öyle düşünüyorum canım aile gibiyiz

Gülnihal ve uyku arkadaşı yeni uyuma stilimiz
Eki Görüntüle 485737

Allah sabır versin bugünlerde geçecek canım üzülme

geçmiş olsun cnm

evet şuanda bir uyandırma girişimim daha başarısızlıkla sonuçlandı..
"kuzum ben bundan sonra senin dükkanına niye resim sokiim haa niye sokiimki" dedi ya..ne demek istedi
çok güldüm

ne güzel canım tebrik ederim benim 7 yaşındaki yeğenim de başladı umarım senin gibi başarılı olıur

Sen neymişsin Pınar ya maşallah sana:) Bu kadar madalya kazanan bırını olimpiyatlardada görmek isteriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…