- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #63.721
bu arada biz bugün yine hastaneye gtces..bi dr daha baksn..sbh çok kötü oldu ya içim acıyo öyle öksürüyoki...bnm ciğerlerm acıyo...gecede Eyüpte kalcaz kayganada..o yzden giremiciim çok üzgünüm
kızlar acil sizden bilgi istiyorum.bebeyim mama yemiyor benimde sütüm yeterli degil ve kg vermeye başladı.mamasına cicibebe koyuyorum 1 adet bu sever yıyor ama onuda koymak ıstemıyorum içinde gluten var ama o zamanda aç.yogurt vermem gerekiyormus dr bana mamadan yogurt yap dedi ben nasıl yapacagım bırde sizin dr larınız ne önerdi bırde lütfen bebeklerınize bır seyler vermeye basladınızmı morelim bozuk kafam allak bullak sizde annesiniz benı anlar sınız bana bebeklerinize verdiyiniz seylerı soyler ve tarıflerını verısenız cok sevınırım bu yogurt konusunuda unutmayayım .hepimizin bebeklerini rabbim korusun şimdiden tşklr.
cnm bzde nerdeyse herkes ek gıdaya geçdi, ben geçmedim ama, daha dogrusu Alya memeden başka bişeyi kabul etmio,
tarhana, yogurt, bebe bisküvisi, devam sütleri, sebze püreleri, meyve püreleri, pirinç unu, bunları veriolar cnm
bence bebeğin düzgün emiyorsaa bekle bende kristaller olmasa vermicem 6 yı doldurmasını beklicem ama ek gıda vermem lazım bizim 2 haftamız kaldı zaten.
cnm bzde nerdeyse herkes ek gıdaya geçdi, ben geçmedim ama, daha dogrusu Alya memeden başka bişeyi kabul etmio,
tarhana, yogurt, bebe bisküvisi, devam sütleri, sebze püreleri, meyve püreleri, pirinç unu, bunları veriolar cnm[/QUO
tşklr.tarhana namı agır olmazmı yada nasıl yapııyorsunuz sebze püresi peki hangi sebzeler.cok soru sordum ama ne yapacagımı bilmiyorum.
kızlar acil sizden bilgi istiyorum.bebeyim mama yemiyor benimde sütüm yeterli degil ve kg vermeye başladı.mamasına cicibebe koyuyorum 1 adet bu sever yıyor ama onuda koymak ıstemıyorum içinde gluten var ama o zamanda aç.yogurt vermem gerekiyormus dr bana mamadan yogurt yap dedi ben nasıl yapacagım bırde sizin dr larınız ne önerdi bırde lütfen bebeklerınize bır seyler vermeye basladınızmı morelim bozuk kafam allak bullak sizde annesiniz benı anlar sınız bana bebeklerinize verdiyiniz seylerı soyler ve tarıflerını verısenız cok sevınırım bu yogurt konusunuda unutmayayım .hepimizin bebeklerini rabbim korusun şimdiden tşklr.
zaten 11 gün sonra işe başlıcak olmasam dert etmemde işte mecbur, ama tutmuo(( ben işten gelene dek aç susuz durcak yavrum
süt sağsan biberonla içemezmi acaba onun için çok zor olucak çalışan anneler 2 sene ücretli izin vermek lazım ama nerdebizimki biberonla içmeyi bilmiyo çok tembel bişey az önce sulukla su verdim emmeyi beceeremedi hepsi ağzına aksın istiyo memeyi bile tutamazsa kıyamet kopuyo
benimki de biberon almıyor ama dün içerisine tesadüfen su koydum, çok komik içti ama içti yani.aynı göğsümnden içer gibi içiyor. ittire ittire. alt kısmının da tamamını ağzının içine sokuyor:) normalde sadece ağzında geviş getiriyordu ucunu kerem paşacım:) cnm biberonla ilgili tracy hogg un kitabında bir bölüm var, onu denemeni tavsiye ederim. ben çok zorlamadım çünkü zaten 2 sene ücretsiz izindeyim diye. ama mecbursan bir dene derim.sayfa 177-178-179.. hadi kolay gelsin:) bilirim, zor.. sabırlar diliyorum:)yok anamm yoookk nerdeee, her türlü biberon denedik hanfendi diliyle oynaşıp ittirio
üzülmekten heder oldum şmdi artk rabbime bırakıorum elbet rabbim yardm eder meleğime
Kızlar ben tarhanamı kendım yapmak ıstıyorum,kızım ıcın yanı,nette bıraz arastırdım yaklasık 10gunluk bı surec sonunda oluyomus,ılk defa yapıcam ıcın cok bılgısız kaldım,sızlerden bu durumu tecrube eden varsa,tavsıyelerı dınlkeyıp ona gore hazırlıcam
Kızlar biz yine acile gittik..Selçuk uyudu birden uykusunda öksürük tuttu ama çok kötü böyle nefessiz kaldı hırıl hırıl nefes alıyodu..hmn gittk..üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyomş..ilaç verdi bakalm yrn alcam..(( Selçüküm enfeksiyonu nerden buldu
Neyse bugün çok güzel bi gündü arkadaşlar lafın özü..doyamadım size..keşke hergün beraber olsak..Geldiğiniz ve evimi şenlendirdiğiniz için teşekkür ederim..siz gittkten yarım saat sonra evi hemencecik toparladım..hiçde zor olmadı..özellikle Merve sen çok takmıştın nasıl toplıcaksın tek başına diye..hiç yorulmadım yani :))aman yeterki birlikte olsak hergün toplarm bn..
yeni tanıştımız Merve ve Kerime arkadaşlarımızda çok tatlılar..kimseyle yabancılık çekmedim..sanki yıllardır dostummuş gibisiniz..yarın yine gelin :))
yalnız baya bişi arttı yiceklerden artık oturup oturup yerim ben onları kilolarıma kilo eklerim..
Neyse sizi seviyorm kızlar..burda gerek bizzat tanıştığım gerekse topicten yazılarıyla tanıdığım herkesi..biz bi aileyiz bunu farkettim
cnm diyetle alakalı bi topikte okudum. tv dede izlemiştim. aktarlarda satılıyor.
ya kızlar oğlum yaklaşık 2 3 aydır saatakşam 7 oldugunda ağlamaya bir başlıyor uyuyana kadar. kucağa al hoplat zıplat amuda kalk hiçbir şy susturamıyor yaklasık 8.30 9 hatta bazen 10 a kadar kesintisiz ağlıyor yemin ederim. içim şişti neden böyle yapıyor ? canımdan bezdim vallahi. iki cocuk Allah ım sabır versin... yani şuan bana dokunsanız hüngür hüngür ağlıcam . bogazımda düğümlendi herşey. offf
Bugün zeynep'i boynundaki pişik icin doktora götürdm.3.günüydü ve kulladigim kremlere ragmen iyilesme göstermedi daha kötü oldu.yavrum benim.:-(.2farkli krem verdi ve sürere sürmez gün icinde etkisi gösterdi.etkili kremler,ama çok huysuzdu bugün zeynep.acayip yordu beni.yapisik ikiz gibiydik tüm gün.sadece ama sadece kucagimda durup o şekilde uyumak istedi,uyku saatleri tamamen farkliydi bugyün.aksam uykusuna yattigi saatte uyandi..en son 21:30da emerken uyuyakaldi.ama cok yoruldum.bide üstüne dağ gibi biriken ütünün bir kısmını yaptim ve şuan perttim çikmis durumda.,sanirim bana bir gündeki 24 saat yetmiyor kizlar.her şeyin yetişmesi için gün 30 saat felan olmali.ya da ben süper güçlere sahip bir kadin olmaliyimsimdi gecmise bakayim.
kızlar sizle kocamın sahur bombasını paylaşmak istiyorm..böyle konuşmaları çoktur bundan sonra olursa paylaşcam valla.
sahura kaldırmaya uğraşırken yine (kendisi uykudan kalkınca şuursuzca konuşabiliyo)
baktım kalkmıyo iyice dürttüm en sonunda kızdı
"laf anlatamıyorumki olimpiyatlarda ne işin var senin.." dedi bna..
bende "ne var tek hızlı koşan Hüseyin Bolt mu..bende koşarım benim neyim eksik" dedim..tabi kendisi beni duymadı uyumaya devam ettiği için..
yine uyandırmaya çalıştıımdan "2 saattir oyun oynuyosun" diye kızdı.. ben daha yeni uyanmışım kardeşim..
aynı sabah uyandırdım yine uyku sersemi gitti içerdeki yatağa uzandı Selçuğu götürdüm altını değişcem "kay kenara" dedim bize "aynı motorumu alcaksınız" diye sordu.."hee dedim aynı motoru alcaz..en ufak fark olmasın affetmem" dedim bnde ne diim..adam bütün gün çizim yapmaktan kafayı yedi :))
daha olursa paylaşırm..bakalm bu gece bizi neler bekliyo..şimdi yine uyukluyo..:18:
çok güldümevet şuanda bir uyandırma girişimim daha başarısızlıkla sonuçlandı..
"kuzum ben bundan sonra senin dükkanına niye resim sokiim haa niye sokiimki" dedi ya..ne demek istedi
ne güzel canım tebrik ederim benim 7 yaşındaki yeğenim de başladı umarım senin gibi başarılı olıursaat 17:15 de trt 3 de benim milli takım kampından antrenman arkadaşım Bahri tanrıkulu taekwondo çeyrek final maçına çıkacak izleyin
az önce müsabakayı izledim çok duygulandım dövüştüğüm günlerim aklıma geldi
bunlar da benim kazandığım madalyalar üstteki üçü türkiye şampiyonluklarım ve türkiye ikinciliğim... ne bilim sizinle de paylaşim dedim
Eki Görüntüle 486325
ben huggıes gold kullanıyorum,çok memnunum.premiumdan huggies e geçtik..prima çok taşırıyordu.kızlar bi şey sorcam
migros sanal marketteyim şu an preimum 4 no kalmamış
huggıes var huggies gol dun yan bantlarıda esnekmi prima gibi .kullananlar cevaplayabilir mi acep
saat 17:15 de trt 3 de benim milli takım kampından antrenman arkadaşım Bahri tanrıkulu taekwondo çeyrek final maçına çıkacak izleyin
az önce müsabakayı izledim çok duygulandım dövüştüğüm günlerim aklıma geldi
bunlar da benim kazandığım madalyalar üstteki üçü türkiye şampiyonluklarım ve türkiye ikinciliğim... ne bilim sizinle de paylaşim dedim
Eki Görüntüle 486325
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?