- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #63.701
kızlar sizle kocamın sahur bombasını paylaşmak istiyorm..böyle konuşmaları çoktur bundan sonra olursa paylaşcam valla.
sahura kaldırmaya uğraşırken yine (kendisi uykudan kalkınca şuursuzca konuşabiliyo)
baktım kalkmıyo iyice dürttüm en sonunda kızdı
"laf anlatamıyorumki olimpiyatlarda ne işin var senin.." dedi bna..
bende "ne var tek hızlı koşan Hüseyin Bolt mu..bende koşarım benim neyim eksik" dedim..tabi kendisi beni duymadı uyumaya devam ettiği için..
yine uyandırmaya çalıştıımdan "2 saattir oyun oynuyosun" diye kızdı.. ben daha yeni uyanmışım kardeşim..
aynı sabah uyandırdım yine uyku sersemi gitti içerdeki yatağa uzandı Selçuğu götürdüm altını değişcem "kay kenara" dedim bize "aynı motorumu alcaksınız" diye sordu.."hee dedim aynı motoru alcaz..en ufak fark olmasın affetmem" dedim bnde ne diim..adam bütün gün çizim yapmaktan kafayı yedi :))
daha olursa paylaşırm..bakalm bu gece bizi neler bekliyo..şimdi yine uyukluyo..:18:
evet şuanda bir uyandırma girişimim daha başarısızlıkla sonuçlandı..
"kuzum ben bundan sonra senin dükkanına niye resim sokiim haa niye sokiimki" dedi ya..ne demek istedi
sezensezen çok sevindim oğluşunun dizanteri olmadığına.Allahım bütün bebeklerimize hastalık göstermesin,sağlık sıhhat versin inşallah
iyi geceler canım .bnde olmadım daha ama 1 yıl olmayınca ilaç mı içmek gerekiyor
sezensezen sana da çok geçmiş olsun canım. dizanterinin adını duymak bile insanı irkiyo eminim sen çok üzülmüşsündür ama neyse ki değilmiş. acil şifalar
üzülmek nedemek ömrümden ömür gitti.çok şükür tertemiz çıktı tahlili.ama hala neden ishal oldugunu tam olarak anlayabilmiş değilim.ishal acaba kilo vermesine sebep olur mıu?
geçmişi çok detaylı okuyamadım nasıl bir ishal durumu yaşadınız net bilmiyorum ama kerem diş çıkarırken ishal olmuştu şimdi meyve püreleri muz seftali falan derken düzeldi hatta eskisinden koyu diyebilrim ama diş zamanı baya ishal olu ve 10 gün falan sürdü hemen de geçmedi. kilo konusunu bilmiyorum ishalden sonra tarttırmadım zaten az alıyo 1-2 aydır
sanırım olucam regl karnımda ağrılar başladı :)anam şaka yaptm..2.sefer olcaksan düzensiz olabilir..benim 2. 1 hafta önceden oldu..düzensizlikler olabiliyo..brz daha bekle sonra yine al testini yap olmadı kan tetsi yaptr cnm bu şüpheyle yaşıycak değilsin ya
canım aynı şekilde bende öyleyim.4 günüm geçti benimde.ve acayip uykum geliyor.canım hiçbişi yapmak istemiyor.ve sabah bulantılarıyla uyanıyorum.doğumumdan beri çok düzenliydi adetim.ilk defa geçti günüm.benimde hiç adet belirtilerim yok.kocama diyorum kaza felan oldumu diye o çok emin hamile kalman 100de 10 ihtimal diyor.ama oda bi ihtimal değil mi.işin kötü tarafı ben sezeryanlıyım öyle bişi olursa ben ne yaparım
Bugün zeynep'i boynundaki pişik icin doktora götürdm.3.günüydü ve kulladigim kremlere ragmen iyilesme göstermedi daha kötü oldu.yavrum benim.:-(.2farkli krem verdi ve sürere sürmez gün icinde etkisi gösterdi.etkili kremler,ama çok huysuzdu bugün zeynep.acayip yordu beni.yapisik ikiz gibiydik tüm gün.sadece ama sadece kucagimda durup o şekilde uyumak istedi,uyku saatleri tamamen farkliydi bugyün.aksam uykusuna yattigi saatte uyandi..en son 21:30da emerken uyuyakaldi.ama cok yoruldum.bide üstüne dağ gibi biriken ütünün bir kısmını yaptim ve şuan perttim çikmis durumda.,sanirim bana bir gündeki 24 saat yetmiyor kizlar.her şeyin yetişmesi için gün 30 saat felan olmali.ya da ben süper güçlere sahip bir kadin olmaliyimsimdi gecmise bakayim.
kızlar sizle kocamın sahur bombasını paylaşmak istiyorm..böyle konuşmaları çoktur bundan sonra olursa paylaşcam valla.
sahura kaldırmaya uğraşırken yine (kendisi uykudan kalkınca şuursuzca konuşabiliyo)
bende "ne var tek hızlı koşan Hüseyin Bolt mu..bende koşarım benim neyim eksik" dedim..tabi kendisi beni duymadı uyumaya devam ettiği için..
yine uyandırmaya çalıştıımdan "2 saattir oyun oynuyosun" diye kızdı.. ben daha yeni uyanmışım kardeşim..
aynı sabah uyandırdım yine uyku sersemi gitti içerdeki yatağa uzandı Selçuğu götürdüm altını değişcem "kay kenara" dedim bize "aynı motorumu alcaksınız" diye sordu.."hee dedim aynı motoru alcaz..en ufak fark olmasın affetmem" dedim bnde ne diim..adam bütün gün çizim yapmaktan kafayı yedi :))
daha olursa paylaşırm..bakalm bu gece bizi neler bekliyo..şimdi yine uyukluyo..:18:
evet şuanda bir uyandırma girişimim daha başarısızlıkla sonuçlandı..
"kuzum ben bundan sonra senin dükkanına niye resim sokiim haa niye sokiimki" dedi ya..ne demek istedi
berna yaaa gözlerimden yaş geldi okuyup okuyup gülüyorum çok fenaymış ya benimkide gece konuştuklarımızı falan hatırlamazda seninki daha iyiymiş sen gülmüyomusun peki ben olsam kopardım valla sen hep anlat yaa harbiden bomba :)
haha kendi kocamı gördüm valla. Benimki de paso konuşur. Dün gece 12.500 bonus kazandım dedi durup dururken.
gülmezmiyim yarılıyorm ama bu sefer gülüncede kızıyo anlamıyo neye güldüüme "git kuzum yaa git rahat bırak beni" diye kızıyo bide..sonra sbh anlatıyorm inanmıyo söyledklerine
gülmezmiyim yarılıyorm ama bu sefer gülüncede kızıyo anlamıyo neye güldüüme "git kuzum yaa git rahat bırak beni" diye kızıyo bide..sonra sbh anlatıyorm inanmıyo söyledklerine
bu arada biz bugün yine hastaneye gtces..bi dr daha baksn..sbh çok kötü oldu ya içim acıyo öyle öksürüyoki...bnm ciğerlerm acıyo...gecede Eyüpte kalcaz kayganada..o yzden giremiciim çok üzgünüm
çok iyi yaa :) sabah uyanır uyanmaz yine aklıma geldi kocam sordu noluyo diye gülmekten anlatamadım :)
2. bi dr a gitmenize çok sevindim canım kuzucum benim yaa inşallah bu dr öksürüğünü hemen geçrebilecek bişeyler yapar da hemencecik iyileşir kuzun
kızlar acil sizden bilgi istiyorum.bebeyim mama yemiyor benimde sütüm yeterli degil ve kg vermeye başladı.mamasına cicibebe koyuyorum 1 adet bu sever yıyor ama onuda koymak ıstemıyorum içinde gluten var ama o zamanda aç.yogurt vermem gerekiyormus dr bana mamadan yogurt yap dedi ben nasıl yapacagım bırde sizin dr larınız ne önerdi bırde lütfen bebeklerınize bır seyler vermeye basladınızmı morelim bozuk kafam allak bullak sizde annesiniz benı anlar sınız bana bebeklerinize verdiyiniz seylerı soyler ve tarıflerını verısenız cok sevınırım bu yogurt konusunuda unutmayayım .hepimizin bebeklerini rabbim korusun şimdiden tşklr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?