2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet şuanda bir uyandırma girişimim daha başarısızlıkla sonuçlandı..
"kuzum ben bundan sonra senin dükkanına niye resim sokiim haa niye sokiimki" dedi ya..ne demek istedi

ayyy berna bayılıyorum senin mesajlarına. yine güldürün beni
bu arada selçuk a çooook geçmiş olsun. acil şifalar dilerim

sezensezen çok sevindim oğluşunun dizanteri olmadığına.Allahım bütün bebeklerimize hastalık göstermesin,sağlık sıhhat versin inşallah

aminn canım aminnn.vala o öksürdüğünde bile benim canımdan can gidiyor.yaa nasıl hasta oluyolar bilmiyorum.okadar sakınıyoruz gözümüzden esirgiyoruz nasıl kapıyolar bu hastalığı bilmiyorum karantinayamı alsak ki:)

sezensezen sana da çok geçmiş olsun canım. dizanterinin adını duymak bile insanı irkiyo eminim sen çok üzülmüşsündür ama neyse ki değilmiş. acil şifalar

iyi geceler canım .bnde olmadım daha ama 1 yıl olmayınca ilaç mı içmek gerekiyor

Cnm baktın normal şekilde olmuyor doktor ilaç veriyor bir hafta sonra felan oluyorsun. Sonra eski düzenine giriyor zaten... Benimki düzensiz olduğundan eski düzene yani düzensizliğe girmişti:)

Bir yıl olup olmaması sana kalmış. Şimdi gitsen şimdide ilaç verirler iki yıl sonra gitsen iki yıl sonra da...

sezensezen sana da çok geçmiş olsun canım. dizanterinin adını duymak bile insanı irkiyo eminim sen çok üzülmüşsündür ama neyse ki değilmiş. acil şifalar

üzülmek nedemek ömrümden ömür gitti.çok şükür tertemiz çıktı tahlili.ama hala neden ishal oldugunu tam olarak anlayabilmiş değilim.ishal acaba kilo vermesine sebep olur mıu?

üzülmek nedemek ömrümden ömür gitti.çok şükür tertemiz çıktı tahlili.ama hala neden ishal oldugunu tam olarak anlayabilmiş değilim.ishal acaba kilo vermesine sebep olur mıu?

geçmişi çok detaylı okuyamadım nasıl bir ishal durumu yaşadınız net bilmiyorum ama kerem diş çıkarırken ishal olmuştu şimdi meyve püreleri muz seftali falan derken düzeldi hatta eskisinden koyu diyebilrim ama diş zamanı baya ishal olu ve 10 gün falan sürdü hemen de geçmedi. kilo konusunu bilmiyorum ishalden sonra tarttırmadım zaten az alıyo 1-2 aydır

oğlumuzun isimleride yakınmış benim oğlumun ismide kerim.dktr baktı diş çıkarmıyor dedi.sadece ishal durumu mevcut.kusma halsizlik yada ateş yok.ama çok sık ve çok az sulu kaka yapıyor.önce aile hekimine gittim tahlil yapmadan sadece bağırsaklarını dinleyip bişey yok oğlunda boşa ilaç vermeyelim dedi gönderdi.1 gün sonra hala devam edince özel doktora gittim.beslenme şeklini sordu anne sütü mama dedim 10 gündürde püreye başladım dedim.kesin püreden olmuştur bağırsaklarına ağır gelmiştir dedi bana.püreye 7.aydan önce başlamayın dedi.birde şöyle bi durum var önce ben ishal oldum akşamına kerim oldu.bunu dktra söyledim yediğim bişey mi dokundu diye yediğin sütünden geçip oğlunu ishal etmez dedi.bana pek mantıklı gelmedi ama neyse.zaten adam akıllı bi doktor bulamadım hala.buda çok ezberci.kan ve kaka tahlili yapıldı kakada hiçbişey çıkmadı kandada sadece enfeksiyon var gibi bişiler dedi.antibiyotik ve bağırsak düzenleyicisi verdi.2 gün oldu hala düzelme yok ama.dktra sordum bugün ilaç 3.gün etkisini gösterir dedi.bakalım yarın ne olacak.

anam şaka yaptm..2.sefer olcaksan düzensiz olabilir..benim 2. 1 hafta önceden oldu..düzensizlikler olabiliyo..brz daha bekle sonra yine al testini yap olmadı kan tetsi yaptr cnm bu şüpheyle yaşıycak değilsin ya
sanırım olucam regl karnımda ağrılar başladı :)

bende sezeryanla doğum yapanlardanım o yüzden beklemem lazım :)sende bi test al merak ettim bak şimdi

geçmiş olsun canım ilacın adı neydi t ile mi başlıyo garip oldu böyle de kremi bulamadım bende evde tek hatırladığım t ile başladığı :) banada gün yetmiyo ben 36 saat olması taraftarıyım :)

evet şuanda bir uyandırma girişimim daha başarısızlıkla sonuçlandı..
"kuzum ben bundan sonra senin dükkanına niye resim sokiim haa niye sokiimki" dedi ya..ne demek istedi

berna yaaa gözlerimden yaş geldi okuyup okuyup gülüyorum çok fenaymış ya benimkide gece konuştuklarımızı falan hatırlamazda seninki daha iyiymiş sen gülmüyomusun peki ben olsam kopardım valla sen hep anlat yaa harbiden bomba :)

haha kendi kocamı gördüm valla. Benimki de paso konuşur. Dün gece 12.500 bonus kazandım dedi durup dururken.

ben hala adet olmadım çıldırıcam yahuuve oğluma hamile kaldığımda tamda yine buzamanlar karnımda pıtpıtlar olmuştu.bugün yine oldu aynısını.yarabbim çok erken daha oğluma acırım yaa daha süt bebesi o

gülmezmiyim yarılıyorm ama bu sefer gülüncede kızıyo anlamıyo neye güldüüme "git kuzum yaa git rahat bırak beni" diye kızıyo bide..sonra sbh anlatıyorm inanmıyo söyledklerine

bu arada biz bugün yine hastaneye gtces..bi dr daha baksn..sbh çok kötü oldu ya içim acıyo öyle öksürüyoki...bnm ciğerlerm acıyo...gecede Eyüpte kalcaz kayganada..o yzden giremiciim çok üzgünüm

gülmezmiyim yarılıyorm ama bu sefer gülüncede kızıyo anlamıyo neye güldüüme "git kuzum yaa git rahat bırak beni" diye kızıyo bide..sonra sbh anlatıyorm inanmıyo söyledklerine

çok iyi yaa :) sabah uyanır uyanmaz yine aklıma geldi kocam sordu noluyo diye gülmekten anlatamadım :)

bu arada biz bugün yine hastaneye gtces..bi dr daha baksn..sbh çok kötü oldu ya içim acıyo öyle öksürüyoki...bnm ciğerlerm acıyo...gecede Eyüpte kalcaz kayganada..o yzden giremiciim çok üzgünüm

2. bi dr a gitmenize çok sevindim canım kuzucum benim yaa inşallah bu dr öksürüğünü hemen geçrebilecek bişeyler yapar da hemencecik iyileşir kuzun

inşallah cnm ya.. okdr üzülüyormki çaresizce öksürüyo nefessiz kalıyo..bakalm bu dr. ne dicek..gerçi haftasonu uzman dr.olmaz heralde bilmiyorm eşimde diyo "bu çocuun hastalığıda hep haftasonuna denk geliyo" diye..adam gibi dr.olmuyo hiçbi hastanede

saat 17:15 de trt 3 de benim milli takım kampından antrenman arkadaşım Bahri tanrıkulu taekwondo çeyrek final maçına çıkacak izleyin

az önce müsabakayı izledim çok duygulandım dövüştüğüm günlerim aklıma geldi
bunlar da benim kazandığım madalyalar üstteki üçü türkiye şampiyonluklarım ve türkiye ikinciliğim... ne bilim sizinle de paylaşim dedim

kızlar acil sizden bilgi istiyorum.bebeyim mama yemiyor benimde sütüm yeterli degil ve kg vermeye başladı.mamasına cicibebe koyuyorum 1 adet bu sever yıyor ama onuda koymak ıstemıyorum içinde gluten var ama o zamanda aç.yogurt vermem gerekiyormus dr bana mamadan yogurt yap dedi ben nasıl yapacagım bırde sizin dr larınız ne önerdi bırde lütfen bebeklerınize bır seyler vermeye basladınızmı morelim bozuk kafam allak bullak sizde annesiniz benı anlar sınız bana bebeklerinize verdiyiniz seylerı soyler ve tarıflerını verısenız cok sevınırım bu yogurt konusunuda unutmayayım .hepimizin bebeklerini rabbim korusun şimdiden tşklr.

cnm bzde nerdeyse herkes ek gıdaya geçdi, ben geçmedim ama, daha dogrusu Alya memeden başka bişeyi kabul etmio,
tarhana, yogurt, bebe bisküvisi, devam sütleri, sebze püreleri, meyve püreleri, pirinç unu, bunları veriolar cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…