2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel evin mis gibi olmuştur bizim evinde temizliğe ihtiyacı var bi kadın bulsam bende çağırıcam valla şirinevler yakınlarında güvenilir biri varsa alabilirim.

canım 6-7 defa çok fazla acaba doymuyomu geçenlerde benim de biraz sütüm azdı gece doymadı sanırım çok sık kalktı ama normalde 5-6 saat uyur.

ben onun ruhsal sağlığı açısından küçükken olmasından yanayım ama biraz büyüyüp aklı erince bende oğluma sünnet kıyafetleri alıp gezdirmek istiyorum belki düğün biile yaparım

bizimki biraz küvet sefası oluyo ama yusuf selimin çok hoşuna gitti yüzmek :) hemde serinlemiş oluyo

BEBEK YÜZME BOYUN SİMİDİ (BABY NECK FLOAT) GittiGidiyor'da 60818887 şimdi gördüm gittigidiyor da bizimkinden satmaya başlamış

sağol cnm çok güzel bi ürün ama pahalı almışsn kuzum ya gamze almıştı 1buçuk liraya mı ne
kargo ile birlikte 10 lira ödemişti

nerden aldı acaba ben bi yerde gördüm havuzuyla birlikte 200 tl idi
belki de aynı ürün değildir bak resmdeki

yabancı bi siteden sipariş vermişti
hatta ben ihtimal vermemiştim gelecegine bir liralık ürün diye

bu arada foto daha önce burda paylaşılmıştı die paylaştım ama sorun olmas umarm

Son düzenleme:
yaa ben çıldıriciğimmmmm kocam yürüteç almak istiyo 2 gündür beni ikna etmek istiyo atta dün gittiğimiz mağazada gökalp i bindirmiş yanıma getirdi, gökalp de çığlıklar atıyo bi mutlu anlatamam.. bak diyo çocuk çok sevdi ... bense erken olduğu için istemiyorum... benden habersz alcak die korkuyorum,amaaaannnnn püf...

evime temizliğe gelen nurhan abla gelir gelmez işe koyulmuştu bi ara sigara molası vermişken hemen yanıa koştum azıcık tanıyım istedim. annesini ve babasını çok erken kaybetmiş o yüzden 15 yaşında evlendirmişler,daha çocukken çocuk sahibi olmuş ve daha çocukken yaşıtları dışarda koştururken o koca dayağı ile tanışmış bağımlıymış işkence görmüş ama yinede ses etmemiş;asıl tokadı terkedilerek yaşamış kocam dediği adam bi gün yabancı bi kadınla yüzüstü bırakıp gitmiş evdeki bütün eşyaları kendisinin ve bebeğinin kıyafetlerinide alarak.Uzun bi süre kendisine gelememiş " o kadar kötüydümkü içimde bişeyler oynuyo galiba ben kafayı yiyorum " demiş aslında o oynayan 2. bebeğiymiş tam 4,5 aylık hamileymiş kucağında bir bebek ona muhtaç karnında bir bebek ona muhtaç kalmışlar ortada ama yıkılmamış "o zaman 2. bebeğimi aldırmak istedim ama çok geç öğrendim diyor" ve ekliyor " iyiki aldırmamışım yaşama sebeplerim benim". Çaycılık yapmış evlere temizliğe gitmiş bebek bakmış çocuklarını bırakacak kimsesi olmadığı için birbirlerine emanet etmiş ve şimdi benim evimin bir alt sokağında bir ev almış.Hiç mi düşmedin hiç mi yılmadın dedim. O derin iç çekişi herşeyi anlattı... Sustuk... Çok üzüldüm çok kırıldım ama bu da benim sınavım dedi çocuklarım bana o kadar güç veriyorki artık düşünmüyorum hiç birşey dedi...Tanıdığım güçlü kadınlardan bi tanesi oldu bundan sonra sık sık görüşücem galiba (Niye anlattım şimdi bunları size bazen en küçük şeyleri bile dert ediyoruz en ufacık şeyde yıkılıyoruz daha çocuk yaşta neler yaşamış nelerin sahibi olmuş nurhan abla beni kendime getirdi belki benim gibi herşeye üzülen güzel mart annleri varsa onnları da kendine getirir silkeler :))

canım sen sevgili kocana benden selam söyle yürüteçler bazen tehlikeli olabiliyo tekerlek bi yere takılırsa Allah korusun yüzüstü düşüverir eskiden yürüteçmi varmış rahat bıraksın çocuğu doğalı neyse onu yaşansın emeklesin onuda çok sevicektir babasının peşine popoyu sallaya sallaya emeklesin işte :)

burdakiyle aynı sanırım benimde tesadüf oldu almam şişme havuzda oynatırız diyoduk tatilde babası ben denize sokucam diyince bende bebekler için simit arayışına girdim bu çıktı karşıma yapıcak bişey yok sağlık olsun demekten başka :)

selen lütfen beğendiğin resmin altına da bunları yazar mısın :)

iyiki anlattın cnm, aslında bişeyleri idrak edebilmemiz için ibretlik bişeyleri görmeye
ihtiyaç duydugumuzdan dolayı belkide rabbimden şefkat tokadı yiyoruz, yani
illede birilerinin yaşadıgı üzüntülü şeyler mi bizi şükre yönlendirmeli, herşey yolundayken
neden çıkarıma giremiyoruz, demekki fıtratımız böyle.. çünkü öyle olmasa oruçluyken
açın halinden anlıyor olmazdık.. bu hayattayken Nurhan Abla ve onungibiler bu zalimlikleri
görürken ebedi hayatta herşey layıkını bulacaktır evellallah.. muhteşem bi anadolu kadınıymış
Nurhan Abla, gerçekten ben de böyle kadınlara hayranlık duyuyorum cnm gerçekten iyiki de anlattın..

İyi aksamlar guzel mart annelleri.. ben oglusumu 2.5aylikken sunnet ettirdim..hic aglamadi.2 gunde iyilesti.ozel hastanede genel cerrah yaptuui sunneti.ya urolog yada cerraha yaptirin.sunnetci anestezi uygulamadigi icinkuzeniminki 6saat aglamis.yaptirmayi dusunenlerddew 1yasindan once yaptisin.psikolojisi icin.....

evde yoktuk bir paket gelmiş komşuma bırakmışlar yonca bebeğin evimi demiş.tombik genç aile paketi yazıyo içerisinde
eti cici bisküvi,molfix,molped sudocrem ve katolog vardı sizede geldimi kızlar...

biraz netten araştırma yaptımda doğum yapanlara sağlık ocağından veya hastaneden gönderiliyormuş

kocam öküzünönde gideni. arkadasına cocugna bakıyorum napıyorsun ki diyor. yoruluyorum yardımcı ol diyorum bari arkadasının çocuguna bak diyorum söyliyim gelsin babası baksın diyor. beynimde aglama sesleri gitmiyor. cocuksesi duymak istemiyorum yani. ikisi birbirini azdırıyor ağlaşıyorlar. benim oğlan zaten vızır vızır. bu yuvaya yerleştirebilseydim hayırlısıyla sen sag ben selamet .

valla sevaba mı giriyorum şu mebarek günlerde günahamı bilemedim. okadar sinileniyorum ki ikisinede kızıyorum atcam sizi aşagı diye okadar cok ağlıyorlar ki kulaklarım beynim bi enterasan oldum vallahi. sürekli ağlamak istiyorum. ki sinirlendikce aglıyorum. bazen diyorum dilimi eşşek arısı soksaydıda getirin ben bakayım demeseydim. babasınada bagırdım gecen baktım balkonda oğluyla aglıyor.Allah ım yaa ben nasıl bir imtihandayım.. bu seferde vicdan azabı cektim. ama yüz versem iyiyce yavaştan hareketetcek. napcam bilmiyorum dediğim gibi şu oğlanı bi yuvaya vereydimçok iyi olcak..

bu günler beni delip geçiyor yanlız.. şöyle oğlumu alıp bakkala gidiyorum deyip bir daha dönmeyesim var.

Kızlar gece gece bu arkadaşlarımız aklıma geldi, Ronya ve Saful epeydir yoklar...Nerelerdeler acaba?

saful annesine gitti canım ramazanın 2.günü bunu tam hatırlıyorumda

ronyada aklımda kaldığı kadarıyla taşınma işi mi ne varmış heralde bunu tam hatırlayamıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…