2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugun alp in 5.ay kontrolü vardı. 240 gr almis, kilosu 7920 olmus. Sadece anne sutu ile besleniyor, doktor az almış sutsuz pirinçli kasık maması verelim, sütunle karistir ver dedi 1 kere. Sutum yetersiz değil, buzluga sut koyabiliyorum hatta ama alp sıcaktan emmek istemiyor ve kilosu da aslında 5.ay icin iyi. Az kil aldi diye ayina gore kilosu iyi olan bebisime mama vermeli miyim?

canım Lidya da 5.5 aylık ve 7300gr, doktorumuz da, aile hekimimiz de, ablamla eniştem de (onlar da doktor) gayet iyi olduğunu ve persentil eğrilerinde de çok güzel ilerlediğini söylediler, erkek ve kız farklı olur tabi ama bilemiyorum bana da kilosu gayet iyi geldi Alp'in, hatta ablamlar dün bizdeydi, sağlık bakanlığının aile hekimi sitesinden gösterdiler Lidya'nın persentillerini hep alt ve üstü sınırın ortasında gidiyor, çok güzel dediler...yine de sen bilirsin tabi.

Son düzenleme:
yaaaaaaaaa çalışmaya başlıyorsun değil mi o zaman bende 3 hafta sonra giremicem
evet cnm kuzularımızla şmdiki gibi brlkte olamıcaz ve sizlerlede olamıcaz ühühüüüü
bnce verme, yok daha neler, mis gibi kilosu maşşallah barekallah, bnmkisi 4 bucuk aylık en son 15 gün önce 6200 dü, 700 gram almştı bi ayda..
Bende ucretsiz iznimi 1 ekime kadar uzatmak icin yöneticimle konuştum gel yüzyuze konusalim dedi. Dua edin de kızlar kavgasiz gürültünüz alayım iznimi... Yoksa 22 Ağustos da bende çalısmaya başlıcam.

inş herşey yolunda gider tatlım dualarımız seninle..

Kızlar bu son on gündür bizde gece uykusu falan kalmadı saat başı uyanıyor ağlıyorda ağlıyor kuzu içim kıyılıyor ama elimdende bir şey gelmiyor aksi gibi gündüzde uyumuyor halden düşecek diye korkuyorum geçenlerde banyo yaptırırken kulağına su kaçırdım:18: ondan mı oldu bilmiyorum yada havalar sıcak belki bunalıpta uyuyamıyordur ki umarım öyledir.

günaydınlarr
herkes gezmelerde sanırım
eşim bugün çalışıyo biz de dün köye gittik
nası serin anlatamam
aylar sonra ömerin üzerine battaniye örttüm uyurken
yarın da iftara davetliyiz
ramazan ne güzel yaa haftanın iki üç günü davete gidiokk
bitince çok zoruma gidecek
bayrama kayseriye gidiyoruz bayram sonunda
ömeri sünnet ettirebiliriz
hangi yöntemi önerirsiniz
bizden haberler böyle
günün ilerleyen saatlerinde tekrar birlikte olmak dileğiyle
esen kalın

haaa bi de fearrness canım ben de yok o kitaptan ve oğlum biberonu dişlik gibi kullanıyor
o sayfalarda ne anlatıyo kısaca anlatabilir misin :26:

canım hiç endişe etme bence kilosu çok iyi az almış gibi görünüyo ama genel olarak maşallahı var bizimki 5,5 aylık 6900 dr kilo alımı normal dedi bu aralar biraz düştü tabi ama sıcaklarda etkiliyo çok terliyolar.

Bende ucretsiz iznimi 1 ekime kadar uzatmak icin yöneticimle konuştum gel yüzyuze konusalim dedi. Dua edin de kızlar kavgasiz gürültünüz alayım iznimi... Yoksa 22 Ağustos da bende çalısmaya başlıcam.
inş. izin alabilirsin banada patronum gel çalış dedi yerime gelen kişi işten çıkıcakmış ama bende eşimde istemedik oğlum gündüzleri biraz uğraştırdığı için anneannede biraz daha büyüsün dedi iyi oldu patronumda beni işten çıkardı şimdi işsizlik maaşı alıyorum

belli ki bi sıkıntısı var sen kulaktan endişe ediyosan bi dr. götür bence bi derdi olmasa bi yerden sonra inadı kırılır uyur çünkü inş nemli bişey yoktur.

canım biz 8 günlükken lokal anesteziyle yaptırdık ama şimdi biraz büyüdü anlıyolar yapılanları biri onunla oyun oynarken hallolur belki

Kızlar iki gündür başıma neler geldi Soykan Alp cuma akşamı ateşlendi gece hastaneye gittik sabah yine tekrarlayınca soluğu doktorumuzda aldık kan testi idrar testi yapıldı hiçbirşey çıkmadı hafif enfeksiyon var dedi dayadı antibiyotiği ben de karşı komşumuz aile hekimi ona sordum hemen verme antibiyotiği dedi 4 saat arayla ateş düşürücü verdik gece de bir güzel yıkadık fitil verdik sabaha hiçbirşey kalmadı.Şimdi ben bu herşeye antibiyotik veren doktorlara kızmayayyım da ne yapayım?

ohh ne güzel mis gibi uymuştur ömer bende ramazandan sonra hergün yemek yapmak zorunda kalacağım için üzülüyorum :) alışmıştım ne güzel :) kuzum sünnet mi olacakmış bakıyım büyücek yani :)

geçmiş olsun canım iyi yapmışın vermemekle ben artık herşeyi 2 3 doktordan onay aldıktan sonra yapıyorum güvenemiyorum doktorlara

klasik hafta sonu topiği kimsecikler yok :) bizdede bugün temizllik var yaşasın her yer temizleniyo gerçi sabah yağmur yağdı tam kadını arayıp iptal edecektim ama neyseki durdu yağmur ohhh mis gibi olacak evim ama 1 hafta sonra yine aynı halini alır :) malum bütün camlar açık

Herkese ii pazarlar ....Kimsecikler yok,gezmelerdeler heralde.Biz de dün bol bol gezdik.Şimdi de evde pinekliyoruz.Amaaa haftaya 25 günlük tatilimiz başlıyoooooorrr.Deniz kum güneş beni ve oğlumu bekliyor:>Gece uykularımız bozuldu bizimkinin.Gerçi çoook uzun bir zamandır böyle gece 6-7 kere kalkıpemmek istiyor.Öyle derdi ten teması falan değil,bildiğin meme:>Baya yorucu ama geçecek inşş.

bana kalsa küçücükken yaptırırdım (gerçi hala küçücük)
ama babası hatırlaması taraftarı ama sanırım ikna ettikVİRÜS
ömerin amcası var 4 yaşında bayram sonu sünnet ettireceklermiş
amcasıyla birlikte bizimki de olacak en azından şimdilik planımız buVİRÜS
canım biz 8 günlükken lokal anesteziyle yaptırdık ama şimdi biraz büyüdü anlıyolar yapılanları biri onunla oyun oynarken hallolur belki
bizim sanırım eski usül olacak hastanede değil yani herhalde:26:
bi de bu ay dönmeye başlarsa zor olabilir belki
siz en güzelini yapmışsınız erken yaptırmakla
nasılsa olacak bundan kaçış yok

al birini vur ötekine

selam fıstıklar:)

epeydir okuymadım maalesef uzun olunca tüm okumalarım alıntı yapamadım,aklımda kalanları paylaşayım

buluşma fotoları bir harika..hepiniz çok güzelsiniz,kuzucuklar da büyümüş maşallah..berna çok şık bir ev sahibesi olmuşsun canım maşallah

pınar tebrik ederim canım sen neymişsin diyor ve böyle başarılı bir sporcu arkadaşımız olduğu için topik adına gurur duydum billa:)

berna geçmiş olsun canım selçuk iyidir inşallah

selen canım havuzdaki fotosuna bayıldım oğluşunun,seni aramızda görmek çok güzel..fearnes canım seni görmek de öyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…