- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #63.741
bu arada biz bugün yine hastaneye gtces..bi dr daha baksn..sbh çok kötü oldu ya içim acıyo öyle öksürüyoki...bnm ciğerlerm acıyo...gecede Eyüpte kalcaz kayganada..o yzden giremiciim çok üzgünüm
Kızlar gece gece bu arkadaşlarımız aklıma geldi, Ronya ve Saful epeydir yoklar...Nerelerdeler acaba?
kalbimi okudun resmen, bnde sorcakdm gercekden, ronya işe başladıgı için giremio sanırım, safuldan hç haberim yok, sanırım 10 gün snra bnde pek giremicem
yaaaaaaaaaçalışmaya başlıyorsun değil mi o zaman bende 3 hafta sonra giremicem
Kızlar bugun alp in 5.ay kontrolü vardı. 240 gr almis, kilosu 7920 olmus.Sadece anne sutu ile besleniyor, doktor az almış sutsuz pirinçli kasık maması verelim, sütunle karistir ver dedi 1 kere. Sutum yetersiz değil, buzluga sut koyabiliyorum hatta ama alp sıcaktan emmek istemiyor ve kilosu da aslında 5.ay icin iyi. Az kil aldi diye ayina gore kilosu iyi olan bebisime mama vermeli miyim?
Bende ucretsiz iznimi 1 ekime kadar uzatmak icin yöneticimle konuştum gel yüzyuze konusalim dedi. Dua edin de kızlar kavgasiz gürültünüz alayım iznimi... Yoksa 22 Ağustos da bende çalısmaya başlıcam.
evet cnm kuzularımızla şmdiki gibi brlkte olamıcaz ve sizlerlede olamıcaz ühühüüüüyaaaaaaaaaçalışmaya başlıyorsun değil mi o zaman bende 3 hafta sonra giremicem
bnce verme, yok daha neler, mis gibi kilosu maşşallah barekallah, bnmkisi 4 bucuk aylık en son 15 gün önce 6200 dü, 700 gram almştı bi ayda..Kızlar bugun alp in 5.ay kontrolü vardı. 240 gr almis, kilosu 7920 olmus.Sadece anne sutu ile besleniyor, doktor az almış sutsuz pirinçli kasık maması verelim, sütunle karistir ver dedi 1 kere. Sutum yetersiz değil, buzluga sut koyabiliyorum hatta ama alp sıcaktan emmek istemiyor ve kilosu da aslında 5.ay icin iyi. Az kil aldi diye ayina gore kilosu iyi olan bebisime mama vermeli miyim?
Bende ucretsiz iznimi 1 ekime kadar uzatmak icin yöneticimle konuştum gel yüzyuze konusalim dedi. Dua edin de kızlar kavgasiz gürültünüz alayım iznimi... Yoksa 22 Ağustos da bende çalısmaya başlıcam.
benimki de biberon almıyor ama dün içerisine tesadüfen su koydum, çok komik içti ama içti yani.aynı göğsümnden içer gibi içiyor. ittire ittire. alt kısmının da tamamını ağzının içine sokuyor:) normalde sadece ağzında geviş getiriyordu ucunu kerem paşacım:) cnm biberonla ilgili tracy hogg un kitabında bir bölüm var, onu denemeni tavsiye ederim. ben çok zorlamadım çünkü zaten 2 sene ücretsiz izindeyim diye. ama mecbursan bir dene derim.sayfa 177-178-179.. hadi kolay gelsin:) bilirim, zor.. sabırlar diliyorum:)
canım hiç endişe etme bence kilosu çok iyi az almış gibi görünüyo ama genel olarak maşallahı var bizimki 5,5 aylık 6900 dr kilo alımı normal dedi bu aralar biraz düştü tabi ama sıcaklarda etkiliyo çok terliyolar.Kızlar bugun alp in 5.ay kontrolü vardı. 240 gr almis, kilosu 7920 olmus.Sadece anne sutu ile besleniyor, doktor az almış sutsuz pirinçli kasık maması verelim, sütunle karistir ver dedi 1 kere. Sutum yetersiz değil, buzluga sut koyabiliyorum hatta ama alp sıcaktan emmek istemiyor ve kilosu da aslında 5.ay icin iyi. Az kil aldi diye ayina gore kilosu iyi olan bebisime mama vermeli miyim?
inş. izin alabilirsin banada patronum gel çalış dedi yerime gelen kişi işten çıkıcakmış ama bende eşimde istemedik oğlum gündüzleri biraz uğraştırdığı için anneannede biraz daha büyüsün dedi iyi oldu patronumda beni işten çıkardı şimdi işsizlik maaşı alıyorumBende ucretsiz iznimi 1 ekime kadar uzatmak icin yöneticimle konuştum gel yüzyuze konusalim dedi. Dua edin de kızlar kavgasiz gürültünüz alayım iznimi... Yoksa 22 Ağustos da bende çalısmaya başlıcam.
belli ki bi sıkıntısı var sen kulaktan endişe ediyosan bi dr. götür bence bi derdi olmasa bi yerden sonra inadı kırılır uyur çünkü inş nemli bişey yoktur.Kızlar bu son on gündür bizde gece uykusu falan kalmadı saat başı uyanıyor ağlıyorda ağlıyor kuzu içim kıyılıyor ama elimdende bir şey gelmiyor aksi gibi gündüzde uyumuyor halden düşecek diye korkuyorum geçenlerde banyo yaptırırken kulağına su kaçırdım:18: ondan mı oldu bilmiyorum yada havalar sıcak belki bunalıpta uyuyamıyordur ki umarım öyledir.
günaydınlarr.
herkes gezmelerde sanırım
eşim bugün çalışıyo biz de dün köye gittik
nası serin anlatamam
aylar sonra ömerin üzerine battaniye örttüm uyurken
yarın da iftara davetliyiz
ramazan ne güzel yaa haftanın iki üç günü davete gidiokk
bitince çok zoruma gidecek
bayrama kayseriye gidiyoruz bayram sonunda
ömeri sünnet ettirebiliriz
hangi yöntemi önerirsiniz
bizden haberler böyle
günün ilerleyen saatlerinde tekrar birlikte olmak dileğiyle
esen kalın.
haaa bi de fearrness canım ben de yok o kitaptan ve oğlum biberonu dişlik gibi kullanıyor
o sayfalarda ne anlatıyo kısaca anlatabilir misin :26:
günaydınlarr
herkes gezmelerde sanırım
eşim bugün çalışıyo biz de dün köye gittik
nası serin anlatamam
aylar sonra ömerin üzerine battaniye örttüm uyurken
yarın da iftara davetliyiz
ramazan ne güzel yaa haftanın iki üç günü davete gidiokk
bitince çok zoruma gidecek
bayrama kayseriye gidiyoruz bayram sonunda
ömeri sünnet ettirebiliriz
hangi yöntemi önerirsiniz
bizden haberler böyle
günün ilerleyen saatlerinde tekrar birlikte olmak dileğiyle
esen kalın
haaa bi de fearrness canım ben de yok o kitaptan ve oğlum biberonu dişlik gibi kullanıyor
o sayfalarda ne anlatıyo kısaca anlatabilir misin :26:
Kızlar iki gündür başıma neler geldi Soykan Alp cuma akşamı ateşlendi gece hastaneye gittik sabah yine tekrarlayınca soluğu doktorumuzda aldık kan testi idrar testi yapıldı hiçbirşey çıkmadı hafif enfeksiyon var dedi dayadı antibiyotiği ben de karşı komşumuz aile hekimi ona sordum hemen verme antibiyotiği dedi 4 saat arayla ateş düşürücü verdik gece de bir güzel yıkadık fitil verdik sabaha hiçbirşey kalmadı.Şimdi ben bu herşeye antibiyotik veren doktorlara kızmayayyım da ne yapayım?
ohh ne güzel mis gibi uymuştur ömer bende ramazandan sonra hergün yemek yapmak zorunda kalacağım için üzülüyorum :) alışmıştım ne güzel :) kuzum sünnet mi olacakmış bakıyım büyücek yani :)
geçmiş olsun canım iyi yapmışın vermemekle ben artık herşeyi 2 3 doktordan onay aldıktan sonra yapıyorum güvenemiyorum doktorlara
bizim sanırım eski usül olacak hastanede değil yani herhalde:26:canım biz 8 günlükken lokal anesteziyle yaptırdık ama şimdi biraz büyüdü anlıyolar yapılanları biri onunla oyun oynarken hallolur belki
Kızlar iki gündür başıma neler geldi Soykan Alp cuma akşamı ateşlendi gece hastaneye gittik sabah yine tekrarlayınca soluğu doktorumuzda aldık kan testi idrar testi yapıldı hiçbirşey çıkmadı hafif enfeksiyon var dedi dayadı antibiyotiği ben de karşı komşumuz aile hekimi ona sordum hemen verme antibiyotiği dedi 4 saat arayla ateş düşürücü verdik gece de bir güzel yıkadık fitil verdik sabaha hiçbirşey kalmadı.Şimdi ben bu herşeye antibiyotik veren doktorlara kızmayayyım da ne yapayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?