2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bizde bu gün forumdaydık kendime ve kızıma bayramlık aldık.
yoncanın bayramlığını teyzeleri fotosunu çekince koyarım buraya

Hayırlı olsun cicişleriniz canım. Bende bi çıkıp alsam iyi olcak, hediye geldi 2 dededen ama benimde gidip alasım var brseyler. Bugn almaktı planım ama dehşet ötesi bir yağmurla karşı karşıya kaldık,komple ıslandık kaçtık tekrar eve o denli

cnm bence gurmebebek.com a gir. ben beğenerek takip ediyorum. sorularının cevabını bulursun inş:)

tşklr kızlar ,imceleyim bır ıyı oldu ogrendıyım.

bırde kızlar dogum kontrol olarak ne kullanıyorsunuz.ben cerazette dıye bır ilaça başladım emzıren anneler ve kg bayanlar kullana bılıyormus yenı bır ılacmıs ama ıyı oldugunu duydum ama bende 20 gundur kanama var bu aralar bıraz azaldı ama yıbe de gun ıcınde sureklı gelıyor.sız hangı yontemlerı kullanıyorsunuz ve dogum konturol hapı kullanalar varsa aranızda kanama sizdede oluyormu.

Teşekkür ederim Canım,özel mesaj göndermiş durumumuzu sormuşsun.Yarım saattir sana yazı yazmakla meşguldüm,uzunca bi yazı yazdım ama yanlış bi parmak hareketi sonucu hepsi silindi,üstelik uyku bastırdı,hemen yazayımda uyuyayım derken oldu özel mesaj yazmaya henüz yetkili olamadığımdan burdan cevap veriyorum.Öncekine nazaran kıza yazacam
Ben ve bebeğim gayet iyiyiz.şimdilik bi sorunumuz yok ELHAMDÜLİLLAH.Oğlum 5aylık oldu,tabi artık daha hareketli,çıkardığı seslerle evimin neşesi haline geldi.Şuan için herşey yolunda.Ben kulübe genelde hergün ve misafir olarak giriyo,topiği muhakkak okuyorum.Bugün üye girişi yapınca gördüm mesajını.Sağol ilgilendiğin ve o güzel kalbinle yaptığın dualar için.İnan bende her kim dua isterse o an hemen ona dua ediyorum.Bu topik çok güzel.herkes çok pozitif,çok merhametli,iyi.Allah herkesin kalbine göre versin.Aranızda bulunamasamda,siz beni tanıyamasanızda ben sizi tanıdım,SEVDİM.Beraber dua yapmanız,destek olmanız birbirinize,Kuranlar okumanız,yardımcı olmanız mükemmel.Sizler YILIN ANNESİSİNİZ mart anneleri olarak:) SEVGİYLE VE HOŞÇAKALIN.

gökalp sevdiyse al derim nasılsa 5 aylık oldu paşa çok da erken değil bu gün almassan yarın alacan mutlaka
yürüteçte fazla vakit geçirmesin sorun olmaz diyorum ama karar sizin tabi

cnm bizi haberdar etmene cok sevindim, hep merak ediordum seni,
nickinin ne oldugunu unutmuştum o yüzden msj yazamıodum,
seni bulabilmek için taa 3085. sayfayı bulana dek araştrdım,
herşeyin yolunda gtmesine cok sevndm:) lütfen artk hep bzmle ol,
öyle misafir olarak grme.. sütlücörek nickli arkadaşımızda inş bigün
buraya girip senin gibi iyi haberlerini verir bize.. Allaha emanet ol cnm...

benim oğlumada dedesi alıp getirmiş bişi diyemedim 10-15 dk oturtup alıyorum içinden geri zaten :)

Günaydınn güzel mart anneleriii
Dün akşam iftara misafirim vardı sabah sekizden başladım ben ,temizlikdi yemekti arada Gülnihalin maması alt değiştrimesidi derken saat 7 de herşey hazırdı ben azıcık oturayım dedim misafirler geldi, yedik içtik ,sohbet muhabbet onlar kalktığında saat on ikiye geliyordu ben bulaşık mutfak derken saat iki oldu hadi kocama sahurda hazırlayıp uyuyum dedim Gülnihal ağladı bi baktım yavrum ateşlenmişş soğuk bezler koydum alnına ateş düşürücü şurup verdim 37-37,5 gidip geldi ateşi sabah gelirken 36,4 olmuştu ama hala huzrusuz tabi dünkü bütün gün yorgunluk üsne gece uykusuzluk pert bi haldeyimÇok yorgunum ama hiç şikayetçi değilim,misafir ağırlamayı evime gelen misafiri evden gönlü hoş göndermeyi çok seviyorum,e uykusuzluğa gelince bebek bu tabi ki ateşlenecek,ağlayacak olağan şeyler bunlar durduk yere kendimi triplere sokmayım demiiii

kız maşallah...ne pozitifsin bugün...bebişine de geçmiş olsun

Doktoruma çok güveniyorum ve microgynon kullanıyorum.doktorum ya cerazette demişti yada microgynon.ilk kullanırken ara kanama olabilir dediğini hatırlıyorum.eğer uzun sürerse muhakkak gel demişti.bende olmadı şükür ama istersen sende bir doktoruna gözük derim ben 20 gün bence çok fazla.geçmiş olsun

ve çok dikkatimi çekiyor çalıştığın halde çok hamaratsın maşallah

ya kızlar ide benim hasta olmam lazım olmadım hala ya günüm geçti :18:böyle düzensizlik ola bilir mi ki yani şüpheli bi durum olmadı hiç ama off

günaydın canımmm öncelikle çok geçmiş olsun.. hafta sonumuz aynı geçmiş tatlım. ramazanı başından kimseyi alamadım.c.tesi günü toplu olarak herkesi aldım 25kişiydik cumartesi önce temizlik ardından yemekleri hazırladım misafirlermiz gece 1gibi gitti bende çok yorgunum yattım pazar rahat rahat evi toplarım dedim. pazar günüde sevdiğmiz bir aile dostumuz pazar akşamı iftara geldiler.yine temizlik yemek derken. kızmı doğru düzgün sevemedim bile hiç vakit geçiremedim ama herkes çok memnun kaldı tekrar tekrar tşk ettiler giderken misafirlerimiz. dün gece 2de yattım 6,5da kalktım haliyle çokkkkkkkkkkkkkk uykusuzumm

günaydın ayselcim
geçmiş olsun canım ben ateşten çok korkuyorum neyse ki çok yükselmemiş ve çabu inmiş gülnihalciğimin ateşi. bugün evdesindir di mi gülnihal uyudukça yatar dinlenirsin artık

üff 25 kişi mii ,saygıyla eğliyiorumaltı üstü 7 kişiyiydik o kadar yoruldum seni düşünemiyorum kuzum ,bide benim evmim küçük mutfakta öyle anam ter attım resmen dün ,200-300 gr vermişimdir haa

sağol cnm verdiğin bilgiler için lokal anestezi ile yapıldı de mi

emzirirken kullanabilio musunuz bu ilaçları

ya kızlar ide benim hasta olmam lazım olmadım hala ya günüm geçti :18:böyle düzensizlik ola bilir mi ki yani şüpheli bi durum olmadı hiç ama off

her ay tırıs tırısız:18:

becerikli hatuncum kolay ve lezzetli azeri yemek tarifi paylaşsan da midemiz bayram etse

günaydın ayselcim
geçmiş olsun canım ben ateşten çok korkuyorum neyse ki çok yükselmemiş ve çabu inmiş gülnihalciğimin ateşi. bugün evdesindir di mi gülnihal uyudukça yatar dinlenirsin artık

Çok sağol cnm ,bende korkuyrum ama annemi aradım 38 olursa hastaneye gidin dedi hep ölçtüm çok şükür ki çıkmadı .Ben çalışıyorum kuzum ya işteyim :)

Biz etobur milletiz kuzum ya her yemeğimiz ağır, etli, meşakatli dolmayı bizim usul yaptım pirinçsiz etli ve nohutlu ,nohutu haşlayıp elimle ikiye ayırıp koyuyorum pek bi beğenildi çok şımardım

Son düzenleme:
kalemm merhaba nasılsın kuzucugun nasıl
bezelerle ilgili bi gelişme var mı görüntüleme merkezine götürecegiz demiştin bi havadis var mı

Biz etobur milletiz kuzum ya her yemeğimiz ağır, etli, meşakatli dolmayı bizim usul yaptım pirinçsiz etli ve nohutlu ,nohutu haşlayıp elimle ikiye ayırıp koyuyorum pek bi beğenildi çok şımardım
tam bizlikmiş o halde eşim de ben de ağır yemeklere bayılırız ömerden dolayı artık sadece yiyiciyim olsa da yesek çok açımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…