2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallahh
Ama Gülnihal bunların çoğunu benim annemle yapıyor 3 aylığından ber benden çok annemle beraber

Canim bende hipp in pirinclisini veriyorum 3 gündür aksam yatmadan veriyorum doğru mü sende mı oyle yapıyorsun yoksa gun içindede veriyo musun

ahh canımm süt artırıcı şeyler denedin mi ya da regl in yakın mı ? bazen regl zamanı azalıyor iyice. üzme sakın kendini kısmetimizde ne kadar varsa okadar emziririz. 6 ay oldu en önemli 6 ay geride kaldı.

canımm geçmiş olsun inşallah ciddi birşey çıkmaz Aysimada. habersiz bırakma bizi. belki bez den olmuştur kuzum yaa

SLm kızlar,nasilsiniz,biz tatildeyim hala.Armin le denize giriyoruz bol bol kızım cok sevdi denizi fakat boyun simidini hic sevmedi,dun bide denize kaka yaptı rezil etti bizi :)) mayo bebek bezi giydirmistim aradan sızdı cikti valla

canımm tatiliniziz uzun sürmesi süper olmus Armin d vitamini stoklarını doldurmustur :) boyun smidini sevmiyor cogu bebek zaten. denize kaka yapmasına bayıldım :))

ahh canımm süt artırıcı şeyler denedin mi ya da regl in yakın mı ? bazen regl zamanı azalıyor iyice. üzme sakın kendini kısmetimizde ne kadar varsa okadar emziririz. 6 ay oldu en önemli 6 ay geride kaldı.

Denedim ama sonuç yok malesef ve gün içinde emmediği için iyice bitti MervecimBazen iş yoğun oluyor öğlen gidemiyorum birleştirip akşam erken çıkıyorum ama damla damla bişeyler kaldı bitti bitecek.Ben yinede şükr ediyorum Gülnihal 2300 grlık bi minnoşken doktor ona en çok senin sütün lazım bide sarılık belirtileri vardı hep emzirdim hem çabuk kilo aldı hemde sarılık olmadı en önemli zamanlarda en çok anne sütüne ihtiyacı olduğu zaman sütüm bol bol geldi artık gelmezsede yapacak bişey yok:)

selam millet keyifler yerinde inşallah.. işten geldim gökalp imi kokladım, uykusu gelmişti memede uyudu bebeğimm benim yaa yarım günde olsa özlüyorum çok özlüyorum bebeğimi..
ek besine başladık sayılır, sabah meyve püresi,elma şeftali ve armut şimdilik, öğlen bebek çorbası (ananesi yaptı ben ona vitamin çorbası diyorum:) akşamüstü de yoğurt , aralarda da anne sütü.. ama daha saatleri ve miktarı oturtamadık, bize bi el atın bee..
şimdi şöle sölüm sabah 7 de emziriyorum işe gidiyorum, 10 gibi meyve püresini yediriyo ananesi,12 gibi çok az çorba, 12..30 da ben geliyorum 13 gibi emerek uyuyo, sonra 16 da anne sütü ve 1 saat sonra da çok az yoğurt (miktarı ayarlayamadık henüz) sonra 19 da ve 22 de anne sütü ve yatış.. uyku saati de geri çekemedik, 10 da çakılı kaldı.. eweet önerilerinizi bekliyorum daha düzenli hale nasıl geliriz ve miktarlar ne kadar olmalı?????????

Haklısın canım en çok anne sütüne ihtiyacı olan dönemde sen emzirdin yavrunu. Bu kadarsa eğer hamdolsun canım. Artık gelmezse de sen sakın sıkma canını. Artık havada kapar Güloşum yemekleri,o da artık sizin gibi yemek yemek istiyor annesi :)

Hoş geldin Baharımmm o düzene bizim de ihtiyacımız var ara ara meyve püreleri veriyoruz o kadar bi kaç tarif ve ayarlama da bana verin yaa

Aynennn dün akşam fark ettim yemekleri nasıl baktığını normalde kucağımda otuyuordu biz yemek yerken yüzünü görmüyordum dün mama koltuğunda karşmıma oturunca gördüm gözler aynı böyle oluyor yemekler bakınca biz yemek yerken ağzıma ağzıma baktı gittim bi şeftali getirdim verdim eline onunla oyalandı yoksa vicdan yapıyorum ben yiyorum o bakıyor diye

selam kızlaaaar:) her fırsatta burada alıyorum soluğu. çoğunu okuyamıyorum bile ama burada olmak mutlu ediyor beni:)) sizleri görünce bi sevindirik oluyorum yaa:)

dün sağlık ocağına gittik hemşire ablamıza oğluşumun boyusunu kilosunu ölçtürmeye boyumuz 73 cm kilomuz 7,300 olmuş ek gıdayı sordum ver dedi broşür verdi yoğurt sebze çorbası 1 çay kaşığı pekmez yumurta sarısının dörtte biri bide meyve suları diyo yavaştan başladım bide 2 gündür kavanozlarda muhallebiler den veriyom akşam yatmadan önce oğlan öğlen 12ye kadar uyuyo muhallebinin kerametimi anlayamadım pek alışkın değilim uyumasınada:)

ben karsısında yiyemiyorum ki tabaktan alıp agzıma götürdüğüm ana kadar izliyor

Kızlar bizde ek gıdaya başladık ama tek öğün veriyoruz.bazen meyve püresi veriyorum. bazen havuç ve kabak püre yapıp veriyorum.bir kerede çok az semizotu yaptım. bugün de yoğurdu deneyeceğiz.artık düzenli vermek istiyorum bende. ama nasıl düzen oturtsak

Of off hastaneye ne dıye gıttım basımıza neler geldı,burda konusmustukya vajınal yapısıklık durumunu,kızımda maalesefkı yapısıklık varmıs ve doktorumuz ıyıce kapandıgını soyledı,hemen cocuk cerrahına sevk ettı,cerrah hemen malum bolgeyı uyusturdu ve elıne makas gazlı bez aldı,aman allahım elım ayagım bosaldı,ben tabı sulugoz hemen aglamaya basladım,yaklasık 15 sanıyelık bı surede yapısık olan yerı actı,aysıma hıc aglamadı,oyle kanama falanda olmadı,acıldıktan sonra anladımkı,hakkaten yapısıkmıs,sımdı 2 tane krem vedı,bırını 15gun kullanıcaz,dgrını yaklasık 7 aykadar kullanıcaz,agrı olmasın dıye calpol vermemı soyledı,sımdı evdeyız,bı sıkıntı yok su an uyuyo kuzum zaten...

Ronya senı sımdı daha ıyı anlıyorum,daha dun konusmustuk oysakı...

selam kızlar,

uzun zamandır yoktum. yazlıktayken giremedim nete, sonra da bayram ve bayramdan sonra 1 hafta boyunca bizde kalan akrabalar derken baya zaman geçti.

yazlığa gitmeden önce Hayal'in idrar yolu enfeksiyonu çok yordu bizi. bir deri bir kemik kaldı kızım, çok iştahsızdı. belki hatırlarsınız. şuan çok daha iyi, ama enfeksiyondan kurtulana kadar çok çektik. böbrek usg vs çekildi, temiz çıktı neyse ki. son zamanlarda iştahı yerinde şükürler olsun ki. umarım herkes iyidir. geçmişe göz atiim bakalım...

Canim cok gecmis olsun ya cok üzüldüm neyseki oyle kanlı manli bı şey olmamış ins ağrısı felan olmaz aysima Nin (

Canim hosgeldin bende seni merak ediyordum,gecmis olsun tekrar bizimde o pis enfeksiyonla gitti iştahımız bı daha da düzelmedi

ay cnm tüylerim diken diken oldu ii dayanmışsın geçmiş olsun

Canim hosgeldin bende seni merak ediyordum,gecmis olsun tekrar bizimde o pis enfeksiyonla gitti iştahımız bı daha da düzelmedi

çok uzun sürdü bizim enfeksiyon nedense.
şuan iştahlı Hayal ama hemen hemen 2 aydır kilo alımı durduğu ve daha da zayıfladığı için şu sıralar yeni yeni kendini toplamaya başladı. kilosu yeni artmaya başladı. umarım hızlıca alır kilosunu. yeğenimin oğlu bizimkinden 1 ay küçük, yan yana geldiklerinde daha büyük duruyor. ne kadar geri kalmış bebişim
kilosu azaldığı için 2 gece hastanede yattık biz. antibiyotik verdiler damar yolundan. daha hızlı toparlansın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…