2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun kuzucuuum

Neyse şimdi iyi ise hayal bebeiş sorun yok annesi Bak ne güzel topluyucak kendisini. Annesinin yüzünü güldürücek. Teyzelerini mutlu edicek.

oofffff çok geçmiş olsun. okurken bile fena oldum. çok geçmiş olsun. Allah hepimizin evlatlarını korusun.

Geçmiş olsun cnm...

Benim kızımda da aynı durum var ve vajinal bir krem ve vazelin ile beraber masajla yapışıklıgı açmaya calışıyoruz inş.cerrahi bir durum olmaz.

canım benimkini bugün çocuk cerahisinde açtılar merak etme seninkininkide açılır

canım geçmiş olsun benim kızında bugün açıldı
çocuk doktoru önce baktı yok yapışıklık dedi ben ısrarla var dedim
sonra uzman doktoru çağırdılar oda baktı yok dedi ben yine ısrarcı davranınca
doktor şok bir şekilde bravo nasıl anladınız evet var dedi
neyse çocuk cerrahisine yolladılar orda doktor krem sürdü ve eliyle açtı
benim kız çok ağladı ama uzun sürmedi kanama falan bizdede olmadı
furaderm pomat diye bir merhem verdi günde 3 defa sürücez ve hergün 3-4 kez orayı elimle açıcam
canım size verilen krem nedir östrojen falan içeren kremlerdenmi
ben özellikle onu sordum biz önermiyoruz hormon vermeye gerek yok çocuğa dedi

canım çok geçmiş olsun bizim kızda habire idr. yolu enfeksiyonu oluyor
doktor bize ultrason ve sondalı böbrek filmi öneriyor
sizde sondalı film çekildinizmi ben çektirmek istemiyorum deyince doktor
eğer ilerde bir kaçak varsa çok çekersiniz dedi yani muhtemelen çektircem
ayrıca benim kızında kilo alımı durdu iki aydır 200 gr. anca almış çok sıkıcı gerçekten

bu arada kız bebekleri olan annelerin lütfen rutin kontrollerinizde bebeğin vajinal muayenesinide yaptırın
eğer yapışıklık gibi bir durum varsa ve çok zaman geçtiyse ameliyatla ancak açılıyormuş

Canim bende hipp in pirinclisini veriyorum 3 gündür aksam yatmadan veriyorum doğru mü sende mı oyle yapıyorsun yoksa gun içindede veriyo musun

bebeim bn muhallebiyi sbh veriyorm saat 9 da...öğlen sebze çorbası veriyorm saat 1 de..akşam üstü yourt veriyorm saat 5 te..ve yatmadan önce mama veriyorm saat 9da..beslenme düzenimiz böyle..yatmadan önce katı gıda vermiyormki gece rahatsız olmasın hazımsızlık problemi fln yaşamasın rahat uyusun diye..sonuçta bizde gece yatmadan bişi yiyip uyusak rahatsız oluruz ya o mantıkla sadece süt verp uyutuyorm..

azeri yerim senin gülnihalini çok tatlı maşallah
yalnız o sandalyenin üstünde durması beni korkuttu umarım dediğin gibi güvenli olur

offf ne konuşmuyonuz ya 5 saattir aynı tablo
demin ben bilmem eşim biliri izliyoduk.sarışın bi kız vardı dedmki kardeşime kız avril lavigne oğlan tarkana benziyo.. babamda hemen herşeye atladıı gibi buna da atladı "Erol lavin mi? hee yabancı yani" bunlar zaten olmuşlar iyice körler sağırlar birbirini ağırlar.. ailecek faciayız..hele annanemin bi espirileri var kendinizi boğazdan atarsınız yani o derece.."napıyosun" diyo bnde "takılıyorm anane napiim" diyorm.."nereye takılıyosun dikenlere mi?" diyo..analı kızlı psikolojimi bozdular

canım çok geçmiş olsun..neyseki hiç canı yanmamış aysimanın..bende olsam bayılabilirdim korkudan..

doğru bernacım doğru ama insan bian düşününce kötü oluyo öyle geliyo..annemlerde 1,5 aydır kalıyorum hergün görüyo annemide ama hemen hemen hiç uyutamıyo annem ağlıyo benim uyutmamı istiyo..

inşallah çoğalır bidaha demicem ya( banada kalsa 2 yıl emzirmek isterim ama 1 seneyede razıyım..bazen öyle oluyoki kimsenin sevmesini öpmesini istemiyorum sadece ben seveyim beni sevsin çok bencilce belki ama..

banada annem" napıyon "diyo bende "free takılıyorum" diyorum annem ne dese "ne takayım?"

içim cızz etti, ahh yavrum cok geçmiş olsun. hazırlıklı da değildin üstelik. Allah sabır vermiş güç vermiş,atlatmışsınız. Miniğim Aysima nasıl metanetli çıktı baksana ağlamamış bile. İnşallah huzur içinde geçer bu geceniz. ağrısı sızısı olmaz yavrunun.

hoşgeldin canımcım. çok geçmiş olsun Hayalime. kilo da kaybetmiş inşallah bir daha tekrarlanmaz hastalıgı ya . şimdi toparlanır yavaş yavaş canım.

bende 2 sene emsin istiyorum valla. 1 tane süt sağma makinem vardı, gittim 1 tane de çiftli aldım daha kısa sürede daha çok süt olsun diye. Ben 1 ekimde işe başlayacağım, bankada nasıl sağıp nasıl yetireceğim sütü bilmiyorum.

Canım çok geçmiş olsun. Ronya sana da çok geçmiş olsun canım. İnşallah tez zamanda iyileşir kuzucuklarımız...

çift taraflı rahat oluyor gercekten. bnde yakında baslıcam herhalde işe. bankada ne yparım bilmiyorum senin gbi. ögle arası bile 25-30 dk ancak kullanırdık. şmdi mümkün degil sagacak vakit bulamam aynı bankaya donersem.

aynen benimde sağacak pek vaktim olmayacak. Canım sen ücretsiz izinde misin yoksa işten çıktın geri mi döneceksin?

aynen benimde sağacak pek vaktim olmayacak. Canım sen ücretsiz izinde misin yoksa işten çıktın geri mi döneceksin?

canım ben istifamı verdim çıktım,hamileliğimde kasık fıtığım oluşmuştu,sezeryan sırasında ondan da kurtuldm ameliyat oldum.sağlık sebebi ile çıkışımı verdim. şimdi tekrar kendi bankama girme ihtimalimde var ama emin olamadım,karar veremedim daha.

geçmiş olsun canım. çok zor ya bebişleri bırakıp işe geri dönmek...

geçmiş olsun canım. çok zor ya bebişleri bırakıp işe geri dönmek...

Sağol hayatımm. Zor evet ama böyle de çok zor ya, senelerdir alışmışım çalışmaya kendimi eksik hissediyorum. Sanırım kendimle kalıp nefes almaya ihtiyacım var. Annelik düşüncesi aklımda bile yokken kendimi anne olarak bulmak sanırım bünyemi zorladı...

Sen tam sopa arıosunn kerımeee burda senınle oturup turk dıl kurumuna uygun yazı yazmaya calısmıcmm:)))
Hüüü mınık bernaaa hıc oyle hıssetme annemm Ananın yerı demek nerdesın ananın yerındeyım:) Kulaga cok hos gelıoo dukkanımz var ısmı ne ananın yerı ahahah:)))

Yaa masallah de dılını ısır bıde malum yerını kaşıı kız nazar etcn cocuguuu:)) Sakın uyandrma gafletnde bulunp cocugn duzenını bozma cok pısmn olursun:))
OOO gozunuz aydınnn darısı basımıza:)
Ahhh fatmacım nasıll ıcım cız ettı tebrık edıorum ıkınızıı valla dıkkatlı annelerr cok sukur kı tedavısı olan bır rahatsızlkmıs akıllı annelerı sayesınde ınsallah ılerde hıc sorun yasamıcklar ıkınızede coook gecmıs olsun kızlar..

Hosgeldın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…