2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dön Merve dönnnn.Geri donme ihtimalin oldugunu bilmiyordum.Kim bizim bankadan baska bankaya gecip de mutlu olmus ki?Ben hic duymadim.Mutluyum diyenler de ancak kovularak gidenler oluyor.Cominucatordan da yazisiriz:)))

Günaydın kızlar nasılsınız?
Ben çok uykusuz yorgun ve bitkinimmm.Akşam foruma gittik Gülnihal iki dk susmadı hep ağladı hep huzursuz oldu yemeyi bitirmeden kalktık takside de feryat figan geldik eve karnı tok altı temiz ama nasıl ağlıyor bende ağlayacaktım nerdeyse gece de uyumadı ateşi fln da yok dişten mi oluyor acaba sabah yatağına koydum mama hazırlamak için döndüm uyumuş sonunda ben çıkarken hala uyuyrdu yorgun düştü ağlamaktan.Noldu benim akıllı uslu kızıma böyle ya niye hep ağlıyor eline oyuncak verdim o oyuncağ nasıl fırlattı eeee yaparak çok da asabi bu aralar

günaydın kızlar bebeklerinizin kilo alımında yavaşlama oldumu?bebeğim şuan tam 4 ay 20 günlük.ilk 4 ay çok iyi kilo alıyordu ayda 1 kilo alıyordu ama 3 haftadır durdu kilo alması.3 hafta önce tartıldığında 6500 grdı.bugün tarttım 6800 çıktı.3 haftada sadece 300 gram almış.beslenmesi aynı.iştahsızlık durumu yok.neden böyle oldu ki.gelişimi durmuş bebeğinin dedikçe herkes moralim çok bozuluyor.ben bebeğime sadece anne sütü ve mama veriyorum.acaba ek gıdaya geçsem mi ki?günde ortalama 600 cc mama ve anne sütü veriyorum.gerçi çok sütü olan biri değilim kilo alımında nekadar etkisi var şüpheliyim.birde bi sorum olacak diş çıkarırken ne gibi değişiklikler oluyor bebeklerde.diş çıkardığını nasıl anlayabilirim.

canım benim sen kızına nazar değdirmişsin bence.ben nazara çok inanırım.biraz esirge kızını canım.maşallah suphanallah çok tatlıda kızın var.allahım esirgesin meleklerimizi

canım benim sen kızına nazar değdirmişsin bence.ben nazara çok inanırım.biraz esirge kızını canım.maşallah suphanallah çok tatlıda kızın var.allahım esirgesin meleklerimizi

Evet cnm annemde öyle dedi du fln da okuduk ama ne bilim ya
Bide kuzenimin karısında durmuyor Gülnihal 2-3 denememiz hüsranla sonuçlandı ve annemler 9 eylülde gidiyorlar ne yapıcam ben,senelilk iznim hala meçhul vallahi oturup ağlamak istiyorummmmmm

nazar nazar nazar.. başka da bişi demiyorum..
kuzeninin eşi gülnihalle oyunlar oynar ilgisini çekecek bişiler yaparsa belki ısınır çocuk da ona.. hiçbişi yapmadan duruyorsa güloş da gitmek istememiştir belki, zamanla alışır sen sıkma tatlı canını..

benim kızım 4. aydan sonra hiç kilo almamıştı. hatta zayıflamaya başlamıştı. idrar yolu enfeksiyonu çıktı sonuçta ve uzun bi süre mücadele ettik bu enfeksiyonla. hastanede bile yattık. şuan 6 aylık kızım ve yeni yeni iştahı geldi. ama maalesef 6 aylık değil de 4-5 aylıkmış duruyor. her gören bu çocuğa ne oldu diye diye bıktırdılar beni.
herkeste aynı sorun olacak diye bişey yok tabiki zaten 4. ay sonrasında kilo alımı yavaşlar. ama sen yine de dikkatli gözlemle bebeğini. iştahı fln azalırsa doktora götür cnm

Günaydın kızlarrr;
Uras bir haftadır çok sık uyanmaya başladı 6-7 defa uyanıyo ağlıyo kucağıma alınca susuyo,hep yanımda olmak isito nasıl düzelcek bilmiyorum

aysel dişlerden oluyo cnm..Selçukda öyle tanıyamıyorm uslu oğlumu..sürekli mızır mızır..hmn sıkılıyo ağlıyo..birden ağlamaya başlıyo..kolay değil cnm ya dişler eliyosa ağrısıoluyodur..anlatamıyolarki

iştahında azalmada yok beslnmesi aynen devam ediyor.çok olmadı 2 hafta önce idrar kaka ve kan tahlili yapıldı oğluma ishali için kan ve idrarda hiçbir problem çıkmadı.kanda hafif enfeksiyon var dedi onada 10 gün antibiyotik kullandık.hareketleri arttı ondan mı kilo almıyor acaba.ya ben biraz kilo konusunda takıntılı bi anneyim.yani sorun kiloda değil kilo almadığı zaman aklıma acaba başka problem mi var sorusu geliyor.

benimki çok iştahsızdı. suyla yaşadı resmen bir dönem. bende de kilo takıntısı başladı artık. kilo alsın diye gözünün içine bakıyorum. 6. ayını doldurdu ama yaşıtlarından daha zayıf şuan. hızla toparlamaya çalışıyorum artık. neyse ki iştahı normale döndü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…