2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar...elbistan ziyaretimiz bitti çokşükür.boluya, annemlere geçtik.4 gün de burdayız, sonra iş başlıyo yeniden.istanbul-ankara-maraş-malatya-kayseri-bolu-istanbul istikametli uzun bi yolculuktayız...üstelik tüm bu yerlere otobüsle gittik..maşallah iyi dayandı tarık bunca yola..çok sıkıntı olmadı...herkesi gördük...geçmişe bi göz ataym ben

Esperenza bn 2.yi beğendim..çok tatlı..diğeri çok janjanlı diğeri daha sade oturaklı şık bişi ama kullanım açısından hangisi iyi onu bilmem

Gecmıs olsun dıleklerını yazan tum arkadaslara tesekkur ederım,bu durum doktorumuzun soyledıgıne gore cok sık yasanan bı durummus,her 3 kız cocuktan bırınde goruluyomus,allahtan tedavısı cok basıt ama tekrar nuksetme ıhtımalıne karsın onlemler alıcaz,kapandıgı zaman ıdrar yolu enfeksıyonuna zemın hazırlıyomus...
Doktorumuz aslında cok evvelden gelen bı sorun bu ama aıleler farketmıyo dedı,sımdıkı anne babalar daha bılınclı dedı
ben acıldıktan sonrakı halını gordukten sonra cok uzuldum,resmen kapalıymıs ve bu ana kadar neden doktora gıtmedım dıye cok kızdım kendıme...
Kız cocuk annelerıne ozellıkle dıyorum,bebegınızı kontrol edın,ozellıkle neresı oldugunu bı sekılde anlatmaya calısıcam,abes bı tabır olacak ama lutfen kontrol edın dıye yazıcam..
Hanı ılıskıye gırılen yer varya kadında,o kısım cızgı gıbı bırbırıne yapısık oluyo,esasında hafıf acık olması lazım,aynı zamanda adet kanının geldıgı yer o kısım..
Dedıgım gıbı abes bı tanımlama oldu ama ben farkedememıstım kızlar,sız ıyıce bakın ve anormallık gorursenız hemen cocuk cerrahına basvurun ve dılerım ınsallah bızım cerrahımız gıbı ıyı bır cerrah bulursunuz...

sağolasın canım aktarlada olduğunu bilmiyordum :) ilk fırsatta alıcam bende

canım çok geçmiş olsun bende kontrolde mutlaka inceleticem

nazar mı değdi acaba canım yaa maşşallah çok tatlı diş çıkarma dönemi de olabilir mi ki
Kızlarr zafer bayramınız kutlu olsun Ayrıca bugn oglm dolu dolu 5 aylk olmus:)

nice aylaraaaa :)

diş çaıkarma döneminde iştahsızlık ishal sürekli mızırdanma salyalar oluyo hemde çok fena benim kızımda da salyalar çok fenaydı sürekli üstünü değiştiriyordum Allahtan çıkardı 2 sinide şimdi sıra üstlerde 4. aydan sonra da kilo alımı yavaşlıyo telaşnma 500 gr alıyorsa ayda yeterli

ayrınıtılı anlattığın için teşekkürler canım baktım bi sorun yok gibi ama yinede yarınki kontrolde iyice baktırıcam

kızlar dün kızıma e bebekten baston araba aldım çok rahatmış ya diğeri çok ağırdı asansörlü bi apartmanda oturmadığım için çok sıkıntı oluyordu dışarı çıkaramıyordum ama bu sabah babamız uyurken kalktık ve sabah yürüyüşüne çıkardık kızımdan hafif bi araba olduğu için aşağı indirmekte çok zorlanmadım sonrada alışverşişimizi yaptık geldik ne rahatmış ya keşke daha önce alsaymışım

Ronyaaaa....
Canım doktorumuz ıkı krem verdı,bırı antıbıyotık dgrı ostrojen hormonlu olan ılac,antıbıyotıgın adı bactroban 15 gun boyunca gunde 4 defa surucem,dgr kremın adıda estrıol vajınal krem,buda ostrojen ıceren krem,bu ılacı yaklasık 7ay kadar kullanıcaz,ılk 1.5 ay gunde 1 defa sonrak 15 gun gun asırı,sonrakı aylarda haftada 2 kez...
Canım yaa ostrojen ıceren kremın bıldıgın bı zararımı var,neden ıstemedın sen,cnk bız bu kremı epey uzunca bı vakıt kullanıcaz.

canım ben önce çocuk sağlığı uzmanı doktora sordum östrojen kremle açılıyormuş dedim
biz önermiyoruz çocuk cerrahisi uzmanları görsün dedi neyse oraya gittik açtılar ben yine östrojen içeren kremi sordum
ordaki doktorda ne gerek var bebeğe hormon vermeye dedi siz her altını açtığınızda elinizle orayı 4-5 kere açın kapayın dedi
bir tek furaderm diye bakteri oluşmasını önleyen krem verdi bir hafta onu kullanıcaz
umarım bir daha tekrarlamaz
ayrıca arkadaşlara çok güzel tarif etmişin ama ben ek olarak şunu söyleyim bizimkinin yukarı kısımdada yapışıklık vardı
yani iç dudakların olduğu idrar deliğine yakın olan yerdede vardı ve dünden beri kızımın idrar miktarı arttı
yavrum iki kere idrar yolu enfeksiyonu oldu vajinal yapışıklık buna sebep oluyormuş belkide ondan oldu

Merhaba mart anneleri...
Bebeğim 4 aylık ve kilo alımı çok az olduğu için artık ek gıdaya başlamamızı istedi doktorumuz.
Bugüne kadar emmediği için sütümü hep sağarak verdim.4 aylık oldu ve hala içtiği süt 3 saatte bir 70-80 cc.Benim zorumla anca 100 cc bitiriyor oyalana oyalana.
Şu günlerde ise sütü çok zor içirir oldum.Bıraksam akşama kadar aç gezecek...
Sorum şu:hipp pirinçli ve yulaflı mamayı anne sütü ile hazırlayabiliyorsun ama anne sütü fazla ısıtılmadığı için bu mama çok zor kıvam alıyor.Kaynar su ile yapınca 1 kaşık toz ile kıvam alıyorsa anne sütü ile 2 kaşık atıyorum yine aynı kıvam yakalanmıyor.
Anne sütünden yoğurdunda çok iyi tutmadığını okumuştum.Sizler ne önerirsiniz?Madem ek gıdaya geçecek,o zaman bu sütleri bi şekilde yiyeceklerinde değerlendirmek isterim.
Anne sütü ile neler yapabilirim mesela?

Dön Merve dönnnn.Geri donme ihtimalin oldugunu bilmiyordum.Kim bizim bankadan baska bankaya gecip de mutlu olmus ki?Ben hic duymadim.Mutluyum diyenler de ancak kovularak gidenler oluyor.Cominucatordan da yazisiriz:)))

ahh yavrum okdr özledm ki yazışmaları, bazen kocacığımın şubesine gidiyorum , eski şubemle onla bunla yazışıyorum com. dan ne güzel günlermiş. Eşimin şube müdürü beni çok sever,o IK ile konuşmuştu öylesine,hani tekrar girme ihtimali var mı diye. IK da istifayı kendisi verdi sağlıktan dolayı,isterse dönebilir demişler,banka kendi çıkarırsa dönüşü yokmuş. Benim aklımı karıştıran nokta ise ben sağlıktan istifa verdim ama evlilik tazminatımı aldım senemin dolmasına bir kaç gün kala çıktığım için. Şimdi içerde alacağım yok. Girmek istersem bana çıkıp demesinler sıfırdan başla. Ben bi yerlerimi yırta yırta terfi etmişim, en yoğun şubede eksik personel çalışmışım,şimdide sıfırdan başlamak çok koyar bana. Yine nakit y. olarak girersem bende isterim.

miniğimm çok mu zorladı Güloşum seni kıyamammm. Diştendir annesi benim kuzumda huysuz mu huysuz sinirli mi sinirli agresifin önde gideni :S Diş diye düşünüyorum hamdolsun başka sağlık sorunumuz yok çünkü.

muhallebi yapabilirsin canım hiç denemedim ama duydum yapıldığını

tebriklerrr. Darısı bizim başımızaaa. En kısa zamandaaa. Büyümeleri çok güzel bir duygu yaaa
buda bizden sana ufak bi hediyeee.

çok teşekkürler hediyenizi çok beğendik

Hayatımmmm yeni ayınız hayırlı olsun

sağol canım benim

Aglmakkk yooooookk gulmekkkk varr:)))) Sende gelıncesı gorusecez canım ınsalllahh

Ay ayyy ayyyyyyyyyyyy hemen bugece lıdyaya yarım yaspasta bıde yarım mum alıp kutluosunz:)))

inş görüşücez canım evet heheheheh yarım pasta yarım mum

ay ne kadar güzelmiş güle güle kullanın canım, Güloş u da öperim

Fatmacım var ya okurken benim etimi kesiyolar sandım yeminle, çok geçmiş olsun canım.

hoşgeldin canım, Hayal'in iyi olmasına çok sevindim

Kızlarr zafer bayramınız kutlu olsun Ayrıca bugn oglm dolu dolu 5 aylk olmus:)

senin de bayramın Kuzey'in de 5. ayı kutlu mutlu olsun, yakışıklım uzun ömürlü olsun inş

kesinlikle nazar geçmiş olsun canım

Günaydın kızlarrr;
Uras bir haftadır çok sık uyanmaya başladı 6-7 defa uyanıyo ağlıyo kucağıma alınca susuyo,hep yanımda olmak isito nasıl düzelcek bilmiyorum

canım Lidua uyanmıyor o kadar da uyandığı zaman yanında görmek istiyor beni, dönemsel mi acaba?

güle güle kullanın canım

hayırlı olsun şekerim mutlu aylar , yaşlar görmeniz dileği ile

ohhh dolu dolu yaladım yuttum onu..nice aylara..

Saolun kızlar bızde sıznkılerı yalyıp yutuorz:)) Ayselll annem dıstendr o bıde nazarda vardr kesn Allah yardmcımz olsn kuzyde cok fenaaa kucagmdn ınmıoo benı gorunce yalbdn aglıoo kafasnı yastuga gomup kaldırıoo bakıo yuzume hala almynca bıdaha gomuo deve kusum benım:))) oyuncgnıda arkadsmn arabsna dusrmusm koyup sandlyesne oyntmıyorm ısynlrdymm kocm gelsede alsa bırz yada dısarı cıksak hergn cıkıormm elmdn gelse hıc evde durmcm

hippi bn kaşık olrk katmıyorm kıvam alıncaya kdr döküyorm gayet güzel oluyo kıvamı..anne sütünüde ısıtma ztn öyle sağ içine pirinçlisini dök kıvam alıncaya kdr karıştır..yani bu mamayı ztn ısıtarak hazırlamıyosun cnm..nasıl zor kıvam alıyo anlamadm..çok kolay kıvam alıyo..direk dök içine karıştırarak..bide bnce ayına göre iyi içtii süt normal..Selçukda o aylarda aynı gidiyodu hiç doru dürüst içmezsdi sütü senin dediin gibi 100 cc bile içemezdi..sonra bi açıldı iştahı..şimdi 150 cc içiyo akşam yatmadn önce..ama bn 4 saat bekliyorm öğünden sonra..yani bnce direk ek gıdaya geçme sen süt vermeye devam et bnce ona yeterlidir içtii süt..eğer ihtiyacı varsa onlar miktarı artırıyo ztn..ek gıdaya geçince sağma işide aksıyo onun içmeside azalıyo sütün azalır yazık olur

Esperenza bn 2.yi beğendim..çok tatlı..diğeri çok janjanlı diğeri daha sade oturaklı şık bişi ama kullanım açısından hangisi iyi onu bilmem

Sen niye simdi benim aldigimi begenmedin ki:)Digeri oturakli derken??:))Saka bir yana ben de magazada digerini begenmistim.Yanimda 2 cocugu olan bir arkadasim vardi evine veya kendine mobilya almiyorsun.Cocugun dikkatini cekecek renklerde olani al dedi.İcinde turuncu var ve istah acar o renk.Bana mantikli geldi.O yuzden esperanzaa bir de bu bakis acisi ile bak derim.

beğenmedm demedim diğeri daha şık dedim ve evet bn bişi alırken genelde kendi zevkime görede alıyorm ama aldıım şeyin içinde onun dikkatini çekecek şeylernde olmasına özen gösteriyorm ama dedm ya bu sandelyede hangisi daha işlevsel bilmiyorm ama bn 2.yi beendim bide çocuk onda otururken oturduu yeri görmüyoki sırt kısmını renkli yapmışlar tam htrlamıyorm bidada o sayfaya dönemem ama yanlış htrlamıyosam öyleydi..yani çocuk yerken kıçını kaldırıp hmm bakiim şunun desenlerine mi diyo PP şaka bi yana seninkide güzel Kerimecim bişi demedm tribal enfeksiyona bağlama :))

Ne tribi yahu.Ben espri yapmaya calisiyorum ama yazi dilinde beceremiyorum galiba
Kicini donme yorumun super ama bu bebeler 2 yasina kadar nerdeyse oturacaklar bunun icine.İcine pinerken belki hosuna gide gide piner:)

Yok Mervecim hic zannetmiyorum ki hakkini geri alsinlar.Unvan indirimi ancak disiplin sucundan oluyor.Senin olayin askerlik durumu gibi olmus nasil erkekler askere giderken tazminat alip cikiyor.gelince de baslayabiliyor onun gibi olur diye dusunuyorum

slm kızlar bebişler nasıl benimki gece uykusuna yattı ama çok sık uyanıyor mama için inş. yakında bi düzene oturtabiliriz bide sizden bi konuda yardım st,yorum oğluma oto koltuğu almam gerekiyor yeni doğarken aldığımız 0-13 kilo arası aras 7 kilo ama kemerleri bağlanmıyor hatta birbirine çok uzak kalıyor şimdi kilo olarak 9-18mi almam gerekiyor sizler ne yaptınız yardımcı olursanız sevinirim

kızlar hafta sonu mama sandalyemizi alıcaz artık. şu iki model arasında kaldım. sizce hangisini alsam??
Eki Görüntüle 499136 Eki Görüntüle 499137

bende mavisinden var ama rengi farklı turuncu-sarı-yeşil desenli chico poly ve ben çok memnunum 1 ayı geçti aldığımız. kızımda içinde memnun yüksekliği ayarlanabiliyor oturma bölümü ayarı var kapanıp az yer kaplıyor kapandıgında da kolayca tasınabiliyor ben odadan odaya tasyorum sğrekli bi mutfağa bi salona. ama diğeride güsele benziyor karar senin.

Bakalım canım kısmet. Ben bir kaç bankayla görüşüp bizimkine de başvururum sanırım. Eşim hiç dönmemi istemiyor,kurtuldun ne güzel diyor ama benim bir yanım hala Garantide :) Bölgeden baskı çokmuş , nakitlere yapılan baskının dozu çok abartıldı diyor. Satışla alakamız yook satış baskısı tavan yapmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…