- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #6.621
kızlar ben 2 saatte bir acıkıyorum bebişim benden beslenmeye başladımı acabason 1 haftadır böyleyim gerçi ilk bebişimdede böyle olmuştu ama gene kilo almaya başlıcam galiba ilkindede çok kilo almıştımm benim gibi 12ci haftada olup sık sık acıkan yemek yediği halde doymayan varmı???
annecikler başka ayların anneleri facede grup kurmuşlar ama sadece anneler görüyomuş başkaları görmüyomuş bizde yapalımmı
bende yarın ikili teste gideceğim, ama cinsiyette söyleyler mi bilmiyorum, ama hayırlısı neyse o olsun desekte içimde acayip bir merak var, bir an önce öğrenmek istiyorum
Kızlar çok ağırlaştım drum kbb ya yönlemdirdi ve oda agumentin verdi siz hiç ilaç kullandınızmı kullamnak istemiyorum ama ya daha kötü olursam bebeğime de enfeksiyon
geçerse diye korkuyorum
Kızlar çok ağırlaştım drum kbb ya yönlemdirdi ve oda agumentin verdi siz hiç ilaç kullandınızmı kullamnak istemiyorum ama ya daha kötü olursam bebeğime de enfeksiyon
geçerse diye korkuyorum
canım ya ben bu konu hakkında hiç bişi bilmiyorum ki, ne desem yanlış olur, ama doktor hamile olduğunu bilerek mi verdi, eğer öyleyse bişi olmaz herhalde:44:bana cevap verinnn nolur
kürtaj mıcanım daha küçük ama belki gözükür gözüksede dr kesin bişi sölemez ama tahminde bulunur kürtaj olayı yani
canım doktorun verdiğine göre kullanabilirsin. PİLEO nickli arkadaşta diş yüzünden şuan o ilacı kullanıyor. hafif bi antibiyotik. ben ilk gebeliğimde Ağır Aztürre olmuştum ve ne antibiyotikler kullanmıştım. Allaha emanetiz canım. içini ferah tut
kürtaj mıAllah korusun , ciddi , sağlıksal bir sorun olmadığı sürece aklımdan bile geçmez, Rabbim kimseyi düşürmesin o durumlara
canım ya ben bu konu hakkında hiç bişi bilmiyorum ki, ne desem yanlış olur, ama doktor hamile olduğunu bilerek mi verdi, eğer öyleyse bişi olmaz herhalde:44:
GÜzel anneler nasilsiniz biz geziyoruz iyiyiz sukur hersey yolunda idim konusu açılmış bende oğlum olursa Tuna ilk oglumunda adı Arda iki nehrin ismi olsun dedim kız olursa çağnur koyucam :)) yüce Rabbim nasip ederse
anladım canım bu arada bende ilk öğretmenliğimi tekirdağ-çorlu da yapmıştım profiline baktım sen neresindesin
Lachesis sen deyince ilk sayfaya baktımda beş kişi ile aynı gün tahmini doğum tarihi,Berkerden dünden beri bende öyleyim, iki saatte bir birşeyler yiyorum, hayret içinde kaldım..... bulantılarım geçtiği halde bugün ve dünkü kadar yiyemiyordum, bakalım bundan sonra ne olacak.... bu arada sonuçları iyi çıkan arkadaşlarıma çok sevindim, darısı bizlere
geçerse diye korkuyorum
Herkese slm kızlar nasılsınız
Uzun zamandır yazamıyorum cinsiyetleri belli olan arkadaşlar gözünüz aydın çok sevindim sizlerin adına.Bugün bende 2 li test için gittim ama benim tosuncuk yine büyük çıktı SAT a göre 12+3 ama usg de 13+5 çıktı dolayısıyla 2li test yapılamadı 24 Eylülde 3lü tarama testi yapılacak.Doktorum kesin bişey söylemedi ama bebişimiz kız olabilir dedi ama sen yinede şimdilik bunu duymamış ol dedi :52
Bu arada usg kağıdımda NT : 0.29 cm yazıyo NT ense kalınlığı diye biliyorum bu değerde çok düşük bi değer şimdi çok tedirgin oldum nette bakındım baya ama doğru düzgün bir bilgi edinemedim(( bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?