2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet bende sık sık acıkıyorum.mide bulantısı olmasın diye doktorum mideni iyice doldurma demişti sanırım ondan.birde istifra edince midede birşey kalmıyor tabi hemen acıktığını hissediyorsun.aklımdan ne yemekler geçiyor ama gel de ye:)

annecikler başka ayların anneleri facede grup kurmuşlar ama sadece anneler görüyomuş başkaları görmüyomuş bizde yapalımmı

Bende bunu düşündüm bugün eğer diğer annelerde kabul ederse facede grup daha güzel oluyor.Bizim 2010 Ekim anneleri olarak var tabi oraya geçince burası bırakılıyor çünkü grup gizli olunca sadece bizler fotoları, konuşulanları görebiliyoruz daha özel oluyor yani bence daha iyi olur.

bende yarın ikili teste gideceğim, ama cinsiyette söyleyler mi bilmiyorum, ama hayırlısı neyse o olsun desekte içimde acayip bir merak var, bir an önce öğrenmek istiyorum

canım daha küçük ama belki gözükür gözüksede dr kesin bişi sölemez ama tahminde bulunur kürtaj olayı yani

Kızlar çok ağırlaştım drum kbb ya yönlemdirdi ve oda agumentin verdi siz hiç ilaç kullandınızmı kullamnak istemiyorum ama ya daha kötü olursam bebeğime de enfeksiyon
geçerse diye korkuyorum

Kızlar çok ağırlaştım drum kbb ya yönlemdirdi ve oda agumentin verdi siz hiç ilaç kullandınızmı kullamnak istemiyorum ama ya daha kötü olursam bebeğime de enfeksiyon
geçerse diye korkuyorum

canım doktorun verdiğine göre kullanabilirsin. PİLEO nickli arkadaşta diş yüzünden şuan o ilacı kullanıyor. hafif bi antibiyotik. ben ilk gebeliğimde Ağır Aztürre olmuştum ve ne antibiyotikler kullanmıştım. Allaha emanetiz canım. içini ferah tut

geçerse diye korkuyorum

bende yarın sabah gidiyorum 2 li teste. gününü tamamladıysa bebeişim belki doktor geç kalmışsın diyebilir. bebeğimiz göreyim kalp atışlarını duyayımda 3 lü testi de beklerim ne yapayım.

Saol cnm biraz içim rahatladı Allahtan 3 aygeçtik de içime biraz siniyor bu arada beğen butonu nerede bunu sen biliyormusun

GÜzel anneler nasilsiniz biz geziyoruz iyiyiz sukur hersey yolunda idim konusu açılmış bende oğlum olursa Tuna ilk oglumunda adı Arda iki nehrin ismi olsun dedim kız olursa çağnur koyucam :)) yüce Rabbim nasip ederse

GÜzel anneler nasilsiniz biz geziyoruz iyiyiz sukur hersey yolunda idim konusu açılmış bende oğlum olursa Tuna ilk oglumunda adı Arda iki nehrin ismi olsun dedim kız olursa çağnur koyucam :)) yüce Rabbim nasip ederse

canım tuna değil tunca olmasın benim o sekilde tanıdığım var arda-tunca :))) bu arada trakyalı mısın ?

Son düzenleme:
Herkese slm kızlar nasılsınız
Uzun zamandır yazamıyorum cinsiyetleri belli olan arkadaşlar gözünüz aydın çok sevindim sizlerin adına.Bugün bende 2 li test için gittim ama benim tosuncuk yine büyük çıktı SAT a göre 12+3 ama usg de 13+5 çıktı dolayısıyla 2li test yapılamadı 24 Eylülde 3lü tarama testi yapılacak.Doktorum kesin bişey söylemedi ama bebişimiz kız olabilir dedi ama sen yinede şimdilik bunu duymamış ol dedi :52

Bu arada usg kağıdımda NT : 0.29 cm yazıyo NT ense kalınlığı diye biliyorum bu değerde çok düşük bi değer şimdi çok tedirgin oldum nette bakındım baya ama doğru düzgün bir bilgi edinemedim (( bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirmi.

kuzumu gördük ...
bu takla atan bebek az bile bir hareketli ki şok olduk eşimle.bu ikinci ultrasona gidişiiz ilkinde sade kesesini görmüştük ama şimdi kendisini gördük eli kolu bacakları yüzü ayy yavrum ya çok güzel bir duygu.ilk önce sırtını döndü sonra gerneşti sonrada bacaklarını kollarını başladı oynatmaya nasıl hareketli sonrada bize kolunu kaldırdı yüzünü bize döndü sanki selem herir gibi durdu doktorda bakın size selam veriyor dedi.çok güldürdü beni anasının kuzusu çok da mutlu oldum.biz sata göre tam 11 haftalık biliyorduk doktor 11+2 dedi 2 gün büyük çıktı kuzum.her şey çok normal dedi.hiç bir sorun yokmuş şükürler olsun.ikili test için isterseniz yapalım eğer istemezseniz 1,5 ay sonra dörtlü testi yaparız dedi.doktorumla bu konuyu enine boyuna konuştum baya ve sonra yaptırmamaya karar verdim.

candygirl tebrik ederim artık sen de bir oğlan anasısın:))))

evet kızlar bana da hep erkek olacak gibi geliyor mart ayında çünkü bildiğim bütün mart doğumlular erkek tabi kızlar da var ama erkekler aşırı çoğunluktai....

bu arada benim dizi başladı iyi geceler yarın görüşürüz...

kızlarr sebebini bilmiyorum ama kalbim pır pır pır çarpıyo değişik bişe içimdeki

süpermiş

geçerse diye korkuyorum

CAnım ben de kullanıyorum augmentin diş için, hamilelere en çok verilen antibiyotik, ben doktoruma sordum bir zararı yokmuş.

canım değerin düşük olması iyi diye biliyorum ben. bir de doktor test yapmadan orda kağıtta yazanın hangi değere göre olduğunu bilemezsin ki, doktorun birşey olsa senden önce söylerdi zaten, o yüzden hiç kendini üzme canım:) ama kuruntu yapacaksan aç doktorunu ara sor, için rahat etsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…