- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #66.741
meğer yavrum hep bu anı bekliyormuş:))dün yoğurt mayaladım.bugün de açılışını yaptık.hayretler içinde kaldım.kendiini aştı çocugumm..yavrıuumm sen hep ye ben hep mayalayım inşallah
Eki Görüntüle 512726 aysel ekledim tatlım.doya doya bak gülnihal çiçeğine:) cenk paşa pek cool bakıyor. gülnihal yine bıcır bıcır
ooo evt kendi mayaladıın yourda bayılıyolar..Selçuğa sapancadayken veriyodum orda doğal süt almıştık komşudan sapsarı hele bi yourdu olduki miss..bitince ağlıyodu..bide bi video vardıya bi çocuk yourdu nasıl iştahla yiodu aynen öyle yiodu..haaa diye ağzını açıp bekliyodu kuş gibi..ama istanbulda hiç ilgilenemedm yourt işiyle mayalayıp gttiim yourtta ekşimiş ayran yapıp btrmeye çalışıyorm..Selçuk ne zmndr yourt yiyemiyo yavrum
demin bi hareket öğrendi ilk gördüümde kalbime indi kriz fln mı geçiriyo dedm çocuum..sırt üstü yatarken köpekler yapar ya şımarıklık sağa sola kıvrılırlar buda aynen öyle yüzünde gidip gelen bi gülücükle sırt üstü sağa sola kıvrılıyo ilk güldüm sonra dedm çocua bişimi oluyo Allah korusun ama baktm oyun yapıyo..bnmki emekleme değil lessie olma yolunda..bide kraker aliim bari her yaptıı harekete ödül olarak töbe yarabbii
ooo evt kendi mayaladıın yourda bayılıyolar..Selçuğa sapancadayken veriyodum orda doğal süt almıştık komşudan sapsarı hele bi yourdu olduki miss..bitince ağlıyodu..bide bi video vardıya bi çocuk yourdu nasıl iştahla yiodu aynen öyle yiodu..haaa diye ağzını açıp bekliyodu kuş gibi..ama istanbulda hiç ilgilenemedm yourt işiyle mayalayıp gttiim yourtta ekşimiş ayran yapıp btrmeye çalışıyorm..Selçuk ne zmndr yourt yiyemiyo yavrum
demin bi hareket öğrendi ilk gördüümde kalbime indi kriz fln mı geçiriyo dedm çocuum..sırt üstü yatarken köpekler yapar ya şımarıklık sağa sola kıvrılırlar buda aynen öyle yüzünde gidip gelen bi gülücükle sırt üstü sağa sola kıvrılıyo ilk güldüm sonra dedm çocua bişimi oluyo Allah korusun ama baktm oyun yapıyo..bnmki emekleme değil lessie olma yolunda..bide kraker aliim bari her yaptıı harekete ödül olarak töbe yarabbii
aynen aynen ağzı açık bekledi hep:diki kaşık arasındaki bekleme süresine bile tahammülü olmadı:)ay ablamın aldıgı sütte öyle sarı sarı.bir kaymak çıkıyorki sorma..koca bir kap kayak taş gibi:)..ben günlük sütten yaptım malesef.inşallah doğal sütten yapmak da nasip olur kuzuma.ooo evt kendi mayaladıın yourda bayılıyolar..Selçuğa sapancadayken veriyodum orda doğal süt almıştık komşudan sapsarı hele bi yourdu olduki miss..bitince ağlıyodu..bide bi video vardıya bi çocuk yourdu nasıl iştahla yiodu aynen öyle yiodu..haaa diye ağzını açıp bekliyodu kuş gibi..ama istanbulda hiç ilgilenemedm yourt işiyle mayalayıp gttiim yourtta ekşimiş ayran yapıp btrmeye çalışıyorm..Selçuk ne zmndr yourt yiyemiyo yavrum
yok cnm suda hiç ölçü yok..içebildii kdr veriyorm..yazık susuz kalmasın ağzı dili yok nasıl söyler..bnde sık sık veriyorm oda çok seviyo..dr.ları pek dinlemiyorm valla onlara kalsa çocuk 1 yaşına gelene kdr bişey vermicez valla bnada daral geldi o öyle diyo bu böyle diyo bn kendi çocuumu kendi istediim şekilde besliyorm tabiki mantık çerçevesinden çıkmadan..yiyebilcei yiyemicei şeyleri araştırp..
Uras'ı iki gündür kayınvalideme bırakıyorum çok ağlıyo yavrum az önce aradım sesi geliyodu nasıl ağlıyo susturamıyolarmış çok üzülüyorum yaaa offff
kıyamam ya..uras memede uyuyor diyordun yanlış hatırlamıyorsam.nasıl uyutuyor k.validen
Annem burdayken yaptıydı yoğurt Gülnihal yedi ben beceremedim yapmayı,Bernaaa bize yoğurt yapıp getirrr kızımı bu anlattığın zevkten mahrum bırakmaa
anam daha neler görücez bunlardan ne tatlı olmuştur yerim ben onu
Uras'ı iki gündür kayınvalideme bırakıyorum çok ağlıyo yavrum az önce aradım sesi geliyodu nasıl ağlıyo susturamıyolarmış çok üzülüyorum yaaa offff
malesef özgecim sna çok alıştı..kalabalık ortamdada büyümediyse öyle oluyo..bzde yalnız olduumuz için btn gün kayınvalideler gittiğimizde (ordaki çocuk sayısı istanbul nüfusunun 4 te birini oluşturuyo) çocuk bi tuhaf oluyo..kayınvalide aldıı zmn kucaına ağlamaya başlıyo başta..yabancılıyo..ama mesela annanesinede ilginç bi şekilde elektrie tutulmuş gbi heyecanlı heyecanlı titriyo gülücükler dağıtıyo oda ayrı bi tez konusu..
yazım ne büyük olmuş neyse herkes kolay okur artıkın
canım ben direkt sebzeleri haşladım blendırdan geçirdim ve püre haline getirip kaşıkla yedirdim
yani direkt 3. haftadan mı başlamış oldum çok olmasa da afiyetle yedi paşam bi zararı olmaz demi pat diye başlamanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?