2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sema canım ben benim kızı günde 15-20 dakika kadar koyuyorum acayip seviyor
bu arada kızlar kızım hala deli gibi emerek uyumak istiyor az evvel resmem mem mem diye ağladı
içim cız etti ama vermedim bizim büroda bir arkadaş var kızı 18 aylık hala memede uyuyormuş
ve annesi meme vermeyince saçlarını çekip kafasını yerlere vuruyormuş onu düşününce hayır dedim içimden
ama içim cız ettmi hemde nasıl ne gaddar anayım ufff

canım yiyo ama az az 2 gündür ayrılıyoruz okullar başladığı için babasıyla beni almaya geldiler gözler kıpkırmızı olmuş ağlamaktan hipp markayı araştırıyorum ben de şimdi ben mersindeyim canım yakın sayılırız tatile gelirseniz beklerim

Bu gün geçmişi okuyayım dedim, okudum ama alıntılar gitti, ne kadar çok hastamız var, hepsine çok geçmiş olsun...

Birde berna canım annen rahatsızlanmış, ama şimdi daha iyiymiş, aklımdasın, inşaAllah senin annende benim annem gibi atlatacak ve çooook güzel günler geçireceksiniz...

canım yaa yürüteç saatlerce koyanlar için sakıncalı, bizim yavrular zaten hemen sıkılıyorlar, daha önce fehminin yerinde de belirtmiştim :)) benim oğluş günde 12-13 saat uyanık kalıyor, ve bu aralar hep kucak istiyor, yerde durmak istemiyor bende belli aralıklarda yürüteçe koyuyorıum ki o arada yemeğimi işlerimi yapıyorum :) oda zaten toplasan 1,5 saait geçmez... ki benim amacım yürümesini sağlamak değil, ona eğlence banada vakit sağlamak :))

Merhaba Güzel Anneler,umarım herkes iyi,bebişlerle keyiflerde süperdir.
Size faydalı olduğunu düşündüğüm bi bilgi paylaşmak için yazıyorum.Herkes ek gıdaya geçmiş durumda ve az çok neler verdiğinizi biliyorum takiplerimle:) Ben bebeğime siyah-sarı üzüm suyu veriyorum.çokda sevdi (ki çok seçicidir kendisi:).Hani pekmez verenlerimiz varya hazır mevsimiyken,hatta geçmek üzereyken üzüm suyunu atlamayın.Üzüm suyu zekayı çok güzel geliştiriyormuş.Özellikle siyah üzüm de kan yapıcı özelliğe sahip.Çok fazla yararı var üzüm suyunun ama en önemli ve bebişlerimizn şuan en fazla ihtiyacı olan 2şeyi karşılıyo.okuduğum kadarıyla zaten çok bilinçli beslİyorsunuz bebeklerinizi,bende bunu paylaşmak istedim nacizane:) Sindirimide çok kolay oluyo şayet bebeklerinde sindirimde sorun yaşayan varsa.
BİLGİNİZE.
SEVGİLER.

gaddar mı, hiç sanmıyorum:)) bebeğinin iyiliği için ağlamasına için parçalanarak sabrediyorsun, çünkü kendi kendine uyumayı öğrenecek, her yatağa yatışınca dakikalarca ağlamayacak.. sen bunu başaracaksın ki zor kısmı atlattın sanırım.. gökalp emerek uyumaya geri döndü, daha doğrusu ben başaramadım.. çok üzülsemde başaramayacağım sonunu getiremeyeceğim bi iş için oğlumu boşuna ağlatmıcam..

Gecmisi okumaktan bir türlü yazamadim. Neyseki simdi bitti.
Ronya canim kötü anne felan degilsin bunu bebisin icin yapıyorsun simdi yapmazsan ılerde daha zor olacak başlamışarmış dev et bence, bırakma. Simdi düzelmezse ılerde uyku problemi olabilir. Peki sen evde yokken nasil oluyor bakan kisi yatir kaldır yapıyor mu?
Bizden haberlere gelince bugun oglusumuzla tatile çıktık. Alp denizi sevdi. Denizdeyken birden surati degisti. Dedik üşüdü heralde çıkalım hemen çıkıp mayo bebek bezini çıkartıp bornozuna sardık çıplak. Megerse adam üşümemiş kakasi gelmiş. Bornozuna kaka yaptı. Hemde sağlam yaptı. Bornozu da ilk defa giydirmistim...
Ek gıdada 3.gunumuz şeftali veriyorum 3 gündür ama suratını eksitip duruyor. Yarın armut yiyecek bakalım onu sevecek mı?
Bu arada bende adet olmadım. Alp dis de çıkarmadı emeklemeye de başlamadı, konuşmaya da başlamadı. Bı seyler geveliyor kendi icinde sadece...

merhaba kızlar kaç günden beri giremedim zeynep sare perşembe akşamı ateşlendi fitil falan koyduk ateşi biraz düştü ama hiçbir şey yemiyodu sadece su içiyodu cumartesi doktora götürdüm doktor boğazları kızarmış dedi antibiyotiğe başlamayalım dedi peditus diye bi şurup verdi kilosunu ölçtü 6900 çıktı doktora salı gitmiştik 7200 dü yavrum yavrum 3 günde 300 gr vermiş nasıl üzüldüm çok şükür 2 günden beri yemeye başladı biraz ama çok üzülüyo insan ya

canım ilk kez farklı tat denediği için yüzünü ekşitiyor, ve verdiğin herşeyde ilk yapacağı yüzünü ekşitmek olacaktır bu arada bende adet olmadım, oğlumda diş çıkarmadı, emeklemiyor , konuşmuyorda ama bizim ki daha 5 ay 22 günlük... zamanla olur hepsi

canım çok geçmiş olsun, dediğin gibi insan perişan oluyor... benim oğlumda kulağında iltihap çıktığında antibiyotik kullanmak zorunda kaldı, oda ishal yapıyormuş ve oğlum senin kızın gibi 7.200den 6.900e düşmüştü, bir hafta içti, aradan bir hafta sonra iltihap yine tekrarladı ve oğlum üç hafta hiç kilo alamadı... 3 aylıkken 7.200 gelirken, 5 ay 10 günlükken 7.900 geldi...yani yaklaşık ikibuçuk ayda 700 gram almış... ama çok şükür şu an iyi :))

Rabbim evlatlarımızı korusun, bizi onlarla sınamasın

Son düzenleme:

evet cnm ya çok üzülüyo insan oğluşunun iyi olmasına sevindim bişey yememesi çok kötü ya kızımda şuan iyi çok şükür ama çok zormuş ya

iyi geceler kızlar
az baktım geçmişe berna ve aysel ama ama çok şekersiniz:)iyi ki varsınız tebessüm ediyoruz sayenizde,tabi ki hepiniz de iyi ki varsınız canlar
uyuymadım ben de hararetli bir gün geçirdim.doğumdan bu yana süre gelen eşimin ailesiyle tatsızlıklarım olmuştu hiç sebepsiz,karşılıklı yanlış anlaşılmalar yüzünden..bugün eşimin ablasına gittim konuştuk uzunca,öyle tuhaf yanlış anlaşılmalar olmuş ki aklınız hayaliniz durur,sebepsiz çok üzülmüş herkes,en çok da benneyse az da olsa anlaşılabilmiş olduğumu umuyorum,yaklaşımı da ilgiliydi..kızımın sağlıksız koşullarda büyümesini istemeyerek böyle bir adım attım iyi de oldu,ama olan da uykuma da oldu şuan:)

deneme bir kiii

Eklentiler

• $2012-09-17 18.38.12.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 31
  • $2012-09-17 18.36.31.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 25
  • $2012-09-17 18.28.33.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 36
  • $2012-09-17 18.23.14.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 22
yasasinn telefondan resim yukleyebildim.Ayselcim gulnihalle cenkin resimlerini ekledim.
Dur cok hosuma gitti dun biraz daha ekleyeyim de sabah gorunce iciniz acilsinp

Eklentiler

• $2012-09-15 14.42.55.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 34
  • $2012-09-15 14.42.49.webp
    30 KB · Görüntüleme: 26
  • $IMG-20120915-WA0005.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 24
  • $2012-08-26 14.50.01.webp
    27 KB · Görüntüleme: 26
  • $2012-08-23 19.45.39.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 28
Muhallebiden bikmis olabilir canim atlasa belli donusumlu meyve puresi hazirliyorum ilk gun kasigi havada kapiyo ikinci gun ayni pureyi hazirladigimda burun kiviriyo
Bende yurutece koyuyorum ama hemen sikiliyo uzun saatler kalmadigi icin sorun olacgini dusunmuyorum
Evet c anim gercekten memede uyumalari zor olur
Adapazariina gittigimde uzun zamandir gormedigim arkadasima gittim birbucuk yasindaki cocugu hala meme emerek uyuyormus gunduz uykularini bile yanina yatip emziriyor ve o. Sekilde uyutuyordu kadin o yuzden biryere gidemiyor gitse bile cocugun butun duzeni bozuluyormus o yuzden sen devam et canim uzme kendini

dayanamadım işte almışkende ara sıra koyarım artık napalım:) bu arada bende Bayburt luyum söyleme ihtiyacı duydum niyeyse Erzurum dasın ya kanmı çekti ne

kesin kan çekmiştir canım başka açıklaması olamazdı sık koymuyorsan yürütece bi sorun olmaz hatta biraz oyalayabilir bile belki ama ben yinede almıycam

valla doğru ben artık haber maber izlemiyorum allah şehitlerimize rahmet yaralılara acil şifalar ailelerine ve tüm türkiyeye baş sağlığı diliyorum içimden geçenleride yazamıyorumm offffffffffff

günaydın mart anneleri sürekli sizi takip ediyorum birbirinize karşı sevginiz muhabetiniz gercekten harika bende nisan annesiyim gene sizin tecrübenizden yararlanmak istiyorum ben kızımı zorda olsa emziriyorum ayagımda sallayıp uyutup öyle emziriyorum yarın 5 ayımız biitiyor arada bazı tatları deniyorum alışsın diye meyva olarak şeftali ve elma denedim bazen kahvaltıda yumurta sarısı nohut kadar size sorum labne vereniniz varmı bi sorun olurmu biraz uzatım galiba
Bak cevap vermezseniz o günki bayan gibi cıngar cıkarırım ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…