- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #66.781
ben almadım canım yürüteç banada herkes söylüyor ama tınlamıyorum almayıda düşünmüyorum
canıııım keske kayserıde olsaydın,ben yedırırdım bebegıne:) aysımanın o kılıtledıgı agzına bıle sokuyosam kasıgı ustesınden gelırım evelallah...
Ben pekmezlı tarıften yapmıstım ama burda okumustum,pekmez yuksek ısıda zararlı bı madde uretıyomus bıdaha yapmadım zaten...
Burdan gamzeye seslenıyorum,tarıfını sabırsızlıkla beklıyorum....
Pekı bebgın hıcmı bıse yemıo canım yaaa
canım yaa yürüteç saatlerce koyanlar için sakıncalı, bizim yavrular zaten hemen sıkılıyorlar, daha önce fehminin yerinde de belirtmiştim :)) benim oğluş günde 12-13 saat uyanık kalıyor, ve bu aralar hep kucak istiyor, yerde durmak istemiyor bende belli aralıklarda yürüteçe koyuyorıum ki o arada yemeğimi işlerimi yapıyorum :) oda zaten toplasan 1,5 saait geçmez... ki benim amacım yürümesini sağlamak değil, ona eğlence banada vakit sağlamak :))birde bişey sorcam kızlar bebekleri yürütece koyuyomusunuz merak ettim? Zeynep te kalça gelişimi yavaş diye 3 aylıkken doktor şuan düzelmiş ama 5 aylık olunca ortapediye götür demişti götürdüm çok şükür normal bişeyi yok dedi bende artık yürütece koyabilirmiyim dedim biz tavsiye etmyoruz gerek yok o kendini hazır hissettiğinde yürür dedi bende yürüteç almıcaktım gelin görünki herkes bu çocuğa niye yürüteç almıyosun falan kafamı şişirdiler hatta görümcem paranız yoksa ben oğlumunkini vereyim dedi daha dayanamadım:) gittim aldım bugün kızım sevdi ama en fazla 10 dk sonra sıkılıyo kafanızıda şişirdim ama siz napıyosunuz koyuyomusunuz yürütece merak ediyorum:)
sema canım ben benim kızı günde 15-20 dakika kadar koyuyorum acayip seviyor
bu arada kızlar kızım hala deli gibi emerek uyumak istiyor az evvel resmem mem mem diye ağladı
içim cız etti ama vermedim bizim büroda bir arkadaş var kızı 18 aylık hala memede uyuyormuş
ve annesi meme vermeyince saçlarını çekip kafasını yerlere vuruyormuş onu düşününce hayır dedim içimden
ama içim cız ettmi hemde nasılne gaddar anayım ufff
canım ilk kez farklı tat denediği için yüzünü ekşitiyor, ve verdiğin herşeyde ilk yapacağı yüzünü ekşitmek olacaktırGecmisi okumaktan bir türlü yazamadim. Neyseki simdi bitti.
Ronya canim kötü anne felan degilsin bunu bebisin icin yapıyorsun simdi yapmazsan ılerde daha zor olacak başlamışarmış dev et bence, bırakma. Simdi düzelmezse ılerde uyku problemi olabilir. Peki sen evde yokken nasil oluyor bakan kisi yatir kaldır yapıyor mu?
Bizden haberlere gelince bugun oglusumuzla tatile çıktık. Alp denizi sevdi. Denizdeyken birden surati degisti. Dedik üşüdü heralde çıkalım hemen çıkıp mayo bebek bezini çıkartıp bornozuna sardık çıplak. Megerse adam üşümemiş kakasi gelmiş. Bornozuna kaka yaptı. Hemde sağlam yaptı. Bornozu da ilk defa giydirmistim...
Ek gıdada 3.gunumuz şeftali veriyorum 3 gündür ama suratını eksitip duruyor. Yarın armut yiyecek bakalım onu sevecek mı?
Bu arada bende adet olmadım. Alp dis de çıkarmadı emeklemeye de başlamadı, konuşmaya da başlamadı. Bı seyler geveliyor kendi icinde sadece...
canım çok geçmiş olsun, dediğin gibi insan perişan oluyor... benim oğlumda kulağında iltihap çıktığında antibiyotik kullanmak zorunda kaldı, oda ishal yapıyormuş ve oğlum senin kızın gibi 7.200den 6.900e düşmüştü, bir hafta içti, aradan bir hafta sonra iltihap yine tekrarladı ve oğlum üç hafta hiç kilo alamadı... 3 aylıkken 7.200 gelirken, 5 ay 10 günlükken 7.900 geldi...yani yaklaşık ikibuçuk ayda 700 gram almış... ama çok şükür şu an iyi :))merhaba kızlar kaç günden beri giremedim zeynep sare perşembe akşamı ateşlendi fitil falan koyduk ateşi biraz düştü ama hiçbir şey yemiyodu sadece su içiyodu cumartesi doktora götürdüm doktor boğazları kızarmış dedi antibiyotiğe başlamayalım dedi peditus diye bi şurup verdi kilosunu ölçtü 6900 çıktı doktora salı gitmiştik 7200 dü yavrum yavrum 3 günde 300 gr vermiş nasıl üzüldüm çok şükür 2 günden beri yemeye başladı biraz ama çok üzülüyo insan ya
canım çok geçmiş olsun, dediğin gibi insan perişan oluyor... benim oğlumda kulağında iltihap çıktığında antibiyotik kullanmak zorunda kaldı, oda ishal yapıyormuş ve oğlum senin kızın gibi 7.200den 6.900e düşmüştü, bir hafta içti, aradan bir hafta sonra iltihap yine tekrarladı ve oğlum üç hafta hiç kilo alamadı... 3 aylıkken 7.200 gelirken, 5 ay 10 günlükken 7.900 geldi...yani yaklaşık ikibuçuk ayda 700 gram almış... ama çok şükür şu an iyi :))
Rabbim evlatlarımızı korusun, bizi onlarla sınamasın
Muhallebiden bikmis olabilir canim atlasa belli donusumlu meyve puresi hazirliyorum ilk gun kasigi havada kapiyo ikinci gun ayni pureyi hazirladigimda burun kiviriyooy anam bu ne geçmişti oku oku bitmez dünden bugüne nasıl bu kadar birikti çok hızlıyız kızlar
kızlar benim dana kızım muhallebiyi önce yiyodu artık yemiyo sebzelisini alıp yaptım onuda yemiyo benim yediklerimden istiyo resmen bebek yiyeceği istemiyo:)
birde bişey sorcam kızlar bebekleri yürütece koyuyomusunuz merak ettim? Zeynep te kalça gelişimi yavaş diye 3 aylıkken doktor şuan düzelmiş ama 5 aylık olunca ortapediye götür demişti götürdüm çok şükür normal bişeyi yok dedi bende artık yürütece koyabilirmiyim dedim biz tavsiye etmyoruz gerek yok o kendini hazır hissettiğinde yürür dedi bende yürüteç almıcaktım gelin görünki herkes bu çocuğa niye yürüteç almıyosun falan kafamı şişirdiler hatta görümcem paranız yoksa ben oğlumunkini vereyim dedi daha dayanamadım:) gittim aldım bugün kızım sevdi ama en fazla 10 dk sonra sıkılıyo kafanızıda şişirdim ama siz napıyosunuz koyuyomusunuz yürütece merak ediyorum:)
Evet c anim gercekten memede uyumalari zor olursema canım ben benim kızı günde 15-20 dakika kadar koyuyorum acayip seviyor
bu arada kızlar kızım hala deli gibi emerek uyumak istiyor az evvel resmem mem mem diye ağladı
içim cız etti ama vermedim bizim büroda bir arkadaş var kızı 18 aylık hala memede uyuyormuş
ve annesi meme vermeyince saçlarını çekip kafasını yerle,re vuruyormuş onu düşününce hayır dedim içimden:
ama içim cız ettmi hemde nasılne gaddar anayım?, ufff
yasasinn telefondan resim yukleyebildim.Ayselcim gulnihalle cenkin resimlerini ekledim.
Dur cok hosuma gitti dun biraz daha ekleyeyim de sabah gorunce iciniz acilsinp
deneme bir kiii
yasasinn telefondan resim yukleyebildim.Ayselcim gulnihalle cenkin resimlerini ekledim.
Dur cok hosuma gitti dun biraz daha ekleyeyim de sabah gorunce iciniz acilsinp
deneme bir kiii
dayanamadım işte almışkende ara sıra koyarım artık napalım:) bu arada bende Bayburt luyum söyleme ihtiyacı duydum niyeyse Erzurum dasın ya kanmı çekti ne
Oof yıne sehıt haberı,yeter ulan yeter artık bu nee,kusmu vuruyosunuz,hergun en az 5 sehıt haberı alıyoruz,kızlar cok fena seyler soylıcem ama ne faydası var,burada yerı degıl zaten...
Ama yeter artık yaa,ne yapılacaksa yapılsın,bu duzen daha nekadar boyle surecek,yazık yaa gunah yaaaa.....yıne sehıt var dıye televızyonu acamıyorum....oooff offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?