2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Berna seni seviyorum o ayrı ,bu yorumlarına da ayrı bi bayılıyorum yaa :)

süpersin yine yaa

Kızlar haber veriyirum bgstore online da indirim var.eşofman altları ve üstüleri 10 tl ye inmiş 5 tl ye bile ürün var benden haber vermesi sonra niden haber etmiyon dimeyin::)

Son düzenleme:
valla oğluşumla geçmişi zor okudum, bu çocuğun huyları değişti yaa, ben sakin güleç, sırıtak oğlumu geri istiyorum uyumuyor diye kızıyordum ama hiç değilse sakindi, iki gündür hem uyumuyor hemde sürekli bağırıyor, ağlıyor...

Berna valla yorumuna çok güldüm, alemsin... bu arada annen için hep dua ediyorum canım, Rabbim bizleri sevdiklerimizle sınamasın

Azeri senin gülnihalin maşaAllahı var yaa, Rabbim nazarlardan saklasın... bu arada kuzenine gelince doktor olmuş ama eşine anlayışı yoksa ne yazar... kendi eşim aklıma geldi, ilk evlenip Tosyadan ev tutulacağı zaman biz gidememiştik, eşim evi kendi tutmuştu, eşyalar yerleştirilirken bana markete gidelim diye alıp dışarı çıkardı... sonrada market bahane deyip beni gezdirip oradaki herşeyin yerini göstermişti, aşkım ya evi canım sıkılırsa çıkayım diye tosyanın tek parkı olan osmanlı parkının yanından, ihtiyacım olursa rahat gideyim diye marketin yanından tutmuştu.... şimdi kırıkkalede de aynısını yaptı, kendi kırıkkaleye gelip iki gün gezdi, bulduğu evleri tek tek bana gösterdi, ben içinden beğendiğimi tuttuk, bulduğu evler kırıkkalenin en merkezinde, ve dediği şu '' canın sıkılırsa, oğlumuz durmazsarahatça gezersin'' ben böyle doktor olduğu halde eşlerine odun olanları görünce eşime bir kez daha aşık oluyorum

Saliha senin oğluşada maşaAllah

Benim oğluş daha tam oturamıyor, emekleme pozisyonunda duruyor ama emekleyemiyor, fakat evin içinde fıldır fıldır dönüyor, çok hızlı, ulaşmak istediği bir şey olsun arkaarkaya dönerek o şeye ulaşıyor, ve anında çekip alıyor, kaşla göz arasında çekiveriyor,mesela kucağımda ya biri bana birşey uzattı ya benden önce hemen kapıyor ha birde çok ilginç ayaklarını yere bastırıp bırakıp durdu durdu diyorum bir kaç sn ayakta duruyor

maşallah canım oğluna ayakta durduğuna göre çabuk yürür ozaman emeklemeden

Maşallah canım oğluşuna eşinde ne güzel öyle anlayışlı olması gereken de o zaten,ben söylüyorum kuzenimin eşine hayatta katlanamam böyle adama diye ne var sanki yiyecekler dışarda kadını geri kafalılığın okumakla fln alaksı yok işte,kuzenimde olsa o huyuna acaip sinir oluyorum

Güya 17 eylülde devir olacaktı bizde izne çıkacaktık,bu gün ayın 19'u oldu ve hal tık yok, ben artı kestim ümidimi,hazirandan beri bi devir muhabbetidir dönüyor iznim gitti, kışın izne çıkıp ne yapacaksam, artık annemle örgü öreriz hatta bi soba kurup kestane pişiririz

canım öyle deme, bizde bu sene izin yapamadık hem fırsat olmadı, hemde taşınma işi bize pahalıya mal oldu, ama canım babam bize doğum günü hediyesi ve evlilik yıldönümü hediyesi olarak capriceden tatil hediye etti, 1 aralıkta, bir haftalık tatil ve 500 tl, kişi başı günlüğü 35 tl geliyor, fiyatıda uygun, imkanın olursa oraya gel,orda tatil yaparsın, hatta bizimle aynı gün gel beraber tatil yapalım

Merhaba kızlar...
Bebeklerini biberon ile besleyen anneler,ek gıda düzeniniz nasıl ?
1 gününüzün nasıl geçtiğini bana yazabilirmisiniz acaba?
Mesela kaç cc mama içti,kaç saat sonra kaç cc çorba/meyve veya sebze püresi yedi,kaç saat sonra yoğurt yedi gibi....
Tabi ki ölçüler her bebeğe göre farklılık gösterir ama yinede verilen bilgiler büyük ölçüde yardımcı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…