2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende tecrübesizim ama bence önce moralini yüksek tut çünki bebeklerin hissettiğine inanıyorum ben birde ek gıdaya daha yeni geçmişsinya acaba biraz fazlamı karıştırdın mesele sebze çorbana ne koydun fazla sebze karıştırdıysan beğenmemişde olabilir yada içlerinden biri dokunuyordur sanırım biraz karışık oldu umarım anlatabilmişimdir

Kuzenimin eşi aradı Gülnihal durmadan ağlıyor gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum diyor ya izin de alamam ki noldu bu kıza şimdiii((
canım Gülnihal nasıl sakinleşmişmi biraz bazen bende çalışmak istiyorum ama size bakınca iyiki evdeyimde diyorum bu ne saçmalık ne istediğimi bilmiyorum valla

tünaydın kızlar

bu sabah kontrolümz vardı. sonuç: Hayal hala zayıf. bunun için similac'ın enerji ihtiyacını karşılayan özel bir sütünü verdi dr. günde 1 şişe içilicek ama bizimkinin huyunu bildiği için önce denemek için 1 şişe verdi, içerse gelin heyet raporu çıkaralım dedi. Hayal tabiki içmedi. ananemle ikimiz okadar uğraştık ki.. ama içmiyor. çenesini kilitliyor ağzını açmıyor. çıldırmak üzereyim. doktor işini gücünü bırak bu çocuğun beslenmesiyle ilgilen sadece. yoksa hep böyle minyon kalır dedi. zaten çalışmıyorum şuan bebeğime kendim bakmak için en azından bir süre. ama çok zor bir çocuk bizimki. aşırı hareketli üstelik. bazı bebekler böyle zor olur diyor dr. ama gücüm kalmadı bıktım resmen. akşama kadar hiçbişey yapmıyorum zaten onunla ilgilenmek dışında. gece uyumadığı için şurup verdi. antihistaminik türevi. yani alerjik duyarlılığını azaltıp aynı zamanda uyutucak işte. multitabs yerine minadex başlattı. napıcaz böyle bilmiyorum

Merak ettim arkadaşım nerde bu caprice?Fiyatı gayet uygun geldi bana.Fiyata herşey dahil mi?

emine bn snrlendiim zmn nasıl sakinleşiyorm biliyomusn selçuu çevrp ensesine bakıyorm okdr gariban gözüküyoki

kızım 6 buçuk aylık.3 gündür o kadar huzursuzki ne uyuyor ne doyuyor hep ağlıyor.kucağa alınınca gezdirince iyi ama uyumak bilmiyor.kafayı yemek üzreyim uykusuz ve yorgunum bu seferde kızıma bağırıyorum vicdan azab duyuyorum ben kötü bi annemiyim acaba.damağının alt kısmında iki tane diş görünüyor içinde ama görünürde değil acaba diş mi çıkarıyor nasıl anlarım dişlerinin çıktığını arada calpol veriyorum ne yapmalıyım çok yoruluyorum allahtan eşim gelince işten o ilgileniyor rahatlıyorum yoksa ayakta durucak halim kalmadı 45 kiloya düştüm.

maşallah gülnihale..sporun ruhunu içinde yaşatıyor,hep hareket hep bereket:))

ay br sürü alıntı almıştım ya ben .nasıl gittii anlamadım....masiva ve berna sizin mızmızlardan bir tane de ben de var..kabız gibiydi zeynep dün akşam be bugün tüm bağırsaklarını var gücüyle boşalttı.heh dedim tamam,artık huzursuzluğu bir nebze de olsa azalır.ama yok azalmak yerine gittikçe artıyor.sakinliğimi korumak da kararlıyım inşallah.bu da geçecek ve derdi neyse çözeceğiz inşallah..

Allahım ne güzel yaa..bn 45 kiloya düşsem varya burda bunu davullarla zurnalarla ilan ederim Selçuun peşinde koşmaktan 45 kiloya düştüm diye..hayır evet zor bi durum bnde aynı şeyleri yaşıyorm ama 1 gr veremiyorm..en azından sen bunun mükafatı olrk fit kalıyosun..bizde zırnık yok..

Kerime kuzum seni görüyorum aşağıda,yine Nurhayat gibi aralıksız konuşmak isteyip de konuşamıyon muuu :)

:)) evet o durum benim her zaman ki halim.bakma iste telden zor oluyor diye burda cok yazamiyorum.gecen en yakin arkadasim bana diyor ki betimleme kelimesini gorunce ben geliyormusum aklina.herseyi en ince detayiyla anlattigim icin(galiba lafi uzattigim icin) :) esim de her konusmamin ortasinda soyle der.zaten e-ee sadede gel:)
Ayselcim sagol haber verdigin icin bg nin kampanyasini.Cenke kargoyu bedavaya.getirecek kadar esofman aldik

haa bu arada enseye bakacak olanlar kafa aşağı doğru bakmalı..hatta kolunuzda vücutla beraber aşağı sarkmış olmalı..zavallılık katsayısı artıyo sizinde yumuşama katsayınız tabiki

bak iste telefondan yazinca yukaridaki gibi bosluk birakmak istedigim yerlere nokta koymusum anlamsiz anlamsiz cumleler olmus:)parmaklar dolma dolma olunca denk getiremiyorum tuslara:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…