- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #66.861
bayanlar lütfen bana cvp yazın kafayı yiyecem.oğlum 5 buçuk aylık.2 aydan sonra iştahsızlığımız başladı ve bu zaman kadar dvm etti.idrara yolu enfeksiyonu olmuştu ondan beri iştahsız.
dr.götürüyorum kilosu 2 ay çok aldığı için şu anda kilosu ii.ayda 500 gr alıyor.iyi dediğim de o yani.kilosu ii olduğu için dr.lar yediği yetiyordur diyorlar.yediğide uyurken emdiriyorum 2 3 saatte maksimum 5dk. emiyor.uyandığı an memeyi çıkarıyor.neyse başka bi dr tavsıyesiyle 4 aydan sonra ek gıdaya geçtık.son 2 haftadır öğün olarak veriyorum.3 defa fışkırır tarzda kustu.acaba midesi ek gıdaya tepki mi verdi diye düşündüm.dr a o kadar çok gittik ki artk dr a gitmek istemiyorum.bir suru kan alıyorlar bişey yok diyip gönderiyorlar.sürekli mız mız kucakta gezmek istiyor.kendi kendine uğraşıp kafasını terletiyor.az önce sebze çorbası yaptım 2 kaşık zor yedirdim onda kusacakmış öğürdü.yeme sorunu yüzünden resmen psikolojım bozuldu.normalmi bilmiyorum hala agu demiyor.kafasını dik tutuyor ama hemen kendini atıyor.buma rağmen 2 dişi çıktı.ve emekliyor diyorum.ilk bebeğim çok tecrübesizim.lütfen bana bi fikir verin hepimiz anneyiz.beni siz anlarsınız.
canım Gülnihal nasıl sakinleşmişmi biraz bazen bende çalışmak istiyorum ama size bakınca iyiki evdeyimde diyorum bu ne saçmalık ne istediğimi bilmiyorum vallaKuzenimin eşi aradıGülnihal durmadan ağlıyor gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum diyor ya izin de alamam ki noldu bu kıza şimdiii ((
canım öyle deme, bizde bu sene izin yapamadık hem fırsat olmadı, hemde taşınma işi bize pahalıya mal oldu, ama canım babam bize doğum günü hediyesi ve evlilik yıldönümü hediyesi olarak capriceden tatil hediye etti, 1 aralıkta, bir haftalık tatil ve 500 tl, kişi başı günlüğü 35 tl geliyor, fiyatıda uygun, imkanın olursa oraya gel,orda tatil yaparsın, hatta bizimle aynı gün gel beraber tatil yapalım
burda Adanadan kimse yok...yanlış htrlamıyosam
aynı şeyi benfde demiştim burada, sırıtak sakin oğlumu geri istiyorum diye... canım bir kaç gün bizim kide yemedi... bende ısrar etmedim, alırsa... ve iki gündür iştahı yerine geldi çok şükür... ama bağırmalar devam ediyor... ya biliyor musun ben çocukken ve yeni ergenlik yani çılgın dönemlerimde duymak istemediğim zaman kulaklığımı kapatırdım birde nispet yapardım ''efendim bişi mi dedin, duyamıyorum'' diye
oğlum o kadar bağırıyor ki, bazen kulaklığımı kapatayım diyorum, ama sonrada öyle vicdan azabı duyuyorum ki, biirncisi bu çocuğa sahip olmak isteyen çok anne var, ikincisi kulaklıklada olsa sesini duyuyorum, ya hiç duymasaydım, anne dediği zamanda duyamasaydum:26: işte berna hani diyorsun ya kendimi kaybedecem diye korkuyorum diye, bende böyle ikilemdeyim:26:
Kızlar bi yenlikik daha var söylemeyi unuttum:)
Gülnihal koltuğun başından tutarak ayakta dura biliyordu dün aynı pozisyondayken 2-3 adım attı yana doğru ama ben çook mutlu oldumtabi bu durma süresi Gülnihalin ne kadar çok hareket etmesine bağlı sabit durup bakarsa baya duruyor çok hareket ederse devriliyor
emine bn snrlendiim zmn nasıl sakinleşiyorm biliyomusn selçuu çevrp ensesine bakıyorm okdr gariban gözüküyoki
Ya Berna gayet ciddi girdim foruma bişi yazacktım ama cevabına koptum resmen sesli güldüm sonra ofitse pardon dedim yerime oturdum sakince :)))
kızım 6 buçuk aylık.3 gündür o kadar huzursuzki ne uyuyor ne doyuyor hep ağlıyor.kucağa alınınca gezdirince iyi ama uyumak bilmiyor.kafayı yemek üzreyim uykusuz ve yorgunum bu seferde kızıma bağırıyorum vicdan azab duyuyorum ben kötü bi annemiyim acaba.damağının alt kısmında iki tane diş görünüyor içinde ama görünürde değil acaba diş mi çıkarıyor nasıl anlarım dişlerinin çıktığını arada calpol veriyorum ne yapmalıyım çok yoruluyorum allahtan eşim gelince işten o ilgileniyor rahatlıyorum yoksa ayakta durucak halim kalmadı 45 kiloya düştüm.
aynen ben de koptum
bu ara Hayal'e acayip sinirleniyorum. şuan uyuyor, uyanınca bende çevirip bi bakıyım bakalım ensesine
ya o değilde üstekki reklama bi tek böylekalan ben miyim
Resmi ruhsatlı medyum vay anasını be
Kerime kuzum seni görüyorum aşağıda,yine Nurhayat gibi aralıksız konuşmak isteyip de konuşamıyon muuu :)
one la bende bakar körmüyüm ne görmedim bile daha neler duycaz ruhsatlı medyum haya o değilde üstekki reklama bi tek böylekalan ben miyim
Resmi ruhsatlı medyum vay anasını be
midium bedene medyum diyen bi babam var
:)) evet o durum benim her zaman ki halim.bakma iste telden zor oluyor diye burda cok yazamiyorum.gecen en yakin arkadasim bana diyor ki betimleme kelimesini gorunce ben geliyormusum aklina.herseyi en ince detayiyla anlattigim icin(galiba lafi uzattigim icin) :) esim de her konusmamin ortasinda soyle der.zaten e-ee sadede gel:)
Ayselcim sagol haber verdigin icin bg nin kampanyasini.Cenke kargoyu bedavaya.getirecek kadar esofman aldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?