2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Fiyatı çok iyiymiş cnm,biz yazın devir olur belki diye bakmıştık yalnış hatırlamıyorsam 2500 tl falandı.Ben artık plan yapmıyorum kendimi şartladım ki antalyaya gidecez bu gün yarın devir diye beklerken kış gelecek nerdeyseşimdi kendimi ona şartlarım biz kasımda devir yaparız yine aralıkta gidemem bakalım kısmet inş.sizede şimdiden iyi tatiller canımmm

Adana da doğum yapanlar doktorunuz ve hastaneniz hakkındaki fikirlerinizi alabilir miyim???
temizlik, özen, hemşilerin tavrı, odaların durumu dohumhane veya ameliyathane nasıldı, sezeryansa anestezi uzmanı nasıldı?

Canım şuan ne desem yalan olur çünkü kuzenimin eşi dediklerime ne derece uyuyor hiç bilmiyorum çoğu zaman götürdüğüm sebze püresini fln yemedi diyor:/ ama ben evde yediriyorum akşam 5 ten sonraki düzenimiz hiç değişmiyor. Ordan geliyoruz17:30 -18:00 gibi 100 cc mama içiyor ,20:00-20:30 arası öğleden kalan sebze püresini yiyor yarım kase kadar,eğer o sirada uykusu gelirse uyuyor bide gece 2-3 arası uyanıyor mama için daha geç uyursa yarım meyve püresi veriyorum uyumadan önce böyle işte

Gamze organik pekmezlerin pişirilme sürecini nerden anlıyosun..ya yüksek atşte pişiriliyosa..bu ne yaa bn pekmez fln yedirmem daha iyi..nerden takip etcem o kdr şeyi..varya herşey ızdırap ya..

tatilmi o da ne benim hiç öyle bir şansım yok bizim kendi işmiz kimseye bırakamıyoruzki ya çoğu zaman haftasonu bile yok ben istiyorum

Gamze organik pekmezlerin pişirilme sürecini nerden anlıyosun..ya yüksek atşte pişiriliyosa..bu ne yaa bn pekmez fln yedirmem daha iyi..nerden takip etcem o kdr şeyi..varya herşey ızdırap ya..

Berna ben city farm kullanıyorum ve hayatımda gördüğüm en akışkan pekmez, su katılmış gibi, sebebide düşük ısıda pişmesi imiş, şöyle düşün tatlının şerbetini yaptığında tam ateşte uzunsüre kaynatırsan ağdalaşır ya aynı şey, bu zararlı radikalleri açığa çıkarıyormuş, reçelde de aynı durum var diyor haberdeki araştırmada

Bizim pekmezler köyden geliyor,annemin halası yapıp gönderiyor merak ettim arayıp soracam nasıl pişirdiğini.
benim hatırladığım tek şey halamın bizi dut ağazının tepesine çıkarıp onları silkmemizi söylemesi, nasıl pişdiğine dair hiç bişi hatırlamıyorum :)

anladm cnm saol açıklama içn..

ya selçuk hiçbişey yemiyo kafayı yicem bisküvili mamasını yemedi e dün yedii sebze karışımındn bugnde yaptm yemedi..sürekli ağlayp duruyo..bazen kendimi kaybetcem diye korkuyorm..bulamıyorm sorunu

Hiiiiiiiii sen tatile mi gittiinnn deniz kum güneş tatilll oh misss
Bide bişi sorcam bak gülmeyin haoğlunun içinde uyuduğu şey ne nasıl bişi o:44:ivet bilmiyorm
R
Evet canim sonunda tatile çıktık. Tatil bittikten 1 hafta sonrada ise başlıcam.
Onu imaginarium diye bı mağaza var bagdat caddesinde oradan aldık. Plaj yatagi diye geçiyordu adı galiba. Güneş korumalıymis yatak. Kısa süreli ev oturmalarına gittigimizde de bebek nerde yatacak problemi oluodu ondan da aldık biraz. Evet ne görürsem bebege alıyorum, doğru bildiniz... Bütün parayı bebege yatırıyorum.

canım ben 4 aylıkken başladım tattırmaya, ama o zaman bir şeyin tadına baktırıp iki gün bir şey vermiyordm, sonra başka şeye geçiyordum....iki haftadır herşeyden vermeye başladım ama hala tadımlık veriyorum, yani doyurucu değil... ve hiç bir zamanda kendimizden ayırmadım, sabah eşim işe giderken kahvaltı yapıyoruz, oda yanımızda oluyor o zaman yoğurt veriyorum, öğle yemeğimizi yerken taze meyva, akşam yemeğimizi yerken(saat 6da yiyoruz) onun için yaptığım çorbayı veriyorum... ama hepsinden birer çay tabağı kadar veriyorum... çünkü oğlum emiyor ve daha altı aylık olamdı, altı aylıktan sonra belki doyumluk vermeye başlarım...

Canım senin yaptığının aynısı bende yapıyorum ayırmama konusunda.Biz masaya oturduğumuz zaman onunda mama koltuğunu bağlıyorum sandalyeye ve bizle masabaşında oluyor.Meyve filesi çok işime yaradı içine kouyoyrum armut,elma fln oyalanıyor.Sanki onu öyle yerde bırakıp biz yemek yersek dışlanandığı hissi oluşacakmış gibi geliyor ne bilim vicdan yapıyorum sonra :)))

ya selçuk hiçbişey yemiyo kafayı yicem bisküvili mamasını yemedi e dün yedii sebze karışımındn bugnde yaptm yemedi..sürekli ağlayp duruyo..bazen kendimi kaybetcem diye korkuyorm..bulamıyorm sorunu
aynı şeyi benfde demiştim burada, sırıtak sakin oğlumu geri istiyorum diye... canım bir kaç gün bizim kide yemedi... bende ısrar etmedim, alırsa... ve iki gündür iştahı yerine geldi çok şükür... ama bağırmalar devam ediyor... ya biliyor musun ben çocukken ve yeni ergenlik yani çılgın dönemlerimde duymak istemediğim zaman kulaklığımı kapatırdım birde nispet yapardım ''efendim bişi mi dedin, duyamıyorum'' diye

oğlum o kadar bağırıyor ki, bazen kulaklığımı kapatayım diyorum, ama sonrada öyle vicdan azabı duyuyorum ki, biirncisi bu çocuğa sahip olmak isteyen çok anne var, ikincisi kulaklıklada olsa sesini duyuyorum, ya hiç duymasaydım, anne dediği zamanda duyamasaydum:26: işte berna hani diyorsun ya kendimi kaybedecem diye korkuyorum diye, bende böyle ikilemdeyim:26:

bayanlar lütfen bana cvp yazın kafayı yiyecem.oğlum 5 buçuk aylık.2 aydan sonra iştahsızlığımız başladı ve bu zaman kadar dvm etti.idrara yolu enfeksiyonu olmuştu ondan beri iştahsız.
dr.götürüyorum kilosu 2 ay çok aldığı için şu anda kilosu ii.ayda 500 gr alıyor.iyi dediğim de o yani.kilosu ii olduğu için dr.lar yediği yetiyordur diyorlar.yediğide uyurken emdiriyorum 2 3 saatte maksimum 5dk. emiyor.uyandığı an memeyi çıkarıyor.neyse başka bi dr tavsıyesiyle 4 aydan sonra ek gıdaya geçtık.son 2 haftadır öğün olarak veriyorum.3 defa fışkırır tarzda kustu.acaba midesi ek gıdaya tepki mi verdi diye düşündüm.dr a o kadar çok gittik ki artk dr a gitmek istemiyorum.bir suru kan alıyorlar bişey yok diyip gönderiyorlar.sürekli mız mız kucakta gezmek istiyor.kendi kendine uğraşıp kafasını terletiyor.az önce sebze çorbası yaptım 2 kaşık zor yedirdim onda kusacakmış öğürdü.yeme sorunu yüzünden resmen psikolojım bozuldu.normalmi bilmiyorum hala agu demiyor.kafasını dik tutuyor ama hemen kendini atıyor.buma rağmen 2 dişi çıktı.ve emekliyor diyorum.ilk bebeğim çok tecrübesizim.lütfen bana bi fikir verin hepimiz anneyiz.beni siz anlarsınız.

Canım biraz sakin ol önce,her bebek farklı hepsinin ayrı bi özelliği var ama forumda var iştahsız bebekler,çok tecrübeli değilim ben ama oğlunun herşeyinde birşey arama kafasını tuttu,agu demedi çok takılma kafana çok takıp dediğin gibi piskolojini bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…