2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şu kelimeyi anlamadım ben,azeriliğime ver kuzum :)
Eşofmanları güle güle giysin cenk paşa ,kargoyu bedavaya getirecek kadar aldıysan bu kış yeter ona :)

bende bir gram veremediğim gibi sütüm olsun diye ne buldum yemekten inek gibi süt vermiyorum ama maşalla hollanda ineği gibi duruyorum valla

bak iste telefondan yazinca yukaridaki gibi bosluk birakmak istedigim yerlere nokta koymusum anlamsiz anlamsiz cumleler olmus:)parmaklar dolma dolma olunca denk getiremiyorum tuslara:)

babamda öyle..bi numarayı çevircekse bize yazdırıyo kendi bastımı 5 tuşa birden denk geldii için..ama babam parmakları dolmalık kıvamı çoktan geçti asırlık çınar gövdesi gibi maşallah

haa bu arada enseye bakacak olanlar kafa aşağı doğru bakmalı..hatta kolunuzda vücutla beraber aşağı sarkmış olmalı..zavallılık katsayısı artıyo sizinde yumuşama katsayınız tabiki

Du kız akşam bakayım bidaha öyle aşırı bi sinirlenmişliğim yok benim bütün gün işte olunca çok özlüyorum ya pırt yapsa bile seviniyorum hihihi

haa bu arada enseye bakacak olanlar kafa aşağı doğru bakmalı..hatta kolunuzda vücutla beraber aşağı sarkmış olmalı..zavallılık katsayısı artıyo sizinde yumuşama katsayınız tabiki

Berna sen cok yasa emi:)))bi de o haldeyken ön profilden gormek icin ayna karsisinda yap bu hareketi boyle dudaklar hafif aralik ve uclari asagi sarkmis tam zavalli oluyor:))

ya o değilde üstekki reklama bi tek böylekalan ben miyim
Resmi ruhsatlı medyum vay anasını be
sen diyene kadar hiiiiç dikkatimi çekmemişti inana berna:))bu işin ruhsatıda mı varmış
babamda öyle..bi numarayı çevircekse bize yazdırıyo kendi bastımı 5 tuşa birden denk geldii için..ama babam parmakları dolmalık kıvamı çoktan geçti asırlık çınar gövdesi gibi maşallah

ayy berna bugün yine formundasın şekerim.seviyorum seniii

Şu kelimeyi anlamadım ben,azeriliğime ver kuzum :)
Eşofmanları güle güle giysin cenk paşa ,kargoyu bedavaya getirecek kadar aldıysan bu kış yeter ona :)

Betimleme;bir yeri veya olayi karsindaki kisiye olayi yasatircasina veya yeri gormuscesine anlatabilme sanati:) mesela gulnihali betimleyeyim sana:) boyle gozleri fildir fildir her an bir cinlik pesinde kara gozlu siyah sacli seker mi seker fistik gibi bir kizdir gulnihal.al sana betimleme:) (pcden yazabilseydim yarim sayfa betimlerdim o ayrii

Anam bonus kampanaysı var diye merkezden bonus perukları göndermişler onları görünce iyice koptum.
Berna gelde toparla beni ben bu gün fenalardayım

Hii oyy annemm kızımı özledim be ne cinlik yapıyor şuan acaba,alkışlıyorum Kerime,kızımı ben bu kadar iyi betimleyemezdim

Varya kerime hakikaten bernanın enseden görünüşünün önden görünüşünü harika, müthiş betimlemişsin bundan sonra betimleme deyince benimde aklıma sen geleceksin, bu arada yorumlara koptum, ya varya sizinle burada muhabbet ettikten sonra oğlum bir ağlama krizine girdi, kucağıma aldım, yüzünü yüzüme tuttum, benimde gözler dolmuştu, annem niye ağlıyorsun bu kadar, senin için bir şey yapamayınca çok üzülüyorum ben dedim, sesimde ağlamaklıydı, o an sustu ve kafasını omuzuma koydu, ve ben o an koptum, gözümden yaşlar boşaldı 45 dk filan böyle durdu, sonra hafifçe göğsüme doğru eğilip arandı, bende emzirdim ve uyuyakaldı bu arada fehminin yerinde kızlar köpek dişininde önce çıkabileceğini yamışlar ve bizimkinin tam orası hem kabarmış hem kızarık.... ha birde ateşimiz 38.2 çıktı

oyyy kıyamammm yavrum yaa..bizim selçuk ne anlar böyle inceliklerden..her oktavdan sesleniyorm ona ama nafile ..illa kucak istiyo anasının kucaında oturcak..ama gece fln beşik yanımda olduu için ağladıında hmn elini tutuyorm susuyo..o hoşuma gidiyo..bnm temasımı istiyo.. dmk sizin dişer çıkıyo emine..Allah kolaylık versin..bizde daha bişi yok..

Merak ettim arkadaşım nerde bu caprice?Fiyatı gayet uygun geldi bana.Fiyata herşey dahil mi?
canım özelden mesaj attım...

bu sıra herkeste aynı sorun var bende 50ye düştüm

canım yaaa ayda 500 gram alıyorsa çok iyi, bizim ki ikibuçuk ayda 700gram aldı:26:

slm kızlar,, bugün eşimin doğum günü ve aynı zamanda babasının ölüm yıldönümü..doğum gününü babası öldüğünden beri kutlamıyor..akşam mevlüt var evde..

organiklerden bahsedilmiş,bende dün migrosun organik reyonundan organik pirinç unu,irmik,pirinç aldım.bide tarişin organik zeytinyağını aldım..tam buğday unuda vardı bidakinede onu alırım bisküvi için artık

canım yaaa Rabbim babasına Rahmet eylesin eşinede hayırlı sağlıklı, huzurlu, uzun ömürler versin ve size bağışlasın...

Bu arada bir haberim var Ankara üniversitesinde kaydımı yenilettim, bir şekilde devam etmeye çalışacağım :))

amin canım sağol..ne güzel canım çok sevindim hayırlısıyla bitir inşallah..

allah eşine uzun ömür versn babasınada rahmet etsn cnm...

10 senedir Türkiye'deyim ilk defa türk kahvesi söyledim,kokusu beni benden aldı ama o nasıl bi acıdır ya suratım şekilden şekile girdi vay anam

canım benim Allah mekanını cennet eylesin inşallah. eşin kutlayamaz ki nasıl kutlasın adam. Rabbim şimdiden mevlüdünüzü kabul etsin.
eşin nice güzel seneler geçirsin inşallah sizinle birlikte,mutlu yaşlar olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…