- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #66.881
emine bn snrlendiim zmn nasıl sakinleşiyorm biliyomusn selçuu çevrp ensesine bakıyorm okdr gariban gözüküyoki
:)) evet o durum benim her zaman ki halim.bakma iste telden zor oluyor diye burda cok yazamiyorum.gecen en yakin arkadasim bana diyor ki betimleme kelimesini gorunce ben geliyormusum aklina.herseyi en ince detayiyla anlattigim icin(galiba lafi uzattigim icin) :) esim de her konusmamin ortasinda soyle der.zaten e-ee sadede gel:)
Ayselcim sagol haber verdigin icin bg nin kampanyasini.Cenke kargoyu bedavaya.getirecek kadar esofman aldik
Allahım ne güzel yaa..bn 45 kiloya düşsem varya burda bunu davullarla zurnalarla ilan ederim Selçuun peşinde koşmaktan 45 kiloya düştüm diye..hayır evet zor bi durum bnde aynı şeyleri yaşıyorm ama 1 gr veremiyorm..en azından sen bunun mükafatı olrk fit kalıyosun..bizde zırnık yok..
bak iste telefondan yazinca yukaridaki gibi bosluk birakmak istedigim yerlere nokta koymusum anlamsiz anlamsiz cumleler olmus:)parmaklar dolma dolma olunca denk getiremiyorum tuslara:)
haa bu arada enseye bakacak olanlar kafa aşağı doğru bakmalı..hatta kolunuzda vücutla beraber aşağı sarkmış olmalı..zavallılık katsayısı artıyo sizinde yumuşama katsayınız tabiki
haa bu arada enseye bakacak olanlar kafa aşağı doğru bakmalı..hatta kolunuzda vücutla beraber aşağı sarkmış olmalı..zavallılık katsayısı artıyo sizinde yumuşama katsayınız tabiki
sen diyene kadar hiiiiç dikkatimi çekmemişti inana berna:))bu işin ruhsatıda mı varmışya o değilde üstekki reklama bi tek böylekalan ben miyim
Resmi ruhsatlı medyum vay anasını be
babamda öyle..bi numarayı çevircekse bize yazdırıyo kendi bastımı 5 tuşa birden denk geldii için..ama babam parmakları dolmalık kıvamı çoktan geçti asırlık çınar gövdesi gibi maşallah
Şu kelimeyi anlamadım ben,azeriliğime ver kuzum :)
Eşofmanları güle güle giysin cenk paşa ,kargoyu bedavaya getirecek kadar aldıysan bu kış yeter ona :)
Betimleme;bir yeri veya olayi karsindaki kisiye olayi yasatircasina veya yeri gormuscesine anlatabilme sanati:) mesela gulnihali betimleyeyim sana:) boyle gozleri fildir fildir her an bir cinlik pesinde kara gozlu siyah sacli seker mi seker fistik gibi bir kizdir gulnihal.al sana betimleme:) (pcden yazabilseydim yarim sayfa betimlerdim o ayrii
Varya kerime hakikaten bernanın enseden görünüşünün önden görünüşünü harika, müthiş betimlemişsinbundan sonra betimleme deyince benimde aklıma sen geleceksin , bu arada yorumlara koptum, ya varya sizinle burada muhabbet ettikten sonra oğlum bir ağlama krizine girdi, kucağıma aldım, yüzünü yüzüme tuttum, benimde gözler dolmuştu, annem niye ağlıyorsun bu kadar, senin için bir şey yapamayınca çok üzülüyorum ben dedim, sesimde ağlamaklıydı, o an sustu ve kafasını omuzuma koydu, ve ben o an koptum, gözümden yaşlar boşaldı 45 dk filan böyle durdu, sonra hafifçe göğsüme doğru eğilip arandı, bende emzirdim ve uyuyakaldı bu arada fehminin yerinde kızlar köpek dişininde önce çıkabileceğini yamışlar ve bizimkinin tam orası hem kabarmış hem kızarık.... ha birde ateşimiz 38.2 çıktı
canım özelden mesaj attım...Merak ettim arkadaşım nerde bu caprice?Fiyatı gayet uygun geldi bana.Fiyata herşey dahil mi?
bu sıra herkeste aynı sorun varkızım 6 buçuk aylık.3 gündür o kadar huzursuzki ne uyuyor ne doyuyor hep ağlıyor.kucağa alınınca gezdirince iyi ama uyumak bilmiyor.kafayı yemek üzreyim uykusuz ve yorgunum bu seferde kızıma bağırıyorum vicdan azab duyuyorum ben kötü bi annemiyim acaba.damağının alt kısmında iki tane diş görünüyor içinde ama görünürde değil acaba diş mi çıkarıyor nasıl anlarım dişlerinin çıktığını arada calpol veriyorum ne yapmalıyım çok yoruluyorum allahtan eşim gelince işten o ilgileniyor rahatlıyorum yoksa ayakta durucak halim kalmadı 45 kiloya düştüm.
canım yaaa ayda 500 gram alıyorsa çok iyi, bizim ki ikibuçuk ayda 700gram aldı:26:bayanlar lütfen bana cvp yazın kafayı yiyecem.oğlum 5 buçuk aylık.2 aydan sonra iştahsızlığımız başladı ve bu zaman kadar dvm etti.idrara yolu enfeksiyonu olmuştu ondan beri iştahsız.
dr.götürüyorum kilosu 2 ay çok aldığı için şu anda kilosu ii.ayda 500 gr alıyor.iyi dediğim de o yani.kilosu ii olduğu için dr.lar yediği yetiyordur diyorlar.yediğide uyurken emdiriyorum 2 3 saatte maksimum 5dk. emiyor.uyandığı an memeyi çıkarıyor.neyse başka bi dr tavsıyesiyle 4 aydan sonra ek gıdaya geçtık.son 2 haftadır öğün olarak veriyorum.3 defa fışkırır tarzda kustu.acaba midesi ek gıdaya tepki mi verdi diye düşündüm.dr a o kadar çok gittik ki artk dr a gitmek istemiyorum.bir suru kan alıyorlar bişey yok diyip gönderiyorlar.sürekli mız mız kucakta gezmek istiyor.kendi kendine uğraşıp kafasını terletiyor.az önce sebze çorbası yaptım 2 kaşık zor yedirdim onda kusacakmış öğürdü.yeme sorunu yüzünden resmen psikolojım bozuldu.normalmi bilmiyorum hala agu demiyor.kafasını dik tutuyor ama hemen kendini atıyor.buma rağmen 2 dişi çıktı.ve emekliyor diyorum.ilk bebeğim çok tecrübesizim.lütfen bana bi fikir verin hepimiz anneyiz.beni siz anlarsınız.
canım yaaa Rabbim babasına Rahmet eylesin eşinede hayırlı sağlıklı, huzurlu, uzun ömürler versin ve size bağışlasın...slm kızlar,, bugün eşimin doğum günü ve aynı zamanda babasının ölüm yıldönümü..doğum gününü babası öldüğünden beri kutlamıyor..akşam mevlüt var evde..
organiklerden bahsedilmiş,bende dün migrosun organik reyonundan organik pirinç unu,irmik,pirinç aldım.bide tarişin organik zeytinyağını aldım..tam buğday unuda vardı bidakinede onu alırım bisküvi için artık
canım yaaa Rabbim babasına Rahmet eylesin eşinede hayırlı sağlıklı, huzurlu, uzun ömürler versin ve size bağışlasın...
Bu arada bir haberim var Ankara üniversitesinde kaydımı yenilettim, bir şekilde devam etmeye çalışacağım :))
slm kızlar,, bugün eşimin doğum günü ve aynı zamanda babasının ölüm yıldönümü..doğum gününü babası öldüğünden beri kutlamıyor..akşam mevlüt var evde..
organiklerden bahsedilmiş,bende dün migrosun organik reyonundan organik pirinç unu,irmik,pirinç aldım.bide tarişin organik zeytinyağını aldım..tam buğday unuda vardı bidakinede onu alırım bisküvi için artık
slm kızlar,, bugün eşimin doğum günü ve aynı zamanda babasının ölüm yıldönümü..doğum gününü babası öldüğünden beri kutlamıyor..akşam mevlüt var evde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?