- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #67.321
Krallar yıoo kız bunlrı:))) naşi armutu n ıse ılkkz duydm:)
kndini getr
o bnm kralım zaty..
bnde ilk kez gördm markette ve hmn aldm..bayıldm armutlarn en güzelymş..ama tanesi 1 tlye fln geliyo
Kızlar selam ;
Ben herahalde grip olacağım, klasık sonbahar gelir ve nalan üşütür geleneğini yaşatıyorum:)
Bizde ek gıdaya geçtik. Benim doktorumun listesini paylasayım sizlerle gerci herkes geçti ama ben yinede paylasıyım sızlerle
10 da emzir
13 de sebze püresi
Pürenin tarıfıde söyle tencereye 2 kupa suyla birlikte bir tane havuç bir tane patates doğra ve 1 çay kaşığı esmer pirinç ile haşla süzgeçten suyuyla bırlıkte geçir, sonra 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ve 1 çay kaşığı irmik ekle ve 5 dk kaynat. bu püre 240 ml cıkıyor 120 sini dolaba koy ertesi gun yedir dedi
bu ilk hafta için tek öğün sebze püresi gerisi emzırme şeklinde. doktorum kesınlıkle yedırırken tv izletme, oyuncak verme ve oyun oynama hatta gulmemekde lazım yedırırken çünkü bebek bu işi oyun sanmasın bu saatte yemek yeneceğini bilsin dedi. Bide en az 3 saatlık açlık olsun dıye uyardı.
2. hafta
10 da emzir
11 de elma püresi 1 tatlı kasığı başla 1 hafta içinde 1 orta boy elmaya çık
13 de tekrar sebze püresi
3. hafta
10 da emzir
11 de armut suyu 1 tatlı kaşığı başla 1 hafta içinde 30ml çık
13 de sebze püresi
16 da yoğurt 1 tatlı kaşığı başla 1 hafta içinde 1 çay bardağı
4. hafta
11 de meyve
13 de sebze püresi
+ 1 çiçek brokoli+ 2 gün sonra 1 çay kaşığı sarı mercimek
+2 gün sonra buğday +2 gün sonra 50 gr kuzu külbastı kat pişir ve çıkar dedi
valla olmamış sanki be Fato :)) salça şehriye fln ne biliim bn olsam vermezdim onu sen iç :)))sn sebzeli şeyler yapmaya bak bnce..şehriye mehriye salça onn için değil şuan sebzeli bi çorba yap hatta direk sebzeleri haşlayıp püre kıvamına getireblrsn..tavuk suyu bilmiyorm veriliyomuki daha..bn vermiyorm..ama verileblr sanrm yani çorbaya katılablr..milupanın fln var tavuklu şeyler bu aylar içn..yinede bn olsam brz daha beklerdm
kızlar az evvel bir sürü alıntı yaptım ama parmağım bir yere değdi bütün hepsi gitti
öncelikle geçmiş olsun dileğinde bulunan bütün arkadaşlarım çok sağolun
görkemli bu arada dün bizde medicaldeydik egede sondayla almıyorlarmış orda aldırdık
masiva isolde maşallah kuzucuklara çok tatlılar
alyacım canım uyku eğitimi konusunda yazmışsın ben bu yöntemde başarılı olamasam bile başka bir yöntem denicem
çünkü bana ihtiyacı olan bir çocuğum daha var ve sabaha kadar sürekle meme ağzında uyumak isteyen bir kızla uğraşıyorum
öyle 3 kere 5 kere kalksa tamam ama meme ağzından çıktığı an çıldırıyor ve sabahın 7 sinde işe gitmek zorundayım
ayrıca evin işi yemek vs. çok yordu beni eşimde hiç destek değil yani diğer arkadaşları bilmiyorum ama ben artık dayanamıyorum
benim yorgunluğum eşimle aramızda huzursuzluğa sebep olmaya başladı
bu arada arkadaşlar annemin usulca ağzını aradım anne sen benim dediğim gibi uyutuyormusun dedim
demezmi ben kıyamadım sallıyorum demek ondan herşey altüst oldu
bizim kız hafta sonu çok iyiydi yatağına koyduğumuz an kendi kendine uyuyordu umarım yine düzelir
Ronyam cnm bnm yazımdada belirttim muhakkaki kendinize göre gerekçeleriniz vardır durduk yere yapmıosunuzdur,arkadaşlar ya ben son günlerde bu uyku eğitimi konusunu açtım ve bir çok arkadaş uygulamaya başladı yada uyguluyorlardı
ancak bugün yazılanlardan sonra ben açıkcası biraz üzüldüm umarım kimseleri olumsuz etkilememişimdir
yani öyle olmadığını düşünüyorum herkes gerçekten rahatsızki bir şeyler yapmaya çalışıyor
ben açıkcası biraz daha sabredicem evet kızım ağlıyor ama bir ihtiyacı olduğundan değil
sadece istediği alıştığı şey olmadığından ağlıyor ben onun hep yanındayım kucağıma alıyorum yalnız bırkamıyorum
bana biraz öfkeli çünkü onun istediğini olmuyor ama hayatta hep onun istediği olmucakki buna alışmalı
annem bugün ben seni hiç sallanmadım ağlaya ağlaya uyumayı öğrendin dedi anneme güvenim hiçde sarsılmadı
hayatta en çok güvendiğim kişide annemdir eğer gün içinde yeteri kadar sevgi alıyorsa çocuk neden sarsıldın :97:
yemedı la zaten,oturdum ben yedım,ooohhhh mıs olmus ellerıme saglık
Nalannnnn ben sağaaa gitma hasta olacasun demedummiiii payiiiii:)))
demek bugün resim günü ha..Alın size Selçük
Eki Görüntüle 515330
Eki Görüntüle 515332
Eki Görüntüle 515334
kuzu külbastı mı? şaka mı :))
berna o kulbastı etın cınsını kasdedıooo etı at pıssn sonra cıkrrr bn oyle anldm:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?