2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selam ;
Ben herahalde grip olacağım, klasık sonbahar gelir ve nalan üşütür geleneğini yaşatıyorum:)
Bizde ek gıdaya geçtik. Benim doktorumun listesini paylasayım sizlerle gerci herkes geçti ama ben yinede paylasıyım sızlerle
10 da emzir
13 de sebze püresi
Pürenin tarıfıde söyle tencereye 2 kupa suyla birlikte bir tane havuç bir tane patates doğra ve 1 çay kaşığı esmer pirinç ile haşla süzgeçten suyuyla bırlıkte geçir, sonra 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ve 1 çay kaşığı irmik ekle ve 5 dk kaynat. bu püre 240 ml cıkıyor 120 sini dolaba koy ertesi gun yedir dedi
bu ilk hafta için tek öğün sebze püresi gerisi emzırme şeklinde. doktorum kesınlıkle yedırırken tv izletme, oyuncak verme ve oyun oynama hatta gulmemekde lazım yedırırken çünkü bebek bu işi oyun sanmasın bu saatte yemek yeneceğini bilsin dedi. Bide en az 3 saatlık açlık olsun dıye uyardı.

2. hafta
10 da emzir
11 de elma püresi 1 tatlı kasığı başla 1 hafta içinde 1 orta boy elmaya çık
13 de tekrar sebze püresi

3. hafta
10 da emzir
11 de armut suyu 1 tatlı kaşığı başla 1 hafta içinde 30ml çık
13 de sebze püresi
16 da yoğurt 1 tatlı kaşığı başla 1 hafta içinde 1 çay bardağı

4. hafta

11 de meyve
13 de sebze püresi
+ 1 çiçek brokoli+ 2 gün sonra 1 çay kaşığı sarı mercimek
+2 gün sonra buğday +2 gün sonra 50 gr kuzu külbastı kat pişir ve çıkar dedi

kuzu külbastı mı? şaka mı :))

yemedı la zaten,oturdum ben yedım,ooohhhh mıs olmus ellerıme saglık

Ronyam cnm bnm yazımdada belirttim muhakkaki kendinize göre gerekçeleriniz vardır durduk yere yapmıosunuzdur,
dediğim gibi kmseyi kırmak için yazmadım cnm, zaten kendince bunun vicdan muhasebesinide yaptıgının farkındayım,
ah kuzum benm ne zor dilmii anne olmak hele ki çalışan anne olmak ve heleki iki cocukluyken çalışan anne olmak,
ve birde yardmcı olmayan bir eş( cnm bnm rabbim yardmcın olsun, inşallah Asminim bugünden evvel kendi kendine mışıll
mışılll uyur cnm bnm

Hıpp bana numune gonderdııı,bı kutu formul mama,kucuk posetlerde caylar,brosur falan... Ama formul mama baya ısıme yarayacak:) :)

kuzu külbastı mı? şaka mı :))

berna o kulbastı etın cınsını kasdedıooo etı at pıssn sonra cıkrrr bn oyle anldm:)))

Berna bende ilk anlamadım külbastıyı duyunca:) sonucta külbastı yemeğide var.Minenin dediği gibi kuzu etinin bir cinsi:))) Resimle paylasayım:))

Ya bide biri bana demişti ki ne zaman bebekler et yemeye başlarsa meleklıkten çıkarmış o yuzden et vermeyi düşünmüyorum, benim oğlum melek kalsın hep ((

kızlar bugün milupanın kavanoz mamaları varya karışık meyvalı onu deneyim dedim kemal yemedi tadına bi baktım iğrenç bir daha almıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…