2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

grçktnmi hiç duymamştm..ee nalancım bigün çıkcklar meleklikten naparsn..koca herf olcklar inş..o zmn meleklik halleri kalmıcak

kızlar dün Kemale dişlik alıcaktım iyidir diye bebedora baktım arkasını okuyunca ne göreyim bebedor çin malı bende en iyisi odur diye hep ondan alıyordum dikkatli olun sonuçta bebeklerimizin sağlığı herşeyden önemli bi çoğunuz biliyodur belki ama ben yinede uyarmak istedim

Son düzenleme:

senin o fosuruk bacaklarını ısırırım yer bitiririm sana da kalmaz anladın mıııı

Ve aysıma ortalıgı karıstırmaya baslarken...uyy bu daha ıyı hallerı bıdıgımın

kızım maşallahh yaa çok zilli çokk bizimki daha dötünün üstüne oturamıyor Aysima kalkıp yürüyecek maşallah güzel miniğimm

kedi yerinde durmadığı için pek güzel çekemedim :) hazır bugün resim ekleme günüymüş diye bide kızımın yeni hallerini yükledim ama yine saçı yok

kedisine de kendisine hasta oldum maşallahhh

Eki Görüntüle 515116 aşkımın fotosu
Eki Görüntüle 515108 bilgisayarımı kurcalarken bunu buldum hey gidi günler:)

eşinle çok yakısmıssınız hayatım Allah saadetinizi bozmasın, minik aşkın da mutluluk ürünü belli güzelliğinden

Resim ekleme günü bu gün bende yükelyim eksik kalmayım ama eski resim yeni foto çekemedik bu aralar pek :)
Eki Görüntüle 515122

aşkımmm senin o forsuna o kaşına o mimiklerinee Yaradana kurban bal böceğimm benim

QUOTE=Azerii;26548939]Mervişkom nerde benim bu gün hiç görmedim ben onu[/QUOTE]

Bebişimm resmen bu saate kadar sizi sayıkladım durum anam anammm internetsiz telefonsuz hayat ne zor imiş yaff anneme kaçtım geldim dün gece artık isyan bayrağını çekince,şarjı mı almamısım yanıma,sabah komsu teyzeden aldım ama bu seferde elektrikler gitmiş. aksama kdr gelmedi pc de masaüstü burda ki giremedim doğal olaraktan. wuwuwu berbat bir gece geçirdim üstüne üstlük,05:00 da uyudu minik Alya sultan,anamı ağlattı :S

maşallahh canım oğlunun bakışlarına bayıldım Allah nazarlardan saklasın

Geçmiş olsun Nalanımm, bizi zaten bırakmaz ki hastalık bende yeni atlattım sayılır Astım gbi bşeler yine.
EE kusum nasıl geçti ilk günlerin ek gıdada? Behlülüm yedi mi sevdi mi ?

Ben oo Selçükümü yer yer doyamam heee sansürlemiş birde çocuğumuuuuu oğlum caponum napıyorsun sennnnn

cnm artık herşey çin malı..daha doğrusu çinde üretiliyo..büyük firmalar mallarını çinde üretiyo..yani çin malı değil aslnda..iphone bile çinde üretiliyo düşün..işgücü vs herşey ucuz orda..bn chicco kllanıyorm bibern italyada üretiliyo emzikde nuk kullanıyorm Almnyada üretiliyo..insan çin lafını duyunca yinede kıllanıyo

doğru valla ama okuyunca asabım bozuldu işte

kızlar selamlar hepinize
bıdıklarımız nasıl da kocaman olmuş maşşalllaaaah hepsine.bir şey sorcam size yürüteç alan var mı aranızda artık hiç yerinde durmuyo melis.koltuklara tıutunup kalkıyo yürümek istiyo sürekli yürüteç mi alsam fisher price nin itmeli yürüteci var ondan mı alsam karar veremedim bir de sizlere soruyum dedim.
iyi akşamlar herkese...

Geçmiş olsun Nalanımm, bizi zaten bırakmaz ki hastalık bende yeni atlattım sayılır Astım gbi bşeler yine.
EE kusum nasıl geçti ilk günlerin ek gıdada? Behlülüm yedi mi sevdi mi ?

Sağol Mervecim sanada geçmiş olsun.Minenin ahı tuttu herhalde o gun gelemedı ya:)) Ay ben hala o değişik kadına gülüyorum :))) bir desenın sen anne olma zaten :)))yarısını yedi merve sonra ıhh mıhh yaptı bende daha zorlamadım. Bide doktor kesınlıkle 30 dk geçmesin öğün süresi dedi mantıklı geldi. Çocuğu hayattan bezdırmeyelim:) kızlar doktor agzını yemek bıttıkten sonra sıl dedi sakın her kaşık sonrası sılme çünkü yemek olayının bıttıgını anlasın

ada_01 cnm nasılsınnnn yazsana nolur özletme kendini herşey yolundamııı???

Canım benim geçmişi okuyordum,geçmiş derkende bugünden başlayıp dün akşamki kısımları okudum.İnan yazmak istiyorumda ben ancak okumaya zaman ayırabiliyorum
Benim bebeğim zahmetli bi bebek.Bitmek bilmeyen gazları var.Gün içerisinde ya onu emzirmekle yada onun gazlaırnı çıakrtmakla meşgulüm.Midedeki gazlar yüzünden tam doyamıyo,emdiğinin hemen 5yada 10. saniyesinde gaz oluyo ve karnı sertleşiyio,şişkinlik oluyo.Tıpışlıyorum gazını çıkarttıktan sonra(ki bu bazen 5dk sürüyo,bazen yarım saat) bebeğim terlkradan acıkıyo ve istiyo.Tekrar karnını doyurmaya çalışıyorum ve yine gazlar derken kısır döngünün içinde günümü dolduruyorum E bunada şükür yinede.
Önceki gün doktora gittik.Gastrolojiye yönlendirdi.Randevu verildi.Salı günü gideceğiz,bakalım ne dicek bu gazlaır bitmeyen bebeğime::) İnşllh bi sorun çıkmaz Yaşadıkalrımdan dolayı doktor fobim var,doktora gitmeye çok korkuyorum.Bakalım hayırlısı inşllh.
Senin bebekte hastaydı Canım,tam takip edemedim ama iyi olmuştur inşllh.
(bu yazımı sen bana yazar yazmaz hazırlamıştım;ama göndereceğim esnada net gitti.bende kopyala yapmıştım.şimdi net gelince göndericem Allahtan bişey olmazsa yine inşllh:))

Deli kadın benimde sık sık geliyor aklıma Ruh hastası yaa çocukları sevmedi resmen yaladı yuttu,kocası da ayrı cins zaten. Ayrıca Minenin ahı tuttu olayı şuan bana da çok mantıklı geldi,hem sana hem bana
Kuzum yarısı da yeter ilk başlarda sonra sonra artacaktır. Ya Nalanım Alya yarım saat beklemiyor bile diyorum ya maşallah çok iştahlı herhalde 10 dk siler süpürür,bende hep yemekten sonra siliyorum ağzını arada hiç ellemiyorum. Ne vakit ağzını sildim o zaman çığlık atmaya başlıyor neden yemeğimi bitirdin diye,miktarlarda belli fazla da veremiyorum. Versem versem 2 tabak çorba yer rahat. Her öğünümüz stres valla, eskiden ne güzelmiş daya memeyi ağzına kemirsin dursun. Şimdi her tarafımız yemek meyve oluyor. Hem kaşığı sokuyor ağzına hem ellerini,ikisi birden sığmayınca da kızıyor

Geçmiş olsun canım benim. Doktor fobin nasıl oluşmasın sonuna kadar haklısın vallahi. İnşallah kontrolden sonra iyi haberler alırsınız doktordan. Ben yıllardır koca halimde çekiyorum gaz sancısı,miniik bebek nasıl dayansın. Yemek yiyemiyor bile rahat rahat. Allah şifa versin inşallah. Sen en başından beri çok güçlü bir annesin kuzum, bu sürecide atlatacaksınız hayırlısı ile. Allahım başka dert vermesin. Yeni sorun çıkmaz sen içini ferah tut, tedavisini olur Allahın izni ile sağlığına tam olarak kavuşur. Hem o hem sen rahat edersiniz canım.

Ay tam deliydi bi ara ben korktum dedim bunlar dolandırıcı olmasın sıze soylemedım o ara cantalara falan bakıyorum dedim kadın cocukları severken kocası götürecek çantaları:) çok süper senaryo yazarım :) Olayı tam anlatıyım kızlara biz ikea da otururken Merve , Gamze ve ben bır karı koca geldi kadın ilk once Berra yı aldı kucağına bıde sormadan pat dııye sonra Mehmet Canı yanı engel olamadım cocuk elımden kaydı gitti en son Alya ya doğru gitti ama Merve akıllık yapıp başkalarında huzursuz oluyor dedi bi daha bende oyle yapacagım :) Kadın ama tam bır deliydı kızlar yarım saat yanımızdan ayrılmadı fenalık geldi bize bıde diyor ki bende bu aralar yapıcamda bakıyorum nasıl bısey ben bakarım ya herhalde boyle cocuk ama küçük olunca bakamam bu boylarda bakarım dıyor:)))))

Oyy maşallah Alyacığıma , Allah bozmasın iştahını inş, Bizimki o kadar heves etmedi gercekten cok zor bir olay obur turlu mıs gibi ver memeyi,bütün topik bebekleri iştahlı olurlar da çocuklarının peşinde kaşıkla koşan annelerden yapmazlar bizi umarım

niye la bnm geldiime sevinmedin mi?

Hiii olur mu oyle seyy.seni zaten aysel soylemisti berna gelecek diye.seninle tanistim mine ve merveyle de tanismak istiyodum cokk.bi de bi de ben oyle cok sevgisini gosterebilen biri degilimdir ama itiraf edeyim hadi ben bu forunu senin sayende sevdim ilk baslarda.hep okurken aksam esime anlatiyodum berna soyle yazmis boyle yazmis diye.gerci eblek eblek bakiyodu ama olsun:)yani demem o ki herkesleri cok seviyorum burda ama sen ilk goz agrimsin mi desem ne denirse iste:)) he bi de alyaprenses nuru coook seviyorum.soyle zengin olsam da gidis donus ucak bileti armagan etsem o da gelebilse keskee.herkesi seviyoruum iste.sevgi insani sevgi bocuguyum benp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…