- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #67.601
aşkolsun Nalan valla bzmde bipazarmz var ama bu insanları tanımaya değer inan..bi pazarınıda bize ayır nolcaksnnle tanışmayı çok isterdm
Valla kuşum Nalan'ı bir görsen kopamazsın bir dahaaa, zaten gözlerini bir gör aman Allah'ımm ben bu kadar güzel gözler görmedim daha önce. Maşallah maşallah Allah nazarlardan saklasın
Biliyorm cnm resmlerdn goruyorm cok gzl hatun..ee usaum karadenzli..
Sna whats up tn msg attm mrve
Oy kurban olurum sizlere,minnoşlarım benim,yalnız o değilde biz ana kız pek bi pörtlek gözlü çıkmışız beaa
ühüüüü ben gelememkitaaaaa nerelerdeyim ben...
berna sen sebze çorbası yaparkene suda piştikten sonra örneğin; patates,havuç vs. sonrasında blendırdan geçiriyomusun..geçirince vitaminleri gidiyomuymuş? nası etcez ozaman?
ühüüüü ben gelememkitaaaaa nerelerdeyim ben...
berna sen sebze çorbası yaparkene suda piştikten sonra örneğin; patates,havuç vs. sonrasında blendırdan geçiriyomusun..geçirince vitaminleri gidiyomuymuş? nası etcez ozaman?
Bernacım ya ben hafta içi fıldır fıldır gezince pazar eşime hadi bugunde gezeceğim diyemiyorum. Zaten çok fena grip oldum , evde maskeyle takılıyorum gelme imkanımda olsa bebeklere bulaştırmamak için gelemezdim. ama ins bir gün geleceğim bende. Senın seneye yazın olan hayalını gercekleştirelim soyle 30 tane anne bebek şeklinde
1 saattr yok boyut yok kucult yok buyutttt ugrasmktn nvrm donduuu bazılrnı ıkı kere yuklmsmm so soriii:))) resmler hakknda fıkrımı beyn etmem gerekırsee gulnıhal bır harıkaaaa kuzyın bakıslrı ne kdr safsa onun kıler okdar cın gıbı:))) resmlrı cekerkn cok guldukkkk sımdı gulnıhlle kuzyn resmlrıne bakınca bıdaha guluorum:)))))
arkadaşlar düşenler listesine bizide ekleyin bugün ben okuldayken kızım yataktan düşmüş babası 1 dak mutfağa gitmiş o sırada olmuş acile götürdük bişeyi yok deiler kusma yada göz kayması olursa getirin dediler.şimdi uyuyo ama çok ağlamış ben de çok ağladım ama olan bişey bu maalesef benimleykende düşebilirdi diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum
canım çok geçmiş olsun... o kadar kısa bir zaman diliminde düşüyorlar ki birşey gelmiyor o an elden. bende havada yakalamıştım... melekler koruyor onları, birşey olmamıştır muhtemelen bebişine, içini ferah tut sen. çok geçmiş olsun tekrardan...
arkadaşlar düşenler listesine bizide ekleyin bugün ben okuldayken kızım yataktan düşmüş babası 1 dak mutfağa gitmiş o sırada olmuş acile götürdük bişeyi yok deiler kusma yada göz kayması olursa getirin dediler.şimdi uyuyo ama çok ağlamış ben de çok ağladım ama olan bişey bu maalesef benimleykende düşebilirdi diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum
illaki oluyo cnm bbk bu düşe kalka büyüyolr..gçmiş olsn her zmn garantiye alp gtmk lazm
Ayselimm all kuzumm güzel fotolarınızzz:)))
Ben geldimmm:)
Kızlar hepinizi çook seviyorum ya,çok mutlu oldum sizi ağırlamaktan,Bernayla muhabbetin dibine vurduk resmen herkeşler gidince tek kaldık çenemiz düştü.
Gülnihal bab-bab die diye Selçükede öğretti baba demeyi
Selçük herzamanki gibi mahsun şirin çook tatlı ve ağır abiydi:)
Atlas oy ağlak kuzum benim,performansından bişey kaybetmemiş
Kerem ona ayrı bi parantez açmak istiyorum,binlerce kez maşallah ona
Alya oyy nazlı kuzum benim,çok hanımefendi ya ağlaması bile kibar
Cenk habire beni kesti durdu arada gülüştük en küçüğümüz olduğu için daha sakindi
Kuzey sakin ve şaşkındı kim attı beni buraya der gibi bakındı durdu etrafa
Gülnihal hihi benim kızım çok mifafir pervenherkese doğru uçtu resmen,oturdu oynadı emekledi evde ilk defa kendi boyutlarında bu kadar bebek gördü şimdi yoruldu uyudu.
Ve teşekkür ,Canım kocamahazırlıklarımda bana yardım ettiği için canım aşkım
Bide benim ufacık tefecik hatta minicik salonum yei bebeği ağırladı onada bi alkışşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?