2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aşkolsun Nalan valla bzmde bipazarmz var ama bu insanları tanımaya değer inan..bi pazarınıda bize ayır nolcak snnle tanışmayı çok isterdm

Bernacım ya ben hafta içi fıldır fıldır gezince pazar eşime hadi bugunde gezeceğim diyemiyorum. Zaten çok fena grip oldum , evde maskeyle takılıyorum gelme imkanımda olsa bebeklere bulaştırmamak için gelemezdim. ama ins bir gün geleceğim bende. Senın seneye yazın olan hayalını gercekleştirelim soyle 30 tane anne bebek şeklinde

Valla kuşum Nalan'ı bir görsen kopamazsın bir dahaaa, zaten gözlerini bir gör aman Allah'ımm ben bu kadar güzel gözler görmedim daha önce. Maşallah maşallah Allah nazarlardan saklasın

Biliyorm cnm resmlerdn goruyorm cok gzl hatun..ee usaum karadenzli..
Sna whats up tn msg attm mrve

Sizin güzelliğiniz o , şımarttınız benı hasta hasta şu an ki halımı görseniz bu iltifatları yaparmıydınız bilemedim:)

Safulcum bana doktorum misina süzgeçten geçir dedi hani eski tip süzgecler var ya onlardan o zaman besın değerleri ölmüyor

valla bnde aynı soruyu sormuştum..piştikten sonra kullanılırsa bişi olmuyomuş çiğken besinleri öldürüyomş..off napiim o öyle yapıyo bu böyle yapıyo bn piştikten sonra çekiyorm valla başka türlü yemiyo..ayrıca taneli şeyleri veriyorm ağzına çokda güzel çiğniyo ama sebze püresini o şklde yemiyo yemesi içinde erken ztn henüz daha yeni öğün şeklinde yiyo hemen nasıl ekmek arası köfte gibi veriim çocua..illaki kullancan Fulyacım..cam rendede yaptm yok sevmedi yine o kdr tanesiz olmuyo sn dene istersen..

bebeğim geçmiş olsun sn her halinle güzelsindir..inşallah bizim çılgın projemize gelirsin

bayıldım hepsineee ne güzel resimler maaşallah hepinize

Adam meğerse benim mesaj atmamı bekliyormuş, ses verdi sonunda...
Bu arada armuttan yanağında döküntüler oldu, biz tatilde güneşten, denizden oluyor sandık ama galiba dokunuyor... bir türlü ek gıdaya başlayamadık. bugün sebze püresi yapıcam bakalım yiyecek mi???

arkadaşlar düşenler listesine bizide ekleyin bugün ben okuldayken kızım yataktan düşmüş babası 1 dak mutfağa gitmiş o sırada olmuş acile götürdük bişeyi yok deiler kusma yada göz kayması olursa getirin dediler.şimdi uyuyo ama çok ağlamış ben de çok ağladım ama olan bişey bu maalesef benimleykende düşebilirdi diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum

canım çok geçmiş olsun... o kadar kısa bir zaman diliminde düşüyorlar ki birşey gelmiyor o an elden. bende havada yakalamıştım... melekler koruyor onları, birşey olmamıştır muhtemelen bebişine, içini ferah tut sen. çok geçmiş olsun tekrardan...

çok saol canım çok iyi geldi mesajın o kadar çok bişey olmaz denmesine ihtiyacım varmış gibi geliyo ki bana allaha emanet bütün yavrularımız

illaki oluyo cnm bbk bu düşe kalka büyüyolr..gçmiş olsn her zmn garantiye alp gtmk lazm

Aysel kuşum gerçekten herşey harikaydı bir kez daha teşekkür ediyorum bebişim. Resimleri görünce yeniden yaşadım dünü sanki,çok hoştu :)

canım benim çok geçmiş olsun inşallah yaşamazsınız bir daha. moralini bozma böyle büyüyecekler. biz daha siftah yapmadık ama tetikte bekliyorum bende,biliyorum elbet olacak ama ne zaman :S :S :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…