2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Safulcum bana doktorum misina süzgeçten geçir dedi hani eski tip süzgecler var ya onlardan o zaman besın değerleri ölmüyor

bugün dediğin süzgeçten geçirdim nalan ama yemedi maalesef beren( biraz pütürlü oldu oyüzdenmi yemedi yoksa sevmedimi bilmiyorum..yarın blendırdan geçircem tanelimi sevmiyo yoksa yaptığımımı sevmiyo anlamam lazım..

yaaa resimler müthişşş , her bakışımda daha bi pişman oldum gelmediğime , ama kocamla da hiç zaman geçiremedik bu hafta, aramız da biraz limoniydi yeni düzelttik bende sen takıl ben gidiyorum diyemedm işte:)
gülnihal aşkım sana bayılıyorum kıss :)) atlas da, selçuk kanka da,hepsi hepsi bi harika..:)) sofra da zaten acayip gözüm kaldı çok açım şuan daha fazla da bakamıcam ve yazamıcam, gidim de aç karnımı doyurayım .:)) byyyyyyyyyyyyyy

uzun zamandır giremiyordum sizleri çok özledim kızlar.. bazı problemler oldu ama geçti Allah a şükür, şimdi anlatıp can sıkmak istemiyorum..
bgn doktora götürcem kuzumu saat 5 e randevu aldım, bakalım boyumuza posumuza, bide ek besinler hakkında detaylı bilgi almam lazım çünkü her kafadan bi ses çıkıyo herkes kafamı karıştırıyo, herkes doktor olmuş durumda etrafımda...
gökalp e gelirsek, emeklemiyo sürünmüyo sinirleniyo tam aksine.. gece hala sık uyanıyo, tam oyun delisi oldu kucaktan inmiyo, inerse oun istiyo hemen, yalnız bırakmaya gelmiyo basıyo yaygarayı danacık :)

İnş.bundan sonra problemleriniz olmaz canım.Ek besin konusu gerçekten çok karışık sen git bakalım dr ne diycek bende bu hafta götürücem inş. dra.Uras da emeklemiyo hatta yüz üstü durmaktan nefert ediyo ellerinden tutup yürümek isitiyo...Gece uyunmaları bizde de çok sık önceden bu kadar sık uyanmazdı...sürekli huy değiştiriyolar işte...

bayıldım hepsineee ne güzel resimler maaşallah hepinize

Tesekkur ederız teyzesııı. Senın mınık prensesınede coook gecmıs olsun daha 3 gun oncede bnmkı yatktn attı kendını mutfga gıttım arkmdn ses geldı guya etrafnı yastkla sarmıstımmm off offffff duse kalka buyuolr dedıklrı bu olsa gerek ama yatktn dusnce okdr korkmdm bnm oglnın daha oncedn masdan dusmuslugu oldugu ıcın:) sımdı guluorum ogun canım cıkıo sanmıstm Allah kımseye yasatmsnnn cok kotuydu

yerımmm senııı yavrummmm sanada merhabaaaa

Canım benim rica ederim,sizz hep gelin biz herzaman sizi ağırlamaktan mutluluk duyarız.İlk avrupa yakası buluşmasına katılcaz bizde inş.
Anammmm benim şaşkın kızım nasıl bakmış öyle ya aha böyle bütün resimlerdehhihihih
Yahşi Cazibem nerdesin yaa toplayabildinmi evi...yoksa işe gidemednmi kız hç ses çıkmıyo..
Ooo kızım sen ne sandın beni ya sen gittikten 1 saat sonra sildim süpürdüm temizledim ohh miss pak oldu foruma bile girdim artan zamanla çok hafife alıyon beni Bernaaa
Hoş geldin Baharcım özledim seni,Gökalpi inş. bi sonraki buluşmada görüşürüz canım

Sabahtan beri üçbuçuk attım resmen ya,ondan giremedim yoksa boşlamazdım burayı ben
Müdür izinde diye hesabı ben yaptım. Cuma,c.tesi ve pazar 3 günlük hesap,parasayma mak.kullanmayı bilmiyorum,meğer şüpheli paraları aşağıya ayırıyormuş koydum paraları saydı sonra hesabı yaptım anammm 1000 tl açık ara ara fenalık geldi hesabı tkarar yaptım 3 günlük bütün giriş çıkışları kontrol ettim hepsi doğru para yok, az önce kasadan para geldi ,onları sayayrken eğildim ve ne göreyim alt bölmede 5 tane 200 lük ohhhhhhhhh.hani sigara tiryakileri bi sigara yakar ya bende bi bitter indirdim mideye

Sağol teyzesi:))))Bu arada buluşma fotoğraflarınıza bayıldımmm hepsi harika güzel annelerin güzel bebekleriEskiden benim annemde Rami de otoruyodu öyle olsaydı bende gelirdim ne güzel

Öylemi canımm,peki yine İstanbul da mı,ona gelirsen senin için bi buluşma ayarlarız yine ya üzülmee :)

aysellllllll bayılıorummm gulnıhalınnn o portlek gozlerıneee helee favorım suuuu tam edıyle büdüüü aahahahah Eki Görüntüle 516990

Mine deminden beri bakıp bakıp gülüyorum hel şu foto gerçekten çok komik yaa
Bide şunu farkettim Kuzey gayet masum masum bakıyor ama Gülnihal ne cinlik yapsam diye bi ifadeyle bakıyor,accık ağırdan sat kızım diyorum dinlemiyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…