- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #67.621
Ula bı soru sorduk,bı cevap verın daa,park yatak kullanan yokmu?
Ula bı soru sorduk,bı cevap verın daa,park yatak kullanan yokmu?
valla bnde aynı soruyu sormuştum..piştikten sonra kullanılırsa bişi olmuyomuş çiğken besinleri öldürüyomş..off napiim o öyle yapıyo bu böyle yapıyo bn piştikten sonra çekiyorm valla başka türlü yemiyo..ayrıca taneli şeyleri veriyorm ağzına çokda güzel çiğniyo ama sebze püresini o şklde yemiyo yemesi içinde erken ztn henüz daha yeni öğün şeklinde yiyo hemen nasıl ekmek arası köfte gibi veriim çocua..illaki kullancan Fulyacım..cam rendede yaptm yok sevmedi yine o kdr tanesiz olmuyo sn dene istersen..
Safulcum bana doktorum misina süzgeçten geçir dedi hani eski tip süzgecler var ya onlardan o zaman besın değerleri ölmüyor
uzun zamandır giremiyordum sizleri çok özledim kızlar.. bazı problemler oldu ama geçti Allah a şükür, şimdi anlatıp can sıkmak istemiyorum..
bgn doktora götürcem kuzumu saat 5 e randevu aldım, bakalım boyumuza posumuza, bide ek besinler hakkında detaylı bilgi almam lazım çünkü her kafadan bi ses çıkıyo herkes kafamı karıştırıyo, herkes doktor olmuş durumda etrafımda...
gökalp e gelirsek, emeklemiyo sürünmüyo sinirleniyo tam aksine.. gece hala sık uyanıyo, tam oyun delisi oldu kucaktan inmiyo, inerse oun istiyo hemen, yalnız bırakmaya gelmiyo basıyo yaygarayı danacık :)
özgecim maşallah çok sevimli paşa:))
bayıldım hepsineee ne güzel resimler maaşallah hepinize
Tesekkur ederız teyzesııı. Senın mınık prensesınede coook gecmıs olsunarkadaşlar düşenler listesine bizide ekleyin bugün ben okuldayken kızım yataktan düşmüş babası 1 dak mutfağa gitmiş o sırada olmuş acile götürdük bişeyi yok deiler kusma yada göz kayması olursa getirin dediler.şimdi uyuyo ama çok ağlamış ben de çok ağladım ama olan bişey bu maalesef benimleykende düşebilirdi diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum
Canım benim rica ederim,sizz hep gelin biz herzaman sizi ağırlamaktan mutluluk duyarız.İlk avrupa yakası buluşmasına katılcaz bizde inş.Ayselllll canım benımm.. Hersey ıcın bırkere dahaaa cok cookkk teskkurlerrr bızı en guzl sekılde agrladınn guler yuzun mısafrperverlıgınn hersey hersy cok guzldııı elıne emımegıne saglık kesene bereket hakkını helall ett canım. Dun cok guzl bır bulsma oldu cok memnun oldum cok keyf aldımm 7 bebeyle zor oluoms benu test ettık ama buna ragmen keyflıydıı butun katılım gosteren arkadaslrımaa samımıyetnden muhabbetnden tatlılıgndn oturude tesekkurlerımı bır borc bılırımmm ıykı gelmısızz mınık oglmlaaa
Anammmm benim şaşkın kızım nasıl bakmış öyle ya aha böyle bütün resimlerde1 saattr yok boyut yok kucult yok buyutttt ugrasmktn nvrm donduuu bazılrnı ıkı kere yuklmsmm so soriii:))) resmler hakknda fıkrımı beyn etmem gerekırsee gulnıhal bır harıkaaaa kuzyın bakıslrı ne kdr safsa onun kıler okdar cın gıbı:))) resmlrı cekerkn cok guldukkkk sımdı gulnıhlle kuzyn resmlrıne bakınca bıdaha guluorum:)))))
Ooo kızım sen ne sandın beni ya sen gittikten 1 saat sonra sildim süpürdüm temizledim ohh miss pak oldu foruma bile girdim artan zamanlaYahşi Cazibem nerdesin yaa toplayabildinmi evi...yoksa işe gidemednmi kız hç ses çıkmıyo..
Hoş geldin Baharcım özledim seni,Gökalpi inş. bi sonraki buluşmada görüşürüz canımuzun zamandır giremiyordum sizleri çok özledim kızlar.. bazı problemler oldu ama geçti Allah a şükür, şimdi anlatıp can sıkmak istemiyorum..
bgn doktora götürcem kuzumu saat 5 e randevu aldım, bakalım boyumuza posumuza, bide ek besinler hakkında detaylı bilgi almam lazım çünkü her kafadan bi ses çıkıyo herkes kafamı karıştırıyo, herkes doktor olmuş durumda etrafımda...
gökalp e gelirsek, emeklemiyo sürünmüyo sinirleniyo tam aksine.. gece hala sık uyanıyo, tam oyun delisi oldu kucaktan inmiyo, inerse oun istiyo hemen, yalnız bırakmaya gelmiyo basıyo yaygarayı danacık :)
Ay o kaşlara kurban olurum bennnnnnn,teyzemm sen nasıl tatşısın öyle yaa
Sağol teyzesi:))))Bu arada buluşma fotoğraflarınıza bayıldımmm hepsi harika güzel annelerin güzel bebekleriEskiden benim annemde Rami de otoruyodu öyle olsaydı bende gelirdim ne güzel
Eki Görüntüle 516720 Eki Görüntüle 516740 Eki Görüntüle 516741 Eki Görüntüle 516742 Eki Görüntüle 516743 Eki Görüntüle 516744 Eki Görüntüle 516745 Eki Görüntüle 516746 Eki Görüntüle 516747 Eki Görüntüle 516748 Eki Görüntüle 516749 Eki Görüntüle 516750 Eki Görüntüle 516751 Eki Görüntüle 516752 Eki Görüntüle 516753 Eki Görüntüle 516754 Eki Görüntüle 516755 Eki Görüntüle 516756 Eki Görüntüle 516739 Eki Görüntüle 516737 Eki Görüntüle 516735 Eki Görüntüle 516719 Eki Görüntüle 516736 Eki Görüntüle 516706 Eki Görüntüle 516721 Eki Görüntüle 516722 Eki Görüntüle 516723 Eki Görüntüle 516724 Eki Görüntüle 516725 Eki Görüntüle 516726 Eki Görüntüle 516727 Eki Görüntüle 516728 Eki Görüntüle 516729 Eki Görüntüle 516730 Eki Görüntüle 516731 Eki Görüntüle 516732 Eki Görüntüle 516733 Eki Görüntüle 516734 Eki Görüntüle 516757
Öylemi canımm,peki yine İstanbul da mı,ona gelirsen senin için bi buluşma ayarlarız yine ya üzülmee :)
aysellllllll bayılıorummm gulnıhalınnn o portlek gozlerıneee helee favorım suuuu tam edıyle büdüüü aahahahah Eki Görüntüle 516990
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?