2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar az önce azraya çorba yaptım bayıla bayıla yedi önce bir kibrit kutusu kadar tavuğu haşladım sonra aynı yuvarlak yuvarlak doğrayıp buzluğa koyduğum bebek kabaklardan 4-5 adet alıp koydum ve birde azıcık soğan tabi yine doğradım. en son küçük bir avuç tel şehriye koydum bi süre daha haşlandı ve blendırdan geçirdim üzerine de tatlı kaşığıyla zeytinyağı koydum. Yarım kase yedi :) tadıda güzel denemek isteyenler için öneririm

Aynen ayselll ıkısının resımlerı coook komık cıkmıss bakıp bakıp guluorum hahahaha:))))) Bırı cın gıbı bırı safritikk gıbı hahahhaa:))) Gulnıhal cook cana yakın bı bebekk hanı cocugun kanıı sevılıoo dedıklerı bebek varyaa ıstee o Gulnıhal:)) Bende aksm sızınle kalp sohbet etmek ısterdımm amaa mervee gıderken bende onunla gıdeym ıstedım beyım dedıydı bagaa ıstıosn takıl ben senı alırım ama ne bıleyım herıfe bıdahaa geldı gıttı olmasn dıye dusundmmm aksamı uzatacgınızı bıleydımm merveyıde gondermezdm aksama benm beyımlen donerdık:))))

olsun cnm bidahakine snide özledk............

Tüh üzüldüm şimdi,evet eşim akşama maça gitti bende Bernayı göndermedim baya oturduk keşke sizde oturaydız hem Selçükle Gülnihal artık yorgunluktan mayıştılar daha rahat sohbet ettik.Neyse bisonrakine artık :)
Kuzeyle Gülnihalin resmi nedense bana babaannelerimiz evinde duvarlara asılı bu tip resimleri hatırlattı

Ooo kızım sen ne sandın beni ya sen gittikten 1 saat sonra sildim süpürdüm temizledim ohh miss pak oldu foruma bile girdim artan zamanla çok hafife alıyon beni Bernaaa

yok cnm bn sni hafife alrmıym ama çok üzüldm bna bişey elletmedn bide ertesi gün iş var çok yoruldun cnm bnm ya hakkını helal et..

Son düzenleme:

iltifatların içn saol bebeim..o güzellik sensin bnmki iltifat değil ama gerçek :))

Puhahahahahahahahaha bu nee kızzzzz nerden buldn hahahahahaha:))) Evett aynen boylelerr ıstee dogru bır cagrısım yapmıss:)))))))
iltifatların içn saol bebeim..o güzellik sensin bnmki iltifat değil ama gerçek :))

Sus kızz sussss guzelsın ıstee:))) Icının guzellıgı dısınaa vurmusss:)

yok cnm bn sni hafife alrmıym ama çok üzüldm bna bişey elletmedn bide ertesi gün iş var çok yoruldun cnm bnm ya hakkını helal et..

Deli misin cnm ya helal olsun,hem insan severek yaptığı bişeyden yorulmaz ki,sevmediğim birisine bi bardak çay vermek bile zor geliyor ama dün hiç yorulmadım,o kadar çok mutlu oldum ki mutluluk hissi yorgunluk hissini bastırdı,ortalığı toparlarken hep buluşmayı sizleri ,bebeklerin hallerini düşündüm bi baktım iş bitmiş bile:)

Evet Ayselcım hersey harıkaydıı tekrar tekrarrr tesekkurlerrrr hakkını helall ettt

Evet Ayselcım hersey harıkaydıı tekrar tekrarrr tesekkurlerrrr hakkını helall ettt

Rica ederm canım benim,helal olsun.
Bide kızlar söylemeden geçemeyecem Mine'ye grubumuzun manken annesi hatta Çağla şikeli lakabını takmak istiyorum,taş gibi hatun valla
Neyse canlarım ben kaçtım iyi akşamlarrr,hepiniz benim bebeklermsiniz

Ayyyyyyyyy cokkk sımardımm yahuuuuuuu Saolll valla cok sevındırık oldummm Hadı bende yemek yapmaya kacıorum yraın gorusurzz kusummm mucxxx

kızlar hepiniz harikasınız ve bebişleriniz de tabiikide maşallah size.
minenin eklediği resimlerde daha net gördüm çok güzelsiniz hepinizde
ben yine gelemedim buluşmaya

SLM kızlar herkes iyidir umarım ...ben malesef çok kötü bir süreç geçiriyorum bebişim gelişmedi ve kürtaj olmak zorunda kaldım...ilk günlere nazaran şimdi daha iyi sayılırım şükür ki dünya tatlısı oğluşum ve eşim yanımda ....

aaaaaaaaaa....

geçmiş olsun canım, nasılsın, psikolojin nasıl ?

canım herşeyde bi hayır vardır gönlünü ferah tut,Allah arene uzun ömür versin,geçmiş olsun

canıııııııımmm çok üzüldüm çok geçmiş olsun,nasılsın şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…