- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #68.101
kız görmezmiyim bırak talası kayserinin köyünde otursan gelirim valla inşallah giderde sırf kayseriye gelmek için izmire gitmiycem vallakızzz ınsallah esın ızmıre gıderde sende gelırsın buraya,canım benım ınsallah aılenı en kısa zamanda gorursun arada benıde gorursun ınsallah:)
kız bu balık gibi doyduğunu bilmiyor danaAkşam ben banyoya gittim, eşim Gülnihal ağlıyor diye 100 cc mama hazırlamış ve yedirmiş.Ben çıktım Gülnihali yarım saat sonra uyuturken 100 cc mama daha hazırladım,haberim yoktu eşimin yedirdiğin Gülnihal onu da içtitam uyuma faslına geçtik ağlamaya başladı sallıyorum karnından lık lık sesler geliyor,ağlıyor uyumuyor sonra baya bi kustu öyle uydu.Hadi saman senin değil samanlık da senin değil ben veriyorum sen ne diye içiyorsun okadar mamayı
bernaaa gözün aydın cnmmm :)
ooo ne güzel... ne kadar kalacaklar... sende biraz rahat edersin hem...
Gözün aydın canım,annenle takılırsın ne güzel,ellerinden öpüyorum:)
bernacım çok sevindim hem annenlr için hemde senin için değişiklik olur
saolun yeevvrularım..bugn geldiler en fazla 2 gece kalırlar..olsun onada razıyım..annem iyi olsunda isterse hiç kalmasn..1 inde fln sonuçlar belli olcak kızlar..karnından sıvı aldılar annemin..dr. ya sızdırmadn kalma sıvıdır yada yayılma vardır dedi..o günü düşünmk istemiyorm çok korkuyorm..nolur dua edn temz çıksın..Bernacımm cok sevindim btanem hasret giderirsiniz doya doya,hastanede koklaşamadınız.
:
çok geçmiş olsn Ebrarcım..kıçının üstüne düşmek ne dmk çok iyi bilirim..lise yıllarımda okuldan kaçiim derken bizim osmanlı zamanından kalma yüksek duvarların o kdr yüksek olduunu hesaba katmamıştm..kendimi bırakıverdm aşağı..nasıl sıkıldıysa canımız..ve bn direk kıçımın üstüne oturdum..bi süre gözüm karardı sonra yıldızlar uçmaya başladı..ölmedim ama o gün bugündür süregelen kronik bel ağrım var..hıı unuttum aşıdan dönüşte çocugu anneme bıraktım kızılayda hemen bi işim vardı kızılayın ortasında merdivenlerden aşagı gümmm diye yuvarlandımm popm ve kolum fena.. zaten hamileykende düşmüştüm sanırım kuyruk sokumumda eğilme oldu şimdi bugünde düştüm yürüyemiyom oturamıyorum düzgün yampiri oldummkolum kötü
aman maşallah nasılda gülmüş miniğim
çok iyi anlıyorum seni-aaaa masallah ne guzel bı bebegınız var,adı ne?
-aysima
-neee
-ay sı ma
-anlamı nedır....
Len ne olucak ay ve sıma nın ne anlamı olacak ıste.. Ay ve sıma ıste daha bunun anlamını bılmıosan ne dımmm:)
aysema,asena,aysuma hatta asuman bıle dıyenı duydum..ohaaa artıkın,okadar cok karsılasıyorumkı artık gına geldı bu sohbetlerden,bıde nıye boyle bı ısım koydunuz,aysenın fatmanın nesı vardı demıyolarmı ku du ru yo ruuuuummm...
Kızlar yaaa guzel dıılmı kızımın ısmı?
Sızde yasıyomusunuz boyle seyler?
çok güzel canım ismide kendide çok güzel her kafadan bi ses çıkmazsa ölürler sanki uyuz şeyler sen onlara takılma annem-aaaa masallah ne guzel bı bebegınız var,adı ne?
-aysima
-neee
-ay sı ma
-anlamı nedır....
Len ne olucak ay ve sıma nın ne anlamı olacak ıste.. Ay ve sıma ıste daha bunun anlamını bılmıosan ne dımmm:)
aysema,asena,aysuma hatta asuman bıle dıyenı duydum..ohaaa artıkın,okadar cok karsılasıyorumkı artık gına geldı bu sohbetlerden,bıde nıye boyle bı ısım koydunuz,aysenın fatmanın nesı vardı demıyolarmı ku du ru yo ruuuuummm...
-aaaa masallah ne guzel bı bebegınız var,adı ne?
-aysima
-neee
-ay sı ma
-anlamı nedır....
çok iyi anlıyorum seni
Güllühal
Gülbahar
Gülnise
GÜLNİHAL kardeşimmmmm
Ayrıca Aysimanın ismi çok güzel anlamını anlamak için de isim analizcisi olmak gerekmez,Ay yüzlü işte minnoşum benim
Canım kayınvalidem aynı zamanda görümcemin kızınada bakıyo malesef ama o kadar söylüyorum insan der hasta olduğunugeçmiş olsun Ayselim yaa çok üzüldüm kuzuma,inşallah kızarıklıgı gecer hemenGülnihal zaten yürüyüp konuşmazsa bende bsey bilmiyorum,maşallah büyümeye bukadar hevesli minik kuş görmedim
Bernacımm cok sevindim btanem hasret giderirsiniz doya doya,hastanede koklaşamadınız.
Geçmiş olsun canım benim, Allah şifa versin Çınarına inşallah. Bİrde yavrum düştü demekİnşallah bugün kendi doktorunuz gerekli tedaviyi yapar canım.
Geçmiş olsun canım hem sana hem miniğine.Sen ihmal etme kendini Dr. a görün mutlaka.Diş sıkıntıları bizde de devam ediyor maalesef
Özgecim geçmiş olsun canım,görümcende madem hasta kızı neden uzak tutmamıski sizden,Allah tez zamanda şifa versin canım inşallah.
Bizde de oyun halısına dönüş yapıldı :) Gülnihalim güzel kuzummm şimdiden başladı klavye kullanmaya demek :))
org çalıyorsun demek minik kelebekkk
-aysima
-neee
-ay sı ma
-anlamı nedır....
o ne öyle araplar gibi hep aynı isim..aayşe fatma hayriye..gayet güzel ismi..değişik isimleri severm..o yüzden değişik isim koymaya çalıştım..tamam bilindik bi isim ama herkeste yok..ahmet mehmet gibi..hayır yani gına geldi aynı isimleri duymaktan..mart annelerinin hepsi çok akıllı valla bebelerin hepsinin ismi değişik ve güzel..çok seviorm burdaki bebelerin isimlerini
Canım kayınvalidem aynı zamanda görümcemin kızınada bakıyo malesef ama o kadar söylüyorum insan der hasta olduğunu
Yaşamaz olurmuyuz hiç biz bir türlü Uras'ı anlatamıyoruz Murat,Varol daha ne isimler uydurular anlayana kadar:))))
-aysima
-neee
-ay sı ma
-anlamı nedır....
bebişi kabız olan anne var mı? ne veriyorsunuz bebişinize kabız olmasın diye... alp dünden beri kakasını yaparken çığlık çığlığa ağlıyor... çok üzülüyorum... doktor armut suyu dedi... ama armut dokundu... sebze püresine zeytinyağı katıyorum, kırmızı erik veriyorum ama değişen birşey olmadı.... bir de elma kabızlık mı yapıyor kızlar, öyleyse elma da vermeyecem... doktora gidicez haftasonu ama en azından bugün ağlamasın kuzucum...
allah analı babalı büyütsün canım bu kadar beklediğine göre 5-6 tane vardır artıkkızlar sonunda ben de doğurdum 68 haftalık süren gebeliğim son buldu!!!!!!!
tickerım silindi lagrimA ÇOK SAOLLL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?