- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #68.081
çok geçmiş olsun canım serum fizyolojik sıkıp otri bebeyle çek istersen açılır burnu kızım hastayken bende öyle yapmıştım açlıyo rahat rahat emiyo o zaman
geçmiş olsun canım bende aynı senin gibi hm hamileyken hemde geçenlerde popomun üzerine düştüm bi doktora görün istersen sonradan sorun yaratmasın sana
niye bu kadar burdumduymaz olurlarki bu insanlar anlamıyorum çok geçmiş olsun canım umarım haftasonu çalışmıyorsundurda kuzuna haftasonu kendin bakarsın iyileştirirsin hemen
ayselcim gülnihale de çok geçmiş olsun heemn yürücek gülnihal ya :)
bernacım çok sevindim hem annenler için hemde senin için değişiklik olur
özgecim al benden de okadar seni okadar iyi anlıyorum ki şu anda benim çınarımda hasta ve ben onu bırakıp işe gelmek zorunda kaldım zorunlu olmasa insan bırakmaz ama elden bişi gelmiyor ki yaaa çalışan anne olmak ne kadar zor Allah yardımcımız olsun
kaç saat yol bu az sa önemli diil ama 12 saatse feci
bende ayın 4 ünde kayseriye annemlere gitcem ama uçakla gitcem otobüsle asla gidemezdim
isolde bu arada seninle buluşabiliriz kayseriye geldiğimde tel no nu özelden at istersen
bende yaramaz kızımın fotolarını yükliimm
kızlar azra alkışlamayı öğrendi bi haftadır falan yoğurt yada çorbayı bitirince aferim kızıma alkış diyodum dün söyleyince kendi yaptı çok şaşırdım şimdi ne zaman desem alkışlıyo kendini çok hoşuma gidiyo yaa :)
çok geçmiş olsun canım serum fizyolojik sıkıp otri bebeyle çek istersen açılır burnu kızım hastayken bende öyle yapmıştım açlıyo rahat rahat emiyo o zaman
dün akşam acile götürdüm doktor sıktı burun acıcı bu akşam kendi doktorumuza götüreyim bakalım ne dicek burun spreyi verdiler kullanıyoruz ama annem hayatta onu çınara sıkamaz o ağlıyor diye sabah baktım annemde ağlıyor napcam ben yaaa(
maşallah fındık kurduna bak sen nerelerde geziyor
bir alkışta benden azra bebeğe
dün akşam acile götürdüm doktor sıktı burun acıcı bu akşam kendi doktorumuza götüreyim bakalım ne dicek burun spreyi verdiler kullanıyoruz ama annem hayatta onu çınara sıkamaz o ağlıyor diye sabah baktım annemde ağlıyor napcam ben yaaa(
Çok zor gerçekten yaa bende şimdi konuştum ağlıyodu uykusu gelmiş uyuyamıyo burun damlası belki biraz işe yarar((İnş.bir an önce iyileşirler yaaa
Bende seni özledim kızzzGülnihal koltuktan inip yürümek istemiş herhalde dengeyi tutamamış hehehe Hamileyken narr narr ve yine narrrr yedimmmm oyh yine cnm çekti haaa
Gözün aydın canım,annenle takılırsın ne güzel,ellerinden öpüyorum:)
Ay çok geçmiş olsun kuzum ben de iki ay önce yürüyen merdivenlerde dengemi kayb ettim ve gümm düzlerim ve ellerimin üstüneordan nasol uzaklaştığımı hatırlamıyorum
Duyguu kuzum nerelerdesin ya neden hiç uğramıyorsun,Mert nasıl resimlerini koy
Hem kızlar bu gün geleneksel resim günümüz değil mi nerelrdesinizz
Çok moralim bozuk yaaa kuzucum hasta oldu ve onu bırakıp işe gelmek kadar zor bişey yokmuşEn kötüsüde görümcemin kızından bulaşmış kız kaç gündür hasta ve bana bişey söylemiyolar yavrum sabaha kadar ağladı hep omzumda yatmak istedi valla çalışmak zorunda olmasam işten çıkıcam bu kadarda olmaz yaaa yazık burnu nasıl takanıyo nefes alamıyo
geçmiş olsun canım bende aynı senin gibi hm hamileyken hemde geçenlerde popomun üzerine düştüm bi doktora görün istersen sonradan sorun yaratmasın sana
niye bu kadar burdumduymaz olurlarki bu insanlar anlamıyorum çok geçmiş olsun canım umarım haftasonu çalışmıyorsundurda kuzuna haftasonu kendin bakarsın iyileştirirsin hemen
ayselcim gülnihale de çok geçmiş olsun heemn yürücek gülnihal ya :)
bernacım çok sevindim hem annenler için hemde senin için değişiklik olur
ya ben nolucam ya fatma bende gelmek istiyorum ama bakalım öbür ay sdonu eşimin izmire gitme ihtimali var inşallah giderde bende kayseriye gelirimooh be nıhayet kk dan bırıyle bulusucam ınsallaaaah,canım numaramı ozelden mesaj attım,ınsallah gorusuruz
Çınar da mı hasta,çok geçmiş olsun canım ya
kuzum merhaba öncelikle bebişine ve sana bayıldım maşallahh:)
akabinde şunu diycem Allahını seversen şu tickerını değiştir 69 aylık
hamile dio gördükçe içimde tepikler büyüyoDD doğur artk allasen
ay sağol cnm ya. ben uzaklaşamadım valla düştüğüm yerde baya kaldım ayaga kalkamadım.
cnm çok geçmişolsun görümcenin kızı büyük mü? arkadaşımın bebeğine de byük bi çocuktan mikrop bulaşmış. viral enfeksiyon mu ne denemiyormuş çocuk 1 ay kendisine gelemedi büyük virüsü oldugundan. bi gösterin isterseniz doktora.Allah şifalar versin... seninde yardımcın olsun Rabbim zor çalışıp anne olmak.
sağol cnm hataney aslında daha bir çok şey için gitmem lazım ama bir türlü gidemiyorum.bugüngü düşmem içinde kuyruk sokumum yamulmuştur zaten yamuktu. hamileleikte düştüğümde yamulmuştu.
günaydın mart ayımın güzel anneleri nasılsınız bakalım;
bizde durumlar feci çınarım dün hasta oldu ağzı burnu tıkandı yavrum nefes almakta çok zorlanıyor güzndüz ateşi yokmuş ama ben gittikten sonra ateşi çıkmaya başladı duş aldırdım düşer belki diye ama kar etmedi tuttuk acilin yolunu bişide yaptıkları yok ya bir fıs fıs sıktılar okadar bugün kendi doktorumuza götürcem Allahtan ateşi düştüde içim biraz olsun rahatladı gece yarım saatte bir uyandı tabi emmek istiyor ama nefes alamadığı için onu bile yapamıyor kuzum benim yaa üstüne buda yetmezmiş gibi sabah 2 dakika yalnız bıraktım yataktan aşağıya düşmüş şişkinlik filan yok halıya denk gelmiş ama çok korktum nedir benim bu kuzumun başına gelenler anlamadım yaa((
canım değiştirebilsem ne zaman denesem hata veriyo azeri arkadaşım yardım ettide resim yükledim bu konudada her türlü yardıma açığım ben yapamıyorum galiba
Sağol canım 4,5 yaşında okuldan bulaştı sanırım ona ondan da oğluma daha 2 gün önce dra götürdüm hiç bişeyi yoktu ama olmadı tekrar götürürüm tabi...
cnm profiline gir ayarlardan linkin oldugu yeri sil ve kaydet . denedin mi bilmiyorum .
cnm istersen bekle sonra götür ama götür ya arkadaşımın bebeği savasamadı büyük virüsü ile bronşiolite çevirmiş Allah esirgesin. hani olmazda tedbir ne bileyim.
ya ben nolucam ya fatma bende gelmek istiyorum ama bakalım öbür ay sdonu eşimin izmire gitme ihtimali var inşallah giderde bende kayseriye gelirim
çok geçmiş olsun canım düşme anlık zaten allahım korur meleklerimizi
Günaydınn canlarımmmmm
Bir gün girmedim özledim sizleri,Merve kuşum gezmelerde bu hafta pek görüşemiyoruz
Işıl,Aden ne kadar yakışıklı olmuş öyleeeneden bizlerle resim paylaşmıyorsun kiiii
Nisan2003 kuzum kızına bayılıyorum,rabbim nazarlardan saklasın,biblo gibi ya
Kızlar Gülnihal dün güm oldukoltuktan yere atmış kendini,hemen eve gittim anlı hafif kızarmıştı ama bi sorun yok gibiydi doktora gitmedik.Gülnihal artık kelimelerimizi taklit etmeye başladı,Tarkan'nın öp şarkısı eşliğinde dans ettik yorulduk sonda Gülnihal op-op demeye başladı ben onu bırakıp çıkarken bay bay yapıyorum elimle oda elini kaldırıp sallıyor bbaaa yapıyor böyle işte
kızlar bugün annemler geliyooo..bizde kalcaklar..evlendiimden beri ilk defaaaa..yuppiii :119::119::119:
günaydın mart ayımın güzel anneleri nasılsınız bakalım;
bizde durumlar feci çınarım dün hasta oldu ağzı burnu tıkandı yavrum nefes almakta çok zorlanıyor güzndüz ateşi yokmuş ama ben gittikten sonra ateşi çıkmaya başladı duş aldırdım düşer belki diye ama kar etmedi tuttuk acilin yolunu bişide yaptıkları yok ya bir fıs fıs sıktılar okadar bugün kendi doktorumuza götürcem Allahtan ateşi düştüde içim biraz olsun rahatladı gece yarım saatte bir uyandı tabi emmek istiyor ama nefes alamadığı için onu bile yapamıyor kuzum benim yaa üstüne buda yetmezmiş gibi sabah 2 dakika yalnız bıraktım yataktan aşağıya düşmüş şişkinlik filan yok halıya denk gelmiş ama çok korktum nedir benim bu kuzumun başına gelenler anlamadım yaa((
günaydın kızlar. nasılsınız? bizde bugün rotarlı 6. ay aşılarımızı olduk diş sıkıntımızda var bakalım Allah tan hayırlısı
cnm zeytin yagını içeribilirsen direk içir 1 2 çay kaşıgı ve varsa evde şırınga ile poposundan zeytin yagını gönder bagırsakları yumuşasın yavrunu. birde elma kabız yapabilir verme istersen bir süre.
geçmiş olsun cnm gülnihaleee hemencik geçer inşallah kızarıklıgıda ama artık iyice hareketlendirler yerlerde yatsın ben 2 kez güm olduktan sonra koltuga vs çıkarmıyorum..
bernaaa gözün aydın cnmmm :)
hıı unuttum aşıdan dönüşte çocugu anneme bıraktım kızılayda hemen bi işim vardı kızılayın ortasında merdivenlerden aşagı gümmm diye yuvarlandımm popm ve kolum fena.. zaten hamileykende düşmüştüm sanırım kuyruk sokumumda eğilme oldu şimdi bugünde düştüm yürüyemiyom oturamıyorum düzgün yampiri oldummkolum kötü
Çok moralim bozuk yaaa kuzucum hasta oldu ve onu bırakıp işe gelmek kadar zor bişey yokmuşEn kötüsüde görümcemin kızından bulaşmış kız kaç gündür hasta ve bana bişey söylemiyolar yavrum sabaha kadar ağladı hep omzumda yatmak istedi valla çalışmak zorunda olmasam işten çıkıcam bu kadarda olmaz yaaa yazık burnu nasıl takanıyo nefes alamıyo
bende yaramaz kızımın fotolarını yükliimm
isolde ben de tek cln ile buluştumAnkaradakilerde iş yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?