2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hafta sonu evdeyim canım inş.hemen iyileşir kuzum....

Çalışan ve bir birini anlayan anneler kulübü :)

ooh be nıhayet kk dan bırıyle bulusucam ınsallaaaah,canım numaramı ozelden mesaj attım,ınsallah gorusuruz

bende yaramaz kızımın fotolarını yükliimm

maşallah fındık kurduna bak sen nerelerde geziyor

bir alkışta benden azra bebeğe

Çınar da mı hasta,çok geçmiş olsun canım ya

ay sağol cnm ya. ben uzaklaşamadım valla düştüğüm yerde baya kaldım ayaga kalkamadım.
cnm çok geçmişolsun görümcenin kızı büyük mü? arkadaşımın bebeğine de byük bi çocuktan mikrop bulaşmış. viral enfeksiyon mu ne denemiyormuş çocuk 1 ay kendisine gelemedi büyük virüsü oldugundan. bi gösterin isterseniz doktora.Allah şifalar versin... seninde yardımcın olsun Rabbim zor çalışıp anne olmak.

sağol cnm hataney aslında daha bir çok şey için gitmem lazım ama bir türlü gidemiyorum.bugüngü düşmem içinde kuyruk sokumum yamulmuştur zaten yamuktu. hamileleikte düştüğümde yamulmuştu.

Çınar da mı hasta,çok geçmiş olsun canım ya

maalesef evet canım çok teşekkür ederim şimdilik sadece tıkanıklık var ama umarım ilerlemez havalardan oluyor sanırım sabahları serin oluyor havalar ee haliyle işe gitmek zorunda olduğumuz için yataktan kaldırıp dışarı çıkartıyoruz o kadar da dikkat ediyorum ama

canım değiştirebilsem ne zaman denesem hata veriyo azeri arkadaşım yardım ettide resim yükledim bu konudada her türlü yardıma açığım ben yapamıyorum galiba

Sağol canım 4,5 yaşında okuldan bulaştı sanırım ona ondan da oğluma daha 2 gün önce dra götürdüm hiç bişeyi yoktu ama olmadı tekrar götürürüm tabi...

çok geçmiş olsun canım düşme anlık zaten allahım korur meleklerimizi

cnm profiline gir ayarlardan linkin oldugu yeri sil ve kaydet . denedin mi bilmiyorum .
canım değiştirebilsem ne zaman denesem hata veriyo azeri arkadaşım yardım ettide resim yükledim bu konudada her türlü yardıma açığım ben yapamıyorum galiba

cnm istersen bekle sonra götür ama götür ya arkadaşımın bebeği savasamadı büyük virüsü ile bronşiolite çevirmiş Allah esirgesin. hani olmazda tedbir ne bileyim.
Sağol canım 4,5 yaşında okuldan bulaştı sanırım ona ondan da oğluma daha 2 gün önce dra götürdüm hiç bişeyi yoktu ama olmadı tekrar götürürüm tabi...

Bakalım olmadı dra götürürüm canım....

ya ben nolucam ya fatma bende gelmek istiyorum ama bakalım öbür ay sdonu eşimin izmire gitme ihtimali var inşallah giderde bende kayseriye gelirim

kızzz ınsallah esın ızmıre gıderde sende gelırsın buraya,canım benım ınsallah aılenı en kısa zamanda gorursun arada benıde gorursun ınsallah:)

geçmiş olsun Ayselim yaa çok üzüldüm kuzuma,inşallah kızarıklıgı gecer hemen Gülnihal zaten yürüyüp konuşmazsa bende bsey bilmiyorum,maşallah büyümeye bukadar hevesli minik kuş görmedim

kızlar bugün annemler geliyooo..bizde kalcaklar..evlendiimden beri ilk defaaaa..yuppiii :119::119::119:

Bernacımm cok sevindim btanem hasret giderirsiniz doya doya,hastanede koklaşamadınız.

Geçmiş olsun canım benim, Allah şifa versin Çınarına inşallah. Bİrde yavrum düştü demek İnşallah bugün kendi doktorunuz gerekli tedaviyi yapar canım.

Geçmiş olsun canım hem sana hem miniğine.Sen ihmal etme kendini Dr. a görün mutlaka.Diş sıkıntıları bizde de devam ediyor maalesef

Özgecim geçmiş olsun canım,görümcende madem hasta kızı neden uzak tutmamıski sizden,Allah tez zamanda şifa versin canım inşallah.

Gülnihal iş başında:)
Eki Görüntüle 519679
Tekrar oyun halısıyla barıştık :)
Eki Görüntüle 519680

Bizde de oyun halısına dönüş yapıldı :) Gülnihalim güzel kuzummm şimdiden başladı klavye kullanmaya demek :))

bende yaramaz kızımın fotolarını yükliimm

org çalıyorsun demek minik kelebekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…