- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #68.121
aman maşallah nasılda gülmüş miniğimAllah bağışlasın canım bu arada sanada maşallah kız esra hiç kilon kalmadımı
-aaaa masallah ne guzel bı bebegınız var,adı ne?
-aysima
-neee
-ay sı ma
-anlamı nedır....
Len ne olucak ay ve sıma nın ne anlamı olacak ıste.. Ay ve sıma ıste daha bunun anlamını bılmıosan ne dımmm:)
aysema,asena,aysuma hatta asuman bıle dıyenı duydum..ohaaa artıkın,okadar cok karsılasıyorumkı artık gına geldı bu sohbetlerden,bıde nıye boyle bı ısım koydunuz,aysenın fatmanın nesı vardı demıyolarmı ku du ru yo ruuuuummm...
Kızlar yaaa guzel dıılmı kızımın ısmı?
Sızde yasıyomusunuz boyle seyler?
ne güzel gülüyorsun paşamm maşallahh
teşekkür ederiz teyzesi saolasın :)) yok kız benim bünyede bir problem var sanırım ne yaptımsa kilo alamıyom ben doğumdan öncede sonrada 47 tartı değişmez hiç(
vallaha benimkini hemen anlıyolar ama bazıları burun kırın yapıyor adettir bide kayınvalide kayınpeder ismi koymak ya beğenmedin mi koymadın diyolar hee deyip geçiyom :)) kocam istemedi vallaha ben napiim
teşekkür ederiz teyzesi :))
kızlar sonunda ben de doğurdum 68 haftalık süren gebeliğim son buldu!!!!!!!
tickerım silindi lagrimA ÇOK SAOLLL
Eki Görüntüle 519736 Eki Görüntüle 519737 Eki Görüntüle 519738 Eki Görüntüle 519739 Eki Görüntüle 519740
Bizde minik kelebeğimle bir kaç resim ekleyelim dedik geleneksel Cuma resimlerine
Eki Görüntüle 519736 Eki Görüntüle 519737 Eki Görüntüle 519738 Eki Görüntüle 519739 Eki Görüntüle 519740
Bizde minik kelebeğimle bir kaç resim ekleyelim dedik geleneksel Cuma resimlerine
kızlar pek reism yok yeni bunları buldum madem resm ekleme günü..boş kalmasın.. :))
Eki Görüntüle 519745
Eki Görüntüle 519747
kızlar pek reism yok yeni bunları buldum madem resm ekleme günü..boş kalmasın.. :))
Eki Görüntüle 519745
Eki Görüntüle 519747
benim yakışıklı caponummmmbayılıyorum oğlum sanaa
Hiiii ben sizi analı kızlı yirim yaaaEki Görüntüle 519736 Eki Görüntüle 519737 Eki Görüntüle 519738 Eki Görüntüle 519739 Eki Görüntüle 519740
Eki Görüntüle 519745
Eki Görüntüle 519747
Selam kizlar ara ara okuyorum ama cok yazamiyorum laptop bozuldu cep telden takip edip yazmak cok zor oluyo bir resim eklemek icin onsaat ugrastim az bucuk aklimda kalanlar azericim cnm gulnihal dusmus gecmis olsun bu arada daha sik burada olurum bundan sonra adil ce herkez yorumunu yazabilitor nede olsa kimse birbirini sevmek yada dist olmak zorunda degil burada
Kizlar hepinizib bebekleri cok guzel rabbim hepsine guzel yazilar yazsin insalkah.
Roni cnm senin kizinda sanieim bugun tahlil vericekmis cnm tekrar gecmis olsun cnm
Bebekleri dusen arkadaslar bende oglumu koltukdan dusurmustum ve com uzulmustum yasadiginiz sikintiyi anliyorum cok gecmis olsun hepinize.
Baba gelince bugun dolma sarip dilaba aticim onkarla ugrasiyorun hepinizi beklerim yemege
Bu arada ozgecımmm urasa cok gecmıs olsun cnm
geçmiş olsun Ayselim yaa çok üzüldüm kuzuma,inşallah kızarıklıgı gecer hemenGülnihal zaten yürüyüp konuşmazsa bende bsey bilmiyorum,maşallah büyümeye bukadar hevesli minik kuş görmedim
Bernacımm cok sevindim btanem hasret giderirsiniz doya doya,hastanede koklaşamadınız.
Geçmiş olsun canım benim, Allah şifa versin Çınarına inşallah. Bİrde yavrum düştü demekİnşallah bugün kendi doktorunuz gerekli tedaviyi yapar canım.
Geçmiş olsun canım hem sana hem miniğine.Sen ihmal etme kendini Dr. a görün mutlaka.Diş sıkıntıları bizde de devam ediyor maalesef
Özgecim geçmiş olsun canım,görümcende madem hasta kızı neden uzak tutmamıski sizden,Allah tez zamanda şifa versin canım inşallah.
Bizde de oyun halısına dönüş yapıldı :) Gülnihalim güzel kuzummm şimdiden başladı klavye kullanmaya demek :))
org çalıyorsun demek minik kelebekkk
aslında ankaradada sayınız fazla,keske ıstanbuldakıler gıbı bulussanız ne guzel olur,sansıma kayserıde kımse yok,ahhh bırılerı olaydı su bunalım halımden kurtulurdum:) arkadas ıyıdır yaaa
-aaaa masallah ne guzel bı bebegınız var,adı ne?
-aysima
-neee
-ay sı ma
-anlamı nedır....
Len ne olucak ay ve sıma nın ne anlamı olacak ıste.. Ay ve sıma ıste daha bunun anlamını bılmıosan ne dımmm:)
aysema,asena,aysuma hatta asuman bıle dıyenı duydum..ohaaa artıkın,okadar cok karsılasıyorumkı artık gına geldı bu sohbetlerden,bıde nıye boyle bı ısım koydunuz,aysenın fatmanın nesı vardı demıyolarmı ku du ru yo ruuuuummm...
Kızlar yaaa guzel dıılmı kızımın ısmı?
Sızde yasıyomusunuz boyle seyler?
saolun yeevvrularım..bugn geldiler en fazla 2 gece kalırlar..olsun onada razıyım..annem iyi olsunda isterse hiç kalmasn..1 inde fln sonuçlar belli olcak kızlar..karnından sıvı aldılar annemin..dr. ya sızdırmadn kalma sıvıdır yada yayılma vardır dedi..o günü düşünmk istemiyorm çok korkuyorm..nolur dua edn temz çıksın..
çok geçmiş olsn Ebrarcım..kıçının üstüne düşmek ne dmk çok iyi bilirim..lise yıllarımda okuldan kaçiim derken bizim osmanlı zamanından kalma yüksek duvarların o kdr yüksek olduunu hesaba katmamıştm..kendimi bırakıverdm aşağı..nasıl sıkıldıysa canımız..ve bn direk kıçımın üstüne oturdum..bi süre gözüm karardı sonra yıldızlar uçmaya başladı..ölmedim ama o gün bugündür süregelen kronik bel ağrım var..
kızlar sonunda ben de doğurdum 68 haftalık süren gebeliğim son buldu!!!!!!!
tickerım silindi lagrimA ÇOK SAOLLL
güzeller nasılsınız
bizim filmimiz temiz çıktı çok şükür
umudum öperim seni hoşgeldin
bernacım ve canım mervem öperim sizin minik kuzularınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?