2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aman maşallah nasılda gülmüş miniğim Allah bağışlasın canım bu arada sanada maşallah kız esra hiç kilon kalmadımı

teşekkür ederiz teyzesi saolasın :)) yok kız benim bünyede bir problem var sanırım ne yaptımsa kilo alamıyom ben doğumdan öncede sonrada 47 tartı değişmez hiç (

vallaha benimkini hemen anlıyolar ama bazıları burun kırın yapıyor adettir bide kayınvalide kayınpeder ismi koymak ya beğenmedin mi koymadın diyolar hee deyip geçiyom :)) kocam istemedi vallaha ben napiim

ne güzel gülüyorsun paşamm maşallahh

teşekkür ederiz teyzesi :))

valla ben tartıda 47 yi görsem kendimi çimdiklerim rüyamı acaba diye bişey byapma ben sana veriyim bende fazla var bolbol kilo

Hiiii ben sizi analı kızlı yirim yaaaMerve valla özledim seni de minnoşudaa,o bacakları ısırasım var çok fenaa
kızlar pek reism yok yeni bunları buldum madem resm ekleme günü..boş kalmasın.. :))

Eki Görüntüle 519745
Eki Görüntüle 519747

Aha benim ağır paşam da gelmiş,bayılıyorum ben bu küçük adama Bernaaaaa

Selam kizlar ara ara okuyorum ama cok yazamiyorum laptop bozuldu cep telden takip edip yazmak cok zor oluyo bir resim eklemek icin onsaat ugrastim az bucuk aklimda kalanlar azericim cnm gulnihal dusmus gecmis olsun bu arada daha sik burada olurum bundan sonra adil ce herkez yorumunu yazabilitor nede olsa kimse birbirini sevmek yada dist olmak zorunda degil burada
Kizlar hepinizib bebekleri cok guzel rabbim hepsine guzel yazilar yazsin insalkah.
Roni cnm senin kizinda sanieim bugun tahlil vericekmis cnm tekrar gecmis olsun cnm
Bebekleri dusen arkadaslar bende oglumu koltukdan dusurmustum ve com uzulmustum yasadiginiz sikintiyi anliyorum cok gecmis olsun hepinize.
Baba gelince bugun dolma sarip dilaba aticim onkarla ugrasiyorun hepinizi beklerim yemege

Sevindim cnm daha sık burda olacağına,Aden'i çok öpüyorum

sağol nm.valla ne kadar devam edecekse bilmiyorum ama bir an önce cıksada kurtulsak çok acı çekiyor inliyor resmen. aşılarlada birleşti inş ateşi çıkmaz.. bnde inş diğer gitmem gerekenlerele birlikte giderim. çanagı kırmamışımdır

:) ankaradakiler tembel sanırım birbirimizi sevmediklerimizde varmış ama bir kişiyle buluşuyorum görüşüyorum ya :)
aslında ankaradada sayınız fazla,keske ıstanbuldakıler gıbı bulussanız ne guzel olur,sansıma kayserıde kımse yok,ahhh bırılerı olaydı su bunalım halımden kurtulurdum:) arkadas ıyıdır yaaa

sorma sorma benim oğlumun adıda Turab toprak tuğrap tuğra tuğ diyenler oldu hatta birisi direk tuğap mı ne koysaydınız dedi höynk diye kaldım öylece benim adım da ebrar esrar ebru ebra ebral ne isterlerse diyorlar valla ismimi şimdide oğlumun ismini düzeltmekten canım cıktı. anlamı ne klasik zaten herkese soruyorlar..

bendede var bel ve kuyruk sokumu agrısı biraz fazla yorulayı bıcak saplanıyor gibi oluyor adım atamıyorum. hamileyken dümemden yadigar.

birşey deği cnm :)
kızlar sonunda ben de doğurdum 68 haftalık süren gebeliğim son buldu!!!!!!!
tickerım silindi lagrimA ÇOK SAOLLL

maşallahhh ne güzell çıkmışsınızzzz :)

güzeller nasılsınız
bizim filmimiz temiz çıktı çok şükür
umudum öperim seni hoşgeldin
bernacım ve canım mervem öperim sizin minik kuzularınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…