2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dogum gunun kutlu olsun cnm sevdiklerinle nice huzurlu guzel yillar gecirmeni dilerim.:119::119::119:

Gunaydin kizlar guzel bir hafta gecirmeniz dilegiyle bugun birsz yogunum yarin kizlar gelicek is guc tem.isveris vs fakat kotu bisey benim yine belim tutulacak gibi ve cok korkuyorum gecen tutuldiginda acillik ollmustum ve 1hafta kaynanam bakmisti bana umarim tekrarlamaz...
Bide kizlar dun medya mark.gittik adenin resimlerini bastirdim birtanesinide buyuttum ve cercevelettim cok guzel oldu ve cok uygun oluyor tabsiye dderim kizlar opuldunuz...

teyzelerim ben cuma gününe yetişmedim. annem resimlerimi bugün ekleyebildi

Eklentiler

• $mmm.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 42
  • $mmmmmmmmm.webp
    23 KB · Görüntüleme: 59
güzeller nasılsınız
bizim filmimiz temiz çıktı çok şükür
umudum öperim seni hoşgeldin
bernacım ve canım mervem öperim sizin minik kuzularınızı
geçmiş olsun canım. sevindim filmin iyi çıkmasına

sabun ağacından alıyorum, ve memnunum, ancak sadece ev temizliğinde kullanıyorum, çamaşır ve bulaşığa organik deterjan kullanıyorum

ayseel doğum günün kutlu olsuuun kızınla nice mutlu yıllar yaşaman dileği ile....

yaşasın en yaşlı benim diye kompleks yapmıştım iyice burdakilerin hepsi geeennnççç....

Aysel başınıza gelen kötü olaya çok üzüldüm. geçmiş olsun. nasıl bir memleketteyiz diyorum bazen. insanlıktan hiç nasip almamış bunlar.
yaşasın en yaşlı benim diye kompleks yapmıştım iyice burdakilerin hepsi geeennnççç....

ne gerek var canım komplekse. nasip bu zamanaymış :))

kızlarrr hepinize günaydın ve iyi haftalar diliyorum...

kıyamam ya seni çok iyi anlıyorum canım işe başlamadan evde geçirdiğim son gün sürekli ağlamıştım ( Allah yardımcın olsun

offf offf içimi parçaladınız sabah sabah aklıma çınarımın eşyalarını ilk enneme taşıdığım an geldi çantayı bırakamadım bir türlü yere (annen de kızmasın eğer bırakma işten ayrılman sizi zorlamayacaksa en güzeli bir bebeğe annesinin bakması elbet...

ayselcim mutlu yıllar canım eşinle kızınla bir ömür sağlıklı ve huzurlu olman dileğiyle..

ıhlamur bende çok sık veriyorum çınarıma bizde uyku filan yapmadı ama su niyetine lıkır lıkır içiyor vallaha sabah kahvaltılarında özellikle ıhlamur veriyorum keşke bizede biraz uyku yapsa :))

teyzelerim ben cuma gününe yetişmedim. annem resimlerimi bugün ekleyebildi

çok şeker maşallah kuzuya Allah acılarını göstermesin bebişlerimizin hepsi güzel yaaa

Canlarim sizin bebisleriniz gunde kac defa gunduz uykusuna yatiyorlar ve kac saat arayla???

bebişim 2 saatte bir uyuyo..ama sbh uykuları daha uzun..örn.7 de uyanıyo tekrar uykuya dalıo 1 saat uyuyo sonra 10 da uyuyo 12 ye kdr ondan sonrada 2 saatte bir uyutuorm..

Son düzenleme:
kızlar ya ben de Mart annesiyim,7 ay hala şişmanım çalışmaya başladım üstüme hala hiç bir kıyafetim olmuyor 2 tane pantolonu yıkayıp yıkayıp giyiyorum.5 kg verdim sadece onu da doğumdan sonra almıştım zaten :) feci depresifim bu konuda ...ne yapmak lazım yaa?

ne güzel yaa organik pazarınız varr.bn de çok isterdimm ( burda organik şeyleri hiç bulamıyorm sadece büyük marketlerde onlarda istediim şeyleri bulamıyorm..5M migrosda bile küçücük organik reyonu yapmışlar.. bnde çamaşırlarda ve yer temizliinde sabun cevizi kullanıyorm ama bn yurtdışından sipariş verdm..1 kg..küçük şirin bi çuvalın içinde geldi..bide ek minnacık bi çuval vardı..ne işe yarar diye düşünürken ek olrk bi kağıt göndermişler sabun cevizinin nerelerde ne şeklde kullanıldıı yazıyodu..bi baktm o kçk kesenin için sebun cevizlerini koyuyomuşn onuda direk makinanın tamburuna çamaşırların arasına koyuyomuşn..bnde öyle yıkıyorm..yer temizlii içinde kaynattım komposto gbi 4 sfr suyu çıkıyo ztn onları şişeledm..ama bulaşık makinasında istediim sonucu elde edemedm..senin aldıın deterjanda başka şeylerde var demekki içinde..bn kendi sabunla yaptıım deterjanı kullanıyorm mis gibi oluyo bulaşıklar..

Kızlar hepinize teşekkür ederim,alıntı yapıp sayfayı meşgul etmeyim dedim.
Bide ne zaman buluşuyoruz,annem gelince bi ay bütün pazarlarımı onla geçiririm herhalde ilk defa bu kadar uzak kaldım ondan

günaydın kızlar iyisiniz inş
geçmiş çok birikmiş yine yatılı misafirim vardı
aysel cim kız kardeşinin başına gelenlere üzüldüm şuan türkiyeye döndümü nasıl cnm sevdiklerinle nice mutlu yıllara cnm

kızlar bana yardımcı olun lütfen kızıma yetersiz olduğumu yani az ilgişlendiğimi düşünmeye başladım bi yemek düzeni oluşturamadım gitti bana güzel çorba tarifiniz vs varsa yazarmısınız birde günlük rutininiz nasıl acaaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…