- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #68.401
Günaydın canlarımm geçmişe hiç bakamadım çook yoğunum bu gün
Gülnihalle misafirle uğraştım durdum dün:)
Haaa bide bu gün benim doğum günümmmmm
iyi ki annem beni doğurmuş bende kızımı doğurmuşum
geçmiş olsun canım. sevindim filmin iyi çıkmasınagüzeller nasılsınız
bizim filmimiz temiz çıktı çok şükür
umudum öperim seni hoşgeldin
bernacım ve canım mervem öperim sizin minik kuzularınızı
fotoğrafların hepsi de çooookkkk güzel şimdi okulda olmasam ben de paylaşırdım özendim
Allah kolaylık versin nickindeki 77 doğum tarihinden mi geliyor yoksa yaşıt mıyız?
evet canım. doğum tarihim yaşıtızzz :))
herkese günaydııınnn....
gamze seni aşağıda görüyorum yakalamışken sorayım dedim. sabun cevizni kullanmaya devam ediyor musun ve kullanmaya devam ediyorsan memnun musun? birde bunu sabun ağacından mı alıyordun?
fotoğrafların hepsi de çooookkkk güzel şimdi okulda olmasam ben de paylaşırdım özendim
Allah kolaylık versin nickindeki 77 doğum tarihinden mi geliyor yoksa yaşıt mıyız?
evet canım. doğum tarihim yaşıtızzz :))
yaşasın en yaşlı benim diye kompleks yapmıştım iyice burdakilerin hepsi geeennnççç....
2 3 haftaya kıs geldıı uludagda bulusuruz:)
kalbim küt küt atıyo,karnıma ağrılar giriyo,midem bulanıyo
neden mi?
yarın iş başı yapıyorum da ondan(
bu gün yavruma her fırsatta sarıldım öptüm kokladım her seferinde gözlerim doldu içim sızladı ne kadar zormuş anlatamam...
Aynı duyguları paylaşıyoruz sadece evde temizlik varken yattığı parkyatagi annemlere indi aksam. Yeri boş görünce bile ağlamaya başladım. Muhtemelen gider gitmez istifa edicem. MUhtemelen kendi annem de benle bir hafta felan konuşmayacak. Hayirlisİ olsun canim ikimiz icinde...
Günaydın canlarımm geçmişe hiç bakamadım çook yoğunum bu gün
Gülnihalle misafirle uğraştım durdum dün:)
Haaa bide bu gün benim doğum günümmmmm
iyi ki annem beni doğurmuş bende kızımı doğurmuşum
canım bisküvi tarifin için ben de teşekkür ederim,Asel afiyele yiyorben de bisküviyi az ıhlamurla ıslıyorum pekmez ekleyip veriyorum bazen de labneyle,yumurtaya henüz erken bizim için..yalnız canım ben ıhlamur ağırlık yapıyor mu diye düşünmeye başladım,sanki Aselin gündüz uykusu arttı gibi,tabi bu durumdan hiççç şikayetçi değilim..bu konuda bilgin var mı canım?
teyzelerim ben cuma gününe yetişmedim. annem resimlerimi bugün ekleyebildi
Canlarim sizin bebisleriniz gunde kac defa gunduz uykusuna yatiyorlar ve kac saat arayla???
Kızlar selammmmm. Umarım sizlerin ve bebişlerin keyifleriniz yerindedir. Bugün Lidya'nın 7. ay kontrolü vardı. 8400 gr ve 68.5 cm olmuş kızım maşallah. Doktorumuz her şey güzel artık 9. ayda gelin dedi. Lidya'nın kulakları çok kirleniyordu, gliserinli damla verdi. Kan damlası yerine günde 3 kere 1-2 çay kaşığı pekmez ver dedi. ACD3 vitaminine devam ediyoruz. Artık formül mamayı azaltalım ek gıdayı çoğaltalım dedi. 1 çay bardağı bir öğünlük verebilirzin ama fazlasını yiyorsa onu da ver dedi. Tavuk, balık ve kırmızı et için 8. ayı beklicez, ama tavuk suyundan çorba ver dedi. Lor peynirini yapabilirsin evde, hiçbişey olmaz süt kaynayınca dedi, çok sevindimTuz ve baharat olmadığı sürece yaptığınız yemeklerden tattır dedi, tuz az da olsa tatmaktan bişey olmaz dedi. İşte böyle teyzeleriiiii
Haftaya cumartesi de nasipse Lidya'ya mevlitt yapıyoruz, aslında 31 martta yapacaktık ama benim rahatsızlığımdan yapamamıştık, içimde kalmıştı, nasipse yapıcaz, foto eklerim.
Eki Görüntüle 520736 Lidya kuzusu yeni cicileriyle merhaba diyor sizeeeee
Eki Görüntüle 520737 Bu da Lidyacığın aylarrrrr önce yaptırılan mevlit şekeri
Eki Görüntüle 520738 Kurabiyeleri Lidya'nın kahvaltısı için Gamze'nin tarifinden yaptım, çoooooook teşekkürler Gamzecim.
Hepinizi çok özledim ve öpüyorum canlarım.[/QU
devam mamasın gunde 1 defamı vermen yeterli dedi doktorlar gunde 500 alması gerektıyını soylemışlerdi kızlar devam mamasını siz gunde kaç kere verıyorsunuz
Kızlar, sabahleyin organik pazara gittim berene sebze,meyva almaya..bi standa da organik detarjanlar vardı sabun ceviziyle yapılmış..bulaşık makinesi için olanını aldım..eve geldim kutunun üzerinde altın çıkabilir yazısını gördüm..içimden aman ne insanları kandırırlar Allah bilir hiçbirinin içinde yoktor diye geçirdim..kutuyu açarım ne görim ALTIN :)) 1gr. tabi .. kısa günün karı :) buarada detarjanda süper bulaşıkları doğru dürüst temizlemeden koydum mis gibi çıktılar..bundan sonra ersağ bulaşık detarjanı favorim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?