- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #68.441
günaydın kızlar iyisiniz inş
geçmiş çok birikmiş yine yatılı misafirim vardı
aysel cim kız kardeşinin başına gelenlere üzüldüm şuan türkiyeye döndümü nasıl cnm sevdiklerinle nice mutlu yıllara cnm
kızlar bana yardımcı olun lütfen kızıma yetersiz olduğumu yani az ilgişlendiğimi düşünmeye başladım bi yemek düzeni oluşturamadım gitti bana güzel çorba tarifiniz vs varsa yazarmısınız birde günlük rutininiz nasıl acaaba
Kızlar ıhlamurun faydası nedır,bebeklerınıze verıyosunuzda dıkkatımı cektı?
Dun aysıma yuksek performansıyla benı hayretlere dusurdu,alısverıse gıdecektık arabada radyoda calan sarkıya eslık ederken bı baktım aysımada ba ba ba ba ba dıye sarkıya eslık edıyodu,ama baya sarkı soyler gıbı :)
ve dun ılk defa bı muzık eslıgınde dans ettıgını gordum,ellerını falan hareket ettırıo,kafasını sallıyo,muzıgı kapattıkmı duruo,actıkmı bıda bastan:) ama baska yapmadı,ısrarla beklıyorum bakalım....
Baska baskaaa...
Oturdugumuz bınada orta yasın ustunde cok tatlı bı teyze var,okuma yazması yokmus,burda hıc bahsetmemıstım,bu konudan cok dert yanıyodu,ve ben ona aysımadan fırsat buldugum her surede okuma yazma ogrettım kızlar,yaklasık 2 aylık bı surecte ogrendı cok sukur,teyze zaten zehır gıbıydı benımde yardımımla cok kolay ogrendı,aılesı hıc okutmamıs eger okusa emınım su an emeklılıgın tadını cıkaran mertebe sahıbı bırı olacaktı,sımdı kımselere ıhtıyacının kalmadıgını soyluo,ıtıraf edıyorum bu durum cok cok hosuma gıdıyo...
Bende dün verdim,Gülnihalde hafif bi kırıklık vardı ,sanki hasta olacakmış gibi,faydası nedir hani annemiz hep halmur kaynatır ya bize o piskolojiyle demledim verdim.:26:
tatlım ıhlamur öksürüğü keser balgam söktürür terlemeyi giderir idrar söktürür şekersiz ıhlamur iştah keser kanı temizler kansızlığı giderir vücuttaki zehirleri dışarı atar sinirleri yatştırır afiyet olsun ayıptır söylemesi bitkilerle aram çok iyidir
Kızlar ıhlamurun faydası nedır,bebeklerınıze verıyosunuzda dıkkatımı cektı?
tatlım ıhlamur öksürüğü keser balgam söktürür terlemeyi giderir idrar söktürür şekersiz ıhlamur iştah keser kanı temizler kansızlığı giderir vücuttaki zehirleri dışarı atar sinirleri yatştırır afiyet olsun ayıptır söylemesi bitkilerle aram çok iyidir
oooo ne cok faydası varmıs,sekersız olanı ıstahı kesermısya bızım kuzunun zaten ıstahı sıfır,sekerlendırerekmı vermelıyım,meyve,bıskuvı falan?
Dun aysıma yuksek performansıyla benı hayretlere dusurdu,alısverıse gıdecektık arabada radyoda calan sarkıya eslık ederken bı baktım aysımada ba ba ba ba ba dıye sarkıya eslık edıyodu,ama baya sarkı soyler gıbı :)
ve dun ılk defa bı muzık eslıgınde dans ettıgını gordum,ellerını falan hareket ettırıo,kafasını sallıyo,muzıgı kapattıkmı duruo,actıkmı bıda bastan:) ama baska yapmadı,ısrarla beklıyorum bakalım....
Baska baskaaa...
Oturdugumuz bınada orta yasın ustunde cok tatlı bı teyze var,okuma yazması yokmus,burda hıc bahsetmemıstım,bu konudan cok dert yanıyodu,ve ben ona aysımadan fırsat buldugum her surede okuma yazma ogrettım kızlar,yaklasık 2 aylık bı surecte ogrendı cok sukur,teyze zaten zehır gıbıydı benımde yardımımla cok kolay ogrendı,aılesı hıc okutmamıs eger okusa emınım su an emeklılıgın tadını cıkaran mertebe sahıbı bırı olacaktı,sımdı kımselere ıhtıyacının kalmadıgını soyluo,ıtıraf edıyorum bu durum cok cok hosuma gıdıyo...
evet ıhlamuru tatlandırıpta ver yaşını geçince balla verebilirsin iştah için rezene verebilirsin canım mide ve bağırsağı rahatlatır anne sütünü artırır bronşit ve öksürük nöbetlerinde rahatlatır iltihap giderici etkiside var solunum yolları rahatsızlıklarına iyi gelir
kızlar,
Arda'nın başı ve ayakları müthiş terliyor, bebeğim şıp şıp su damlatıyor neredeyse başından, ayaklar zaten hiç kurumuyor. çorap giydiriyorum sürekli terini emsin diye .böyle terleyen bebekler var mı, nedeni ne olabilir ki?
bir de, geceleri çorapla mı yatırıyorsunuz bebekleri? ben hala çıkaramadım da acaba çıkarmalı mıyım?
evet ıhlamuru tatlandırıpta ver yaşını geçince balla verebilirsin iştah için rezene verebilirsin canım mide ve bağırsağı rahatlatır anne sütünü artırır bronşit ve öksürük nöbetlerinde rahatlatır iltihap giderici etkiside var solunum yolları rahatsızlıklarına iyi gelir
ismim suna tatlım çaktırmadan düzeltiyim ablamda öyle diyo zırt pırt arar bişiyler sormak içinİbrahim Saraçoğlu kadın versiyonu gibisin Rukiye(ismini yanlış hatırlıyorsam çaktırma:27)
benim çınarımda aynı canım günde kaç kere üst değiştiriyorum bilmem her uykudan kalkışında şıpır şıpır ter akıtıyor bende bilmiyorum sebebi nedir iyimidir kötümüdür benim oğlum çok fazla su tüketiyor sanırım bu yüzden :44: yada biz az tuzladık bu bebişleri ondan oluyor canım
maşallah maşallah bitkilerle aran bayağa iyimiş canım erzurumda oturmanın faydaları bak gördün mü sanırım soğuktan korunmak için bu yollara başvurunca uzaman olmuşun
ismim suna tatlım çaktırmadan düzeltiyim ablamda öyle diyo zırt pırt arar bişiyler sormak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?