2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım böyle düşünmemelisin bence bazen banada oluyor aynısı kendi kendime kızıyorum işle güçle uğraşıcağına bebeğinle ilgilen diyorum ama herşeye eşit yetişmemiz mümkün değil elbette zamanla yoluna girecektir illaki belli bir rutin oluşturmak şartmıdır bilmiyorum ama ben de yapamadım maalesef çok ta üzerine düşmedim açıkcası...

aferin Aysima ya günden güne büyüyor valla bu arada ne güzel yapmışsın teyzeye okuma yazma öğretmekle

Bende dün verdim,Gülnihalde hafif bi kırıklık vardı ,sanki hasta olacakmış gibi,faydası nedir hani annemiz hep halmur kaynatır ya bize o piskolojiyle demledim verdim.:26:

tatlım ıhlamur öksürüğü keser balgam söktürür terlemeyi giderir idrar söktürür şekersiz ıhlamur iştah keser kanı temizler kansızlığı giderir vücuttaki zehirleri dışarı atar sinirleri yatştırır afiyet olsun ayıptır söylemesi bitkilerle aram çok iyidir

Kızlar c.tesi Gülnihal resmen kudurdu,uyumadı hep oyun,hep bi Berna'nın deyimiyle fok pozisyonubütün gece yarım saate bi uyandı,ağlamıyor ama yatağı sallıyor, sesler çıkarıyor.Pazar sabahı da bu enerji patlaması devam etti, accık rezene demledim verdim ,misafir geldi Güloş sonunda uyudu ama uykudan pek bi halsiz kalktı, hafif hafif de öksürünce bide ıhlamur verdim onlar mı bu kadar sakinleşitrdi yoksa hasta olacak da ondan mı halsiz anlmadım.

Eki Görüntüle 521413

mutlu yıllar bebeğim..:119::119::119:

Berna tarzı kutlama hahahah

Vhuu ne çok faydası varmışş,sağol canım

Kızlar ıhlamurun faydası nedır,bebeklerınıze verıyosunuzda dıkkatımı cektı?

canım ıhlamur bağırsakları yumuşatır,kabızlık sorunlarına iyi gelir bebeklerin daha kolay dışkılamalarını sağlar eğer tıkanıklık hırıltı varsa göğsü yumuşatır,sakinleştirici etkisi vardır bebekler üzerinde özellikle,terlemeyi kolaylaştırarak ödem oluşmasını engeller(bizler için) bide bir arkadaşımız yazmıştı uyku etkisi yapıyormuş bebişinde sanırım :)) maalesef bizde etkili olmuyor ama bünye meselesi sanırım

oooo ne cok faydası varmıs,sekersız olanı ıstahı kesermısya bızım kuzunun zaten ıstahı sıfır,sekerlendırerekmı vermelıyım,meyve,bıskuvı falan?

oooo ne cok faydası varmıs,sekersız olanı ıstahı kesermısya bızım kuzunun zaten ıstahı sıfır,sekerlendırerekmı vermelıyım,meyve,bıskuvı falan?

evet ıhlamuru tatlandırıpta ver yaşını geçince balla verebilirsin iştah için rezene verebilirsin canım mide ve bağırsağı rahatlatır anne sütünü artırır bronşit ve öksürük nöbetlerinde rahatlatır iltihap giderici etkiside var solunum yolları rahatsızlıklarına iyi gelir

oo ne sevaba girmişsindir..helal olsun valla

İbrahim Saraçoğlu kadın versiyonu gibisin Rukiye (ismini yanlış hatırlıyorsam çaktırma:27)

benim çınarımda aynı canım günde kaç kere üst değiştiriyorum bilmem her uykudan kalkışında şıpır şıpır ter akıtıyor bende bilmiyorum sebebi nedir iyimidir kötümüdür benim oğlum çok fazla su tüketiyor sanırım bu yüzden :44: yada biz az tuzladık bu bebişleri ondan oluyor canım

maşallah maşallah bitkilerle aran bayağa iyimiş canım erzurumda oturmanın faydaları bak gördün mü sanırım soğuktan korunmak için bu yollara başvurunca uzaman olmuşun

Canım ne kadar su içiyor günlük?
Gülnihal su içmiyordu bi kaç gündür çok içmeye başladı, suyun bi zararı olmaz herhalde,küçük 30 cc biberonlar varya ondo içiyor su,bi tane kesmiyor bende bi daha dolduruyorum ama üçüncüye vermiyorum versem onu da içer:)

maşallah maşallah bitkilerle aran bayağa iyimiş canım erzurumda oturmanın faydaları bak gördün mü sanırım soğuktan korunmak için bu yollara başvurunca uzaman olmuşun

doğru valla 4 yıldır burdayım grip bile olmuyorum ama erzuruma geldiğimde çok yalnız kaldım o zaman çocukta yoktu bende bunlara yoğunlaştım tatlım

ismim suna tatlım çaktırmadan düzeltiyim ablamda öyle diyo zırt pırt arar bişiyler sormak için

Özürrrr Yeni gelen arkadaşlardan bi Rukiyeydi diye hatırlıyorum aklımda sen kalmışsın Sunacım yada o Rukiye diye biri gelmedi ben sallıyorum,bilmiyorum hepsi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…