2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok valla kendilerini asmıyolar..yada bnm çamaşırlarm psikolojik olrk baya dirayetliler..1 aydır itiş tepiş o küçük sepetin içinde duruyolar ve ütülenmeyi bekliyolar..ama hiç sesleri çıkmıyo..depresyona girselerdi haberim olurdu

bunun cevabını bende arıyorummm (

Gecen kumladayken haluk levent geldi berna aklima hemen sen geldin konser verdi sonra nemi oldu herzamanki gibi sanirim tutuklandi

ahh kumla ahhh..evet o gece çok eğlenceliydi..baya coşturmuştu kumlayı..ve öyle halukcu fln değilim hele o zmnlar hiç o tarz müzikler dinlemiodum ama o gece çok eğlenmiştik kumla olrk..denizden kaçmıştır o :))

Çok sağol canım,daha dönmedi, orda Türk konsolosluğunda işlemlerini yaptırıyor,inş.en kısa zamanda gelir.
Bide neden yetersiz olduğunu düşünüyorsun,bence her anne evladına yetiyor.Herkesin düzeni farklı sonuçta,''o bunu yaptı ben yapamıyorum ama,yetemiyorum''diye düşünme canım.Bizde tam bir düzen oturtamadık,öyle aman aman sebzeler,çorbalar da yapamıyorum.Daha yeni geçtik ek gıdaya,zamanla sizin de düzeniniz otutur merak etme

ahhh ah kelin ilacı olsa... akupunktura başlamıştım bir dönem güya sağlıklı beslenmeye geri dönmek adına ama nerde yarıda bıraktım. bu işin sırrı düzenli beslenme ve hareketten geçiyor ama o düzeni oluşturmak hayli zor oluyor.

akupunktur demişken berna başlamıştı sanırım. berna nasıl gidiyor akupunktur?

maşallah lidyacıa çok şekr gbi valla..bizde seni özledik Mİraycım aktif ol artk..

şimdik şöyle oluyor amilim
bnm evde ekşimeye yüz tutmuş bi yourdum vardı..malum annemlerde gezerkene evdeki herşey bozuldu..neyse kaynanama sordm ne yapablrm die..oda yourdu ocaın üstüne koy bi fokurdat al sna lor peyniri dedi ve yaptım gerçktnde hiç uğraşsız bi lor peyniri elde ettm çokda güzel oldu..sonra onu tel süzgeçte süzdüm.

emzirdiğim için diyet yapmıyorum,doğumda 14 kilo almıştım ,12 kilo verdim ama hala göbek bölgemde fazlalık var..normal doğum yapanlar daha kolay veriyorlar sanırım. şuan çalışmadığım için eski bedenime ne zaman dönerim bilmiyorum. depresyona girme, kendini kötü koşullama,hiçbir şey anne olmanın güzelliğinden fazlasını yaşatamaz insana canım.kafana takmadan daha kolay çözersin sen bu işi..diyet yapmadan, bol su içip,karbonhidratları azaltıp,biraz da yürüyüş yapsan(bebeğinle gezersin),spora yönelsen nasıl olur canım ..ben yürüyüş yapmaya çalışıyorum bebeğimle..

geçmiş olsn cnm..inşallah ameliyata grk kalmaz..bzmkinnde pipisinin ucu dar..bi türlü sünnet ettiremedk

ay pınar bnmde gözlerimi doldurdun yaa..kızm Allah kolaylık versn çok zor...cnm bnm

inşş en kısa zmnda gelir cnm kardeşin
sen çalışıyorsun cnm ben evdeyim ama yinede zmn yetemiyor evin işleri misafirdi vs vs tam bişeyler yapmaya kalkıyorum kızım yuyor uyanınca yaparımn diyorum bi aksilik çıkıyor tam istediğim gibi ilgilenemiyorum

çok teşekkür ederim canım bugün yaparım artık

doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşında Gülloşunla ve ailenle mutlu bir ömür diliyorum kalbinden geçen tüm dileklerin kabul olsun

bnde çok istiyorm bzn almak uyandıında ama bunu alışkanlık haline getirir diye korkuyorm..sbh sbh kalkıp uyanır uyanmaz annesiyle babasının arasına dalan çocuk çok zor..bunlardan biri de bendim..anne babanın özel yaşamı tehlikeye giriyo :)) yazı çok eğlenceliydi

Ayselcim doğumgünün kutlu olsun. Gülnihalin ve tüm ailenle birlikte nice mutlu senelerin olsun

kızlar,
Arda'nın başı ve ayakları müthiş terliyor, bebeğim şıp şıp su damlatıyor neredeyse başından, ayaklar zaten hiç kurumuyor. çorap giydiriyorum sürekli terini emsin diye .böyle terleyen bebekler var mı, nedeni ne olabilir ki?
bir de, geceleri çorapla mı yatırıyorsunuz bebekleri? ben hala çıkaramadım da acaba çıkarmalı mıyım?

iyi gidiyo cnm.. 1 haftadır ağzıma hamur işi,ekmek ve şeker namına bişi sürmüyorm..meyve dahil..zatn bunun ihtiyacını da hissetmiorm..bn ve tatlısız bi gün..çokdan deli gömleği giydirip bakırköye tıkmış olamlılardı bni..ama işte akupunktur sayesnde hissetmiorm..ama unuttum ilk gittiimde tartılmadm..bilmiorm kaç kilo verdm..yrn 2.seansıma gircem..o zmn tartılcam..ztn ilk haftadn sonra vermeye başlarm heralde..

Dun aysıma yuksek performansıyla benı hayretlere dusurdu,alısverıse gıdecektık arabada radyoda calan sarkıya eslık ederken bı baktım aysımada ba ba ba ba ba dıye sarkıya eslık edıyodu,ama baya sarkı soyler gıbı :)
ve dun ılk defa bı muzık eslıgınde dans ettıgını gordum,ellerını falan hareket ettırıo,kafasını sallıyo,muzıgı kapattıkmı duruo,actıkmı bıda bastan:) ama baska yapmadı,ısrarla beklıyorum bakalım....

Baska baskaaa...
Oturdugumuz bınada orta yasın ustunde cok tatlı bı teyze var,okuma yazması yokmus,burda hıc bahsetmemıstım,bu konudan cok dert yanıyodu,ve ben ona aysımadan fırsat buldugum her surede okuma yazma ogrettım kızlar,yaklasık 2 aylık bı surecte ogrendı cok sukur,teyze zaten zehır gıbıydı benımde yardımımla cok kolay ogrendı,aılesı hıc okutmamıs eger okusa emınım su an emeklılıgın tadını cıkaran mertebe sahıbı bırı olacaktı,sımdı kımselere ıhtıyacının kalmadıgını soyluo,ıtıraf edıyorum bu durum cok cok hosuma gıdıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…