- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #68.521
maşallah kızına cnm, inci gibi dişleri olsun... bizde hala tık yok:))
kız aysel cumartesi yazmıştım görmedin sanırım,gülnihali almaya kuzeninin evine gelince bi görüşelim ali fuatta demiştim görmedin mi kız mesajımı
Kızma bebem valla görmedim,malum c.tesi kardeşimden dolayı Leyla gibi geziyordum,bana uyar nasılsa hergün o taraftayım canım:)
çokk sağolun teyzoşlar, sizde bebişlerinizin dişleri çıkarda rahatlarsınız tez zamanda inşallah
okey canım..kaçta tam oluyorsun ali fuat durağında bende minibüsle gelcem de
kızlar hello babyden süt sağma cihazı almıştım kraftın 3 kere kullandım sağma cihazı arıza yaptı kaç hafta önce götürdüm steril ürün diye değitiremiyeceklerini ancak tamire yollayabileceklerini söylediler kavga dövüş mecburen kabul etmek zorunda kaldım ama ozaman cihazı tekrar gaziemirden almak istediğimi söyledim özellikle çünkü eşim orda çalışıyor ve almamız daha kolay olur diye şimdi aramışlar cihaz başka bir mağazaya gitmiş ordan alıcakmışız off ben nasıl giderim oraya zaten çalışıyorum 5 te çıkıyorum git cihazı al eve gel kaç saat geçicek eşim desen o zaten geç çıkıyor gidemez ben napıcam şimdiçok pişman oldum ya keşke almasaymışım...hoş bu saatten sonra pek işimede yaramaz ama olsun en azından yeni doğum yapan birine filan veririm işini görür hiç olmazsa
şu insanlar işleri zorlaştırmaya bayılıyor zaten ya kaçta çıkıyorsunki işten ha bu arada bakarsın çınarın kardeşi olur o zaman lazım olur
hayırlı olsun kızının dişleri, sen buldun, ne alacaksın hediye :)
Canım saat 6 da orda olurum canım numaram varmıyı sende du özelden yazayım
çok sinir bir durum gerçekten, izmir in neresinde oturuyorsun canım?
Allah bağışlasın tombiş oğlunu, çok yakışıklı,çok tatlı..havuçlu tarçınlı kek gibi ısırasım geldi,benim oğlum da böyle tombiş :)
Evet ama pasaportunda sorun çıktı kuzum onunda aksilikler hep üst üste,babam öldüğü için nikah düşmüş ya ölüm raporu evlilik cüzdanı bi dünya zımbırtı istemişlertabi nerde olduğunu bilmiyoruz ki babam vefat ettiği dönemde kim bilir nerede kayboldu gitti,onları arşivden fln çıkarttırmış,haftaya alırsa pasaportunu gelecek Berna inan çok bunaldım,her sabah 4 defa minibüs metro in bin yapıyorum,sabahın köründe uyanıp Gülnihalin sebzesini meyvesini hazırlıyorum,bezi önlüğü evde giymek için eşıfmanı koca bi poşet hergün git gel çooooooooook yoruldummm
kızımın dişi çıktı teyzoşlarrr alttan iki tane günlerdir süren uykusuzluğunun sebebi buymuş demek
şimdi rahatladı yavrum her emmeden sonra uyuyor
Allah bağışlasın tombiş oğlunu, çok yakışıklı,çok tatlı..havuçlu tarçınlı kek gibi ısırasım geldi,benim oğlum da böyle tombiş :)
gittimi şekerim annenler? görünmedin 1 2 gündür :) valla sorma benimkeilerde intihara meyilli değiller öylece durup duruyorlar.. ütüden nefret ederimm
[/COLOR]
havuçlu tarçınlı kek mi bn tatlı niyetine onu yiim o zmn..
yavrum yaa keşke yakın olsam ahh ahh bn bkrdm gülnihale..neyse az kaldı ayselim sık dişini..en azndan geçici bi süreç..ve annen gelince yine yalnz değilsn tek başına olmk zorunda değilsn..böyle düşün ve rahatla..babamlar bugn sonucu alcaklardı inan korkuyorm aramaya..ve onlarda bni aramıyolar..kesn kötü bişi var..içim almıyo artk aysel..boşver buda gelir buda geçer..annen sağlıklı ya..ye iç dua et..şükret..
yavrum yaa keşke yakın olsam ahh ahh bn bkrdm gülnihale..neyse az kaldı ayselim sık dişini..en azndan geçici bi süreç..ve annen gelince yine yalnz değilsn tek başına olmk zorunda değilsn..böyle düşün ve rahatla..babamlar bugn sonucu alcaklardı inan korkuyorm aramaya..ve onlarda bni aramıyolar..kesn kötü bişi var..içim almıyo artk aysel..boşver buda gelir buda geçer..annen sağlıklı ya..ye iç dua et..şükret..
Canım iyi düşün iyi olsun,kafası başka şeye dalmıştır ondan aramıyordur, kötü şeyler getirme aklına bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?