2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kız aysel cumartesi yazmıştım görmedin sanırım,gülnihali almaya kuzeninin evine gelince bi görüşelim ali fuatta demiştim görmedin mi kız mesajımı

Kızma bebem valla görmedim,malum c.tesi kardeşimden dolayı Leyla gibi geziyordum,bana uyar nasılsa hergün o taraftayım canım:)

çok sinir bir durum gerçekten, izmir in neresinde oturuyorsun canım?

şu insanlar işleri zorlaştırmaya bayılıyor zaten ya kaçta çıkıyorsunki işten ha bu arada bakarsın çınarın kardeşi olur o zaman lazım olur

gerçekten çok zorlaştırdılar işimi 5 te çıkıyorum şimdi benim oraya gidip eve dönmem bana en az 2 saate maal olacak napıcam ben bilmiyorumm :18:

çok sinir bir durum gerçekten, izmir in neresinde oturuyorsun canım?

cidden çok sinir okadarda ısrarla söylemiştim ki burdan almak istiyorum diye sanırım gıcıklığına yaptılar ama bende şimdi hello babyye telefon ettim sizin gibi köklü bir firmanın böyle bir hata yapmış olması çok yanlış benim küçük çocuğum var ve benim altımda aracım yok ben nasıl gidicem oralara kadar dedim sanırım ürünü yarın gaziemirden alabilirim söylediklerine göre tekrar telefon açıcaklar bana bakalım... bu arada ben bucada oturuyorum sende izmirdemisin yoksa ??

Allah bağışlasın tombiş oğlunu, çok yakışıklı,çok tatlı..havuçlu tarçınlı kek gibi ısırasım geldi,benim oğlum da böyle tombiş :)
havuçlu tarçınlı kek mi bn tatlı niyetine onu yiim o zmn..

yavrum yaa keşke yakın olsam ahh ahh bn bkrdm gülnihale..neyse az kaldı ayselim sık dişini..en azndan geçici bi süreç..ve annen gelince yine yalnz değilsn tek başına olmk zorunda değilsn..böyle düşün ve rahatla..babamlar bugn sonucu alcaklardı inan korkuyorm aramaya..ve onlarda bni aramıyolar..kesn kötü bişi var..içim almıyo artk aysel..boşver buda gelir buda geçer..annen sağlıklı ya..ye iç dua et..şükret..

Allah bağışlasın tombiş oğlunu, çok yakışıklı,çok tatlı..havuçlu tarçınlı kek gibi ısırasım geldi,benim oğlum da böyle tombiş :)

gittimi şekerim annenler? görünmedin 1 2 gündür :) valla sorma benimkeilerde intihara meyilli değiller öylece durup duruyorlar.. ütüden nefret ederimm

[/COLOR]

gittiler cnm..malesef

ASLAN GAYSERİLİMMM:)

Kayserilinin İneği Hastalanır inek öldü ölecek Allaha dualar etmeye başlar adaklar adar;

- Allahım ineğimi iyileştirirsen 10 gün oruç tutacam der,

Sabah Ahıra girer bakar inek iyileşmiş ayağa kalkmış, 10 gün oruç sözünü tutar

11. gün ahıra girer bakarki inek ölmüş

- Kafasını yukarı kaldırır ve

- Allahım hiç boşuna kandırdım deme der,ben bu 10 günlük orucu Ramazan Ayından düşerim,

İneğide Kurbana sayarım :)

iyi akşamlar kızlar ben kaçtım daha yemek yapıcam çamaşır sericem bendemi çamaşırları bunalıma soksam acep

Canım iyi düşün iyi olsun,kafası başka şeye dalmıştır ondan aramıyordur, kötü şeyler getirme aklına bitanem

belki de daha almamışlardır sonucu.içini ferah tut cnm.

Canım iyi düşün iyi olsun,kafası başka şeye dalmıştır ondan aramıyordur, kötü şeyler getirme aklına bitanem

Aşkitommmm nasılsın? Hıc gecmıse bakamıorum kızlar kusura bakmayın acıl ısım var kardesımı okuldn alacgımm berna bebegımm ınsallah sonucu guzel cıkarr sıkma canınıı lutfen durumu bızede bıldır.

bernacım aklına kötü şeyler getirme ne sonucu alacaklar bilmiyorum ama inşallah sizi sevindiren sonuçlar alırlar hastane işleri çok zor biliyosun zamanları olmamıştır oraya buraya koşturmaktan...

doğumgünün kutlu olsun canım iyi ki doğmuşsun da tanımışız seni:))
sana yavrunla mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…