2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Neeeeeeeeeeeee ooo mayy gatttttt bıde dogumgununmuu bebegımmmm gelemsem kutlıyamcktm(( Iykı dogdun Ayselcımm ıykı tanıdım senıı aılenle nıce guzel senelerın olsun ınsallahh

selam kızlar pek giremiyorum nete iş güç kızım aze'mle uğraşmaktan heryerim ağrıyor anca yetişiyorum işte. hasta olan bebişlere acil şifalar olsun. bende hafifi grip gibiyim acaba grip olupta antibiyotik veya ilaç kullanan var mı?

KIZIMIN FOTOĞRAFLARINI EKLEYECEĞİM AMA YAPAMIYORIM DELİRCEM YA UĞRAŞIYORUM UĞRAŞIYORUM OLMUYOR
YA ARKADAŞLAR SİZ FOTOLARI NASIL EKLİYORSUNUZ?

İyiyim bitanemm Kardeşini okuldan al da gece gelin bi muhabbet edelim,Mine bayılıyorum senin tarzına yaa Bah 3 oldu söylüyorum kimse tınlamıyor illa arıza mı çıkarayım hee boş muhabbet etmeyin cevap verin uleynnnnBuluşma ne zaman gönüllü yoksa yine bana gelinnnn

geçmiş olsun berna, güzel haberler alırsın inşallah.

Canım ne hatası veriyor,nasıl yapıyorsun olmuyor?

ben gönüllü olurum ayselcim toplanıp izmire gelin ben sizi misafir ederm seve seve izmirli arkadaşlardan ses yok bari siz gelin

biz de mobilyalarımızı almıştık hellobabyden ve biraz sorun yaşamıştık. artık sevmiyorum orayı

bende çok soğudum zaten oranın ürünlerini çok seviyordum alışveriş yapıyordum ama artık yapmam zaten bu olaydan sonra biraz araştırma yaptım hep kazıklanmışım ki aldığım ürünler aynı kalite aynı marka başka yerlerde daha ucuzunu bulabilrmişim meğer

inşallah sözlerini tutarlar, gaziemirden alırsın canım.ben antalyadayım, izmirde büyüdüm diyebilirim;yıllarca oturduk izmirde..

Merve kuzum döndünmü İzmitten,Kadriyeyle buluşacaz Ali Fuatta gelsene sende sanada yakın

Merve kız nire gittiiiinnn,sen beni beğenmiyor musun yoksa,neden cvp vermiyonn(Gaffura bağladım hemen)

canımm benimm iyi ki doğduuun:) güloşunla eşinle nice senelere inşallahh.seni beğenmez olur muyum hiç .ve dönmedim daha tatlım ya..yoksa gelirdim hemen.ben yokken buluşuyorsnz hep((zoruma zoruma çok zoruma gidiyorr.(hafta döncem inşallah.o zaman tekrarlayalım please

kızlar zeynep kübranın ilk incisi çıktıD çok çook mutlu oldum.sol alt dişi çıktı.çok duygulandım .duygu karmaşası yaşıyorum bardak ısırtıyoruz.çıt çıt sesi geliyor.çok şirin.ağlarken farkettim.oysa dün akşam bakmıştım yoktu bir şey.

Canlarım ben gidiyorum,Gülnihali alıcam Kadriye'yle buluşacaz.Burdan yazan,cepten arayıp,mesaj atıp doğum günümü kutlayan herkese binlerce kez teşkkür ederim.Sizleri tanıdığım için kendimi çook şanslı hiss ediyorum

Güzel annelerim hepinize iyi akşamlar ben artık minik prensimin yanına uçuyorum mutlu huzurlu mızırtısız deliksiz uyku temennilerimle...

anladımmmm sağolun kızlarr...
Canım olmaz,demir emilimini engelliyor,bi faydası kalmıyor yani

demir emilimi olmuyormuş hayatım o zamn

koptm

cnm kalbini ferah tutu aklına öyşe kötüşeyler getirme.Allah ın izniyle güzel şeyler duycan tmm rahatla.

5inde çıkcakmış sonuçlar..hadi hayrlısı..en azndn cumaya kdr brz daha rahat kafam cuma yine yusuf yusuf..
iyi dilekler için teşekkürler kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…