- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #68.541
Aşkitommmm nasılsın? Hıc gecmıse bakamıorum kızlar kusura bakmayın acıl ısım var kardesımı okuldn alacgımm berna bebegımm ınsallah sonucu guzel cıkarr sıkma canınıı lutfen durumu bızede bıldır.
gerçekten çok zorlaştırdılar işimi 5 te çıkıyorum şimdi benim oraya gidip eve dönmem bana en az 2 saate maal olacak napıcam ben bilmiyorumm :18:
havuçlu tarçınlı kek mi bn tatlı niyetine onu yiim o zmn..
yavrum yaa keşke yakın olsam ahh ahh bn bkrdm gülnihale..neyse az kaldı ayselim sık dişini..en azndan geçici bi süreç..ve annen gelince yine yalnz değilsn tek başına olmk zorunda değilsn..böyle düşün ve rahatla..babamlar bugn sonucu alcaklardı inan korkuyorm aramaya..ve onlarda bni aramıyolar..kesn kötü bişi var..içim almıyo artk aysel..boşver buda gelir buda geçer..annen sağlıklı ya..ye iç dua et..şükret..
selam kızlar pek giremiyorum nete iş güç kızım aze'mle uğraşmaktan heryerim ağrıyor anca yetişiyorum işte. hasta olan bebişlere acil şifalar olsun. bende hafifi grip gibiyim acaba grip olupta antibiyotik veya ilaç kullanan var mı?
KIZIMIN FOTOĞRAFLARINI EKLEYECEĞİM AMA YAPAMIYORIM DELİRCEM YA UĞRAŞIYORUM UĞRAŞIYORUM OLMUYOR
YA ARKADAŞLAR SİZ FOTOLARI NASIL EKLİYORSUNUZ?
İyiyim bitanemmKardeşini okuldan al da gece gelin bi muhabbet edelim,Mine bayılıyorum senin tarzına yaa Bah 3 oldu söylüyorum kimse tınlamıyor illa arıza mı çıkarayım hee boş muhabbet etmeyin cevap verin uleynnnn Buluşma ne zaman gönüllü yoksa yine bana gelinnnn
biz de mobilyalarımızı almıştık hellobabyden ve biraz sorun yaşamıştık. artık sevmiyorum orayı
cidden çok sinir okadarda ısrarla söylemiştim ki burdan almak istiyorum diye sanırım gıcıklığına yaptılar ama bende şimdi hello babyye telefon ettim sizin gibi köklü bir firmanın böyle bir hata yapmış olması çok yanlış benim küçük çocuğum var ve benim altımda aracım yok ben nasıl gidicem oralara kadar dedim sanırım ürünü yarın gaziemirden alabilirim söylediklerine göre tekrar telefon açıcaklar bana bakalım... bu arada ben bucada oturuyorum sende izmirdemisin yoksa ??
Canım ne hatası veriyor,nasıl yapıyorsun olmuyor?[/QUOTESANIRIM BEN HEPTEN YANLIŞ YAPIYORUM. RİCA ETSEM NASIL FOTOĞRAF EKLEDİĞİNİZİ BANA ÖĞRETİRMİSİN?
Günaydın canlarımm geçmişe hiç bakamadım çook yoğunum bu gün
Gülnihalle misafirle uğraştım durdum dün:)
Haaa bide bu gün benim doğum günümmmmm
iyi ki annem beni doğurmuş bende kızımı doğurmuşum
Merve kuzum döndünmü İzmitten,Kadriyeyle buluşacaz Ali Fuatta gelsene sende sanada yakın
Merve kız nire gittiiiinnn,sen beni beğenmiyor musun yoksa,neden cvp vermiyonn(Gaffura bağladım hemen)
Canım olmaz,demir emilimini engelliyor,bi faydası kalmıyor yani
demir emilimi olmuyormuş hayatım o zamn
canım pekmez demir desteği sağlıyor ama yoğurt süt ürünü olduğu için demir emilimini azaltır pek faydası olmaz yani bize de doktorumuz beslenme tablosu hazırlarken söylemişti istersen yoğurdu meyve püresiyle vermeye devam et en iyisi hem meyveden hemde yoğurttan yararlanmış olur bebeişin nacizane önerim
hayırlı olsun maşallah atlattınız ilk zorluğu demek darısı başımıza inşallah
ASLAN GAYSERİLİMMM:)
Kayserilinin İneği Hastalanır inek öldü ölecek Allaha dualar etmeye başlar adaklar adar;
- Allahım ineğimi iyileştirirsen 10 gün oruç tutacam der,
Sabah Ahıra girer bakar inek iyileşmiş ayağa kalkmış, 10 gün oruç sözünü tutar
11. gün ahıra girer bakarki inek ölmüş
- Kafasını yukarı kaldırır ve
- Allahım hiç boşuna kandırdım deme der,ben bu 10 günlük orucu Ramazan Ayından düşerim,
İneğide Kurbana sayarım :)
iyi akşamlar kızlar ben kaçtım daha yemek yapıcam çamaşır sericem bendemi çamaşırları bunalıma soksam acep
havuçlu tarçınlı kek mi bn tatlı niyetine onu yiim o zmn..
yavrum yaa keşke yakın olsam ahh ahh bn bkrdm gülnihale..neyse az kaldı ayselim sık dişini..en azndan geçici bi süreç..ve annen gelince yine yalnz değilsn tek başına olmk zorunda değilsn..böyle düşün ve rahatla..babamlar bugn sonucu alcaklardı inan korkuyorm aramaya..ve onlarda bni aramıyolar..kesn kötü bişi var..içim almıyo artk aysel..boşver buda gelir buda geçer..annen sağlıklı ya..ye iç dua et..şükret..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?