2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sabah Gülnihal'i kapıdan bıraktım çıktım,işe geç kaldığım için eve girmedim.Kuzenimin eşiyle telefonda konuştuk grip olmuşşş:26:Ve Gülnihale bakacak başka kimse yok inş. kızıma bulaşmaz yaBide geçen gittim ev buram buram çamaşır suyu kokuyor temizlik yapmış söyledim ama çok da üstünde durmadı,offffff anne gel artıkkkkkk

geçmiş olsun canım

Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Berna ben bunu yiyim ya valal ver bana ben onu ısırayım o göbüşünden,o memişlerdennnn,hele o dudaklar Allahım seni özene bözene yaratmış Selçükümmmmmmm
yi anam yi..eti senin kemiği benm..

maşallah selçuğa çok tatlı çıkmış kız berna bu çocuk hint fakiri gibi hep çıplakmı geziyor
haha ilahi Sunacım güldüm..yok kız o zmn yazdı ve Sapancadaydık..ordaki nem oranı felaket göle yakın olduumuz için..çocuk rahat etsn diye çıkarıyodm arada..dedesideçıplak yemeyi sevio bide :))

maşallah bernacım çok şirin nazar değmesin inşallah o kolundaki kızarıklık aşıdan dolayımı benim oğlumdada varda merak ettim yoksa ben mi yanlış gördüm ??
Ayselinde dediği gbi doğum lekesi cnm..

çok geçmiş olsun cnm ama endişelenme çoğu çocukta görülüyomuş ve büyürkende kapanıyomuş..bildiim bi hastane ve dr. yok malesef çünkü bn Selçuğu hiç dr.a götürmüyorm :))

çok geçmiş olsun, Allah şifasını versin canım.

tatlım allah yardım etsin umarım annenbi an önce gelirde sende rahat edersin arada gülnihalin azını adaçayıyla sil hem bademcik faranjitten korur hemde bağışıklık sistemine iyi gelir gargara yapsa daha iyi olur ama henüz küçük beceremez

Canım çok geçmiş olsun,Beren de vardı yanlış hatırlamıyorsam,Fulya'ya bi sor istersen(saful)

sağol canım bi soruyum fulyaya

annen gibi bakmıyodur tabi kimse evde kendi çocuğu yokmu nasıl çamaşır suyu kullanıyo o kadar sabret canım hayırlısıyla gelsin inşallah annen
geçmiş olsun canım

sağolasın inşallah hemen geçer

Canım nasıl sileyim,pamuğu adaçayıyla ıslatıp öyle mi sileyim.Suna sen hep yaz böyle kendimiz için de faydalanalım,malum kış geliyor,hele benim gibi kışı gripsiz geçirmeyen biri için çok önemli bunlar :)

oyy yavrumm..aman aysel salgın var galiba..ya dikkat etsin yaa.ağızlarını yüzlerini yerlere sürüyolar..az sıksın kıçını ne çamaşır suyuyla silmiş her yeri orta yere mi etmişler..Allah Allah yaaa küçük bebek var evde..ne düşüncesizler..kızım snn annen ne zmn geliyo..bn bu pazr geliyodu die htrlıyorm

kızlar ben fenalardayım beren hiçbir ek gıdayı kabul etmiyor..ağlaya ağlaya bikaç kaşık veriyorum dahada zorlayamıyorum zaten.çok ağlıyo..ben ne yapcam ya su dahil istemiyo karışık hiçbişe vermiyorum 1 haftadır tek tek veriyorum herşeyi 2-3 günde aynı gıdayı veriyorum..yok yok yok deli olcam ya..tam bi işkence ya bişe yedirmek..gece 4 de uyandı oynuyo 5.30 da uyudu 6.30 da uyandı zombi gibiyim..

Evet ama pasaportunda sorun çıktı kuzum onunda aksilikler hep üst üste,babam öldüğü için nikah düşmüş ya ölüm raporu evlilik cüzdanı bi dünya zımbırtı istemişler tabi nerde olduğunu bilmiyoruz ki babam vefat ettiği dönemde kim bilir nerede kayboldu gitti,onları arşivden fln çıkarttırmış,haftaya alırsa pasaportunu gelecekBerna inan çok bunaldım,her sabah 4 defa minibüs metro in bin yapıyorum,sabahın köründe uyanıp Gülnihalin sebzesini meyvesini hazırlıyorum,bezi önlüğü evde giymek için eşıfmanı koca bi poşet hergün git gel çooooooooook yoruldummm

kızımın dişi çıktı teyzoşlarrr alttan iki tane günlerdir süren uykusuzluğunun sebebi buymuş demek
şimdi rahatladı yavrum her emmeden sonra uyuyor

canım bak tarifinide vereyim 1 su bardağı kaynamakta olan klorsuz suya 1 tatlı kaşığı adaçayı ekle 10dakika ağzı kapalı olarak kaynat sonra hemen süz bu suyla siz gargara yapın evet gülnihalide pamukla silebilirsin gargara yapamaz daha bu arada 3 gün tazeliğini korur bi demlediğini 3 günden fazla kullanma

emiyormu cnm birde çok az tuz atsan nasıl our acaba

canım bugün kızımı doktora götürdüm kalbinde üfürüm çıktı sanırım berende de varmış eko çektirdiniz mi bana önerebileceğin hastane yada doktor var mı

selam kızlar nasılsınızz?? mutluyum şu hemen hemen 1 haftada baya kilom gitmişşş bu gazla devam artıkk yoksa böle tombiş olmak istemiyorum. elbisede sipariş verdim netten ufak beden içine gircem onun inşşşş bayrama.
ya birde size ne sorcam Turab hala kusuyor ya önceki gibi fışkırtarak değil ama hemen hemen her yemekten sonra cıkartıyor biraz biraz. acaba mideyimi üşütüyor? yada normal mi?

ya oda ayırmak için çok erken değil mi?

doğum günün kutlu olsun cnmmm nice senelere evladın ve ailenle birlikte inşallahh..

gittimi şekerim annenler? görünmedin 1 2 gündür :) valla sorma benimkeilerde intihara meyilli değiller öylece durup duruyorlar.. ütüden nefret ederimm
bebişim 2 saatte bir uyuyo..ama sbh uykuları daha uzun..örn.7 de uyanıyo tekrar uykuya dalıo 1 saat uyuyo sonra 10 da uyuyo 12 ye kdr ondan sonrada 2 saatte bir uyutuorm..

hı evet hipp ve sma diğerlerinin hepsinde şeker var en çok bebelac hero aptamil diye gidiyor diye okumuştum.
bide hipp de..aslında bn hipp dışında tüm mamalarda var diye biliorm ama yanlış bilio olablrm

ohhh maşallah Turab hiç içmiyor su yaaa günde bir iki fırt anca

oyyy maşallahhh çok tatlı olmuşş.. Allah nazarlardan korusun cnm.
oğluşum annesinin bonesini takmıştı yazın..kardeşm yüklemş pc ye bnde paylaşiim dedm..kız gbi çıkmış
Eki Görüntüle 521467
Eki Görüntüle 521466
Eki Görüntüle 521468

cnm pamuk değil bir tülbenti baş parmagına dola patır patır ada çayına sil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…