- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #68.481
geçmiş olsun canımkızlar geçmişi okuyamadan hmen bişey sormam lazım size sabah kızımı rutin kontolü için hastaneye götürdük kalbinde üfürüm çıktı daha önce burda da okumuştum kalbinde üfürüm olan bebeklerimiz vardı bana istanbulda önerebileceğiniz bi hastane yada doktor var mı
yi anam yi..eti senin kemiği benm..HiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiBerna ben bunu yiyim ya valal ver bana ben onu ısırayım o göbüşünden,o memişlerdennnn,hele o dudaklar Allahım seni özene bözene yaratmış Selçükümmmmmmm
haha ilahi Sunacım güldüm..yok kız o zmn yazdı ve Sapancadaydık..ordaki nem oranı felaket göle yakın olduumuz için..çocuk rahat etsn diye çıkarıyodm arada..dedesideçıplak yemeyi sevio bide :))maşallah selçuğaçok tatlı çıkmış kız berna bu çocuk hint fakiri gibi hep çıplakmı geziyor
Ayselinde dediği gbi doğum lekesi cnm..maşallah bernacım çok şirin nazar değmesin inşallaho kolundaki kızarıklık aşıdan dolayımı benim oğlumdada varda merak ettim yoksa ben mi yanlış gördüm ??
kızlar geçmişi okuyamadan hmen bişey sormam lazım size sabah kızımı rutin kontolü için hastaneye götürdük kalbinde üfürüm çıktı daha önce burda da okumuştum kalbinde üfürüm olan bebeklerimiz vardı bana istanbulda önerebileceğiniz bi hastane yada doktor var mı
kızlar geçmişi okuyamadan hmen bişey sormam lazım size sabah kızımı rutin kontolü için hastaneye götürdük kalbinde üfürüm çıktı daha önce burda da okumuştum kalbinde üfürüm olan bebeklerimiz vardı bana istanbulda önerebileceğiniz bi hastane yada doktor var mı
oğluşum annesinin bonesini takmıştı yazın..kardeşm yüklemş pc ye bnde paylaşiim dedm..kız gbi çıkmış
Eki Görüntüle 521467
Eki Görüntüle 521466
Eki Görüntüle 521468
Sabah Gülnihal'i kapıdan bıraktım çıktım,işe geç kaldığım için eve girmedim.Kuzenimin eşiyle telefonda konuştuk grip olmuşşş:26:Ve Gülnihale bakacak başka kimse yok inş. kızıma bulaşmaz yaBide geçen gittim ev buram buram çamaşır suyu kokuyor temizlik yapmış söyledim ama çok da üstünde durmadı,offffff anne gel artıkkkkkk
Canım çok geçmiş olsun,Beren de vardı yanlış hatırlamıyorsam,Fulya'ya bi sor istersen(saful)
Sabah Gülnihal'i kapıdan bıraktım çıktım,işe geç kaldığım için eve girmedim.Kuzenimin eşiyle telefonda konuştuk grip olmuşşş:26:Ve Gülnihale bakacak başka kimse yok inş. kızıma bulaşmaz yaBide geçen gittim ev buram buram çamaşır suyu kokuyor temizlik yapmış söyledim ama çok da üstünde durmadı,offffff anne gel artıkkkkkk
geçmiş olsun canım
tatlım allah yardım etsin umarım annenbi an önce gelirde sende rahat edersin arada gülnihalin azını adaçayıyla sil hem bademcik faranjitten korur hemde bağışıklık sistemine iyi gelir gargara yapsa daha iyi olur ama henüz küçük beceremez
oyy yavrumm..aman aysel salgın var galiba..ya dikkat etsin yaa.ağızlarını yüzlerini yerlere sürüyolar..az sıksın kıçını ne çamaşır suyuyla silmiş her yeri orta yere mi etmişler..Allah Allah yaaa küçük bebek var evde..ne düşüncesizler..kızım snn annen ne zmn geliyo..bn bu pazr geliyodu die htrlıyorm
canım bak tarifinide vereyim 1 su bardağı kaynamakta olan klorsuz suya 1 tatlı kaşığı adaçayı ekle 10dakika ağzı kapalı olarak kaynat sonra hemen süz bu suyla siz gargara yapın evet gülnihalide pamukla silebilirsin gargara yapamaz daha bu arada 3 gün tazeliğini korur bi demlediğini 3 günden fazla kullanmaCanım nasıl sileyim,pamuğu adaçayıyla ıslatıp öyle mi sileyim.Suna sen hep yaz böyle kendimiz için de faydalanalım,malum kış geliyor,hele benim gibi kışı gripsiz geçirmeyen biri için çok önemli bunlar :)
kızımın dişi çıktı teyzoşlarrr alttan iki tane günlerdir süren uykusuzluğunun sebebi buymuş demek
şimdi rahatladı yavrum her emmeden sonra uyuyor
kızlar ben fenalardayımberen hiçbir ek gıdayı kabul etmiyor..ağlaya ağlaya bikaç kaşık veriyorum dahada zorlayamıyorum zaten.çok ağlıyo..ben ne yapcam ya su dahil istemiyo karışık hiçbişe vermiyorum 1 haftadır tek tek veriyorum herşeyi 2-3 günde aynı gıdayı veriyorum..yok yok yok deli olcam ya..tam bi işkence ya bişe yedirmek..gece 4 de uyandı oynuyo 5.30 da uyudu 6.30 da uyandı zombi gibiyim..
kızımın dişi çıktı teyzoşlarrr alttan iki tane günlerdir süren uykusuzluğunun sebebi buymuş demek
günaydın cici mart anneleri bebeişleri :))))
kızlar dilara ela yı ilk defa gece odasında yatırdım cok duygusallastım aglarsa duyarmıyım acaba dıyerek uykuya dalmısım gece aglamasıyla uyandım ve hemen odasına gıttım yatagına bende yattım emzırdım ve kalkamadım yanından uyuya kalmısım sırtım agrımıs yaa esım sabah uyanınca yanımıza geldı benı kaldırdı nasıl yattın kucucuk yerde dıyo :)))) gece emzırme ısını nasıl yapcam onu dusunuyorum yaaa alıp yatak odasında emzırsem yanımızda uyur ben yanına yatsam yatagı kucuk uyuya kalıyom bakalım nasıl olcak :)))
Günaydın canlarımm geçmişe hiç bakamadım çook yoğunum bu gün
Gülnihalle misafirle uğraştım durdum dün:)
Haaa bide bu gün benim doğum günümmmmm
iyi ki annem beni doğurmuş bende kızımı doğurmuşum
bebişim 2 saatte bir uyuyo..ama sbh uykuları daha uzun..örn.7 de uyanıyo tekrar uykuya dalıo 1 saat uyuyo sonra 10 da uyuyo 12 ye kdr ondan sonrada 2 saatte bir uyutuorm..
yok valla kendilerini asmıyolar..yada bnm çamaşırlarm psikolojik olrk baya dirayetliler..1 aydır itiş tepiş o küçük sepetin içinde duruyolar ve ütülenmeyi bekliyolar..ama hiç sesleri çıkmıyo..depresyona girselerdi haberim olurdu
bide hipp de..aslında bn hipp dışında tüm mamalarda var diye biliorm ama yanlış bilio olablrm
Canım ne kadar su içiyor günlük?
Gülnihal su içmiyordu bi kaç gündür çok içmeye başladı, suyun bi zararı olmaz herhalde,küçük 30 cc biberonlar varya ondo içiyor su,bi tane kesmiyor bende bi daha dolduruyorum ama üçüncüye vermiyorum versem onu da içer:)
oğluşum annesinin bonesini takmıştı yazın..kardeşm yüklemş pc ye bnde paylaşiim dedm..kız gbi çıkmış
Eki Görüntüle 521467
Eki Görüntüle 521466
Eki Görüntüle 521468
Canım nasıl sileyim,pamuğu adaçayıyla ıslatıp öyle mi sileyim.Suna sen hep yaz böyle kendimiz için de faydalanalım,malum kış geliyor,hele benim gibi kışı gripsiz geçirmeyen biri için çok önemli bunlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?