- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #68.561
Merve kuzum döndünmü İzmitten,Kadriyeyle buluşacaz Ali Fuatta gelsene sende sanada yakın
selam kızlar pek giremiyorum nete iş güç kızım aze'mle uğraşmaktan heryerim ağrıyor anca yetişiyorum işte. hasta olan bebişlere acil şifalar olsun. bende hafifi grip gibiyim acaba grip olupta antibiyotik veya ilaç kullanan var mı??
kızlar zeynep kübranın ilk incisi çıktıD çok çook mutlu oldum.sol alt dişi çıktı.çok duygulandım .duygu karmaşası yaşıyorum bardak ısırtıyoruz.çıt çıt sesi geliyor.çok şirin.ağlarken farkettim.oysa dün akşam bakmıştım yoktu bir şey.
oğluşum annesinin bonesini takmıştı yazın..kardeşm yüklemş pc ye bnde paylaşiim dedm..kız gbi çıkmış
Eki Görüntüle 521467
Eki Görüntüle 521466
Eki Görüntüle 521468
İyiyim bitanemmKardeşini okuldan al da gece gelin bi muhabbet edelim,Mine bayılıyorum senin tarzına yaa Bah 3 oldu söylüyorum kimse tınlamıyor illa arıza mı çıkarayım hee boş muhabbet etmeyin cevap verin uleynnnn Buluşma ne zaman gönüllü yoksa yine bana gelinnnn
yonca da bu aralar iştahsız canım ama ben reklamları açarak yediriyorum ona.tv yasak masak bu beni ilgilendirmez çoçuğumun aç kalmaması daha önemli benim için.her gün yeni bi şeyi reddediyorlar dr lar .ne yalan söylüyüm dr ların her dediğine inanmıyorum.yeğenlerimde tv yle büyüdü maşallah ikiside takdir getiriyorlar.sen de öyle denesene bi reklamları açıp yedirmeyi
emiyormu cnm birde çok az tuz atsan nasıl our acaba
canım bugün kızımı doktora götürdüm kalbinde üfürüm çıktı sanırım berende de varmış eko çektirdiniz mi bana önerebileceğin hastane yada doktor var mı
endişeleniyorum.Yiğit bugün bir tuhaftıı.uzunn zamandır doğru dürüst gündüz uykusu uyumazken bugün çok uyudu..
Sabah 50dk
öğlen 1 saat 15dk
İkindi 2 saat ......oldu hala uyuyor..umarım gece de bu performansı sergiler..büyüyor galiba...ohh uyusunda büyüsün kuzum:)))
kızlar oğluma hip sütlü piriçli aldım yemedi attım çöpe aptamil 5 meyveli aldım tahıllı armutlu aldım yemedi attım çöpe ne yapsam ki?tek yediği yoğurda bisküvi meyve falan katıyorum o. mamayıda çok severek içmiyor zoraki çiriyorum. ne yapsam yaa.. muhallebi de böyle katımı oluyor? tadı nasıl? daha neler önerirsiniz?
kızlar bebeğim hasta olmak üzere burnu tıkanıyor ve 10dk da bir hapsırıyor. nasıl önlem alabilirim. ilaçsız geçer mi? ne önerirsiniz lütfen acil cvplarınızı bekliyorum((
ıhlamur baya iyi gewliyomuş...
kızlar oğluma hip sütlü piriçli aldım yemedi attım çöpe aptamil 5 meyveli aldım tahıllı armutlu aldım yemedi attım çöpe ne yapsam ki?tek yediği yoğurda bisküvi meyve falan katıyorum o. mamayıda çok severek içmiyor zoraki çiriyorum. ne yapsam yaa.. muhallebi de böyle katımı oluyor? tadı nasıl? daha neler önerirsiniz?
benm kızım da hazır mamaları yemiyor, pek çoğunu denedm sadece aptamilin sütlü irmikli ballı kahvaltı mamasını yedi
ıhlamura bi kaç damla limon sıksam zararı olur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?