2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bnm boğazlarım çok kötü şişmişti sesim fln kısılmıştı mecburen kullanmıştm..o zmn emziriyodm..eğer emzirirken kullanan varmı diye soruyosan

oyyy yerim bn onun incisinii..güzel kızım bnmm..hayırlı olsun mervecim..darısı bzm başımıza

endişeleniyorum.Yiğit bugün bir tuhaftıı.uzunn zamandır doğru dürüst gündüz uykusu uyumazken bugün çok uyudu..
Sabah 50dk
öğlen 1 saat 15dk
İkindi 2 saat ......oldu hala uyuyor..umarım gece de bu performansı sergiler..büyüyor galiba...ohh uyusunda büyüsün kuzum:)))

Ben ben ben gonullu benim.demistim yaa bundan sonraki bulusma bende olsun diye.Ama mine ve merve kuzulari bi daha da karsiya gecmeyiz diyolarr mineeee hani senin su herkese jetimi yollayayim aldirayim dedigin jetle gelsenize :)
bana gelin bu pazar olur mu?

kızlar oğluma hip sütlü piriçli aldım yemedi attım çöpe aptamil 5 meyveli aldım tahıllı armutlu aldım yemedi attım çöpe ne yapsam ki?tek yediği yoğurda bisküvi meyve falan katıyorum o. mamayıda çok severek içmiyor zoraki çiriyorum. ne yapsam yaa.. muhallebi de böyle katımı oluyor? tadı nasıl? daha neler önerirsiniz?

emiyormu cnm birde çok az tuz atsan nasıl our acaba

emziriyorum canım..daha kaşığı bile ağzına götürmeden kafasını çevirip ağzını kitliyo..memede meme başka bişe yok..1 yaşına kadar tuz yasak değilmi bebekler için??

canım bugün kızımı doktora götürdüm kalbinde üfürüm çıktı sanırım berende de varmış eko çektirdiniz mi bana önerebileceğin hastane yada doktor var mı

canım bişe çıkmadı önemsemedi doktor, birçok bebekte olabiliyomuş,kızınında önemli değildir endişelenme..ben istanbulda değilim o konuda yardımcı olamıcam kardiyolog çekti..

canım doğum gününmüş bugün sanırım.. İYİKİ DOĞDUN..NİCE YAŞLARA AİLENLE BİRLİKTE,SAĞLIKLA MUTLULUKLA..

kızlar bebeğim hasta olmak üzere burnu tıkanıyor ve 10dk da bir hapsırıyor. nasıl önlem alabilirim. ilaçsız geçer mi? ne önerirsiniz lütfen acil cvplarınızı bekliyorum((

arada olur öyle telaşlanma cnm..

cnm niye attn çöpe..bi şeklde değerlendirilirdi..yiğite verseydn..geceleri verilirdi muhallebi olrk..ne biliim acıdım çöpe attm diince..

benm kızım da hazır mamaları yemiyor, pek çoğunu denedm sadece aptamilin sütlü irmikli ballı kahvaltı mamasını yedi

benm kızım da hazır mamaları yemiyor, pek çoğunu denedm sadece aptamilin sütlü irmikli ballı kahvaltı mamasını yedi

benim oğlum hazır mamaları yemiyor,devam sütü içmiyor hatta alerjisi var anladığım kadarıyla.Yapıp yedirmeye çalıştığım anda hapşurmaya,gözlerini kaşımaya başlıyor.Ağzının kenarı da kıpkırmızı oluyor.SMA aptamil bebelac,herobaby hepsinin devam sütlerini denedik.Aptamilin ayrıca tahıllı muhallebisi vardı onu,birde dün akşam hero babynin bi pirinçli mamasını denedik.Sonuç yine aynı.Vee öğürerek kusma.Bir daha asla vermem.Allahtan sebze çorbasıyla ve pirinçunu muhallebisiyle arası ii.meyvesini de yiy,yor.Daha ne dimii ama:>

Kızlar ,

Partimiz var :)

Bu pazar Berra'nın diş buğdayı partisini yapacağız. Ve 1 yıldır bir arada olduğumuz arkadaşlarımızıda aramızda görmek çok isteriz.

Mekan anadolu yakasında bir park olacak, henüz net değil ama merkezi bir park olacak, katılmak isteyen arkadaşlarım bildirirse bana , mekan bilgisini netleşince paylaşırım.

Mümkün olsada herkes gelebilse, ama ne kadar çok arkadaşım bu şirin günde bize katılırsa o kadar çok mutlu olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…