2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yonca da bu aralar iştahsız canım ama ben reklamları açarak yediriyorum ona.tv yasak masak bu beni ilgilendirmez çoçuğumun aç kalmaması daha önemli benim için.her gün yeni bi şeyi reddediyorlar dr lar .ne yalan söylüyüm dr ların her dediğine inanmıyorum.yeğenlerimde tv yle büyüdü maşallah ikiside takdir getiriyorlar.sen de öyle denesene bi reklamları açıp yedirmeyi

oğluşum annesinin bonesini takmıştı yazın..kardeşm yüklemş pc ye bnde paylaşiim dedm..kız gbi çıkmış
Eki Görüntüle 521467
Eki Görüntüle 521466
Eki Görüntüle 521468

Bernadan önce cevaplıyorumm Selçükün kolunda kiraz var ben öyşe diyorum yani,kırmızı doğum lekesi ama çoook şeker yakından görmen lazım

hımmm anladım otoğraftan çok belli olmuyor ki ahhh keşke ayselcim yakından görmek gibi bir ihtimalim olaydı keşke

çok geçmiş olsun canım dilerim yakın zamanda iyileşir kuzun...

amann çok dikkat et aysel bulaştımı gitmekte bilmiyor bağışıklık sistemleri çok hassas 1 haftadır ne çekiyorum burnu tıkandı nefes alamıyor oğlum çok zor çok

bunları daha önceden yazsaydın ya keşke tatlım ya bizde öğrenmiş olurduk kuzucuğum kapmazdı belki ozaman hastalık neyse bundan sonra faydalanırız artık

Evet kızlar intihar etmiyorlar,öyle duruyorlarrr
Dün evlendiğimden beri ilk defa atletleri fln topladım sepete atmadım elimde düzelterek katladım çekmecelere koydum,Eşimin gömleklerinden bööö geldi artık,atletide kırışık giysin,anacım,gerçi kırışık değil ama öyle jilet gibi de değil orta şekerli oldular.Ama bende canım ya hangisine yetişeyim

Son düzenleme:
birde pekmez le yoğurdu karıştırsak ne olur? ben yoğurda bebe bisküvisi kırıyorum bazen meyve koyyorum bazen sade bazende pekmez ama yanlış mı yapıyorum ki?

benim evde birde 2 erkek var gömlek ve pantolonnn ıyyykkk yanii

bundan sonra yazarım tatlım ama hiç hastalanmıycak diye birşey yok malesef ama baya etkili düşün yani ben eksi 40 derecede bile grip olmuyorum valla

birde pekmez le yoğurdu karıştırsak ne olur? ben yoğurda bebe bisküvisi kırıyorum bazen meyve koyyorum bazen sade bazende pekmez ama yanlış mı yapıyorum ki?

canım pekmez demir desteği sağlıyor ama yoğurt süt ürünü olduğu için demir emilimini azaltır pek faydası olmaz yani bize de doktorumuz beslenme tablosu hazırlarken söylemişti istersen yoğurdu meyve püresiyle vermeye devam et en iyisi hem meyveden hemde yoğurttan yararlanmış olur bebeişin nacizane önerim

kızımın dişi çıktı teyzoşlarrr alttan iki tane günlerdir süren uykusuzluğunun sebebi buymuş demek
şimdi rahatladı yavrum her emmeden sonra uyuyor

hayırlı olsun maşallah atlattınız ilk zorluğu demek darısı başımıza inşallah

kızlar hello babyden süt sağma cihazı almıştım kraftın 3 kere kullandım sağma cihazı arıza yaptı kaç hafta önce götürdüm steril ürün diye değitiremiyeceklerini ancak tamire yollayabileceklerini söylediler kavga dövüş mecburen kabul etmek zorunda kaldım ama ozaman cihazı tekrar gaziemirden almak istediğimi söyledim özellikle çünkü eşim orda çalışıyor ve almamız daha kolay olur diye şimdi aramışlar cihaz başka bir mağazaya gitmiş ordan alıcakmışız off ben nasıl giderim oraya zaten çalışıyorum 5 te çıkıyorum git cihazı al eve gel kaç saat geçicek eşim desen o zaten geç çıkıyor gidemez ben napıcam şimdi çok pişman oldum ya keşke almasaymışım...hoş bu saatten sonra pek işimede yaramaz ama olsun en azından yeni doğum yapan birine filan veririm işini görür hiç olmazsa

kız aysel cumartesi yazmıştım görmedin sanırım,gülnihali almaya kuzeninin evine gelince bi görüşelim ali fuatta demiştim görmedin mi kız mesajımı

şu insanlar işleri zorlaştırmaya bayılıyor zaten ya kaçta çıkıyorsunki işten ha bu arada bakarsın çınarın kardeşi olur o zaman lazım olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…