- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #68.501
kızlar ben fenalardayımberen hiçbir ek gıdayı kabul etmiyor..ağlaya ağlaya bikaç kaşık veriyorum dahada zorlayamıyorum zaten.çok ağlıyo..ben ne yapcam ya su dahil istemiyo karışık hiçbişe vermiyorum 1 haftadır tek tek veriyorum herşeyi 2-3 günde aynı gıdayı veriyorum..yok yok yok deli olcam ya..tam bi işkence ya bişe yedirmek..gece 4 de uyandı oynuyo 5.30 da uyudu 6.30 da uyandı zombi gibiyim..
oğluşum annesinin bonesini takmıştı yazın..kardeşm yüklemş pc ye bnde paylaşiim dedm..kız gbi çıkmış
Eki Görüntüle 521467
Eki Görüntüle 521466
Eki Görüntüle 521468
Bernadan önce cevaplıyorummSelçükün kolunda kiraz var ben öyşe diyorum yani,kırmızı doğum lekesi ama çoook şeker yakından görmen lazım
kızlar geçmişi okuyamadan hmen bişey sormam lazım size sabah kızımı rutin kontolü için hastaneye götürdük kalbinde üfürüm çıktı daha önce burda da okumuştum kalbinde üfürüm olan bebeklerimiz vardı bana istanbulda önerebileceğiniz bi hastane yada doktor var mı
Sabah Gülnihal'i kapıdan bıraktım çıktım,işe geç kaldığım için eve girmedim.Kuzenimin eşiyle telefonda konuştuk grip olmuşşş:26:Ve Gülnihale bakacak başka kimse yok inş. kızıma bulaşmaz yaBide geçen gittim ev buram buram çamaşır suyu kokuyor temizlik yapmış söyledim ama çok da üstünde durmadı,offffff anne gel artıkkkkkk
tatlım allah yardım etsin umarım annenbi an önce gelirde sende rahat edersin arada gülnihalin azını adaçayıyla sil hem bademcik faranjitten korur hemde bağışıklık sistemine iyi gelir gargara yapsa daha iyi olur ama henüz küçük beceremez
hayırlı olsun dişleriniz darısı bize kemalin hiç yok
Evet kızlar intihar etmiyorlar,öyle duruyorlarrr
Dün evlendiğimden beri ilk defa atletleri fln topladım sepete atmadım elimde düzelterek katladım çekmecelere koydum,Eşimin gömleklerinden bööö geldi artık,atletide kırışık giysin,anacım,gerçi kırışık değil ama öyle jilet gibi de değil orta şekerli oldular.Ama bende canım ya hangisine yetişeyim
hayırlı olsun dişleriniz darısı bize kemalin hiç yok
bizimde bolbol salyamız var eli hiç azından çıkmıyor sıpamın belki yakında çıkarcnm bizde de yokdiş miş. beyazlamış yukarı doğru çıkmış eti acısı sancısı var ama diş yok
evet tatlım 20 nisan biraz acele ettim galibakemal nisan bebeği değil mi sunacım, acele etme gelir, bir bakarsın iki tane diş ile gülümsüyor :)
bundan sonra yazarım tatlım ama hiç hastalanmıycak diye birşey yok malesef ama baya etkili düşün yani ben eksi 40 derecede bile grip olmuyorum vallahımmm anladım otoğraftan çok belli olmuyor ki ahhh keşke ayselcim yakından görmek gibi bir ihtimalim olaydı keşke
çok geçmiş olsun canım dilerim yakın zamanda iyileşir kuzun...
amann çok dikkat et aysel bulaştımı gitmekte bilmiyor bağışıklık sistemleri çok hassas 1 haftadır ne çekiyorum burnu tıkandı nefes alamıyor oğlum çok zor çok
bunları daha önceden yazsaydın ya keşke tatlım ya bizde öğrenmiş olurduk kuzucuğum kapmazdı belki ozaman hastalık neyse bundan sonra faydalanırız artık
birde pekmez le yoğurdu karıştırsak ne olur? ben yoğurda bebe bisküvisi kırıyorum bazen meyve koyyorum bazen sade bazende pekmez ama yanlış mı yapıyorum ki?
birde pekmez le yoğurdu karıştırsak ne olur? ben yoğurda bebe bisküvisi kırıyorum bazen meyve koyyorum bazen sade bazende pekmez ama yanlış mı yapıyorum ki?
kızımın dişi çıktı teyzoşlarrr alttan iki tane günlerdir süren uykusuzluğunun sebebi buymuş demek
şimdi rahatladı yavrum her emmeden sonra uyuyor
kızımın dişi çıktı teyzoşlarrr alttan iki tane günlerdir süren uykusuzluğunun sebebi buymuş demek
şimdi rahatladı yavrum her emmeden sonra uyuyor
şu insanlar işleri zorlaştırmaya bayılıyor zaten ya kaçta çıkıyorsunki işten ha bu arada bakarsın çınarın kardeşi olur o zaman lazım olurkızlar hello babyden süt sağma cihazı almıştım kraftın 3 kere kullandım sağma cihazı arıza yaptı kaç hafta önce götürdüm steril ürün diye değitiremiyeceklerini ancak tamire yollayabileceklerini söylediler kavga dövüş mecburen kabul etmek zorunda kaldım ama ozaman cihazı tekrar gaziemirden almak istediğimi söyledim özellikle çünkü eşim orda çalışıyor ve almamız daha kolay olur diye şimdi aramışlar cihaz başka bir mağazaya gitmiş ordan alıcakmışız off ben nasıl giderim oraya zaten çalışıyorum 5 te çıkıyorum git cihazı al eve gel kaç saat geçicek eşim desen o zaten geç çıkıyor gidemez ben napıcam şimdiçok pişman oldum ya keşke almasaymışım...hoş bu saatten sonra pek işimede yaramaz ama olsun en azından yeni doğum yapan birine filan veririm işini görür hiç olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?