- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #68.601
aysel cim, yeni tanıdım seni..ama öyle insancıl öyle içtensin ki..tekrar kutlu olsun doğum günün..bayıldım fotolarınıza :)
bu arada kızın sana çok benziyor :) yanılıyor muyum Aysel?
hiiçç ellemiyorum o zaman:)sağol canım diş partiniz umarım güzel geçer,biz de fotolarla yetiniriz artıkcanım, ıhlamur ile ilgili elimde söylediğin gibi bir bilgi yok , tecrübemde yok , ama olabilir bitki çayı nede olsa. memnunsan devam et :)
kızlar geçmişi okuyamadan hmen bişey sormam lazım size sabah kızımı rutin kontolü için hastaneye götürdük kalbinde üfürüm çıktı daha önce burda da okumuştum kalbinde üfürüm olan bebeklerimiz vardı bana istanbulda önerebileceğiniz bi hastane yada doktor var mı
kızlar ben fenalardayımberen hiçbir ek gıdayı kabul etmiyor..ağlaya ağlaya bikaç kaşık veriyorum dahada zorlayamıyorum zaten.çok ağlıyo..ben ne yapcam ya su dahil istemiyo karışık hiçbişe vermiyorum 1 haftadır tek tek veriyorum herşeyi 2-3 günde aynı gıdayı veriyorum..yok yok yok deli olcam ya..tam bi işkence ya bişe yedirmek..gece 4 de uyandı oynuyo 5.30 da uyudu 6.30 da uyandı zombi gibiyim..
kızımın dişi çıktı teyzoşlarrr alttan iki tane günlerdir süren uykusuzluğunun sebebi buymuş demek
şimdi rahatladı yavrum her emmeden sonra uyuyor
kızlar zeynep kübranın ilk incisi çıktıD çok çook mutlu oldum.sol alt dişi çıktı.çok duygulandım .duygu karmaşası yaşıyorum bardak ısırtıyoruz.çıt çıt sesi geliyor.çok şirin.ağlarken farkettim.oysa dün akşam bakmıştım yoktu bir şey.
şuan için diş çıkarmadı..daha kaşığı elimde görünce döndürüyo kafasını..zorluyoruz biraz yoksa hiçç almıcak..herkesin bebeği kaşık kaşık yiyo benim kızım 2-3 kaşık oda ağlayarak
Kardesımı alıncası gelıp gıremedm kuzeyın yoklugndn ıstıfaaiide hemen evımı supurdm topladmm :) Sonra annem geldı zatn ındm yemektı bılmem neydı bıdah agece anca gırebıldm:) Bulusmayı en yakın zamanda ayarlıylm lutfenn tadı damagımda kaldıı cok eglendım cok guzldı:))) Bu sefer bulsma bu traftaa ona gore sende bernada hıc kıvırmayınn hıc anlamammİyiyim bitanemmKardeşini okuldan al da gece gelin bi muhabbet edelim,Mine bayılıyorum senin tarzına yaa Bah 3 oldu söylüyorum kimse tınlamıyor illa arıza mı çıkarayım hee boş muhabbet etmeyin cevap verin uleynnnn Buluşma ne zaman gönüllü yoksa yine bana gelinnnn
Yavrum ısarar edıoruzz cunkuu bız geldık sıra o taraftakılerdee bananeeBen ben ben gonullu benim.demistim yaa bundan sonraki bulusma bende olsun diye.Ama mine ve merve kuzulari bi daha da karsiya gecmeyiz diyolarrmineeee hani senin su herkese jetimi yollayayim aldirayim dedigin jetle gelsenize :)
bana gelin bu pazar olur mu?
Kızlar ,
Partimiz var :)
Bu pazar Berra'nın diş buğdayı partisini yapacağız. Ve 1 yıldır bir arada olduğumuz arkadaşlarımızıda aramızda görmek çok isteriz.
Mekan anadolu yakasında bir park olacak, henüz net değil ama merkezi bir park olacak, katılmak isteyen arkadaşlarım bildirirse bana , mekan bilgisini netleşince paylaşırım.
Mümkün olsada herkes gelebilse, ama ne kadar çok arkadaşım bu şirin günde bize katılırsa o kadar çok mutlu olacağım.
Hayırlı olsun sımdıdennn bızde davetlıysek gelmek ısterızz gamze teyzesııı lakınnn eslı dıosun benm ezım ogun evdemı degılmı ben bılmıorum yalanda soylemek ıstemem eşsizde tek basımaa sız kocalarınzla goz goze bakısıp el eleeee tustncaaa cok demorlze olp parktaa salıncagn oldgu yere kendımı asabılrmmeşli katılım zaten , pazar günü eşlersiz olmaz :)
metrobüse binmedim hiç, metro bu aralar favorim :) metro ve vapur ile bebekli yolculuk çok rahat oluyor :)
:)) Canım tekrar dogumgunun kutlu olsunn nıcee senelere ınsallahhh cok opuorumm kızınlaannnnn senııı mucx mucxxKızımla pastamızı kestikkk
Eki Görüntüle 521809 Eki Görüntüle 521810 Eki Görüntüle 521811 Eki Görüntüle 521812
çok olmadı katılalı aranıza, çoğunuzun bebeklerini biliyorum, isimlerinizi bile bilmiyorum mart anneleri..ama burada olmak iyi geliyor bana :) ben öznur ,işte oğlum Alp Deniz..Eki Görüntüle 521822 Eki Görüntüle 521822
Bu alp denız nekdrlık kı halaa boylee eldıvenlerı var? :)) Ayrıca hosgeldınız canım.
geçmiş olsun cnm.bilgi sahibi arkadaslar bılgı verırse ıyı olur malum kış gelıyor artık hastalıklar başlar.en kısa zamanda iyileşir umarım.benımde sorun bebişlerın uyku düzenı nasıl.bellı saatımı var benımkı gıbı kafasına goremı takılıyorlar:)bıde kendı yataklarındamı uyyorlar sallıyomusunuz bır duzen yapamadım cok zor böle yaaaa
bugün Arda ilk kez hastalandı.gece burnu tıkalıydı.şimdi de kesik kesik öksürüyor ve burnu akıyor(
ne yapmalı kızlar?
maaşalaahh tatlım benim yaçok olmadı katılalı aranıza, çoğunuzun bebeklerini biliyorum, isimlerinizi bile bilmiyorum mart anneleri..ama burada olmak iyi geliyor bana :) ben öznur ,işte oğlum Alp Deniz..Eki Görüntüle 521822 Eki Görüntüle 521822
Eki Görüntüle 521829 gökalp iyi geceler dilerrrr hepinizi öpüyoruz aha bu çirkin ağzımızla :))
bugün Arda ilk kez hastalandı.gece burnu tıkalıydı.şimdi de kesik kesik öksürüyor ve burnu akıyor(
ne yapmalı kızlar?
biz de gündüz uyku saatleri değişebiliyor, akşam 21 gibi uyuyor benim oğlum..sarılıyorum ve sırtını okşuyorum,dalmaya başlayınca yatağa bırakıyorum..ayakta sallamayı hiç uygulamadık..geçenlerde dedesi denedi,sonuç başarısız :) bazen de memede uyur..geçmiş olsun cnm.bilgi sahibi arkadaslar bılgı verırse ıyı olur malum kış gelıyor artık hastalıklar başlar.en kısa zamanda iyileşir umarım.benımde sorun bebişlerın uyku düzenı nasıl.bellı saatımı var benımkı gıbı kafasına goremı takılıyorlar:)bıde kendı yataklarındamı uyyorlar sallıyomusunuz bır duzen yapamadım cok zor böle yaaaa
teşekkür ederim.internette baktım da biraz en iyisi anne sütü damlatın diye okudum birçok yerde. hiç deneyen oldu mu kızlar?
uykusu kafasına göre canım ya. geceleri 21 engeç21.30 da yatıyo ama gündüz pek saatleri belli değil. yinede gündüz uykusu toplamda 3,5 saat filan oluyor.yatağında uyuduğu da oluyor, dizimde ya da salıncakta sallanarak ta ya da emerken uyuyabiliyor. dedim ya kafasına göre.henüz eerken sanırım belli bir rutin oluşturmaya denedim olmadı çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?