2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım, ıhlamur ile ilgili elimde söylediğin gibi bir bilgi yok , tecrübemde yok , ama olabilir bitki çayı nede olsa. memnunsan devam et :)
hiiçç ellemiyorum o zaman:)sağol canım diş partiniz umarım güzel geçer,biz de fotolarla yetiniriz artık

canım çok geçmiş olsun inşallah ciddi bir sıkıntı yoktur..

canım Asel de başta çok zor aldı ek gıdayı,meyve de zorlanmamıştım sadece..sonra farkettim ki çok keyifli zamanlarında yiyor,ilk önce o anları gözlemledim,daha sonra deneme yanılmayla vere vere bişeyler, sevdiği şeyleri yakladım..şimdi daha iyi şükür..yoğurtlu irmik çorbasını seviyor mesela,sebze püresinden hoşlanmamıştı,yoğurtlu çorbaya sebze ekleyerek verdim,şimdi sebze çorbası da içmeye başladı.inşallah alışacaktır ama biraz zamanla oluyor sanırım

kızımın dişi çıktı teyzoşlarrr alttan iki tane günlerdir süren uykusuzluğunun sebebi buymuş demek
şimdi rahatladı yavrum her emmeden sonra uyuyor

gözünüz aydın canım maşallah kuzuna

canım sizin de gözünüz aydın..sevsinler dişlerini fıstıkların

canım acaba enfeksiyonu olabilir mi. benim başımdan 2 kere geçtide.iştahsızlık en baş sebep.emmeyi reddetme falan.aklında bulunsun
kolay gelsin

ayh yeni girebildim nete buluştuktan sonra,eşim hamsi almış onları ayıkla,bulaşıkları kaldır yoncayı uyut çok yoruldum
ayselle tanıştık çok iyi biri,ayselcim buluşmadan bahsetmemiş tabiikide telaşesi vardı doğum günü telaşesi
doğum günü fotolar harika çok güzel çıkmışsınız gülnihalle birlikte

Kardesımı alıncası gelıp gıremedm kuzeyın yoklugndn ıstıfaaiide hemen evımı supurdm topladmm :) Sonra annem geldı zatn ındm yemektı bılmem neydı bıdah agece anca gırebıldm:) Bulusmayı en yakın zamanda ayarlıylm lutfenn tadı damagımda kaldıı cok eglendım cok guzldı:))) Bu sefer bulsma bu traftaa ona gore sende bernada hıc kıvırmayınn hıc anlamamm
Yavrum ısarar edıoruzz cunkuu bız geldık sıra o taraftakılerdee bananee Mervede benm gıbı dusunuooo bana gelınn dıorum ıste okdrr. Ayrıca jetım yıllık bakımnda bebısım yoksaa bılıosn herzaman hızmetınıze amadee:)) Kerımee hıcc kacıs yok gelceksınz anlamamm amaa cougunlkk orda bulsmayı goze alıp bızıde davet edersee gelırızzz ama bu sefer yatıyaa karsıya bıdaha donmek cok zor oluo ona gore:)))

eşli katılım zaten , pazar günü eşlersiz olmaz :)

metrobüse binmedim hiç, metro bu aralar favorim :) metro ve vapur ile bebekli yolculuk çok rahat oluyor :)
Hayırlı olsun sımdıdennn bızde davetlıysek gelmek ısterızz gamze teyzesııı lakınnn eslı dıosun benm ezım ogun evdemı degılmı ben bılmıorum yalanda soylemek ıstemem eşsizde tek basımaa sız kocalarınzla goz goze bakısıp el eleeee tustncaaa cok demorlze olp parktaa salıncagn oldgu yere kendımı asabılrmm
:)) Canım tekrar dogumgunun kutlu olsunn nıcee senelere ınsallahhh cok opuorumm kızınlaannnnn senııı mucx mucxx

Bu alp denız nekdrlık kı halaa boylee eldıvenlerı var? :)) Ayrıca hosgeldınız canım.

Bu alp denız nekdrlık kı halaa boylee eldıvenlerı var? :)) Ayrıca hosgeldınız canım.

hoşbulduk kuzey in annesi :) doğru bir noktaya parmak bastın , alp deniz fotoda küçük,bu yazın başında çekilmiş bir fotoğraf..yüzünü çok yaralıyordu o zamanlar, bu nedenle eldivenlerimiz vardı :) yeni halimiz bu ..teyzesi ile birlikte..

Mine buluşmaya gelmeye hazırım bak bi deli cesareti geldi hemen yazıp çıkıyorum bu gün yokum dışarda işlerim var öptüm hepiniziii

geçmiş olsun cnm.bilgi sahibi arkadaslar bılgı verırse ıyı olur malum kış gelıyor artık hastalıklar başlar.en kısa zamanda iyileşir umarım.benımde sorun bebişlerın uyku düzenı nasıl.bellı saatımı var benımkı gıbı kafasına goremı takılıyorlar:)bıde kendı yataklarındamı uyyorlar sallıyomusunuz bır duzen yapamadım cok zor böle yaaaa

teşekkür ederim.internette baktım da biraz en iyisi anne sütü damlatın diye okudum birçok yerde. hiç deneyen oldu mu kızlar?
uykusu kafasına göre canım ya. geceleri 21 engeç21.30 da yatıyo ama gündüz pek saatleri belli değil. yinede gündüz uykusu toplamda 3,5 saat filan oluyor.yatağında uyuduğu da oluyor, dizimde ya da salıncakta sallanarak ta ya da emerken uyuyabiliyor. dedim ya kafasına göre.henüz eerken sanırım belli bir rutin oluşturmaya denedim olmadı çünkü.

gün
bugün Arda ilk kez hastalandı.gece burnu tıkalıydı.şimdi de kesik kesik öksürüyor ve burnu akıyor(
ne yapmalı kızlar?

günaydın canım..geçmiş olsun..çok şükür tecrübem yok bu konuda..ama burun aspiratörü kullanıyodu arkadaşlar..eczanelerde otri bebe var iyiy, onu alabilirsin.boğaz için de ıhlamur yapanlar olmuştu ama ben bilmiyorum

arkadaşlarım günaydınlar
kaç gündür hiç bakamadım ya geçmişi de okuyamadım
pazar günü pikniğe gitmiştik kızımın cildinde sinek ısırığı gibi kabartılar oldu doktor böcekten dolayı dedi losyon sürdük bakalım bu gün daha iyi gibi

azerri arkadaşım geç kaldım ama yaş günün kutlu olsunnnnn

bugün Arda ilk kez hastalandı.gece burnu tıkalıydı.şimdi de kesik kesik öksürüyor ve burnu akıyor(
ne yapmalı kızlar?

ateş yoksa panik yok..biraz takip ile aşılabilir, biraz ıhlamur verebilirsin.iki gün önce aynı şeyi yaşadım.burnu akıyor,hapşuruyor ve kesik öksürüyordu. ateşini takip ettim, emzirdim sık sık,havaya göre giydirdim,birazcık da ıhlamur ve imonla hallettik çok şükür..herkese günaydın bu arada..

biz de gündüz uyku saatleri değişebiliyor, akşam 21 gibi uyuyor benim oğlum..sarılıyorum ve sırtını okşuyorum,dalmaya başlayınca yatağa bırakıyorum..ayakta sallamayı hiç uygulamadık..geçenlerde dedesi denedi,sonuç başarısız :) bazen de memede uyur..

canım anne sütü herşeyde olduğu gibi burun tıkanıklığında da işe yarar,oğlum gözünün akı kanlanmıştı oldukça, kendisi yapmış ovalarken, anne sütü damlattım,sonuç mükemmel..hemen işe yaradı..kendi yaptığı çizikler bile hemen geçiyor anne sütüyle..ben yakınlarımdan duymuştum, en başından beri sütü bu tarz kullanıyorum..

Gunaydinnnn gunaydinnnnn canlar gununuz guzel gecsin bebeklerinizde huzurlu olsunlar bolca uyusublar beslensinler insalla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…