2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bugün Arda ilk kez hastalandı.gece burnu tıkalıydı.şimdi de kesik kesik öksürüyor ve burnu akıyor(
ne yapmalı kızlar?

canım yoncada nezle olmuştu ben ıhlamur verdim.
yarım çay bardağı sıcak suyun içine bir yaprağından üç çiçeklerinden koy 5 dk dursun içinde tülbentten geçir biberona dök bi tatlı kaşığıda pekmez koy içsin oğluşun.bi de çok su içirdim.burnunu temizledim geçti çok şükür.geçmiş olsun.

günaydın hepinize...
yine uykusuz bir gecenin ardından bu saate kadar uyuduk Hayal'imle. neyseki hala uyuyor, ben de kahvemi aldım pc başına geçtim. dinleniim azcık dimi ama

Hanımlar günaydın ben çok sinirli ve mutsuzum bu sabah bebeğim faranjit olmuş burun akıntısı ve tıkanıklıkla başlayan hastalığımız ilerledi sözde geçen gün doktora götürmüştüm bişeyi yok sadece tıkanmış dedi (doktoru aradım bu sabah ve ağzıma geleni söyledim ) bebeğimin meğerse boğazları kızarmaya başlamış dünden beri öksürüyor bugün yine doktora götürdüm sabah hiç istemesemde antibiyotiğe başlamamız lazım yoksa ilerleyebilir dedi öksürük şurubu ve okyonus suyu verdi şu an birazdaha iyi gibi ama hala doğru düzgün ememiyor 43:en kötüsüde ne biliyormusunuz ben işe gelmek zorunda kaldım off çok sinirim bozuk ya

benmki de öyle. doktorlardayız ne zamandır. yemiyor doğru düzgün. emiyor sürekli. bi de idrar yolu enfeksiyonundan uzun zaman çekince çocuğun düzeni iyice bozuldu. zayıfladı, hastanede yattık fln fln... minadex vitamin şurubu verdi bize dr. yaklaşık 10 gündür fln kullanıyoruz. sanki iştahı biraz arttı gibi. similac high energy die bir mama verdi doktorumuz, rapor çıkardık almak için. ama içiremiyoruz bir türlü. ağzını kilitliyor resmen. hala 7 kilo olamadı kızım düşün artık. o mamayı içse hızla normale döner diyor dr ama içiremiyorum işte

çok geçmiş olsun canım, kısa zamanda atlatırsınız umarım

geçmiş olsun cnm çok üzüldüm bebişine. evet haklısın çalışan anne olmak gerçekten zor.ben bu nedenle bir süre ara verdim çalışma hayatıma. hatta bu ara başlayacaktım ama zor bir bebek benm kızım, doğduğundan beri doktordan gelmiyoruz desem yeri var. bu nedenle erteledim bir kaç ay daha

Aysel o pastayı bna inat olsun diyemi çektin koydun resmini hııı şaka şaka Gülnihalin o pörtlek gözlerini oyar kavanoza koyarm bni hasta etmesin öyle pörtlek pörtlek bakıpta kızımm burda krizlere giriom ona bakınca

buda pek tatlı maşallah anneside güzel..eldivenleri görünce bnde şok oldm ama neyse çıkarmışınz :))

bugün Arda ilk kez hastalandı.gece burnu tıkalıydı.şimdi de kesik kesik öksürüyor ve burnu akıyor(
ne yapmalı kızlar?

eczaneden otri bebe al ve burnu tıkandıkca sümükleri çek yoksa çocuk rahat edemez..bide serum fizyolojik midr nedr ondn alsn iyi olr önce onu damlatıosn brz bekleyp sümükleri çekiosn..öyle daha iyi açılıyo

günaydın hepinize...
yine uykusuz bir gecenin ardından bu saate kadar uyuduk Hayal'imle. neyseki hala uyuyor, ben de kahvemi aldım pc başına geçtim. dinleniim azcık dimi ama

ayy bnmde canımı çektirdin kızz bnde gidp yapcam..off keşke bide yanında çikolata yiyebilsem

Katı meyve sıkacagım yok,e uzumun suyunu elde etmem lazım,cam rendeden hepsını tek teek gecırdım,sonra normal suzgecle sonrada tulbentle suzdum,aysımada tam bır bıberon ıctı...cok sevdı kuzucum....

Evde ıkıtane sısırılmıs balon var ve gunun bellı saatlerınde sabunla yıkıyorum o balonları,sırf aysıma oynuyo dıye....

Annelık guzel sey beee:)

cnm bnm ya hakkaten zor bi durum..bide o halsiz halleri yokmu..bn Selçuun videosunu çekmiştm antibiyotii verrkn geçen bi izledm ağladm izlerkn..o kdr halszki çocuum gözler kıpkırmızı zar zor öksüre öksüre içiyo antibiyotii..içim gitti..iyi bi dr.a gtmk lazm işte ama bzde gece acile götrmştk mecburen acildede doğru dürüst dr. olmuyo işi bilmeyen adamlar..2.dr.a götrdük oda antibiyotik diyince mecbur başladık..aman iyi olsunlarda cnm napcan artk vercen..geçmiş olsun Allah acil şifalar versin kuzuya..kıyafetlerine dikkat etde göğsü açıkta kalmasın..

Fatma o kdr niye uğraştın yavrum..sen şarap yapmaya hazır hale getirmişin üzümleri :)) tel süzgeç al bi tane içinde kaşıkla ez..çıkıyo suları...geri kalan vakittede aysimanın balonunu yıkarsın

.................................
Eki Görüntüle 521815

maşallah gülnihalimede sanada

kızlar merhaba, sizi nasıl özledim, beni unutmamışsınızdır inş. bayram tatili için eşimin memleketine gitmiştik, eşim halı sahada ayağını 5 yerden kırdı, ameliyat vs. derken bir hafta planladığımız tatil 2 aya dönüştü
bu arada ayşe hüma büyüdü, desteksiz oturmaya sürünmeye başladı..bugün de aşılarını olduk..şimdi biraz geçmişe bakayım sizde haberler neler..

hoşgeldin tekrar, eşine geçmiş olsun cnm.
ayşe hümaya da

geçmiş olsun canım .

Aysel geç kaldım ama Ad günün mübarek olaa
doğru mu yazdım da bilmiyorum yahş, cazibede öyle kutluyorlardı

hoş geldin canım eşine geçmiş olsun

ay canım kıyamam ya çok geçmiş olsun bebeciğine.iyileşmesi için verceksin artık antibiyotiği canım, saatlerini aksatmazsan iyi olur.

eczaneden otri bebe al ve burnu tıkandıkca sümükleri çek yoksa çocuk rahat edemez..bide serum fizyolojik midr nedr ondn alsn iyi olr önce onu damlatıosn brz bekleyp sümükleri çekiosn..öyle daha iyi açılıyo

otri bebe marka mı? şu burun aspiratörlerinden diyorsun değil mi? eğer ondansa var kullanıyorum, o serumdan da var:)) az önce banyo yaptırdım, serumdan sıktım sonra da çektim sümüklerini temizledim,bir tatlı kaşığı da pekmez verdim. bakalım baya rahatladı sanırım şimdi uyuyor. çok teşekkür ederim.
ama ıhlamurum yok keşke olsa ondan da yapacaktım biraz:S

merhaba çok geçmiş olsun eşine, ayşe hanıma da maşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…