- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #68.641
kızlar merhaba, sizi nasıl özledim, beni unutmamışsınızdır inş. bayram tatili için eşimin memleketine gitmiştik, eşim halı sahada ayağını 5 yerden kırdı, ameliyat vs. derken bir hafta planladığımız tatil 2 aya dönüştü
bu arada ayşe hüma büyüdü, desteksiz oturmaya sürünmeye başladı..bugün de aşılarını olduk..şimdi biraz geçmişe bakayım sizde haberler neler..
otri bebe marka mı? şu burun aspiratörlerinden diyorsun değil mi? eğer ondansa var kullanıyorum, o serumdan da var:)) az önce banyo yaptırdım, serumdan sıktım sonra da çektim sümüklerini temizledim,bir tatlı kaşığı da pekmez verdim. bakalım baya rahatladı sanırım şimdi uyuyor. çok teşekkür ederim.
ama ıhlamurum yok keşke olsa ondan da yapacaktım biraz:S
...
otri bebe o bildiimiz aspiratörlerden değil cnm..hani altta pompası olanlardan..bu uzun bi hortum sümükleri kendi nefesinle çekiyosun filtreye takılıyolar..daha kuvvetli çekebildiin için daha iyi temizleniyo..
Eki Görüntüle 522335
Kızlar çok teşekkür ederim benim minik oğlum için dua edin teyzeleride bir an önce iyileşsin inşallah...
Bernacım doktor deniz suyu al dedi sabah işe gelmeden sıktım burnu açılmış az önce annemle konuştum uyuyor dedi otri bebe alıp çektirsem bende burnundaki mukusları zararı olurmu acaba 2sini aynı anda kullanmanın ??
bende yeni gördüm tatlım eczanelerde varmı alayımda evde bulunsun
Kızlar çok teşekkür ederim benim minik oğlum için dua edin teyzeleride bir an önce iyileşsin inşallah...
Bernacım doktor deniz suyu al dedi sabah işe gelmeden sıktım burnu açılmış az önce annemle konuştum uyuyor dedi otri bebe alıp çektirsem bende burnundaki mukusları zararı olurmu acaba 2sini aynı anda kullanmanın ??
kızlar bugün yeni bi doktordan randevu aldım.4 de gidicez.berene bişeler oldu bikaç gündür geceleri uyanıyo ve biradaha uymuyo dün gece 2 de uyandı bidaha 6.30 da uyudu.Allahım çıldırcaktım resmen beynim şalterleri indirdi uykusuzluktan.ağlamıyo ama uyumuyoda.aslında uyumak istiyo kapatıyo gözlerini uyku modunda uyutunca ama yatağına bırakınca hemen uyanıyo.zaten ek gıdayı zoraki alıyo geceden beri memeyide doğru dürüst almadı ne oldu bu çocuğa ya.bi gidelim bakalım doktora.
evet cnm btn eczanelerde var..evde bulunsun böyle durumlarda kurtarıcı
kızlar bugün yeni bi doktordan randevu aldım.4 de gidicez.berene bişeler oldu bikaç gündür geceleri uyanıyo ve biradaha uymuyo dün gece 2 de uyandı bidaha 6.30 da uyudu.Allahım çıldırcaktım resmen beynim şalterleri indirdi uykusuzluktan.ağlamıyo ama uyumuyoda.aslında uyumak istiyo kapatıyo gözlerini uyku modunda uyutunca ama yatağına bırakınca hemen uyanıyo.zaten ek gıdayı zoraki alıyo geceden beri memeyide doğru dürüst almadı ne oldu bu çocuğa ya.bi gidelim bakalım doktora.
uamarım bi an önce iyi olur minik çınar ben zararı olucanı sanmıyorum serum fizyolojikte aynı anda kullanılıyorda okyanus suyundamı kullanılmasın
eğer burnu rahatsa nefes alıyosa grk yok cnm ama tıkalıysa hırıl hırıl sesler geliyosa mutlaka yapman lazm..normaldede yenidoğanlar için sık sık burnunun temizlenmesi grktii yazıyodu ama bn hiç yapmamıştm..hasta olunca mecbur kaldm bi baktm çok harika bişeymiş..onun dışında hiç tıkanmadı ztn selçuun burnu..bide ucu atın diyo kullandıktan sonra ama bnce boşuna masraf..bn kullandıktan sonra o süngerini yıkayıp kurutuodm sonra tekrar içine takıyodm gayet temiz oluyodu..hiç grk yok bnce yenisini almaya..
saol canım teşekkür ederim...
saol bernacım ya akşam eve giderken alayım baride ne olur ne olmaz evde bulunsun keşke önceden bilseymişim ben bunu ya belki ozaman çınarım faranjit olmadan atlatabilirdi
zor gerçekten kızlar, allah sabrını ve şifasını versin. ben şunu merak ediyorum,sizin bebeklerinizin en favori ek besinleri neler?neleri bayıla bayıla yiyorlar acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?