2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimiz hastalanmışş çook geöçmiş olsun, salgın mı war ne, dün gece de gökalp uyurken hırıldıyordu.. ewe gidip ıhlamur vericem çocuma bi de burnunu çekeyim otribebe ile,rahatlasın kuzucum.. gece 4 de uyandı 5,30 da uyudu sürekli mıkırdandı çığlık attı, diş sancısı mı acep..

Bebişlerimiz hastalanmışş çook geçmiş olsun, salgın mı war ne, dün gece de gökalp uyurken hırıldıyordu.. ewe gidip ıhlamur vericem çocuma bi de burnunu çekeyim otribebe ile,rahatlasın kuzucum.. gece 4 de uyandı 5,30 da uyudu sürekli mıkırdandı çığlık attı, diş sancısı mı acep..

çok geçmiş olsun ya eşine..çok köt olmuş..hemencecik iyileşsin inşallah

otri bebe o bildiimiz aspiratörlerden değil cnm..hani altta pompası olanlardan..bu uzun bi hortum sümükleri kendi nefesinle çekiyosun filtreye takılıyolar..daha kuvvetli çekebildiin için daha iyi temizleniyo..

ne kadar hasta bebeğimiz var ya yine ilk defa geçmişi okudumda esra faranjite adaçayı çok iyi gelir dün yazmıştım tarifini günlük yaparsan daha zor tekrarlar canım antibiyotiğide mecbur kullanıcaksın daha kötü olmasından iyidir

Kızlar çok teşekkür ederim benim minik oğlum için dua edin teyzeleride bir an önce iyileşsin inşallah...

Bernacım doktor deniz suyu al dedi sabah işe gelmeden sıktım burnu açılmış az önce annemle konuştum uyuyor dedi otri bebe alıp çektirsem bende burnundaki mukusları zararı olurmu acaba 2sini aynı anda kullanmanın ??

uamarım bi an önce iyi olur minik çınar ben zararı olucanı sanmıyorum serum fizyolojikte aynı anda kullanılıyorda okyanus suyundamı kullanılmasın

kızlar bugün yeni bi doktordan randevu aldım.4 de gidicez.berene bişeler oldu bikaç gündür geceleri uyanıyo ve biradaha uymuyo dün gece 2 de uyandı bidaha 6.30 da uyudu.Allahım çıldırcaktım resmen beynim şalterleri indirdi uykusuzluktan.ağlamıyo ama uyumuyoda.aslında uyumak istiyo kapatıyo gözlerini uyku modunda uyutunca ama yatağına bırakınca hemen uyanıyo.zaten ek gıdayı zoraki alıyo geceden beri memeyide doğru dürüst almadı ne oldu bu çocuğa ya.bi gidelim bakalım doktora.

eğer burnu rahatsa nefes alıyosa grk yok cnm ama tıkalıysa hırıl hırıl sesler geliyosa mutlaka yapman lazm..normaldede yenidoğanlar için sık sık burnunun temizlenmesi grktii yazıyodu ama bn hiç yapmamıştm..hasta olunca mecbur kaldm bi baktm çok harika bişeymiş..onun dışında hiç tıkanmadı ztn selçuun burnu..bide ucu atın diyo kullandıktan sonra ama bnce boşuna masraf..bn kullandıktan sonra o süngerini yıkayıp kurutuodm sonra tekrar içine takıyodm gayet temiz oluyodu..hiç grk yok bnce yenisini almaya..

Fulyacım inşallah en kısa zmnda düzene girersinz okudukça üzülüyorm valla..sık sık oku bide berene..

geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda düzelir

çok geçmiş olsun,tatlı kuzucuğunun gece uykuları geri dönsün, iştahı artsın inşallah..

uamarım bi an önce iyi olur minik çınar ben zararı olucanı sanmıyorum serum fizyolojikte aynı anda kullanılıyorda okyanus suyundamı kullanılmasın

saol canım teşekkür ederim...

saol bernacım ya akşam eve giderken alayım baride ne olur ne olmaz evde bulunsun keşke önceden bilseymişim ben bunu ya belki ozaman çınarım faranjit olmadan atlatabilirdi

bizimkini anlatıyorsun valla..aynı yiğitte öylee.deli oluyorum artık..Geceleri .çok zor geçiyor.gündüz herşey iyii.Ama akşam olmasın istiyorum artık o derece ,kabus gibi geçiyor her gecemiz..uyuyor hoopp 1 saate uyanıyor ağlıyor felan..uyutuyoruz 1 saat sonra birdaha..
uykuya dalmayla ilgili bir problemimiz ,yada korkuyormu ne anlamadım..ama gece 4 te uyanıp sabah 6 ya kdar uyumadığı oluyor..ağlamıyorda..ama yanında duralım bizi görsün istiyor.Günlerdir kesik kesik olmak üzere3-4 saatlik uykularla yaşıyorumm.bazen çok sinirleniyorum uykusuzluktan ötürü..
doktora gitik idrar tahlili istedi bişey yok başka..bakalım sizinki ne dicek..geçici bir dönemdir inşallah gerçekten çok yorucu,yıpratıcı

zor gerçekten kızlar, allah sabrını ve şifasını versin. ben şunu merak ediyorum,sizin bebeklerinizin en favori ek besinleri neler?neleri bayıla bayıla yiyorlar acaba?

zor gerçekten kızlar, allah sabrını ve şifasını versin. ben şunu merak ediyorum,sizin bebeklerinizin en favori ek besinleri neler?neleri bayıla bayıla yiyorlar acaba?

günü gününü tutmamakla birlikte armut püresini seviyor yoğurt bi yiyor bi yemiyor bende meyve püresine ekliyorum biraz sebze çorbası 1 kere verdim yedi karışık meyve püresi yapıyorum bazen üzüm armut şeftali elma başka birşey denemedim henüz bu kadar daha yeni geçtik biz ek gıdaya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…