- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #68.681
ee beyin bedawa,kullanana:) .. bende aynen temizleyip kullanıyorum neden atcakmışımeğer burnu rahatsa nefes alıyosa grk yok cnm ama tıkalıysa hırıl hırıl sesler geliyosa mutlaka yapman lazm..normaldede yenidoğanlar için sık sık burnunun temizlenmesi grktii yazıyodu ama bn hiç yapmamıştm..hasta olunca mecbur kaldm bi baktm çok harika bişeymiş..onun dışında hiç tıkanmadı ztn selçuun burnu..bide ucu atın diyo kullandıktan sonra ama bnce boşuna masraf..bn kullandıktan sonra o süngerini yıkayıp kurutuodm sonra tekrar içine takıyodm gayet temiz oluyodu..hiç grk yok bnce yenisini almaya..
berene nolduysa aynen bizimkine de ondan oldu.. düdn gece 4 de uyandı 5.30 da anca uyudu, 6 da da ben uyuyabildim, 7 de kalktım işe gittimkızlar bugün yeni bi doktordan randevu aldım.4 de gidicez.berene bişeler oldu bikaç gündür geceleri uyanıyo ve biradaha uymuyo dün gece 2 de uyandı bidaha 6.30 da uyudu.Allahım çıldırcaktım resmen beynim şalterleri indirdi uykusuzluktan.ağlamıyo ama uyumuyoda.aslında uyumak istiyo kapatıyo gözlerini uyku modunda uyutunca ama yatağına bırakınca hemen uyanıyo.zaten ek gıdayı zoraki alıyo geceden beri memeyide doğru dürüst almadı ne oldu bu çocuğa ya.bi gidelim bakalım doktora.
maşallah kuzey paşamaaa minecim yoğurt tarifim yok maalesef, yıllardır aldığım bi yoğurtcum war benim kendileri yapıyorlar çok güzel, miss, her gün taze almaya çalııyorm.. sürünenler kerwanına katıldınız demek, maşallah.. gökalp hala oturanlar kerwanında kaldı:)) hee bir de kucakkk:))Gelelim bizden haberleree bayanlar:)) Bugn kontrlmz vardıı kuzeyın genel durumu cok ıyı gelısımı hersey yolnda cok sukur:) Asımızı olduk ve artık kahvaltıya gecıoruzzzz:)) O beklenen an geldı:) Sımdı kızlardn aldıgm tarflee once püskivetini daha sonra lor peynırını dahaa sonradaa yogurdunu yapıcm ınsallah:) Ama garntı bı yogrt tarıfı arıorum bılen varsa rıca edıcm:) Ayrıca kuzey paşada sürünmeye başladıı ittire ittiree ilerioo yavrum emeklemek yakın gözukuo:)
geçmiş olsun canım, kimse anne gibi olur mu, olmaz..sıkma canını sürekli bakacak değil ya az kaldı annen gelsin gülnihale prensesler gibi bakar..Ben geldim,çok işim vardı bu gün hall ettim,geçmişe hiç bakmadım önemli bişi var mı kiii:26:
Gülnihal grip oldu kızlarben ıhlamur fln içirdim sabah daha iyiydi çok şükür,kuzenimin eşine diyorum sabah demle ver içmiyor diyoe ama ben içirdim akşam gayette içiyor,bide dün burnu akıyormuş çok sık ve sert silmiş yavrumun burnu yara olmuş ben olsaydım öyle silmezdim ki,hafif hafif silerdim Doktormuzum kahvaltıya başlaya bilirsin demişti geçen gittiğimizde 7.aya 5 gün kala başladık,uyuduğu için sabah evde yediremedim hazırlkayıp oraya götürdüm,saat 10 gibi aradım yumurtayı yedi mi dedim ,aaa ben sebze püresini yedirdim dedi sabah sabah da sebze püresi mi yenir ya off çok doluyum kızlar çok
Merve cnm boşalltım msj kutusunu
Gelelim bizden haberleree bayanlar:)) Bugn kontrlmz vardıı kuzeyın genel durumu cok ıyı gelısımı hersey yolnda cok sukur:) Asımızı olduk ve artık kahvaltıya gecıoruzzzz:)) O beklenen an geldı:) Sımdı kızlardn aldıgm tarflee once püskivetini daha sonra lor peynırını dahaa sonradaa yogurdunu yapıcm ınsallah:) Ama garntı bı yogrt tarıfı arıorum bılen varsa rıca edıcm:) Ayrıca kuzey paşada sürünmeye başladıı ittire ittiree ilerioo yavrum emeklemek yakın gözukuo:)
Ben geldim,çok işim vardı bu gün hall ettim,geçmişe hiç bakmadım önemli bişi var mı kiii:26:
Gülnihal grip oldu kızlarben ıhlamur fln içirdim sabah daha iyiydi çok şükür,kuzenimin eşine diyorum sabah demle ver içmiyor diyoe ama ben içirdim akşam gayette içiyor,bide dün burnu akıyormuş çok sık ve sert silmiş yavrumun burnu yara olmuş ben olsaydım öyle silmezdim ki,hafif hafif silerdim Doktormuzum kahvaltıya başlaya bilirsin demişti geçen gittiğimizde 7.aya 5 gün kala başladık,uyuduğu için sabah evde yediremedim hazırlkayıp oraya götürdüm,saat 10 gibi aradım yumurtayı yedi mi dedim ,aaa ben sebze püresini yedirdim dedi sabah sabah da sebze püresi mi yenir ya off çok doluyum kızlar çok
maşallah oğluma maşallah..lorunu yourdunu kendin yap evde mine..
Ben geldim,çok işim vardı bu gün hall ettim,geçmişe hiç bakmadım önemli bişi var mı kiii:26:
Geçmişe 3-5 sayfa göz attım,doğum günümü kutlayan arkadaşlar tekrar teşekkür ederim,hepinizi çoook seviyorum,iyi ki sizleri tanımışım.
Berna oyma kızımın gözlerini bea yazık ona,Gülnihal'i en iyi anlatan ikonhihihihi
Vide sen yeterki pasta iste hayatım,ben sana her türlüsünü kendim ellerimle yaparımm
Bide herkesin yazığını altını yapasım var,sizlerle aralıksiz muhabbet edesim var ama çok işim var yaa pfff bi el atsanız bitirsem ay sonu geldi ben daha eylül aynını bitiremedimmm:18:
kızlar çok üzgünüm resmen iki haftadır hastanelerde kaldık zeynep aleri oluyo diye yazmıştım buraya 3 dotora götürdüm tshlil yspıyolsr kan normal diyolaar bi alerji iğnesi tamam(( artık şaşırdım iğneden 2 gün sonra tekrarlıyo son dr bi alerji damlası verdi hiç faydası olmuyo ara ara yine döküyo geçiyo ne yapıcam şaşırdım bide cildiyeye randevu aldın taa 15 gün sonra ya o kadar sabredemem tabi özele götürcem bi iki gün daha bekliyimde...
yavrumdan ek gıdayı kestim nerdeyse 2 gün falan yine oluyo diye yoğurt ve meyveye tekrar bşladık v-ben ne yapayım kızlar böyle bişey yaşadınızmı sizde?
yaa off ya varya okudukça sinir oluyorm..uğraşmaz niye uğraşsınki başkasının çocuuyla..uğraşsa eline yapışır..ya varya neyse bişi demicem..bna getiremezsin dimi Gülnihali..eşin fln bıraksa metrobüs durağına..bn alrm ordan..
yaa off ya varya okudukça sinir oluyorm..uğraşmaz niye uğraşsınki başkasının çocuuyla..uğraşsa eline yapışır..ya varya neyse bişi demicem..bna getiremezsin dimi Gülnihali..eşin fln bıraksa metrobüs durağına..bn alrm ordan..
kızlar çok üzgünüm resmen iki haftadır hastanelerde kaldık zeynep aleri oluyo diye yazmıştım buraya 3 dotora götürdüm tshlil yspıyolsr kan normal diyolaar bi alerji iğnesi tamam(( artık şaşırdım iğneden 2 gün sonra tekrarlıyo son dr bi alerji damlası verdi hiç faydası olmuyo ara ara yine döküyo geçiyo ne yapıcam şaşırdım bide cildiyeye randevu aldın taa 15 gün sonra ya o kadar sabredemem tabi özele götürcem bi iki gün daha bekliyimde...
yavrumdan ek gıdayı kestim nerdeyse 2 gün falan yine oluyo diye yoğurt ve meyveye tekrar bşladık v-ben ne yapayım kızlar böyle bişey yaşadınızmı sizde?
Suna kuzum kop da gel oralardan yaa,pasta ne ki neler neler yaparım sana :))))))))))
kızlar benimde kış hazırlığım iyi kötü bitti burası soğudu bile başladık şimdiden elektirik sobasına oğlumada ceket ördüm bakalım beğinicekmisiniz teyzeleriEki Görüntüle 522489
Saol teyzesiii:)maşallah canım kuzeye
Cook saol canımm bugn olmadı yrn mutlaka denıcmm ınsallah becerebılrm:))canım bunu geçen paylaşmıştım burda senin için bi alıntı daha yaptım:)
Hosgeldın bacımm Gulnıhalee uzuldumBen geldim,çok işim vardı bu gün hall ettim,geçmişe hiç bakmadım önemli bişi var mı kiii:26:
Bennnn valla gelır yardım ederm kız oyle bı hakkın varmı:))Geçmişe 3-5 sayfa göz attım,doğum günümü kutlayan arkadaşlar tekrar teşekkür ederim,hepinizi çoook seviyorum,iyi ki sizleri tanımışım.
Berna oyma kızımın gözlerini bea yazık ona,Gülnihal'i en iyi anlatan ikonhihihihi
Vide sen yeterki pasta iste hayatım,ben sana her türlüsünü kendim ellerimle yaparımm
Bide herkesin yazığını altını yapasım var,sizlerle aralıksiz muhabbet edesim var ama çok işim var yaa pfff bi el atsanız bitirsem ay sonu geldi ben daha eylül aynını bitiremedimmm:18:
Gecmıs olsunn halaa durum aynımıkızlar çok üzgünüm resmen iki haftadır hastanelerde kaldık zeynep aleri oluyo diye yazmıştım buraya 3 dotora götürdüm tshlil yspıyolsr kan normal diyolaar bi alerji iğnesi tamam(( artık şaşırdım iğneden 2 gün sonra tekrarlıyo son dr bi alerji damlası verdi hiç faydası olmuyo ara ara yine döküyo geçiyo ne yapıcam şaşırdım bide cildiyeye randevu aldın taa 15 gün sonra ya o kadar sabredemem tabi özele götürcem bi iki gün daha bekliyimde...
:)) Saol cnımm. Benm oyle bı yogurtcm yok malsf olaydı keske:)) Masallah gökalpede annesııı hepsı aynı anda aynı seylerı yapıooo oda surunur at yere surunsun:))maşallah kuzey paşamaaa minecim yoğurt tarifim yok maalesef, yıllardır aldığım bi yoğurtcum war benim kendileri yapıyorlar çok güzel, miss, her gün taze almaya çalııyorm.. sürünenler kerwanına katıldınız demek, maşallah.. gökalp hala oturanlar kerwanında kaldı:)) hee bir de kucakkk:))
maşallah oğluma maşallah..lorunu yourdunu kendin yap evde mine..
kızlar benimde kış hazırlığım iyi kötü bitti burası soğudu bile başladık şimdiden elektirik sobasına oğlumada ceket ördüm bakalım beğinicekmisiniz teyzeleriEki Görüntüle 522489
Süper ya neden benim böyle becerilerim yok kii
sunacım maşallahvallaha ne kadar beceriklisin aynen ayselcim bende de hak getire böyle beceriler oğluma hamileyken bir süveter öreyim hatıra kalsın dedim ördüm örmeyede dikilmesi kaldı bu kışa inşallah diker giydiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?