2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ee beyin bedawa,kullanana:) .. bende aynen temizleyip kullanıyorum neden atcakmışım
berene nolduysa aynen bizimkine de ondan oldu.. düdn gece 4 de uyandı 5.30 da anca uyudu, 6 da da ben uyuyabildim, 7 de kalktım işe gittim( uykusuz kalmak değil de sinir bozukluğu hırpalıyor beni..
maşallah kuzey paşamaaa minecim yoğurt tarifim yok maalesef, yıllardır aldığım bi yoğurtcum war benim kendileri yapıyorlar çok güzel, miss, her gün taze almaya çalııyorm.. sürünenler kerwanına katıldınız demek, maşallah.. gökalp hala oturanlar kerwanında kaldı:)) hee bir de kucakkk:))
geçmiş olsun canım, kimse anne gibi olur mu, olmaz..sıkma canını sürekli bakacak değil ya az kaldı annen gelsin gülnihale prensesler gibi bakar..

maşallah oğluma maşallah..lorunu yourdunu kendin yap evde mine..

yaa off ya varya okudukça sinir oluyorm..uğraşmaz niye uğraşsınki başkasının çocuuyla..uğraşsa eline yapışır..ya varya neyse bişi demicem..bna getiremezsin dimi Gülnihali..eşin fln bıraksa metrobüs durağına..bn alrm ordan..

Sema_a çok geçmiş olsun canım,hiç bi bilgim yok alerjiyle ilgili.
Merve canım ıhlamuru öyle yudum yudum içiyor,yani bi seferde dikmiyor hepsini,ben veriyorum bir kaç yudum içiyor zorlamıyorum bende,biraz sonra tekrar veriyorum.Ihlamurdan sonra baya farketti,sabah dahi iyidi.
Baharım canım çok teşekkür ederim,evet sürkekli bakmayacak çook şükür,Gökalpin iyi geceler resmine bayıldım,balım benimm

ya allah vicdan versin nolucak kendi çocuğu değilki üstüne titresin annen gelince kurtulursun canım az kaldı

ya banada pasta yap diycemde erzurum nire istanbul nire

geçmiş olsun canım

valla berna aynı fikirdeyim canım bide saçını başını yolasım geldi

Beni en iyi sen dah doğrusu burdakiler anlar,çünkü hepimiz anneyiz,Gülnihale nasıl ki kıyamıyorsam aynı sizin bebeklerinize de kıymam,normalde eskiden bi bebek altı değiştirmek benim için öğürmekten başka bişey ifade etmiyordu,şimdi sadece Gülnihalin değil sizlerin bebeklerini de altını değişirim ne midem bulanır ne başka bişey.Seni çok iyi tanıyorum Bernacım,ve söylediklerini ne kadar içten söylediğine inanıyorum,klabinin güzelliği yüzüne yansımış zaten canım arkadaşımçook teşekkür ediyorum sana,teklif etmen bile yeterli,ama az kaldı artık,az daha sabretmem lazım.:)

çok geçmiş olsun canım, ürtiker mi peki ? IFA vb. testler yapılıyor diye biliyorum o da kan sayımında çıkmaz. Kuzenimin çocuğunda vardı,doktor doktor gezmişlerdi. Saçmasapan bir sürü test yapılmıştı,işini iyi bilmeyen hekimler yüzünden. Sen iyi bir doktora götür en iyisi. Nerede oturuyorsun hatırlayamadım canım kusura bakma, eğer İstanbuldaysan mükemmel bir doktor önerebilirim sana.

çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir kızın canım...

kızlar benimde kış hazırlığım iyi kötü bitti burası soğudu bile başladık şimdiden elektirik sobasına oğlumada ceket ördüm bakalım beğinicekmisiniz teyzeleri

Mine kuşum gelmişş,ne yapıyon Çağla Şikelim benimmKuzey paşaya püskevit yaptın mııı,benimkini kıvamı pek tutmadı akşam taş gibi oldu bişeyini eksik yaptım ama nee :44:

maşallah canım kuzeye
Saol teyzesiii:)
canım bunu geçen paylaşmıştım burda senin için bi alıntı daha yaptım:)
Cook saol canımm bugn olmadı yrn mutlaka denıcmm ınsallah becerebılrm:))
Hosgeldın bacımm Gulnıhalee uzuldum Annenler gelsede gozun arkada kalmasaa yaaa yerım onun tıkanms burnunu o pörtlek bakan bakıslarınııı en ıyı burnunu temızlyıp ıhlamurla devam edıcn elden ne gelr kuzeydede durum aynıı burunu tıkalıı dr bgn baktı cıgerlerde bısy yok burundn kaynaklanıo dedı de rahatladm ara ara oksuruodu daa neysekı o kesıldı:)
Bennnn valla gelır yardım ederm kız oyle bı hakkın varmı:))
Gecmıs olsunn halaa durum aynımı Insallah bulurlarr nedenını yaaa neye bukdr arlerjık reaksıyn gosterıo olabılrkı? 15 gn uzun bı sure cnmm bencede bı ozele gıdın
:)) Saol cnımm. Benm oyle bı yogurtcm yok malsf olaydı keske:)) Masallah gökalpede annesııı hepsı aynı anda aynı seylerı yapıooo oda surunur at yere surunsun:))
maşallah oğluma maşallah..lorunu yourdunu kendin yap evde mine..

Saol berna teyzesii. Bernacım tam olrk bunlarını yapmaya calısıorum buskıvıyı denedm harıkaa olduuu cok begendm:) Sızde edın hele:) sımdı kuzey uyuo uyansın anneme ıncem peynırını yapcm belkı bıde yogurt:)

kızlar benimde kış hazırlığım iyi kötü bitti burası soğudu bile başladık şimdiden elektirik sobasına oğlumada ceket ördüm bakalım beğinicekmisiniz teyzeleriEki Görüntüle 522489

sunacım maşallah vallaha ne kadar beceriklisin aynen ayselcim bende de hak getire böyle beceriler oğluma hamileyken bir süveter öreyim hatıra kalsın dedim ördüm örmeyede dikilmesi kaldı bu kışa inşallah diker giydiririm

Süper ya neden benim böyle becerilerim yok kii

vaktin yok o yüzden ben evde oturmaktan bunlara sardım takı örgü ahşap boyama eşim çalışmamı istemiyor bende vakit geçiriyorum ha bide ona yardım ediyorum ben muhasebeciyim aslında ben gülnihalede yaparım hem kargo denen bişey var demi

Mine keşke öyle bi hakkım olsaaa,toplaşıp iş yapardık heheheh şaka bi yana az daha aksatırsam işleri kovcaklar valla:18:Gülnihal için tarif araşırmakla,kk da çene çalmakla geçiyor gümlerim off off

tatlım iyi bile yetişiyorsunuz ev iş çocuk bigün çalışmazsan yaparsın sende ben çınarada yaparım nolucak yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…