2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Suna bu mesajını görmeden atladım sazan gibiTeşekkür edriz teyzesi söylemen yeter,ayrıca ben çalışmasam bile öyle becerilerim yokki pek bi beceriksizim o konulardaa

Kızz nıye oyle hakkın yokmuss kıme nee gelır yaparız bırlktee bırlkten kuvvet dogar:))) Sana bısey derlerse benım adımı verrr okdarr-_-
yarı yaşınız kutlu olsun tatlım daha nice yarı yaşlara

MaşallahhhAllah nice nice yaşlarını görmeyi nasip etin Minecim.
Bende yapıcam böyle olsun kızım 7 aylık olacak ayın 7 de,büyüdüğü zaman tam yarı yaşında yaptık derim hihihih

Teskkur ederız teyzelerı:)) Yap yapp kızz guzel bı anı ısteee:)

Suna bu mesajını görmeden atladım sazan gibiTeşekkür edriz teyzesi söylemen yeter,ayrıca ben çalışmasam bile öyle becerilerim yokki pek bi beceriksizim o konulardaa

yarı yaşın kutlu olsun kuzeyyy yerim senin o tatlı yanaklarınııııııııııııı, yakışıklım..

hayırlı olsun tatlım sağlıklı bir ömrü olsun inşallah

Sızede tesekkurler teyzelerııı:)) Rabbım cumlemıze evlatlarmzla nıce guzel uzun saglıklıııı yıllar nasıp etsın ınsallah:)

kızlar ben kaçıyorum bebişimin yanına gidicem sonunda saat 5 i zor ettim zaten bize dua edin ne olur çınarım iyileşsin artık kaç gündür helak oldu çocuğum

hepinize iyi akşamlar huzurlu bir gece olur umarım herkes için...

Ayrıcaaa gecen bızde yarı yasımızı kutladık buda resmımızz hayırlı ugurlu olsun:))))
Eki Görüntüle 522493

kuzeycim çok tatlı maaşallah allahım daim etsin mutlulugunuzu nice senelere inşallah.bu arada benim kıza ev açma teklifini bu oğluşu böyle tatlı bi daha gördükçe iyice değerlendirmeye alıcam

çoookkk geçmişler olsun canım ya inşallah hemen iyileşir bebiş
kızlar benimde kış hazırlığım iyi kötü bitti burası soğudu bile başladık şimdiden elektirik sobasına oğlumada ceket ördüm bakalım beğinicekmisiniz teyzeleriEki Görüntüle 522489
eline sağlık bayıldımmmm

canım çok geçmiş olsun dua edicem bebişin ve senin için bi an önce kavuş bebişine

kızlar benimde kış hazırlığım iyi kötü bitti burası soğudu bile başladık şimdiden elektirik sobasına oğlumada ceket ördüm bakalım beğinicekmisiniz teyzeleriEki Görüntüle 522489

sunaaa bayıldım, oğlun güle güle kullansın..çok güzel birşey bu :) örgü ile ilgili birşeye takılırsam sana soracağım anlaşıldı :))

özlüyorum buralarıı. ama giremiyorum malesef çok fazla. kerem paşa doğmadan , hergün burdaydım ne güzel:) olsun napalım , canları sağolsun da.
azcık göz attım da örgüler, yarı yaş günü kutlamaları kadar hastalıklardan kilolardan dert edenler var..herkesin gönlüne göre olsun diyeyim. örgü de süper olmuş ellerine sağlık. hasta olanlara da şifa diliyorum..

dün gece yatağa yattığımda merak ettim mesleklerinizi, Allahım yatakta düşündüğüm şeylere bakın kocam duysa, rüyanda da kk görüyosundur sen kesin derdi mesela ben mimarım. benim gibi mimar olan var mı acaba meraktayım. ya da çalışıyormusunuz ? ücretsiz izinde olan? ya da bebeklerden sonra çalışmayı bırakanlar, bırakmak zorunda olanlar? bazılarınızı biliyorum ama çoğunuzu bilmiyorum..( bu arada mimar olan varsa ekstradan özelime de yazsın, birşey soracağım da) bu aralar sanki ücretisz iznim bitmiş te işe başlayacakmışım gibi bir sinir stres var bende. halbuki daha 1,5 sene kadar var. eşim zaten başlama, boşver diyor, maaşım ikimize de yeter diyor. çalışmak istemiyorum sanki içten içe.. bi garip hallerdeyim yani. nedenki acaba? sanki şuan karar vermek zorundaymışım gibi darlanıyorum.. çok zor bir bölüm okudum. zor girdim. ayrılmak ta zor geliyor. bunun için mi okudum diyorum, bir yandan da kerem e bakmak daha eğlenceli geliyor. bir yandan çocugun sana 3 yaşından sonra adam gibi ihtiyacı olmayacak, kerem içinse bırakma diyenler var... off aklım çok karışık... yorumları da bekliyorum

ben şuan ücretsiz izindeyim. ankaradayım kızlar. karayolları genel müdürlüğündeyim.. bakarsınız birgün yolunuz düşer. sizler de yazın da bakarsınız birbirimize birgün işimiz düşer, belli mi olur:)) hepinizi öpüyoruuuummm, bebişlerinizi de..

Aysımanın elıne pırasa sapı verdım,ayy yavrum hep bu anı beklıyomus megerse,hıc elınden dusurmuo,ah bı cıksaydı dıslerı kuzcumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…