- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #68.701
yarı yaşınız kutlu olsun tatlım daha nice yarı yaşlaraAyrıcaaa gecen bızde yarı yasımızı kutladık buda resmımızz hayırlı ugurlu olsun:))))
Eki Görüntüle 522493
Ayrıcaaa gecen bızde yarı yasımızı kutladık buda resmımızz hayırlı ugurlu olsun:))))
Eki Görüntüle 522493
Gülnihalin başı kel mi Sunaaatatlım iyi bile yetişiyorsunuz ev iş çocuk bigün çalışmazsan yaparsın sende ben çınarada yaparım nolucak yani
vaktin yok o yüzden ben evde oturmaktan bunlara sardım takı örgü ahşap boyama eşim çalışmamı istemiyor bende vakit geçiriyorum ha bide ona yardım ediyorum ben muhasebeciyim aslında ben gülnihalede yaparım hem kargo denen bişey var demi
Ayrıcaaa gecen bızde yarı yasımızı kutladık buda resmımızz hayırlı ugurlu olsun:))))
Eki Görüntüle 522493
Eki Görüntüle 522493
Kızz nıye oyle hakkın yokmuss kıme nee gelır yaparız bırlktee bırlkten kuvvet dogar:))) Sana bısey derlerse benım adımı verrr okdarr-_-Mine keşke öyle bi hakkım olsaaa,toplaşıp iş yapardık hehehehşaka bi yana az daha aksatırsam işleri kovcaklar valla:18:Gülnihal için tarif araşırmakla,kk da çene çalmakla geçiyor gümlerim off off
yarı yaşınız kutlu olsun tatlım daha nice yarı yaşlara
MaşallahhhAllah nice nice yaşlarını görmeyi nasip etin Minecim.
Bende yapıcam böyle olsun kızım 7 aylık olacak ayın 7 de,büyüdüğü zaman tam yarı yaşında yaptık derim hihihih
Eki Görüntüle 522493
vaktin yok o yüzden ben evde oturmaktan bunlara sardım takı örgü ahşap boyama eşim çalışmamı istemiyor bende vakit geçiriyorum ha bide ona yardım ediyorum ben muhasebeciyim aslında ben gülnihalede yaparım hem kargo denen bişey var demi
yarı yaşın kutlu olsun kuzeyyy yerim senin o tatlı yanaklarınııııııııııııı, yakışıklım..
hayırlı olsun tatlım sağlıklı bir ömrü olsun inşallah
Eki Görüntüle 522493
kızlar çok üzgünüm resmen iki haftadır hastanelerde kaldık zeynep aleri oluyo diye yazmıştım buraya 3 dotora götürdüm tshlil yspıyolsr kan normal diyolaar bi alerji iğnesi tamam(( artık şaşırdım iğneden 2 gün sonra tekrarlıyo son dr bi alerji damlası verdi hiç faydası olmuyo ara ara yine döküyo geçiyo ne yapıcam şaşırdım bide cildiyeye randevu aldın taa 15 gün sonra ya o kadar sabredemem tabi özele götürcem bi iki gün daha bekliyimde...
yavrumdan ek gıdayı kestim nerdeyse 2 gün falan yine oluyo diye yoğurt ve meyveye tekrar bşladık v-ben ne yapayım kızlar böyle bişey yaşadınızmı sizde?
eline sağlık bayıldımmmmkızlar benimde kış hazırlığım iyi kötü bitti burası soğudu bile başladık şimdiden elektirik sobasına oğlumada ceket ördüm bakalım beğinicekmisiniz teyzeleriEki Görüntüle 522489
kızlar ben kaçıyorum bebişimin yanına gidicem sonunda saat 5 i zor ettim zaten bize dua edin ne olur çınarım iyileşsin artık kaç gündür helak oldu çocuğum
hepinize iyi akşamlar huzurlu bir gece olur umarım herkes için...
kızlar benimde kış hazırlığım iyi kötü bitti burası soğudu bile başladık şimdiden elektirik sobasına oğlumada ceket ördüm bakalım beğinicekmisiniz teyzeleriEki Görüntüle 522489
Eki Görüntüle 522493
bernaa lor tarifin wardır senin kuzucum değilmii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?