- 17 Mart 2010
- 408
- 27
- 118
- 44
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #7.201
günaydın kızlaaaaar hafta sonu giremedim herşey yolundadır umarım cumartesi muaynem vardı 2 li test sonuçlarımı da aldım çok şükür iyiymiş benim doktorum izindeydi diğer doktora muayne oldum o da suratsızın tekiydi bıkmış sanırım işinden bebeğin iyi herşeyi normal Erkeğe benziyo dedi kesin bişi sölemedi hayırlısı bakalım bende hep erkek hissediodum gerçi minik kuzumucinsiyet listesi varmı bu arada göremedimde
Evet rüya bozulur yorumlanmaz bile[/QU
cnm mesajını aldım ama özel cvp atamıyorum
verdiğin tavsiyeler için çok teşekkürediyorum bende bikaçay beklemek istiyorum şuanda ikinciyi atlatacak gücü kendimde hissetmiyorum Allah nasip ederse aralık sonuna doğru tekrar denemeyi düşünüyoruz herşeyin hayırlısı diyoruz bende öpüyorum seni
görüşmek üzere...
ay canım maşallahokurken ben bile heyecanlandım,sen kimbilir nasıl olmuşsundur:))
evet ben de bir an önce cinsiyeti öğrenmek istiyorum.bizim ilk bebek olduğu için cinsiyet hiç önemli değil deee,işte alışveriş yapmamak için kendimi zor tutuyorum:)))cinsiyeti belli olsun diye oyalıyorum kendimi:))
folik asit 3.aydan sonra bırakılıyor diye biliyorum ben de.benim de doktora soracaklarım arasında bu var.çünkü ilaç içmekten de bıktım.1 tane bile eksilse kar geliyor bana:))
yeşil çayın içinde kafein var.o nedenle zararlı diye biliyorum ben.nestea,cola,lipton ıce tea bunlarda da kafein olduğu için zararlı maalesef.
Evet rüya bozulur yorumlanmaz bile
canım üzme kendini bu denli kan rüyayı bozar diğer arkadaşlarında dediği gibi dr. konusuna gelince bende yeni bir. dr. buldum geçen hafta ona gittim henüz daha net kararda vermiş değilim her dr. hastaneyede güvenilmiyorki araştırıyoruz işte inş. buluruz biran evvel böyle stres yapıpta kendinide bebişinide üzme emiigünaydın annişler...
bu sabah çok moralim bozuk. dün gece rüyamda bebişime bişey olduunu gördüm. tam nedir bilemiorum ama iç çamaşırım kan oluodu tamamen. çok etkilendm rüyamdan. kötü şeyler düşünmek bilinçaltımımı etkiledi acaba? inşlllh kötü bişeye delalet deildir rüyambu hafta çarşamba gününe randevu aldım bebişimin cinsiyetini öğrenicez büyük ihtimal
bir yandan da doğum yapacağım hastaneye henüz karar veremedim. zamanım azalıyor 5. aya giricem ama hala bişey yok ortada. istediğim bi hastane var ama bize çok uzak. sorun olurmu acaba uzak olması, acil bişey olursa die fln. yaşadığım şehirde yeniyim pek bi yeri bilmiorum, kimseyi tanımıorum fazla. nolcak bilmiorum canım sıkılmaya başladı
canım yaklaşık hepimiz aynı dertten muzdaribiz benimde çoğaldı göbeğimdeki tüyler ama doğuödan sonra geçiyomuşş öyle duyduımm inş. doğrudur...Merhaba arkadaşlar inşallah bende mart annesi olucam.Sizlere bişey soracaktım.Bazılarında da okudum.Bu tüylenme ile ilgili benimde karnımdaki tüyler iyice arttı vekoyulaştı.Acaba bunlar sonra dökülür mü?Çok kötü görünüyo da.
herkeste var canım tüylenme ağda yapma şimdi istersen kız kardeşim o hatayı yapmış dr. kızmış hadi bebeğine birşey olsaydı diye bir dahada yapmadı çok şükür oğlumuzda birşey yok ama ne gibi sakıcası var bende bilmiyorum ama göbeğe şimdilik ağda önermiyor dr....bizde bugün rahat durmadık bi dr amcamızı ziyaret edelim dedik. 2 li yaparken cinsiyet için büyük ihtimalle erkek demişti ama netleşmemişti daha. sonuç gösterdiğimizdede belkide kızdır 1 hafta sonra gelin deyip iyice meraklandırmıştı bizi. bugün pipi var erkek dedi:) bizede gösterdi pipisiniherkes yavaş yavaş öğreniyo cinsiyetleri. bu arada dr bana 3 lüden hiç bahsetmedi. 1 ay sonra kontrol dedi sadece.uufff 1 ay bekleyemem ben
göbek tüylenmesinden bahsedilmiş. göbeğime baktığımda sanki eşimin göbeğine bakıyo gibiyim ki benim göbeğimde hiç tüy yoktu. tüylerden bi çizgi oluşmuş göğsüme kadar dahada yetmemiş gibi göbeğin herbiyanı siyah siyah kıl olmuş( ultrasona giderken bile utanıyorum artık. böyle devam ederse ağda yapacam sanırım bizden haberler bu kadar
ikiz bebeğinin olmasını bilmek gerçekten çok güzel bir duygu doğunca çok zorlanacagım biliyorum ama ben çok mutluyum iyiki ikizlerr şimdiden herşeyi iki iki almaya başladık annane, babanne şimdiden hazırlıklara başladılar iki olacak diye onlardada ayrı bir telaş var kii anlatamam hele ultrasyonda onlar ayrı ayrı görmek muhteşem birşeyy Allahım herkese nasip etsin inş.. kimsenin kucagını boş bırakmısın bizlerede sağlıkla sıhhatle kucagımıza almayı nasip etsin inş...tesekkur ederim canim, burda bunlari paylasmak bile rahatlatiyo beni cookk, zaten bu saatten sonra oyle yapmaktan baska bi yol da yok bizim icin esim cok daha mutlu, ben de benimsedim artik. ama hala esim ve kizimdan baska hic kimse bilmiyo hamileligimi, anneme bile soylemedim henuz. ama cinsiyetini merak etmeye bile basladim. aslinda bi kizim bi oglum varfarketmez tabi ama insan yine de merak ediyo
evet haklisin tabi kalabalik aile daha bi baska oluyo, cevremde cok ornegini gordum. bu arada hayirli olsun canim senin icin de cunku ikizlerin olucak diye hatirliyorum sanki, hatta biri erkek digeri kiz olucak galibaAllah nazarlardan korusun ve saglikla kucagina almayi nasip etsin, ikiz bambaska bi duygudur heralde, beraber buyucekler
canım ultrasyona girmek sakıncalı diyolar ama ben riskli gebelik grubuna giriyorum mevburen dr. 15 günde geleceksin takip yapacagım diyor bu kadar önemli bir sakınca olsa sanırım dr. böye hemen çağırmazlardı değilmi ??? inş. birşey olmayacaktır bebişlerimize sağlıkla alacagız kucagımıza onlarııımerhabalar anneler....
epey oldu görüşmeyeli... kanamam oldu benim de mecburen bir müddet giremedim nete..kanamam çok ufaktı ve bir sefer oldu,, korkulacak bir şey yok dediler..:26::26::26: bebeğim de iyi idi maşallah...ilaçlarımı ve iğnemi oluyorum gene de. çarşamba kontrolüm var inş o zaman ikli testi de yapar dr um ...
biliyorsunuz benim en başından beri gebeliğim sorunlu devam etti ve sürekli ultrasona girmek zorunda kaldım.. küçük bir operayon oldum kisitim yüzünden..şimdi bir arkadaştan duydum fazla ultrasona girmek bebeğe zarar verriyormuş..komşularım mesela hamilelikleri boyunca 3 sefer usg ye girmişler.. benm epey olldu anlayacağınız ultrasona girmem.... dr uma soracam çarşamba günü ilerde bir zararı olabilir diye..sizin bilginiz var mıı??
tüylenme ben de de arttı kızlar ama ağda yapmayın sakın bence göbeğnizi geçici zaten bu tüylenme.. yoksa artabilir..
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...cinsiyetleri belli olan arkadaşları da tebrik edyiorum...
POLLAYANACIMM geçmiş olsun sana da dikkat et kendinize
benim yaşında 25 ve doğum tarihim de 28 mart mış son usg de drum ilerde bebeğin dedi.. beni de eklersen sevinirim
canım çok geçmiş olsun inş.. şimdi durumun iyidir geçmiştir bulantılarınnnselam fıstıklar
dün maalesef tüm günü hastanede serum yiyerek geçirdim
epey bi kötülenmiştim
devamlı bulantı ve kusma hali beni en son raddeye getirdi
dün serumdan sonra gözümün önü açıldı diyebilirim
bide ilaç yazdı doktorcumm bulantılar akarşı
şu an iyiyim hamd olsun tabi bunda ilacın etkisi epeyce var...
ay cinsiyet için şimdilik rüyalardan başka bişe görmüyorum
inşallah bende en kısa zamanda öğrenirim..
günaydın kızlaaaaar hafta sonu giremedim herşey yolundadır umarım cumartesi muaynem vardı 2 li test sonuçlarımı da aldım çok şükür iyiymiş benim doktorum izindeydi diğer doktora muayne oldum o da suratsızın tekiydi bıkmış sanırım işinden bebeğin iyi herşeyi normal Erkeğe benziyo dedi kesin bişi sölemedi hayırlısı bakalım bende hep erkek hissediodum gerçi minik kuzumucinsiyet listesi varmı bu arada göremedimde
Günaydın güzel anneler nasılsınız bebişler nasıllar?umarım herkes iyidir.kimsecikler gelmemiş bugün.kontrole son 3 günüm kaldı ama yaklaştıkça sabırsızlanıyorum.3 haftadır görmüyorum bebeğimi.sabaha kadar uyumadım mide ağrısından kıvrandım.mantarı çok severim dün unutup yedim,o da mideme dokunuyor taş gibi oldu midem tuvaletin kapısında bekledim.korktum da bebişe bir şey olacak diye.şimdi daha iyiyim ama çok uykum var.doktora soracaklarımı not ediyorum ben de unutuyorum orda.yağılan testleri de göstericez.rubella ve toksoplazma testi istemişti benden.onlara bakıcak bir de sanırım 2 li test yapılacak.hayırlısı bakalım.siz yaptırdınız mı bu testleri yani rubella ve toksoplazmayı?hiç konuşulmadı burda sanırım
günaydın herkeseee
dün gece eşimin amcası ve ailesi vardı bizde. konu yine bebişimizin cinsiyetine geldiğinde inşallah kızınız olmaz demezlermi, ayyy sinir oldum. sizinde kzınız var kötümü yani dedim. hayır kız olsun ama ilk bebek erkek olsa daha iyi olur dediler. ben de 'ayy keşke baştan söyleseydiniz ona göre yapardık' dedim. çok sinir oluyorum cinsiyet ayrımı yapan tiplere
Herkese selam
Şu an Afyon Gazlıgölde Hilal Termaldeyim, Annemle ve babamla, bir aksilik olmazsa inşaAllah iki hafta buradayım,iyi ki gelmişim, cumartesiye eşimde gelecek inşaAllah, onu çok özledim
Rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin, onları her zaman duyarlı,bilinçli, hayırlı insanlardan eylesin,onlarla öyle hayatımız ve mutluluğumuz olsun ki sonunda şu duayı edenlerden olalım, ''Allahım ben ondan razıyım, sende razı ol, bizi bu dünyada eş eylediğin gibi, cennetinde de eş eyle''
canım listemize eklememişim seni. tahmini doğum tarihi ve yaşını verirmisin???Merhaba arkadaşlar inşallah bende mart annesi olucam.Sizlere bişey soracaktım.Bazılarında da okudum.Bu tüylenme ile ilgili benimde karnımdaki tüyler iyice arttı vekoyulaştı.Acaba bunlar sonra dökülür mü?Çok kötü görünüyo da.
Çok şükür testin iyi çıkmış çok sevindim canım. darısı henüz yaptırmayanlara olsunMerhaba kızlar biz geldik. Bebişimiz iyiymiş Allaha şükür, ense kalınlığı da iyi çıktı, inşallah kan testleri de iyi çıkar. Doktorumuz erkeğe benziyor ama erkek de diyemem çünkü bu zamanlarda erkekler kızlar birbirine çok benziyor dedi. 3 hafta sonra kesinleşir dedi. 1 ekimde gidicez, çok özliycem tatlışımı, kıpır kıpır oynaşıyordu kuzum:) Kan hapı ve elevit yazdı. Balık ye sık sık dedi. Artık bebiş bizden beslendiği için çok fazla protein almamız gerekiyormuş. 4üncü aydan sorna saçını boyatmanda bir sakınca yok dedi, haftada 3 günde yürüyüş verdi bir de. Magnezyum eksikliği bu dönemde değil sonlara doğru başlarmış, elevitte de olduğundan fazladan magnezyum yazmadı gerek yok dedi.
Pileocum tatlım hadi gözün aydın sende öğrenmişsin cinsiyeti.bizde bugün rahat durmadık bi dr amcamızı ziyaret edelim dedik. 2 li yaparken cinsiyet için büyük ihtimalle erkek demişti ama netleşmemişti daha. sonuç gösterdiğimizdede belkide kızdır 1 hafta sonra gelin deyip iyice meraklandırmıştı bizi. bugün pipi var erkek dedi:) bizede gösterdi pipisiniherkes yavaş yavaş öğreniyo cinsiyetleri. bu arada dr bana 3 lüden hiç bahsetmedi. 1 ay sonra kontrol dedi sadece.uufff 1 ay bekleyemem ben
göbek tüylenmesinden bahsedilmiş. göbeğime baktığımda sanki eşimin göbeğine bakıyo gibiyim ki benim göbeğimde hiç tüy yoktu. tüylerden bi çizgi oluşmuş göğsüme kadar dahada yetmemiş gibi göbeğin herbiyanı siyah siyah kıl olmuş( ultrasona giderken bile utanıyorum artık. böyle devam ederse ağda yapacam sanırım bizden haberler bu kadar
teşekkür ederim canım. evet çok şükür gördümde rahatladım yavrumuzu. sende çok iyi yapmışsın canım. kendini çok yormadan zamanın daha iyi geçer.polyannacım canım dikkat et kendine öyle kilim halı silkeleme. senin randevu işin uzadıkça uzamış ama neyseki bebişi acilde görebilmişsin. iyi ollduğunuza sevindim. bu arada ben dersaneye başladım. şubata kadar sözleşme yaptık. topiği hep takipteyim yazamasamda. arada sesde verecem:)
hoşgeldin aramıza.ekeleyeyim listemize.listeye benide ekleyin lutfen yasım 27 , bebişim 4 mart
çok sağol canım teşekkürler.polyanacığım beni listeye eklemeyi unutmuşsun. bu arada geçmiş olsun kendine çok iyi bak. allah bebeklerimizi korusun
çok teşekkür ederim sağolasın canım. bu dönem bende öyleyim. daha bi çabuk sinirlenesim var benimdeiyi akşamlar herkese...
sütlüçorek izledim hakkaten çok şaşırtıcı ve güzel...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..inşallah hepimiz sağlıklıca alırız kucağımıza yavruşlarımızı
amerda tebrik ederim belli olmuş... bir oğluş daha geliyor ne güzel
polyanna aman dikkat et kendine...bişey olmamasına sevindim
bende hareketli bir gün geçirmeme rağmen durgunluk ve hassaslık çöktü şimdi..alınasım kırılasım var...
hay Ya Rabbim psikolijinin birine girmeden diğerinden çıkar olduk:)hayırlısı bakalım
canım sen listemizde yoksun :26: bilgilerini verirmisin ekleyeyim.ya kızlar benim rüyamda bebeğim kucağımdaydı ve nasıl sevdim nasıl öptüm kokladım ya rüyada bile bu kadar güzelse ne kadar müthiş bir duygudur kim bilir ya ben bebeğimi çook seviyorum Allahtan tek istediğim onu sağlığıyla kucağıma almak hepimiz inşallah o günleri görelim
bunu söyleyenleregünaydın herkeseee
dün gece eşimin amcası ve ailesi vardı bizde. konu yine bebişimizin cinsiyetine geldiğinde inşallah kızınız olmaz demezlermi, ayyy sinir oldum. sizinde kzınız var kötümü yani dedim. hayır kız olsun ama ilk bebek erkek olsa daha iyi olur dediler. ben de 'ayy keşke baştan söyleseydiniz ona göre yapardık' dedim. çok sinir oluyorum cinsiyet ayrımı yapan tiplere
ay canım sende gurbettesin demek. Allah yardımcınız olsun. inşallah en kısa zamanda da iştahın yerine gelir. yine de sıkıntı yapma olurmuBuarada geldiğimizden beri pek bişey yiyemiyorum herşeyin tadı kokusu değişik geliyo. 2 kilo vermişim çok üzülüyorum
İSOLDEcim çok geçmiş olsun.selam fıstıklar
dün maalesef tüm günü hastanede serum yiyerek geçirdim
epey bi kötülenmiştim
devamlı bulantı ve kusma hali beni en son raddeye getirdi
dün serumdan sonra gözümün önü açıldı diyebilirim
bide ilaç yazdı doktorcumm bulantılar akarşı
şu an iyiyim hamd olsun tabi bunda ilacın etkisi epeyce var...
ay cinsiyet için şimdilik rüyalardan başka bişe görmüyorum
inşallah bende en kısa zamanda öğrenirim..
günaydın annecikler...ben bir aydır bıktım bu mide bulantılardan 3.ayım doldu ama hala bulanyor ya birşey yiyemez oldum soğudum yemekten iyice zayıfladım...doktorda günde dörtten fazla olunca müdahale ediyoz diyor korkuyorum bebişime bişe olucak die
Allah yardımcın olsun inş. bebişine bişey olmaz . benim korkulu rüyamdı mide bulantıları ama çok şükür çok rahat bi gebelik geçiriyorum ama bu kadar rahatlık da iyi değil bazen niye midem bulanmıyo niye aşermiyorum bi sorunmu var diye aklıma kötü şeyler geliyo
günaydın güzel anneler uzun zamandır izinde olduğumdan giremiyordum foruma artık 15 haftayı bitirdik ve bizde gecen hafta cinsiyetimizi öğrendik bebişimiz erkek hepimiz için hayırlı olsun inşallah
cok hızlı kilo alıyorum 66 ile kaldım şuan 70 kilo oldum bugün yarım saat yürüyüşe başlayacağım aranızda spor yapan varmı yada yürüyüş ne kadar la başladınız ne kadar yürüyorsunuz 4 aylık oldum nerdeyse ama burda şirketteki arkadaşlar karnın buyumemiş hiç diyor acaba bebeişim cokmu minikk olacak
cnm mesajını aldım ama özel cvp atamıyorum
verdiğin tavsiyeler için çok teşekkürediyorum bende bikaçay beklemek istiyorum şuanda ikinciyi atlatacak gücü kendimde hissetmiyorum Allah nasip ederse aralık sonuna doğru tekrar denemeyi düşünüyoruz herşeyin hayırlısı diyoruz bende öpüyorum seni
görüşmek üzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?