2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar mutlu günler diliyorum size ve bebişlerinize.doktora gidecekler,sonuç alacaklar sizlere de hayırlı haberler almanızı temenni ediyorum.allahım her şeyin hayırlısını nasip etsin kk nın en güzel topiğinin en güzel annelerine

günaydın kızlarrr güzel bir hafta başı olsun inş.. güzel haberlerle dolsun taşsın topiğimizzz

günaydın kızlaaaaar hafta sonu giremedim herşey yolundadır umarım cumartesi muaynem vardı 2 li test sonuçlarımı da aldım çok şükür iyiymiş benim doktorum izindeydi diğer doktora muayne oldum o da suratsızın tekiydi bıkmış sanırım işinden bebeğin iyi herşeyi normal Erkeğe benziyo dedi kesin bişi sölemedi hayırlısı bakalım bende hep erkek hissediodum gerçi minik kuzumu cinsiyet listesi varmı bu arada göremedimde

canim kac haftalik bebisin?

benim doktorum 12 hafta gittiğimde folik asit içmene gerek yok artık demişti başka ilaç vermicem şimdilik dedi bakalım 16 haftada randevum var o zaman belki vitamin verir eğer gösterirse bebişimiz cinsiyetinide öğrenicez inş. 10 gün kaldı

Evet rüya bozulur yorumlanmaz bile

cnm mesajını aldım ama özel cvp atamıyorum
verdiğin tavsiyeler için çok teşekkürediyorum bende bikaçay beklemek istiyorum şuanda ikinciyi atlatacak gücü kendimde hissetmiyorum Allah nasip ederse aralık sonuna doğru tekrar denemeyi düşünüyoruz herşeyin hayırlısı diyoruz bende öpüyorum seni
görüşmek üzere...

canım üzme kendini bu denli kan rüyayı bozar diğer arkadaşlarında dediği gibi dr. konusuna gelince bende yeni bir. dr. buldum geçen hafta ona gittim henüz daha net kararda vermiş değilim her dr. hastaneyede güvenilmiyorki araştırıyoruz işte inş. buluruz biran evvel böyle stres yapıpta kendinide bebişinide üzme emii
canım yaklaşık hepimiz aynı dertten muzdaribiz benimde çoğaldı göbeğimdeki tüyler ama doğuödan sonra geçiyomuşş öyle duyduımm inş. doğrudur...
herkeste var canım tüylenme ağda yapma şimdi istersen kız kardeşim o hatayı yapmış dr. kızmış hadi bebeğine birşey olsaydı diye bir dahada yapmadı çok şükür oğlumuzda birşey yok ama ne gibi sakıcası var bende bilmiyorum ama göbeğe şimdilik ağda önermiyor dr....
ikiz bebeğinin olmasını bilmek gerçekten çok güzel bir duygu doğunca çok zorlanacagım biliyorum ama ben çok mutluyum iyiki ikizlerr şimdiden herşeyi iki iki almaya başladık annane, babanne şimdiden hazırlıklara başladılar iki olacak diye onlardada ayrı bir telaş var kii anlatamam hele ultrasyonda onlar ayrı ayrı görmek muhteşem birşeyy Allahım herkese nasip etsin inş.. kimsenin kucagını boş bırakmısın bizlerede sağlıkla sıhhatle kucagımıza almayı nasip etsin inş...
canım ultrasyona girmek sakıncalı diyolar ama ben riskli gebelik grubuna giriyorum mevburen dr. 15 günde geleceksin takip yapacagım diyor bu kadar önemli bir sakınca olsa sanırım dr. böye hemen çağırmazlardı değilmi ??? inş. birşey olmayacaktır bebişlerimize sağlıkla alacagız kucagımıza onlarııı
canım çok geçmiş olsun inş.. şimdi durumun iyidir geçmiştir bulantılarınnn

canım gözün aydınn olsunnn darısı sonuç bekleyen annelerimize olsun inş...

rubella ben yaptırdım 2 li testle birlikte ama sonuçları hastaneye bıraktık bugün öğrenicem inş.rubella igm 0,1 çıkmış kızamıkçık geçirmediğimi gösteriyomuş ama rubella igg 84 çıkmış bu bağışıklığı gösteriyormuş int anladığım kadarıyla ama bakalım birazdan doktoru arayıp sorucam.

aynen canım erkek çocuk takıntısı nedir bu millette biz 3 kız kardeşiz ve halimizden hiç şikayetçi değiliz ne annem babam ne dedem sağolsunlar bize hiç erkek evlat özlemini hissettirmediler hep çok sevildik ama böyle insanlar deli eder insanı

amin canım onlar başımızın tacı valla eşimin hakkını ödeyemem sağolsun ben ilk aylarda erkenden uyurken kalan işleri yapıyordu onlar olmasa bizim halimiz ne olur ...

Herkese günaydın fıstıklar

canım listemize eklememişim seni. tahmini doğum tarihi ve yaşını verirmisin???

Çok şükür testin iyi çıkmış çok sevindim canım. darısı henüz yaptırmayanlara olsun

Pileocum tatlım hadi gözün aydın sende öğrenmişsin cinsiyeti. maşallah. erkeklerin çabuk gösterdiği kanıtlanıyor:)))
teşekkür ederim canım. evet çok şükür gördümde rahatladım yavrumuzu. sende çok iyi yapmışsın canım. kendini çok yormadan zamanın daha iyi geçer.

listeye benide ekleyin lutfen yasım 27 , bebişim 4 mart
hoşgeldin aramıza.ekeleyeyim listemize.

polyanacığım beni listeye eklemeyi unutmuşsun. bu arada geçmiş olsun kendine çok iyi bak. allah bebeklerimizi korusun
çok sağol canım teşekkürler.
senide ekleyeyim canımda, bilgilerin gözden kaçmış tekrar verirmisin??

çok teşekkür ederim sağolasın canım. bu dönem bende öyleyim. daha bi çabuk sinirlenesim var benimde(

canım sen listemizde yoksun :26: bilgilerini verirmisin ekleyeyim.

bunu söyleyenlere

Buarada geldiğimizden beri pek bişey yiyemiyorum herşeyin tadı kokusu değişik geliyo. 2 kilo vermişim çok üzülüyorum
ay canım sende gurbettesin demek. Allah yardımcınız olsun. inşallah en kısa zamanda da iştahın yerine gelir. yine de sıkıntı yapma olurmu

İSOLDEcim çok geçmiş olsun.

günaydın annecikler...ben bir aydır bıktım bu mide bulantılardan 3.ayım doldu ama hala bulanyor ya birşey yiyemez oldum soğudum yemekten iyice zayıfladım...doktorda günde dörtten fazla olunca müdahale ediyoz diyor korkuyorum bebişime bişe olucak die

Allah yardımcın olsun inş. bebişine bişey olmaz . benim korkulu rüyamdı mide bulantıları ama çok şükür çok rahat bi gebelik geçiriyorum ama bu kadar rahatlık da iyi değil bazen niye midem bulanmıyo niye aşermiyorum bi sorunmu var diye aklıma kötü şeyler geliyo

yok canım hiç tasalanma ne güzel hamileliğin tadını çıkarabiliosun canın istediğini yiyebiliosun geçen gün bir simit yedim çok sewerim ıkı gun çektım acısını tiskindim görmek dahi istemiyorum...

günaydın güzel anneler uzun zamandır izinde olduğumdan giremiyordum foruma artık 15 haftayı bitirdik ve bizde gecen hafta cinsiyetimizi öğrendik bebişimiz erkek hepimiz için hayırlı olsun inşallah
cok hızlı kilo alıyorum 66 ile kaldım şuan 70 kilo oldum bugün yarım saat yürüyüşe başlayacağım aranızda spor yapan varmı yada yürüyüş ne kadar la başladınız ne kadar yürüyorsunuz 4 aylık oldum nerdeyse ama burda şirketteki arkadaşlar karnın buyumemiş hiç diyor acaba bebeişim cokmu minikk olacak

ayda 1 kilo çok değil gibi yürüme imkanın varsa hepimiiz için yürüyüş sağlııklı...allah analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin mart bebişlerimiz genelde erkek mart ayı erkek ayı

Merhaba kızlar, ben de kısmetse 2012 Mart annelerinden olucam. Tahmini doğum tarihimiz 13 Mart gibi görünüyor şu an için. Henüz cinsiyetle ilgili bişey söylemedi benim doktorum biraz ketum biri. Umarım birdahaki kontrolde söyler. Hoş sağlıklı olduğunu bilmek herşeyden güzel tabi.. İlk kalp atışlarını, ilk el kol hareketlerini görünce cinsiyeti filan unutuyor insan..
Hepinize güzel bi hamilelik diliyorum. Sevgiler herkese

cnm 100 yorum yazarsan msj atabiliyorsun neyse Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir bebiş haberi nasip etsin sana (bişeycik daha eğer kendini kötü hissedersen hemen psikoloj yada
psikiyatrise git ben gitmedim iyi olduğumu sandım hep içime attım ama hep patladım psikolojim bozuldu Allaha şükür atlattım )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…