2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay canım çok teşekkür ederim seni niye unutalım daha dün bir bugün iki..

kıss sen ne ara bebeğini kaybettin iyileştin de regli olmaya başladın da şimdi hamile kaldın valla şaşırdım maaşallah özendim haa

ben 1 sene beklemiştim de anca oldu helal olsun sana en kısa zamanda hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm bu ay olmazsa öbür ayy artık bütün aylar senin allah sağlıklı hayırlı evlat versin bütün isteyenlere...

canıııımmm seni burda görmek çok güzel... mini mini birlerle başlamışsın okuluna.. başarılar diliyorum canım.. (heryönde)
Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin canım. yeğenlerini unutmadığın, bizleri unutmadığın için ben sana çok teşekkür ederim. bizim cinsiyet henüz belli değil.
İnşallah en kısa en hayırlı zamanda Rabbimin izniyle güzel haberlerini duymak nasip olur.

hapinize çok teşekkür ederim kızlar benımde bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkek rabbim yine hayırlısını versin inş. test sonuçlarımda kesinleşince rahatlıcam

Kızlar bugün dra gittik 4lü test için cinsiyetimiz de KIZ yani pamuk prensesim geliyorrrrrrrrrrr

kızlar ikinizinde gözü aydın ...bi PRENS bi PRENSES daha geliyor ....
RABBİM sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.....

kızlar biraz önce bişey oldu sinirden ellerim titremeye başladı, başım ağrıyor deli gibi.. beni hiç arayıp sormayan, yeni eve taşındık 2 ay oldu 1 kez bile evime gelmeyen kısacası benimle alakası olmayan eltim beni aradı. bebişimin cinsiyetini merak ediyormuş öğrendnmi die aramış(kendisinin 2 kzı var ve erkek olur die 3.ye hamile 1 yıl aradan snra). bana demezmi kız olsun die dua ediorum,inşallah kızın olur yoksa ben kendimi ezik hissedicem die!!!! ayy ne saçmalık bu ya. resmen oturmuş bunun planını yapmış fesat şeyyy. inanınki nefret ettim şuan ondan. bide aramış söylüo saf saf. küçük insanlar küçük işlerle uğraşır işte.ne kadar kötü niyetli insan dolu etrafta yaaa. çok sinirliyim şuan, anlatıp paylaşıcak kimsem de yok burda. onun için sizinle paylaşmak istedim

yawru kuşum ben karnımı elliyom elliyom anlamıyom nerde olduğunu senin ikinci diyemi sen anlıyosun yoksa herkes anlıyo benmi anlamıyorum ????

daha öncede sölemiştim, bayılıyorum senin yazılarına:))))

evet canım ikinciler erken hissediliyormuş. ben özellikle yemek yediğimde sol tarafımda hafif kıpırtılar oluyor. sende bi kaç haftaya anlarsın güzelim. o kendini öyle güzel belli edecekki, duygusala bağlayacaksın:))

TATLIM HİİİİÇ BOŞUNA SİNİRLENİPTE BEBEĞİNİDE ÜZME. o eltin olacak müsvetteyi Allah'a havale et ve rahat ol..

lafa bak yaaaaaa dengesiz, patavatsız mahluk!!!
Aynı benim düşük yaptığımda eltimin: DÜŞMESEYDİ ALDIRACAKMIYDIN dediği gibi!!
ilk sayfaya bakmadım, sen öğrenmişmiydin cinsiyetini.. öğrensen bile paylaşma onlarla uzun bi süre.

Son düzenleme:

canım inşallah hayırlı haberler alırsın ve bizimle paylaşırsın. hep böyle umutlu ol...

bende avcılarda oturuyorum vala üşenmesem o hastaneye gidecektim. malum biraz mesafe var birde metrobüs yolu nedeniyle ters geliyor trafik fln.
o hastanede kuzenim doğum yaptı. Özellikle fiyatlarına çok şaşırmıştım. gayet uygun gelmişti. Hayırlısı olsun.

cinsiyet öğrenen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Tez zamanda bizde öğreniriz inşallah. ya ben 2 hafta sonra sanıyordum randevumu dosyama baktım meğer doktor beni bu hafta sonu çağırmış. şok oldum. Bir hafta erken göreceğim bebeğimi. İnşallah cinsiyetinide öğrenirim artık. şuanda aş erdim az önce televizyonda bişeyden bahsettiler. Ya 3. aş ermem yine tatlı türü yine tatlı türü hakkımısın ayşemisin yavrucum bilmem ama anan gibi tatlıcı olacağın kesin. yavaş yavaş çıkayımda alayım kocişin akşam gelmesini bekleyemem...

canım yaa bu tarz olan insanları hiç ciddiye alma bence ...işi gücü yokmuşta onun hesabını mı yapıyormuş yazık yaa....

ilahi DMFcim yaaa güldürdün beni:)) Allahta seni güldürsün. hadi git al bari..afiyetle ye

sutlucorek canım tebrik ederim prensesin geliyormuşşş darısı öğrenemeyenlerin başına.
benm eşim de kız istiyor babalarına düşkün oluyorlar die. şimdiden pembişlere bakıoruz. hayırlısı inşallah.[/QUOTE]

saol cnm darısı senin prenses haberinde

öğrenmedim cnm. yarın öğrenmeye gidicem. o da kayınvalidemden duymuş ama bugün öğrenicem sanıp bugün aramış. yarın da arıycakmış mutlaka öyle dedi hanfendi. okadar ilgilenioki bu konuyla anlatamam.. benden daha merakta yani hamile olduumu öğrendiği günden beri.

merhablar arkadaşlar.
uzun zamandır takip ediyorum yazdıklarınızı ama daha önceden 2 bebeğimi kaybettiğim için bi türlü cesaret edemedim aranıza katılmaya. bu 3. hamileliğim. çok şükür bu günlere gelebildik. yarın 14. haftamızı tamamlamış oluyoruz. diğer 2 bebeğimi 8. haftanın içinde kaybetmiştim. bu kez iyi gidiyor bakalım... inşallah sonuna kadar da öyle gider. ( bu dileğim hepimiz için )
yaşım 27, izmir de yaşıyorum ve öğretmenim. tahmini doğum tarihi 14 mart.
geçen cuma kontrolümüz vardı. her kontrol öncesi ben de ölüp ölüp diriliyorum daha önceden acı tecrübeleri olan diğer arkadaşlarım gibi. ama endişelerim giderek azalıyor tabi. çok güzel geçti neyse ki... kıpır kıpır hareket ediyordu ve kalbi atıyordu.
veee oğlumuz olacağını öğrendik. kesin değil tabi daha erken ama büyük ihtimalle erkek dedi doktorumuz... sağlıklı olsun da kız- erkek farketmez.
hepinize sağlıklı ve rahat hamilelikler geçirmenizi diliyorum.

Son düzenleme:
canım yaa bu tarz olan insanları hiç ciddiye alma bence ...işi gücü yokmuşta onun hesabını mı yapıyormuş yazık yaa....

evet cnm maalesef onun hesabını yapıyor uzun zmndr. ben duyuyordum ama önemsemiyordum. bugün arayıp da kendinden duyana kadar kötü niyetli olduunu düşünmek istemiyordum, ama öyleymiş işte

hoşgeldin aramıza cnmm...tebrik ederim bebişinin cinsiyeti de belli olmuş. sağlıklı sıhhatli büyür inşallah. ben de izmirde yaşıyorum bu arada:)

kendide demiş ya EZİKLİK sözkonusu işte!!! amaaannn cahil cahil tavırlar.. bi çekemezlik, bi kıskançlık bu nedir yaaa.. evlenmişsin barklanmışsın, neyin peşindesin!!! hiçbir kan bağın olmayan bi insanı ne diye kıskanırsın!! eskiler ne demiş; KUMANIN GEMİSİ YÜRÜMÜŞ AMA ELTİNİN GEMİSİ YÜRÜMEMİŞ!
benimde işte bi elti var. oda çok kıskançtır. ama ben hiiiç muhattap olmam, evleneli 4 yıl oldu, mesafemi korudum, samimiyet kurmadım hiç. ama işte yinede laf sokmayı beceriyorlar.. ama şuan benimde elimde bi koz var.. zamanı gelir bende onu yüzüne söylerim. bayramda çocuğunu görmek için gitmiştik köye, hanımefendi istanbula gitmiş. görmediğimiz çocuğuna ALTIN taktık. İyimi ama bundan sonra hiçbişey almam.

canım şuan okurken bende sinirlendim kızım allahın sopası yok. Allah böyle kötü niyetli insanlara bile evlat nasip etmiş ama o cahil insanlar bunu anlamayacak kadar kin dolu. Doğurmakla ana olunmuyor işte. Bir kitap okuyorum şu anda Elif Şafak (İskender) son kitabı Doğuda geçen bir kadını anlatıyor bir kısmında kadın 8 kız doğuruyor hepsinide erkek doğurmak ümidiyle. ama allah vermiyor nasip etmiyor en sonda Allaha baş kaldırıyor bana erkek evlat mecbursun vereceksin diyor. Son doğumunda yine olmuyor yine olmuyor bebeğide kendide ölüyor. Onun için bırak o 3. de 4. de doğursun sen gönlünü ferah tut bitanem. Allah sana kız yada erkek evlat versin senin gibi melek birinden hayırlı bir evlat dünyaya geleceği kesin. Çok öpüyorum seni. Yiğenimizi, kendini ve bizi sakın üzme canım...

hepinize güzel günler arkadaşlar ben 1 aya yakındır giremedim malesef 19 ağustosta ani bir kaza sonucu babamı kaybettim hala kendime gelebilmiş değilim beni hayatta tutan bebeğim eşim ve annem dayandı meleğim okadar acıya demekki dayanaklıymış kuzum...cinsiyetler belli olmuş çoğunuzun rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize ben 2li testimi yaptırdım geçen hafta ancak doktorum cinsiyetini söylemedi p.tesi öğrenecem bende kısmet olursa

benmkide şuan hamile. bi kzı daha olursa görür gününü. milletin hakkında kötülük düşünürsen Allah başına verir dimi ama. ben de mesafeliyim zaten onunla, yinede yapacağını yapıyor

teşekkür ederim cnm. Allah herkesin gönlünden geçeni bilir, oturup başkalarının kötülüğüne dua edenleri de ona havale etmek lazım. sadece insanların bu kadar önemsiz konularda bile kıskançlık yapıp kin dolu olabilmeleri beni korkutuyor.

2 li test sonucumu gösterdim geldim çok şükür allahıma temiz herşey normal.inşallah hepimiz hep güzel haberler alırız.kendinize iyi bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…