2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugün dra gittik 4lü test için cinsiyetimiz de KIZ yani pamuk prensesim geliyorrrrrrrrrrr

tebrikler canım prensesini gülü gülü büyüt bizde merak ediyoruz ama bekliyoruz:18: .birde canım sen ikili test yaptırdın mı? benim doktorum bana ikili testi istersen yaptır yada yaptırma 4 lü test yapalım 15-16 haftalık ken dedi birde dörtlü test nasıl oluyor.ne kadara yaptırdın canım?

cinsiyetini öğrenen anneler sizleri çoook tebrik ediyorum. evlatlarınız hayırlı ve sağlıklı olsunlar inşallah. sağlıkla bizde öğrenelim. çok merak ediyorum bende prensmi gelcek yoksa prensesmi :) Rabbim hangisi hayırlı ise onu versin inşallah.

esperanzacım o eltinin lafları için canını sıkıpta bebeğine zarar verme değmez inanki. hayatımızda mutlaka parazit kişilerle imtihanlar olacak seninde imtihanın eltinden yana olmuş. inşallah oğlun olurda çatlar eltin. ama herşeyden önce sağlıklı evladın olsun inşallah. takma canım kafana tokadan başka hiçbişeyi

benmkide şuan hamile. bi kzı daha olursa görür gününü. milletin hakkında kötülük düşünürsen Allah başına verir dimi ama. ben de mesafeliyim zaten onunla, yinede yapacağını yapıyor

aynen canım. Allah herkesi yaptığı herşeyi görüyor.. herşeyin bi zamanı var..

senin bu yazıyı okuyunca eşimin tarafına olan sinirim depreşti:)))))

benim küçük görümcede benim hamile olduğumu öğrenince (2 oğlu var) kız olur ümidiyle 3.cocuğu istemeye başladı!!!

Amaaaaaaan sallaaaa ve sallayalım...öpüldün tatlım.

canım başın sağolsun. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Büyük acı yaşamışsın ama bebeğinde sende iyisin. Allah geride kalanlara uzun ömür versin.

canım başın sağolsun. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Büyük acı yaşamışsın ama bebeğinde sende iyisin. Allah geride kalanlara uzun ömür versin.

amin canım rabbim sizlere yaşatmasın bu acıyı inşallah..neyse kimsenin keyfini kaçırmayım canım ben arada katılıyorum konuşmalarınıza genelde okuyorum takipteyim zaten

büyüklere baya iş düşüyor aslında:) sen de inşallah iyi günlerde giydir minişlerine cicileri
amin canımmm hepimiz iyi günlerde giydirelim cicilerini inş...
oyyy annene babanne ye kolay gelsin gerçekten.. çift çift:))

miniklerine giymek nasip olsun Allah'ın izniyle Hülyacım

ya birde kızlar benim bebiş hep sol tarafımda hiç sağa geçmiyo :26::26::26:
amin canım inş... bende biraz evvel sıkı bir tekme yedim ama hakkını verdi valla bu kesin oğluşumdan diye düşündüm çok güzel bir duyguymuş buu değişik birşey tarifi imkansızzzz..........
çok çok tşk. ederim canım....canım benim seni nasıl unuturuz kii heran dularımızda sende varsın inş. en kısa zamanda sende bebiş hasretini sonlandırırsın mutlu haberi verirsin bizlere burdan...
canım Allah aşkına takma kafana bu eltileri Allaha havale edelim en iyisi henüz benim elti hayırlı olsun bile demeye teşrif edemedi insan o kadar cahilller kii canımm köyde yaşıyor eltimler 1 oğlu var inekleri falan var işte ineklerinden biri hamile yada doğum yaptımı arıyodu beni bizim inek yine gebe yada bizim inek yine doğurdu diye benim 8 yıl olmadı herhalde nisbet yapıyodu bana inekle beni kıyaslıyodu düşün artıkk ben hiç takmadım Allaha havale ettimm o en iyisi bilir sende öyle yapp bebişinide kendinide daha fazla üzme emiii

canım başın sağolsunn inş. bebişin seni bir nebzede olsa rahatlacaktır ve acını hafifletecektir.. dikkat et kendinee

cnm çook teşekkürler ben hem 2li hem 4lü yaptırdım drum ikisinide istedi eşimde yeterki prensesimiz ii olsun yapalım dedi
ben jfk ya 48tl ye yaptırdım

4lü testte

beta-hCG

Alfa-feto protein (AFP)

Estriol (E3)

Dimerik inhibin-A (DIA)

bunlar inceleniyomuş dawn sendromu yine bizim içimize sinsin diye yaptırdık orda doğum normal1150 sezeryan 1400 bütün tahliller içinde bide epidural normal 1450 imiş drum doç evime de yakın bişey çıkmazsa oraya gitcem

eğer bebeğiniz sağınızdaysa ERKEK , solunuzdaysa KIZ...
diye bi topik görmüştüm ...
şimdi cinsiyetini öğrenen arkadaşlarım haydi bi yorum yapın bakalım doğruluk oranı ne kadar yüksek....

canım boşver ya onun seviyesine inme böyle gelmiş böyle gider fesat işte sen sinir olduğunla kalıyosun ver ağzının payını

şimdi cinsiyetini öğrenen arkadaşlarım haydi bi yorum yapın bakalım doğruluk oranı ne kadar yüksek....

Doğruuuuu benimde solumda kızım ve son 15 gündür göz seyirmesi gibi pıt pıt atıyo özellikler onunla konuşunca biliyormusunuz

Bende şirinevlerde oturuyorum kist vardı hem onun için hemde ileride bebek olur diye gidip tanışmıştık eşimde ben seni götürürüm diyince devam ettik . Trafik gerçekten çok fena inş. iş saatlerinde doğurmam diyorum şimdiden

Son düzenleme:

valla canım sağı solu yok benimkilerin alt üst var alttaki erkek üstekide kızzz böyle yaniii:26::26::26:

ayy canım ya sıkma canını boşver bak sende ne güzel yazmışsın (küçük insanlar küçük işlerle uğraşır işte) gerçekten de öyle. ki şunu da unutma fesat insan,kötü niyetli insan art niyetle ettiği hiç bir dua kabul olmaz sen hiç kafana takma bence.tövbe estağfirüllah ya sanki Allah ın işine karışır gibi utanmadan bide dua ediyo oda yetmiyor saf birde sana söylüyor.birde o kıskanç cadı yüzünden kendini,bebişini üzme canım

aynı hastaneyemi gidiyoruz:) ama ben selda hn gidiyorum gerçi daha 2 kere oldu ama şimdilik memnunum eğer sıkıntı olmazsa bende doğumu orda düşünüyorum

valla canım sağı solu yok benimkilerin alt üst var alttaki erkek üstekide kızzz böyle yaniii:26::26::26:

canım sağda veya solda olması cinsiyeti göstermez benim ilk hamilelimde erkekti ve sol taraftaydı hatta kalp atışlarını dinlerken bile soldaydı :80::80::80:

Başın sağolsun Allah sabır versin... İnşallah bebeğinin güzel haberlerini alırsın .

Doğruuuuu benimde solumda kızım ve son 15 gündür göz seyirmesi gibi pıt pıt atıyo özellikler onunla konuşunca biliyormusunuz
bak ben bunu duyduğumda hemen annemi aramıştım 3tane kızı olduğu için annemde 3nüzde solumdaydınız demişti....
demek seninkide solunda hemde konuşunca tepki weriyor ...maşallah küçük prensese yaa

ewet cnm bu senin için geçerli olmaz
senin yawruşlar biri altta biri üste ...yerim onları yaa...

canım bu yazdıgın doğum fiyatı jfk için mi geçerli ssk geçerli mi yoksa özel sigorta indirimli fiyat mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…