- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #7.481
Kızlar bugün dra gittik 4lü test için cinsiyetimiz de KIZ yani pamuk prensesim geliyorrrrrrrrrrr
benmkide şuan hamile. bi kzı daha olursa görür gününü. milletin hakkında kötülük düşünürsen Allah başına verir dimi ama. ben de mesafeliyim zaten onunla, yinede yapacağını yapıyor
hepinize güzel günler arkadaşlar ben 1 aya yakındır giremedim malesef 19 ağustosta ani bir kaza sonucu babamı kaybettim hala kendime gelebilmiş değilim beni hayatta tutan bebeğim eşim ve annem dayandı meleğim okadar acıya demekki dayanaklıymış kuzum...cinsiyetler belli olmuş çoğunuzun rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize ben 2li testimi yaptırdım geçen hafta ancak doktorum cinsiyetini söylemedi p.tesi öğrenecem bende kısmet olursa
ayy canım nasıl sabrediyorsunöncelikli dileğimiz sağlıklı olması tabiii ama meraktanda çatlayacağım artık
canım başın sağolsun. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Büyük acı yaşamışsın ama bebeğinde sende iyisin. Allah geride kalanlara uzun ömür versin.
amin canımmm hepimiz iyi günlerde giydirelim cicilerini inş...büyüklere baya iş düşüyor aslında:) sen de inşallah iyi günlerde giydir minişlerine cicileri
amin canım inş... bende biraz evvel sıkı bir tekme yedim ama hakkını verdi valla bu kesin oğluşumdan diye düşündüm çok güzel bir duyguymuş buu değişik birşey tarifi imkansızzzz..........oyyy annene babanne ye kolay gelsin gerçekten.. çift çift:))
miniklerine giymek nasip olsun Allah'ın izniyle Hülyacım
ya birde kızlar benim bebiş hep sol tarafımda hiç sağa geçmiyo :26::26::26:
çok çok tşk. ederim canım....canım benim seni nasıl unuturuz kii heran dularımızda sende varsın inş. en kısa zamanda sende bebiş hasretini sonlandırırsın mutlu haberi verirsin bizlere burdan...merhaba kızlar şöyle bi kaç sayfa okudum listeye baktım cinsiyetleri gördüm uhdecim bir prens bir prenses ne güzel :) umutluyum78 pileo ve sreetpitin de prensleri olacakmış ay çok sevindim valla pollyanna venüsten ve berkerdem sizleri de merak ediyorum ama henüz öğrenilmemiş sanırım hayırlısı olsun inşallah teyzeleri olaraktan öpüyorum miniklerinizi hele örgü muhabbetleri başlamış okurken gözlerim doldu.. allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin ve yiğenlerime de analı babalı büyümeyi nasip etsin aminnn.. eskisi gibi bu topiğe girmiyorum okullar açıldı minik birlerimle başladık çok yoruluyorum :) ama daha çok istek uyandırıyorlar bir sarılışları bir öpüşleri var taa içimden hissediyorum inşallah allahım bana da kendi evladımda yaşatır bu duyguyubugün benim 40. günüm ve hala adet olmadım içimden acaba diyorum ama kontrole de gidemedim umutlanmak yok inşallah kötü bişey de yoktur cumaya randevu aldım eğerki hamiş olursam burda sizlerle de paylaşmak istiyorum kadınlar kulübünde ilk topiğim ilk arkadaşlarımsınız siz yani ben,m için çok özelsiniz buarada beni unutmadınız değil mi
canım Allah aşkına takma kafana bu eltileri Allaha havale edelim en iyisi henüz benim elti hayırlı olsun bile demeye teşrif edemedi insan o kadar cahilller kii canımm köyde yaşıyor eltimler 1 oğlu var inekleri falan var işte ineklerinden biri hamile yada doğum yaptımı arıyodu beni bizim inek yine gebe yada bizim inek yine doğurdu diye benim 8 yıl olmadı herhalde nisbet yapıyodu bana inekle beni kıyaslıyodu düşün artıkk ben hiç takmadım Allaha havale ettimm o en iyisi bilir sende öyle yapp bebişinide kendinide daha fazla üzme emiiikızlar biraz önce bişey oldu sinirden ellerim titremeye başladı, başım ağrıyor deli gibi.. beni hiç arayıp sormayan, yeni eve taşındık 2 ay oldu 1 kez bile evime gelmeyen kısacası benimle alakası olmayan eltim beni aradı. bebişimin cinsiyetini merak ediyormuş öğrendnmi die aramış(kendisinin 2 kzı var ve erkek olur die 3.ye hamile 1 yıl aradan snra). bana demezmi kız olsun die dua ediorum,inşallah kızın olur yoksa ben kendimi ezik hissedicem die!!!! ayy ne saçmalık bu ya. resmen oturmuş bunun planını yapmış fesat şeyyy. inanınki nefret ettim şuan ondan. bide aramış söylüo saf saf. küçük insanlar küçük işlerle uğraşır işte.ne kadar kötü niyetli insan dolu etrafta yaaa. çok sinirliyim şuan, anlatıp paylaşıcak kimsem de yok burda. onun için sizinle paylaşmak istedim
hepinize güzel günler arkadaşlar ben 1 aya yakındır giremedim malesef 19 ağustosta ani bir kaza sonucu babamı kaybettim hala kendime gelebilmiş değilim beni hayatta tutan bebeğim eşim ve annem dayandı meleğim okadar acıya demekki dayanaklıymış kuzum...cinsiyetler belli olmuş çoğunuzun rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize ben 2li testimi yaptırdım geçen hafta ancak doktorum cinsiyetini söylemedi p.tesi öğrenecem bende kısmet olursa
tebriklercanım prensesini gülü gülü büyüt bizde merak ediyoruz ama bekliyoruz:18: .birde canım sen ikili test yaptırdın mı? benim doktorum bana ikili testi istersen yaptır yada yaptırma 4 lü test yapalım 15-16 haftalık ken dedi birde dörtlü test nasıl oluyor.ne kadara yaptırdın canım?
kızlar biraz önce bişey oldu sinirden ellerim titremeye başladı, başım ağrıyor deli gibi.. beni hiç arayıp sormayan, yeni eve taşındık 2 ay oldu 1 kez bile evime gelmeyen kısacası benimle alakası olmayan eltim beni aradı. bebişimin cinsiyetini merak ediyormuş öğrendnmi die aramış(kendisinin 2 kzı var ve erkek olur die 3.ye hamile 1 yıl aradan snra). bana demezmi kız olsun die dua ediorum,inşallah kızın olur yoksa ben kendimi ezik hissedicem die!!!! ayy ne saçmalık bu ya. resmen oturmuş bunun planını yapmış fesat şeyyy. inanınki nefret ettim şuan ondan. bide aramış söylüo saf saf. küçük insanlar küçük işlerle uğraşır işte.ne kadar kötü niyetli insan dolu etrafta yaaa. çok sinirliyim şuan, anlatıp paylaşıcak kimsem de yok burda. onun için sizinle paylaşmak istedim
eğer bebeğiniz sağınızdaysa ERKEK , solunuzdaysa KIZ...
diye bi topik görmüştüm ...
şimdi cinsiyetini öğrenen arkadaşlarım haydi bi yorum yapın bakalım doğruluk oranı ne kadar yüksek....
şimdi cinsiyetini öğrenen arkadaşlarım haydi bi yorum yapın bakalım doğruluk oranı ne kadar yüksek....
kızlar biraz önce bişey oldu sinirden ellerim titremeye başladı, başım ağrıyor deli gibi.. beni hiç arayıp sormayan, yeni eve taşındık 2 ay oldu 1 kez bile evime gelmeyen kısacası benimle alakası olmayan eltim beni aradı. bebişimin cinsiyetini merak ediyormuş öğrendnmi die aramış(kendisinin 2 kzı var ve erkek olur die 3.ye hamile 1 yıl aradan snra). bana demezmi kız olsun die dua ediorum,inşallah kızın olur yoksa ben kendimi ezik hissedicem die!!!! ayy ne saçmalık bu ya. resmen oturmuş bunun planını yapmış fesat şeyyy. inanınki nefret ettim şuan ondan. bide aramış söylüo saf saf. küçük insanlar küçük işlerle uğraşır işte.ne kadar kötü niyetli insan dolu etrafta yaaa. çok sinirliyim şuan, anlatıp paylaşıcak kimsem de yok burda. onun için sizinle paylaşmak istedim
Ben beylikdüzünde medilife tıp merkezine gidiyorum doktorum Senem Aras eşimin akrabası iyi bir doktor internetten takip ettiğim kadarıyla hastaları memnun. Temmuz ayında bir akrabamız doğum yaptı orda normal 250 sezeryan 600 demişti.
valla canım sağı solu yok benimkilerin alt üst var alttaki erkek üstekide kızzz böyle yaniii:26::26::26:
bak ben bunu duyduğumda hemen annemi aramıştımDoğruuuuu benimde solumda kızım ve son 15 gündür göz seyirmesi gibi pıt pıt atıyo özellikler onunla konuşunca biliyormusunuz
valla canım sağı solu yok benimkilerin alt üst var alttaki erkek üstekide kızzz böyle yaniii:26::26::26:
cnm çook teşekkürler ben hem 2li hem 4lü yaptırdım drum ikisinide istedi eşimde yeterki prensesimiz ii olsun yapalım dedi
ben jfk ya 48tl ye yaptırdım
4lü testte
beta-hCG
Alfa-feto protein (AFP)
Estriol (E3)
Dimerik inhibin-A (DIA)
bunlar inceleniyomuş dawn sendromu yine bizim içimize sinsin diye yaptırdık orda doğum normal1150 sezeryan 1400 bütün tahliller içinde bide epidural normal 1450 imiş drum doç evime de yakın bişey çıkmazsa oraya gitcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?