- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #11.101
bebek aspırını ıle coraspırın aynı sey zaten cnm.sanada doktorun benım gıbı tedbır amaclı kullan demıstır. sorunumuz olsaydı zaten bebegımız bu haftaya kadar gelemezdı.
ben sıze kısaca doktorun soyledıklerını yazayım.
eger annede pıhtılasma sorunu varsa bebek en fazla 8. haftaya kadar yasıo sonrasında vucut onu sonlandırıyo cunku kandan beslenemıyo bebek. cunku ılerleyen zamanlarda kordon olusuyo ve bebklerımız kandan deıl kordondan beslenmeye baslıyolar. yanı bu testı yaptırmak ısteyenlerede soyluyorum ılk haftalarda yapılıo bu test ama sız yınede tabıkıde doktorunuza danısın.
bebek aspırını ıle coraspırın aynı sey zaten cnm.sanada doktorun benım gıbı tedbır amaclı kullan demıstır. sorunumuz olsaydı zaten bebegımız bu haftaya kadar gelemezdı.
eger annede pıhtılasma sorunu varsa bebek en fazla 8. haftaya kadar yasıo sonrasında vucut onu sonlandırıyo cunku kandan beslenemıyo bebek. cunku ılerleyen zamanlarda kordon olusuyo ve bebklerımız kandan deıl kordondan beslenmeye baslıyolar. yanı bu testı yaptırmak ısteyenlerede soyluyorum ılk haftalarda yapılıo bu test ama sız yınede tabıkıde doktorunuza danısın.
uhdecim biz bi tetanoz iğnesini nasıl vurduracaz diye düşünürken yanar mı felan diye senin gibi hergün iğne vurulanlara Allahımdan sabır ve bebeklerinizi sağ salim kucağınıza almanızı diliyorum inşallah
Abbovvvvvvvvvvvvv oyy annemm resmen evlat ayrımı yapılıo yada gelın ben bılmem bu ne bee bıkere o nasıl bı kardesmıskı gerıne gerıne jıp alcm dıo ınsn utanr abm kardesm kırada annemlrn evıne ben oturuorum seslerı cıkmıo bıde jıp alcm dıyemezdm ben ıste her aılede ezılen bırılerı vrdır canım sızdede esın sessız sen sızlasn ınlesn nolr esın konusamadktn sonra sen kendını uzer hırpalarsnolsn ama ALLAH ın adaletı var canım uzulme sen herkes onunde sonunda hakkettıgını alack
Niye böyle ayrım yapıyorlar hiç anlamıyorum.Pozitif olmak zor gerçekten,ama sen yinede bebeğin için sakin olmaya çalış.Böyle yapanları Allah'a havale etmek gerek....
canım ya kimde yokki bu sorun. kimseden fayda yok artık faydayı geçtim faydaları olmasın yeterki zararlarıda olmasın. sana üzülme takma diyeceğim ama benimde başımda buna benzer sıkıntı var. arada kalan eşler oluyor. ama sende herzaman tavrını koy. en başında nasıl olursa öyle gider. bırak faydaları olmasın bebişin kısmetiyle gelir inşallah.
canım çok sağol dün gidip yattım bugün de sabah kötüydüm ama şimdi daha iyiyim
canım çok sağol bir daha o şiddette ağrırsa parol içiyim
canım çok üzüldüm Allah sabır versin
Mehmet ismi Kur'an'da yok ama türkler Muhammed ismini o şekilde türkçeleştirmiş. Hz. Muhammed'e saygılarından direkt ismini koyamamışlar. ama güzel isim
Canım ya sıkma canını diycem ama benim bile sıkıldı yardımları onlara zahmetleri sana. nasıl yapabildiklerini de bir anlasam. sen yine de düşünme bebeğin için. stres yapma zamana bırak.
Kızlar h.sonu başıma geleni anlatıcam kimseyle paylaşmadım dayanamıcam
eşimin ailesi küçük bir tatil beldesine yerleşmeyi düşünüyor ist deki evi de eşimin yazın evlencek kardeşine vericekmiş biz kirada otururken paramız
yok derken kendilerine ev alıcaklar eşime hiçbişey söylemedim ama ikimizde gece uyuyamadık bide demezlermi yazın bebeği alıp gelirsin kışın da
gelince sende kalırım diye çıldırmak içten değil pozitif olmak da hamilelikte çok zor kızlar ya sabır daha benim eşim böyle oldukça neler görücez
kıslar biz geldik bebişim çok iyiALLAH,A şükürler olsun inşallah hep böle gider dr da çok ilgili nihayet cinsiyeti öğrenebildik polyannacım listeye eklermisin benim minik prensesimi
kıslar biz geldik bebişim çok iyiALLAH,A şükürler olsun inşallah hep böle gider dr da çok ilgili nihayet cinsiyeti öğrenebildik polyannacım listeye eklermisin benim minik prensesimi
Gözun aydın cok sevndım adına:) demk 16 haftalıkken kız bebek ogrenılıyo ınsallah 20 sınde bende kesın ogrencm teyzesı
canım kaç haftalıksın kız bebekler göstermiyo dr iki kere tahminde bulundular bugünse bacakalrını açmış alsana der gibi ama önce sağlık
gözün aydınn canım benimmmm amanınnn başlaa allahın izniyle cicikleri almayaaa ufaktan ufaktann
Gözun aydın cok sevndım adına:) demk 16 haftalıkken kız bebek ogrenılıyo ınsallah 20 sınde bende kesın ogrencm teyzesı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?