2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok teşekkür ederim bilgilerin için birde tuzlada alakalı sanırım doktor tuzu azalt dedi azalttım şişliklerim indi rahatladım
şimdiki doktorum bırak artık aspirini dedi bıraktımm artık kullanmama gerek yok sanırım öyle değilmii bebek kordonunu görmüştü doktorum

canım çok teşekkür ederim bilgilerin için birde tuzlada alakalı sanırım doktor tuzu azalt dedi azalttım şişliklerim indi rahatladım
şimdiki doktorum bırak artık aspirini dedi bıraktımm artık kullanmama gerek yok sanırım öyle değilmii bebek kordonunu görmüştü doktorum

benim kullandığım iğneleri görsenizz 15 günde 1 de kalçadan iğnem var o diğerinden beter yakıyor vallahi ama dayanıyoruz iştee herşey bebişler için normal kullandığım ilaçlar hariç yanii

Niye böyle ayrım yapıyorlar hiç anlamıyorum.Pozitif olmak zor gerçekten,ama sen yinede bebeğin için sakin olmaya çalış.Böyle yapanları Allah'a havale etmek gerek....

çok saolun kızlar bir uyudum geldim neler yazmışsınız (malum gece uyumayınca) Bende Allaha havale ettim bebeğim olmasa eşimin pısırıklığına
rağmen ben iki çift laf ederdim de gerçi bişey de değişmez eminim napayım Rabbim bana ve eşime hayırlı işler versin de evimize bebğimize bakalım
ama insanın elinde değil aklına geliyor dua ediyorum bize yararları dokunmasın k.valdemler ev parası için bizden bişey istemesin ben ona razıyım
( gerçi benimki onada he der ) Rabbbim sorsun çifkeflik yapamam söylesen hergün evde kavga olur

Merhabalar..
Kısmetse bende 2012 mart ayında kuzucuğumu kucağıma alıcam.
Herkese iyi akşamlar :)

Merhaba Allah kısmet ederse 2012 mart başı beklenen doğum tarihim. Çok bekledikten sonra İki kız bebeğim olucak inş. :) Hepimize sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirmek nasip olsun

Helloo kıtyy nanalar:)) ben ve mınık bedenlı bebegım yınegeldık:)) bı utu yapmısım 3 bucuk aydr utu etmıodum kocamın benı bosama ıhtımalını goz onunde bulundurarak hepsını yaptm sırtım agrıdı ama yaa hüü acıktmm kocamı beklıorum gelsnde yıyelım dıyee krakerle mıdemı öz suyumu bastırıorum::)))))

kıslar biz geldik bebişim çok iyi ALLAH,A şükürler olsun inşallah hep böle gider dr da çok ilgili nihayet cinsiyeti öğrenebildik polyannacım listeye eklermisin benim minik prensesimi

ah canımm bazen böle adletsizlikler yapıolarr maaleseff ama allah bilioo kuzumm bende çok şikayetçiydim artık hiç takmıorum çünküü çözülmüooo çünküü ben üzülüp duruorummm kısaca olan bana oluoo rabbimm bi günn herkesin hakkını vericekk buna inan sonunda sen kazanıcaksınnn ama niyetimizi bozmazsakkk :))

kıslar biz geldik bebişim çok iyi ALLAH,A şükürler olsun inşallah hep böle gider dr da çok ilgili nihayet cinsiyeti öğrenebildik polyannacım listeye eklermisin benim minik prensesimi

Gözun aydın cok sevndım adına:) demk 16 haftalıkken kız bebek ogrenılıyo ınsallah 20 sınde bende kesın ogrencm teyzesı

gözün aydınn canım benimmmm amanınnn başlaa allahın izniyle cicikleri almayaaa ufaktan ufaktann

canım kaç haftalıksın kız bebekler göstermiyo dr iki kere tahminde bulundular bugünse bacakalrını açmış alsana der gibi ama önce sağlık

15 tym canım bana 2lı testte erkek demstı ama ben hala kız umudumu korudugm ıcın belkı yanls demstr dıye dusunuorum o yuzden sordm gercı erkekse artık gıttgmde bellı eder kendını dıye dusunuorum:) hayrlısı olsn bakalm

süper bir haber cnm

Gözun aydın cok sevndım adına:) demk 16 haftalıkken kız bebek ogrenılıyo ınsallah 20 sınde bende kesın ogrencm teyzesı

ben ikili test için gittiğimde belli olmuştu kız olduğu ama tam kesin değil demişti cnm

bizde bugün sağlık ocağına gittik.güzel ilgilendiler ilk hamile kaldığımda gitmiştim.3,5 ayda 1 kilo almışım.kalp atışlarını dinledik.ama aşı hakkında birşey söylemedi.bakalım aşı için ne zaman çağıracaklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…