- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #11.121
süper bir haber cnm
ben ikili test için gittiğimde belli olmuştu kız olduğu ama tam kesin değil demişti cnm
kıslar biz geldik bebişim çok iyiALLAH,A şükürler olsun inşallah hep böle gider dr da çok ilgili nihayet cinsiyeti öğrenebildik polyannacım listeye eklermisin benim minik prensesimi
sağol canım bende çok sabırsızım almaya ama 7 aya girelim inşallah ozaman
Eeee sımdı durum ne kızmı bebekın?? :)) ben hıc cınsyt sormadm kndısı bakrken dedıkı cınsyt sorckmydn dedımkı bellı olrmukı cok mnk sonra bana dedıkı bu erkek bnmde hamıle kaldıgmdn berı ıcıme dogan erkek herkes bana erkek olck dıyo ama benm ıcım hep kızlara gıdıo:)))
bizde bugün sağlık ocağına gittik.güzel ilgilendiler ilk hamile kaldığımda gitmiştim.3,5 ayda 1 kilo almışım.kalp atışlarını dinledik.ama aşı hakkında birşey söylemedi.bakalım aşı için ne zaman çağıracaklar..
benm bnm kızım olacak allahın izniyle
ben hep kızım olsun isterdim ama hamile olduğumu duyunca hep erkek gibi hissettim bahsederken bile ağzımdan hep oğlum çıkıyordu hani allah söyletti derler ya ama kızım olaacak inşş
benm bnm kızım olacak allahın izniyle
ben hep kızım olsun isterdim ama hamile olduğumu duyunca hep erkek gibi hissettim bahsederken bile ağzımdan hep oğlum çıkıyordu hani allah söyletti derler ya ama kızım olaacak inşş
saol allah seninde gönlüne göre verir inşOhh ne guzel cok sevınıyorum kız bebek haberı alınca sankı benm olck gıbı:)) saglıkla kucagına almak nasıp olsn gule gule buyut kızını
bende hep erkek istiyodum eşimde kızz :97:
ho oğlum olacak diy doğuyodu içime hiç kız ismi düşünmedim bile
oğlum olacağını duyunca hiç şaşırmadım güldüm sadecee
eşimin arkadaşlarıda hep kızları oluyo onlarda erkek istiyolar neyse bu artık erkek evlat tutkusu
eşime diyorlarmış ilk seferde oğlanı tutturdun diye
eşimde ya ben kız istiyordum diyormuşşhepsi şaşırıyormuşş
çoğu evli arkadaşlarımız bebek bekliyo hepside kızzbi erkek bizim olacakk
kısmetimiz çok olacak heryer kızz olacak cici cici kızlar olacakkoğluşum çok şanslı
kızlarr bebek odasına halı düşünüyoruz sizede düşüncemi anlatayımm antibakteriyel halılar varr onları düşünmüştük ancakk annemde ve kayınvalidemde el dokuması halılar var eski zaman halısı yani ama çok güzeller
eskiden hep elde dokunurdu halılarr
diyorumki o halıyı alayım daha sağlıklı olur içinde naylon iplik yok antibakteriyel halıya göre çok daha sağlıklı olur diyoruz ne dersiniz :44:
Bizde kocamla hep kız bebek ıstedık kız baska oluyo hem kuckkn hem buyukken:)) dr bakrken erkek bu dedıgnde ıcımı grıp bı sevnc sardıı herkes erkek etceksın senın ogln olck dıyodu dr oyle dıyınce ınandm dedım hayırlısı olsn oluruz erkek anası:)) ama ordn esıme baktm sankı erkek dıye duyunca dahamı sevndı anlamdm dedım neeee kesın degılkı hala kız ıcın umıt var dedı askım kız dese zerre uzulmem kız cocuga karsı hıslerımı bılıosn ama erkek dıyınce bı grıp oldm kendım gıbı gıydırcm onu bırlkte gıyncez dıye dusunup sevndım bı an dedı onada hak verdım soncta bende kızımı koluma takıp alısverıse cıkmak gezmek dertlesmek ıstemıomuydum
Bizde kocamla hep kız bebek ıstedık kız baska oluyo hem kuckkn hem buyukken:)) dr bakrken erkek bu dedıgnde ıcımı grıp bı sevnc sardıı herkes erkek etceksın senın ogln olck dıyodu dr oyle dıyınce ınandm dedım hayırlısı olsn oluruz erkek anası:)) ama ordn esıme baktm sankı erkek dıye duyunca dahamı sevndı anlamdm dedım neeee kesın degılkı hala kız ıcın umıt var dedı askım kız dese zerre uzulmem kız cocuga karsı hıslerımı bılıosn ama erkek dıyınce bı grıp oldm kendım gıbı gıydırcm onu bırlkte gıyncez dıye dusunup sevndım bı an dedı onada hak verdım soncta bende kızımı koluma takıp alısverıse cıkmak gezmek dertlesmek ıstemıomuydum
kızlar hastane çıkış seti almak şartmı yani çıtçıtlı badi zıbınlar tulumlar vs vs alınıyor has.çıkış setine gerek varmıki ilk bebeğim olduğu için bilmiyorum
Benim de haftasonu göstermedi:)Cuma gittim cumartesi gittim.Cuma sırtüstü yatıyordu cumartesi yüzüstü:)Pek rahatına düşkün benim kuzum.Bu akşam 8 de randevum umarım ben de öğrenirim artık:)4lü testim de bugün yapılacak hayırlısı bakalım.
Berkerdemcim hamileyim nickli arkadaşın önerdiği doktora mı gittin sen?İyi olmasına sevindim prensesinin:)
evet canım hamileyimm nickli arkadaşın önerdiği dr gittim keşke daha önce gitseymişim o dr kardeşimde duymuş bana hep sölüyodu çok ilgili ve bilgili inşallah hep öle gider bana daha önce iki kere kıza benzetmişlerdi drlar bugünde kesinleşti inşallah sağlıklı olsunda ama ben alışamadım kız bebeğe önceki rahmetli olan erkekti şimdi kısmetse prenses olacak seninkinide merak ettim şimdi güzel haberlerini bekliyoruz
berkerdem seni hep takip ettim ve her zaman dualarımdaydın
umarım bebeğine sağ salim kavuşursun
canım ultrasonda bebek nasıl görünüyor büyümüşmü :26:
ben en son 12 haftalıkken gitmiştim
şimdi gittiğimde ultrasona göre 17+3 günlük olacak
çok saol kuzum sana bişey söyliyeyim de sen nasıl sabırlı birisin inanmıyorum de eşimin kardeşi nasıl olsa ev kirası vermicez diye kendine bu ay jip alıcak biz ay sonunu zor getirelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?