2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

süper bir haber cnm

ben ikili test için gittiğimde belli olmuştu kız olduğu ama tam kesin değil demişti cnm

Eeee sımdı durum ne kızmı bebekın?? :)) ben hıc cınsyt sormadm kndısı bakrken dedıkı cınsyt sorckmydn dedımkı bellı olrmukı cok mnk sonra bana dedıkı bu erkek bnmde hamıle kaldıgmdn berı ıcıme dogan erkek herkes bana erkek olck dıyo ama benm ıcım hep kızlara gıdıo:)))

kızlar hastane çıkış seti almak şartmı yani çıtçıtlı badi zıbınlar tulumlar vs vs alınıyor has.çıkış setine gerek varmıki ilk bebeğim olduğu için bilmiyorum

kıslar biz geldik bebişim çok iyi ALLAH,A şükürler olsun inşallah hep böle gider dr da çok ilgili nihayet cinsiyeti öğrenebildik polyannacım listeye eklermisin benim minik prensesimi

tebrik ederim canım. maşallah prensesesağlıklı olmasına çok sevindim. eminim şimdi kendini kuş gibi hafif hissediyorsundur. umarım hep böyle güzel geçer kontrollerin.

sağol canım bende çok sabırsızım almaya ama 7 aya girelim inşallah ozaman

Benim de haftasonu göstermedi:)Cuma gittim cumartesi gittim.Cuma sırtüstü yatıyordu cumartesi yüzüstü:)Pek rahatına düşkün benim kuzum.Bu akşam 8 de randevum umarım ben de öğrenirim artık:)4lü testim de bugün yapılacak hayırlısı bakalım.
Berkerdemcim hamileyim nickli arkadaşın önerdiği doktora mı gittin sen?İyi olmasına sevindim prensesinin:)

benm bnm kızım olacak allahın izniyle
ben hep kızım olsun isterdim ama hamile olduğumu duyunca hep erkek gibi hissettim bahsederken bile ağzımdan hep oğlum çıkıyordu hani allah söyletti derler ya ama kızım olaacak inşş

ohh ne güzel ben çok kilo aldım cnm ya 20 haftalık oldum 9 kilo aldım deli olacam

Ohh ne guzel cok sevınıyorum kız bebek haberı alınca sankı benm olck gıbı:)) saglıkla kucagına almak nasıp olsn gule gule buyut kızını

bende hep erkek istiyodum eşimde kızz :97:
ho oğlum olacak diy doğuyodu içime hiç kız ismi düşünmedim bile
oğlum olacağını duyunca hiç şaşırmadım güldüm sadecee
eşimin arkadaşlarıda hep kızları oluyo onlarda erkek istiyolar neyse bu artık erkek evlat tutkusu
eşime diyorlarmış ilk seferde oğlanı tutturdun diye
eşimde ya ben kız istiyordum diyormuşş hepsi şaşırıyormuşş
çoğu evli arkadaşlarımız bebek bekliyo hepside kızz bi erkek bizim olacakk
kısmetimiz çok olacak heryer kızz olacak cici cici kızlar olacakk oğluşum çok şanslı

slm kızlar 2 hafta önce doktora gittiğimde doktorum erkeğe benziyo demişti geçen hafta gittim erkek ama bacaklarının arasından kordon geçiyo bidahaki sefere bakalım dedi bugün 3 lü test için gittim kız dedi kesinmi dedim kesin diyemem ama % 95 dedi şaşırdım acaba kızmı erkekmi bu sefer kesin konuştu bakalım yani bir prenses daha geliyo pollyanna cım benide eklersen sevinirim.

Ohh ne guzel cok sevınıyorum kız bebek haberı alınca sankı benm olck gıbı:)) saglıkla kucagına almak nasıp olsn gule gule buyut kızını
saol allah seninde gönlüne göre verir inş

ben kız çouklarını çok seviyorum cici cici giydiriyorsun tokalar falan süslü süslü allah gönlüme göre verdi ama eşim sanırım erkek istiyordu genelde babalar erkek ister ama senin eşin farklıymış bide böle cinsiyetini soruyorlar kız deyine hep kızı oğluna bir olsun olsun diyorlar

Bizde kocamla hep kız bebek ıstedık kız baska oluyo hem kuckkn hem buyukken:)) dr bakrken erkek bu dedıgnde ıcımı grıp bı sevnc sardıı herkes erkek etceksın senın ogln olck dıyodu dr oyle dıyınce ınandm dedım hayırlısı olsn oluruz erkek anası:)) ama ordn esıme baktm sankı erkek dıye duyunca dahamı sevndı anlamdm dedım neeee kesın degılkı hala kız ıcın umıt var dedı askım kız dese zerre uzulmem kız cocuga karsı hıslerımı bılıosn ama erkek dıyınce bı grıp oldm kendım gıbı gıydırcm onu bırlkte gıyncez dıye dusunup sevndım bı an dedı onada hak verdım soncta bende kızımı koluma takıp alısverıse cıkmak gezmek dertlesmek ıstemıomuydum

bence çok doğru el halılarını çok seviyorum ama şu an biz alamayız çok pahalılar bir tane beğendim 15.000liraydı 5000 e de var ama onlar birz daha düşük kalite..eğer elinde el halısı varsa hiç düşünme tabii ki onları kullan derim cnmmm

daha kesin değilmiş cnm yaa belki de kızdır amaaann anne için farketmiyor ki doğduğu zaman göreceksin...önemli olan eli ayağı sağlığı tam olsunn

canım bizde oğluşlarımızı güzelce giydiririz minik minik kravatlar takarız onlara böyle saçlarını suya dikeriz havaya jöleli gibi takım elbiseler giydiririz yakışıklı küçük adam yaparız onları tüm kızlar peşinden koşturur oğluşlarımızın

girmeyeli cinsiyet öğrenenler çoğalmış hepinizin gözü aydın

hugocuk sana katılıyorum bizde oğlanları süslicez şimdiden bayramlık kıyafet beğeniyorum oğluma bende kız istiyenlerdendim ama hayırlısı olsn sağlıklı olsun yeter dün bi tane tulum aldı babası çok tatlı bakıp bakıp seviyorm Allah hepsine sağlık versin

kızlar hastane çıkış seti almak şartmı yani çıtçıtlı badi zıbınlar tulumlar vs vs alınıyor has.çıkış setine gerek varmıki ilk bebeğim olduğu için bilmiyorum

aslında şart değil yani eskiden olmadığını düşünürsen ... ama hepsi bi takım ya insan hevesleniyo ama istersen almayabilirsin

evet canım hamileyimm nickli arkadaşın önerdiği dr gittim keşke daha önce gitseymişim o dr kardeşimde duymuş bana hep sölüyodu çok ilgili ve bilgili inşallah hep öle gider bana daha önce iki kere kıza benzetmişlerdi drlar bugünde kesinleşti inşallah sağlıklı olsunda ama ben alışamadım kız bebeğe önceki rahmetli olan erkekti şimdi kısmetse prenses olacak seninkinide merak ettim şimdi güzel haberlerini bekliyoruz

berkerdem seni hep takip ettim ve her zaman dualarımdaydın
umarım bebeğine sağ salim kavuşursun
canım ultrasonda bebek nasıl görünüyor büyümüşmü :26:
ben en son 12 haftalıkken gitmiştim
şimdi gittiğimde ultrasona göre 17+3 günlük olacak

sağol canım ALLAH hepinizden razı olsun sende bebeğine kavuşursun inşallah kızım baya büyümüş kolları bacakları kıpır kıpır el parmakları sayılıyodu ama yüzü tam insan şeklini almamıştı 1 hafta önce dr kıza benzetmişti bugünde bacaklarını açmış sere serpe bize doğru dönüktü kuzum senin bebişinde iyidir inşallah rabbim hepimizin meleklerini korusun

çok saol kuzum sana bişey söyliyeyim de sen nasıl sabırlı birisin inanmıyorum de eşimin kardeşi nasıl olsa ev kirası vermicez diye kendine bu ay jip alıcak biz ay sonunu zor getirelim

Allah sabır versin sana canım. Sen dua et tapusunu vermesinler, bizde de oldu böyle ayrımlar insan çok üzülüyor benim kocam evlat değil mi diye ama kendi ailen olmayınca hiçbir şey yapamıyorsun. Her sıkıntının bir mükafatı vardır, Allah gönlünüze göre versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…